- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
MFi minősítéssel kell rendelkeznie, különben nem fog működni, max. csak ideig-óráig. Nekem is volt egy eBay-esem, 20 mp-ig ment, utána jött a hibaüzenet, hogy nem támogatott eszköz.
Ez a gyári, de a telefonhoz is kellett, hogy kapj.
Ha megfelelő helyről veszed, szinte biztos, hogy eredeti Apple-t kapsz.Amúgy a modellszáma: MMX62ZM/A
-
vilmose33
őstag
Én úgy tudom, hogy még csak béta verzió, de benne van a hivatalos 11.3-ban. Ha jó az aksid ,tehát képes leadni az úgy nevezet csúcsteljesítményt, akkor nincs dolgod nem kell semmit állítanod, ha nem képes csúcsteljesítményhez szükséges energiát leadni, akkor kérdez rá ,hogy kiszeretnéd-e kapcsolni a teljesítménycsökkentést ,bár emiatt a telefon kikapcsolhat-leállhat, erre figyelmeztet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest