- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
stormaudio
lelkes újonc
válasz
trobi28 #15727 üzenetére
Megcsináltam a tiszta telepítést Szerda este ma reggelig bírta, megint átvált Kongói Demokratikus Köztársaságra az időjárás app, de megint csak akkor ha kiteszem oldalra, pedig eddig működött rendesen, és még az időzóna is stimmel Budapestet írja. Emlékszem mikor megvettem is eleinte jól jelezte, pár napra rá vettem észre. Esetleg van más ötleted? Vagy lehet IOS 12 bug? Bárki más tapasztalt ilyen hibát?
-
stormaudio
lelkes újonc
válasz
trobi28 #15727 üzenetére
Nem csináltam még meg, viszont voltam ma bent egy hivatalos apple szervízbe akit ajánlottak ismerőseim. Megnézte a srác és ő azt vette észre, hogy a dátum és időnél az időzónát nem érzékeli a rendszer csak pörög pörög de nem tölti be. Mutatta az övén rendesen oda van írva mellé, hogy Budapest. Azt mondta nagy valószínűséggel ez a baja. Te elképzelhetőnek tartod, hogy ez okozza a hibát?
-
scabiosa82
tag
válasz
trobi28 #13154 üzenetére
Közben rátaláltam a recovery módra (iTunes megnyit, teló kikapcs, hangerő gomb nyomva tart, csati a kábellel a géphez, iTunes-ban frissít vagy visszaállít), ahol a visszaállítást választottam, remélem jól.
Lassan rájövök erre-arra, de talán itt gyorsabban kapok segítséget:
hogy az ördögbe tudok fájlokat (pl. zenét) varázsolni a telóra?
Tudom, kismillió videó és leírás létezik erről, de melyik a leginkább célravezető? Azt hiszem ez a legfájóbb a Huawei-em után ...Közben végzett a iTunes, nem erre gondoltam, minden maradt a rég, nem tudom mi van most, a full új állapotot akarom elérni, ami az első bekapcsolásnál fogadott.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
trobi28 #5885 üzenetére
Köszönöm a moderációt,
Tehát az érvényben lévő szabályozás szerint...
● Ha új hozzászólást írtál, és 5 percen belül eszedbe jut még valami, akkor használd a szerkesztés gombot.
● Ha valakinek válaszoltál, és ugyanarra a kérdésre 5 percen belül eszedbe jut még valami, használd a szerkesztés gombot.
Viszont...
● Ha Valakinek válaszolsz, azt követően a másnak, vagy ugyanannak az illetőnek másik hozzászólására adott válaszodat már nem vagy köteles ugyanabba a hozzászólásba szerkeszteni. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
trobi28 #5851 üzenetére
Nálam is lassan az lesz, bár a 100k egy olyan lélektani határ ahol vagy lefingott friss vagy szép i6 van.
Én szeretem a friss dolgokat,arra meg áldozni kell, de nem miszáj.Lugosi:az új fícsörök mindig hoznak áremelést.
Én mindig külföldön veszem meg a telefonokat, asszem 600€-val kezdtem, a jelenlegi (igaz 256gb) 999€,de az olcsóbb is 780€ ami csak 32gb -
nbware
senior tag
válasz
trobi28 #4528 üzenetére
nekem már 2x volt sajnos, hogy igénybe kellett vennem, egyszer vízbe esett a lg g3am és szó nélkül cserélték, miután kicsengettem a 20ast, aztán meg pont úgy esett, hogy a kijelzője megrepedt, na ott nem kellett fizetni, csak javították a telót! Benne van a szerződésben az iphonenál, hogy még ha elázik is cserélik a telefont
-
válasz
trobi28 #4420 üzenetére
Végül is nem lehet egy linknek csak link a szövege, véletlenül sem valami kifejezőbb {csak neked Gézu, akinek amúgy is válaszoltam}.
Nem mindenki desktopról van és telejesen értelmetlen adatkeret fogyasztás.
Szóval újra kérek mindenkit, hogy ha teheti, akkor link formájában tegye. -
-
-
Sur1G
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest