- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
tboldi #17406 üzenetére
Nah hat kicsereltettem az aksit az almariumproba, kb mar masfel hete nyuzom a telot. Az eslo 2-3 napba egesz jonak tunt, de most igy masfel het elteltevel, nagyon gagyi az egesz, gyakorlatilag majd nem ugyan olyan mint a regi aksival az uzemidom, sot meg merem kockaztatni hogy a regivel jobb uzemidom volt. Masik hogy egy ejszaka alatt akar 10%ot is merul a telefon hogy csak a wifi van bekacsolva. Na meg hogy 100%os akkukapacitasrol mar 99%os kapcitason all ennyi ido elteltevel nevetseges.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
tboldi #17416 üzenetére
Ertem, jol van rendben.
A heten megprobalom bevinni itt a pesti almariumproba. Kivancsi vagyok hogy milyen lesz, majd ha sikerul kicsereltettnem akkor megirom hogy milyen. Mindjuk nem tudom igy ezzel az utangyartott aksi csere utan hajlandoak e vele foglalkozni. Nincs kedcem vissza rakatni a regi gyarit. -
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
tboldi #17403 üzenetére
Hát az lesz, vissza fogom rakatni a regit, szoval ez problemat nem fog okozni azt annyi.
Kulonben melyik szervizbe erdemes vinni ? (Budapesti vagyok) Ahol azert nem hetekbe telik mire tortenik valami meg nem torik ossze a telefont.vagy esetleg hol lehet jobb fajta utangyartottat betenni ? Vagy azzal nem erdemes foglalkozni egyaltalan ?
-
Norbi887
aktív tag
válasz
tboldi #17389 üzenetére
Szia,
Értem, tehát akkor a villodzó ikon az éppen éritett app gyorsítótárát üríti. Először azt hittem valami bug, vagy hasonló, olyan gyorsan történt.Azért ez elég jó dolog, nem szidni akarom most az Android-ot, de ott pl. ilyesfajta automatizált folyamattal sohasem találkoztam egyetlen gyártó készülékénél sem a 10+ évnyi használat alatt pedig volt OnePlus-om, HTC-m, Samsungom, stb, de mindig manuálisan kellett valamilyen úton-módon törölni az adott alkalmazások cache-fájljait.
És ez minden más Apple modellen így van különben? Mármint gondolom iPhone-oknál igen, de a többi rendszerükön is? (iPad, Mac)
-
dssport
tag
válasz
tboldi #17013 üzenetére
Jelenleg egy régi SE-t használok, az is megkapja a 14-et rá is fogom tolni (ha addig nem váltok készüléket) de nem vagyok benne biztos, hogy lesz benne köszönet.
Olyan kicsi kijelzőn ez a widgetes történet... Egyéb dolgokról nem is beszélve... Magam ellen beszélek, de én nem vagyok benne biztos, hogy az Apple helyében kiadtam volna rá. 6S úgyszintén, sima görgetés közben is apró akadozást produkálni.
-
-
-
-
huan
őstag
válasz
tboldi #16310 üzenetére
Jól látom, hogy most akciósan 9900Ft az akkucsere 7-esben az iStyle-nál?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tboldi #15734 üzenetére
Tok nélkül használom a telefont és azért repked is néha, szóval fogyóeszköz nálam az üvegfólia. De akkor engedtem el, mikor ~másfél hónap után a jobb felső sarkánál elengedte, és levegős lett (1 volt ilyen a sokból amit használtam). Viszont szó se róla, jó fólia a Nillkin, csak pár havonta sok azért mindig újat venni. Rengeteg félét rendeltem mire kikötöttem ennél, a legtöbb minősége tükrözte is az árát, ez a fajta viszont nagyon jó. Kicsit vékonyabb is mint a Nillkin (ezért mondjuk hamarabb is megreped, ha odaverem pont a fólia szélét valahova) és minőségre szinte ugyanaz.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
tboldi #15704 üzenetére
oké , mondjuk ez igaz: D
Gondolom használója vagy a telónak. Mennyire lassú a telefon? Előlapi - hátlapi kamera mennyire jó? Illetve a 32 GB megéri még?
Amúgy ha lenne rá lehetőséged, és mondjuk új vásárló lennél, és kérdeznék, hogy Iphone 7 vagy 8, melyiket választanád illetve miért pont azt?
-
beer1
aktív tag
válasz
tboldi #15634 üzenetére
Amúgy tegnap frissítettem a telefont.
Kiváncsi leszek, hogy mit fog tudni.
Igazbol én nem tudok különbséget tenni a sebességével, az újításokat se nagyon vettem észre eddig egyedül a képernyő idő számlálót, ezenkivul semmi. Az üzem időre kiváncsi leszek, mert az úgy nagyjából megvolt, hogy amikor hazaérek 50-60 néha 70% között van valahol, de így egy nap után lehet, hogy többet fog bírni, de ez majd elválik. -
beer1
aktív tag
válasz
tboldi #15634 üzenetére
Én csak akkor töltöm össze vissza, ha nem erek ra, és felteszem egy kis időre utána meg le veszem. De ez is ritka.
Általában este felteszem, és reggel le veszem.
Nekem is kb. 11 hónapos, de 89%ot ír.
Általában hányszor töltöd egy nap?
Mert van amikor 2x de nagyon ritkán 3x is tölteni kell egy nap, ha nagyon ráérek és sokat használom. -
C.Brigante
veterán
válasz
tboldi #15617 üzenetére
az a baj, h mindenhogyan csörög! probaltam minden beallitasi lehetőséget.
Onnan tudom, h bug-os, h egyszer működött rendesen aztán többet már nem. És nem nyúltam semmihez akkor.hoppá, én kérek elnézést! Nem olvastam át a többi opció lényegét. Alapból be van kapcsolva ha ugyanarról a számról m2x hívok, akkor annak már ad hangot!
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
tboldi #14988 üzenetére
Pontosan. Kifejezetten szeretek (értelmes) iPhone userekkel beszélgetni, véleményt/tapasztalatot cserélni. Csakúgy mint a PlayStation-tulajokkal (Xbox Onem van). Lehet én voltam offense azzal a "nagyon logikus" kijelentésemmel, de remélem, hogy senkit nem forgattam be vele. :-)
Éljen a tech emberek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest