- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
A guru #14944 üzenetére
Minden függőleges mozgásnál ezt csinálja.
Iszonyat ronda. A színek fakók, es napfényben sem látni jól.
Sőt tovább megyek. Ugyanezt csinálja vízszintesen is, csak az nem annyira feltűnő.
Full reset után már a nyelv választása részén is észre vehettem volna.Egyébként nem kuki meregetés, de az új antutuban hány pontot kellene kapnia ?
-
Lac122
tag
válasz
A guru #11692 üzenetére
O jaj pont beletrafáltál
Nem zár rendesen es bemegy a por amiatt koptatná? Egyébként néztem egy bumpert is szóval,ha azt megvenném mindenképp raknék rá. Arról mi a tapasztalat nektek? Idegesítő a hátlapi fólia ha mondjuk leveszed nehanapján a tokot es úgy fogdosod vagy tűrhető?
-
domerator
veterán
válasz
A guru #11610 üzenetére
Én is sokkal gyorsabbnak érzem a touch id-t a 11-en, sőt... azt hittem nem jól látok: műtőskesztyűn keresztül feloldott!!! Néha használok a munkában orvosi műtőskesztyűt és pár napja majd hanyattestem amikor kesztyűben vártam a feloldó kód képernyőre oszt már fel is volt oldva az első nyomásra. Többször kipróbáltam, nem vicc
-
tboldi
nagyúr
válasz
A guru #11276 üzenetére
Ebből kiindulva jónak kell lennie a 7-es toknak a 8-asra és fordítva.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
A guru #11276 üzenetére
Szia!
Itt mindent megtalálsz a két telefonról, köztük a méreteit is.
https://www.apple.com/hu/iphone/compare/
Nem tudom, hogy a pár mm-es eltérés mekkora különbséget okoz, illetve azt sem, hogy milyen tokot használsz. Szerintem egyébként a 8 megjelenése után biztosan rá tudsz keresni erre, jelenleg a net tele van azzal, hogy a 6S-es tokok jó-e a 7re, illetve ugyanez van az üvegfóliával is. Egyébként én a helyedben olyat vennék, ami 100%-ban az én telefonomra van tervezve, bár tény, hogy szemre a 7-8 között kevesebb az eltérés, mint a 6S-7 között.
-
nickedez89
senior tag
válasz
A guru #10641 üzenetére
Az is nevetséges, hogy edzett üveg vagy fólia nélkül borítékolható a karcosodás!! Gorilla Glass-es telóim makulátlanok maradtak minden védelem nélkül és ugyanúgy használtam!
Saját zsebe van a telefonnak, sosem rakom le "arccal" lefelé és vigyázok rá mint a hímes tojásra! Ehhez képest két hét alatt bele került egy fasza karc a közepébe!Szerencsére csak akkor látszik ha "úgy esik" rá a fény, de akkor is bosszantó!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
A guru #10638 üzenetére
Ezért kell rá hátlapfólia, és nem lesz ilyen, 3db 2 dollár...
-
kchris78
veterán
-
Gigicuci
senior tag
Nekem is Spigen Ultra Hybrid van a telón, de bement alá a por elég könnyen + nekem vastag is volt.
Van nekem is ilyen Hoco karbon tok, Gixxer88 kolléga ajánlása alapján, jó-jó de a fogása elég csúszós. Úghogy ráraktam egy Nillkin slim szilikont, ezzel szuper. Nem megy alá a por, nem csúszik. Ja és 1.700 Ft-volt itthonról. Azt hiszem én is elfelejtem a márkás tokokat. Nem tudnak többet számomra sem.
-
Én is egy ehhez hasonló ultra vékony tokot használok lassan 2 hónapja (Hoco karbon mintás),a JB-n se lett több karc,por is alig megy alá.
Bezzeg a Spigen Neo Hybrid Crystal tokom...
Azt 2 naponta kellett levenni,mert a kamera kivágásánál iszonyat mennyiségű por ment be a tok alá,lett is jópár karc,pedig még azt se mondhatom hogy olyan poros helyen dolgozok.
Azt a tokot már csak akkor rakom fel ha bulizni megyek,akkor nem árt ütésállóság,az ember keze olyankor nem olyan biztosan tartja a telót. -
bigsee
addikt
Én innen vettem:
nillkin.orgCsak eredeti...?!
-
Snassz Nillkin Amazing 9H (nem full cover) van az enyémen január közepe óta,eddig sehol nem vált fel,sehol nem repedt vagy pattant meg,max apróbb felületi mikrokarcok vannak rajta,azok is csak erős direktfényben látszanak.Párszor már sikerült odavernem a kijelzőt asztal/munkapad/raklap széléhez és sarkához,de bírja,nyoma sincs semmilyen sérülésnek.Nekem nagyon bejöttek a Nillkin üvegek.
Majd akarok full cover üveget,de amíg ez bírja én le nem szedem. -
Főleg,hogy egyáltalán nem gumis, hanem kopogós műanyag. Hiába Jelly van ráírva, egyáltalán nem az, a fogása is csúszós műanyag, nem is értem, aki azt mondja, hogy "ilyen, meg olyan jó a fogása". Egyelőre én is megtartottam őket, de vadászom a következőt. Azt mondják, a Spigen Airskin gumis, de a videókon totál olyan kopogós műanyag, mint az Ozaki is...
Nekem valami vékony gumis kellene, de ezek mind az előbb említett műanyagok, és a fogásuk nem jó.
Tibee86: Ha Nillkin Nature-t rendeltdél: jó kis tok, de totál megkeményítették a gomboknál a kiálló részt, azért vettem le, mert rohadt nehéz volt a power és hangerő gombokat benyomni.
Annyira elegem van már ezekből komolyan. Gyári Apple szilikon meg úgy gyűjti a szöszöket, hogy körbe lehetne küldeni a szobában porszívó helyett.
szerk: Igen, akkor még más volt az Ozaki anyaga, az rendben volt. Az újak már kopogós műanyagok, egyszerűen nem jó a fogása, csúszik (csak azért van a telefonon most, mert nincs egyelőre másik, ami legalább ilyen szépen illeszkedik és vékony. El akartam adni őket, de senki sem jelentkezett, úgy látszik, még 5k is sok mindenkinek kettő eredetiért). Ha olyan lenne az anyaga, mint ami még 5/5S-hez volt, simán nem keresgélnék tovább.
-
Tibee86
nagyúr
Lehet benevezek egy Ozaki-ra ilyenből, mert minden szempontból ez a tok lenne nálam is a nyerő (a Duzhi is jó, csak az már vastag), csak az anyagával nem vagyok kibékülve. Ozaki-m volt még az 5S-hez, annak nagyon kellemes volt, csak ugye az meg nem védi alul.
Tegnap kihámoztam a hátlapi fóliából, mondom eddig tartott a tok/fólia dolog és használom csupaszon. De ez az első iPhone-om ami tényleg kívánja a tokot, mert anélkül nagyon csúszós meg túl vékony is.Más téma: Ti néha leszoktátok meríteni kikapcsolásig? Az Apple azt írja, havonta egyszer azért érdemes.
-
Tibee86
nagyúr
-
galaxys80
veterán
Akkor elmondom az én tapasztalatom. Több, mint 2 éve ozaki tokot használok (I6 és most 7) Az alja ennek is szabadon van. SOHA nem találkoztam egyetlen porszemmel sem mikor levettem a tokot. Annak ellenére, hogy van, hogy hónapokig le sem vettem. Ellenben a tok szélén simán megül néha a szösz és a por. Ezt viszont egyszerűen csak le kell törölni.
Az meg,azért már tényleg túlzás, hogy a nadrágzseb puha anyagától majd lepattog a festék. Ne vicceljünk már. -
Ed Parker
nagyúr
Tehát ha feltételezés, ne terjesszünk butaságot egy szakmai fórumon, megtévesztve másokat, akik esetleg ilyet akarnának vásárolni.
A másik meg, mi van ha valaki fejjel lefelé rakja zsebre ugye ahogy a logika diktálja, mert ugye akkor nem kell fogást váltani hogy fel vedd a telefont
-
A 4S-nél használtam hasonló megoldást a műanyag Moshi iGlaze toknál,bár ott leginkább hézagkitöltő szerepe volt,kicsit lötyögött benne a teló.
Valamelyik youtube-os kicsomagolós videóban láttam egy tök jó porosodásgátló megoldást valamelyik toknál,ott a kamera kivágás szélére lehetett belülről egy kis szivacsos gasketet felragasztani,így ott nem tudott a hátlap alá bemenni a por,a tok többi része meg elég feszes/passzentos volt,így gyakorlatilag pormentesen zárt az egész. -
NyalokAA
aktív tag
Nekem is sok-sok fénylő kis pötty van az alig 3 hónapos matt feketémen !! végig spigen liquid armorba volt hetente kitakarítottam , eddig fel se tűnt csak egyik cimborám mondta valamelyik nap gondolkodik matt fekete iphone 7 beszerzésén , de hallotta , hogy kopik és megnézné az enyémet. Mondom egész nyugodtan sérülésmentes karcmentes .... betesszük fény alá és látni rajta a fénylő kis pontokat sok helyen... mikor megláttam majdnem szívrohamot kaptam.. 1 évre vettem a telefont a következő iphoneig mert a 6 már 2 évesen kezdett hibákat produkálni , aztán majd mondom "minimum" buktával szeptember elején túladok rajta.
Most majd magyarázhatom a vevőnek , hogy hát bocs ? ez ilyen pöttyösödik a hátulja mert szarul gyártották .. tele vele az internet . Ma megyek a t-hez venni gyári bőrtokot , de most keserű a szám íze nem is kicsit.
Remélem lesz rá visszahívás mert így a telefon 20-30 ezerrel kevesebbet fog érni mikor oda kerülne a sor.nem az enyém a kép , de nekem is így kopik kb
-
ruarua
tag
Nekem ma megjött a gyári szilikon tok. Elég jó minőségű. A belseje plüs szerű, szóval megnyugtatóbb mint egy vékony műanyag tok. Kicsit megnöveli a telefont, de biztonságban érzem a telefonom. Mondjuk én még egy belebujtathatos tokot is használok, ha zsebemben van. (Nem szeretem ha porosodik, szöszösödik)
MÁS: nekem most nincs fizikai összehasonlítási alapom, mert eladtam a korábbi iphonommal, de mintha ez a headset vékonyabb és hosszabb lenne mint a korábbiak. Tapasztalat? -
col
addikt
Itt a teljes leírás és ismertető, hogy készül és mi is a JB felület:
JB készítése -
-Ben-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest