-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #17581 üzenetére
Az én hetesem fél éves
Próbálod ezt most kozmetikázni kicsit, hogy ezen állitásaim túlkapásnak tünjenek az apple-el szemben. De mi a helyzet a többi panaszos esettel ?
A ti logikátok szerint, ha nálatok jó, akkor midenkinél jónak kell hogy legyen, ha pedig valaki élesen bírálja ez miatt az apple-t (pl. én most), az gyakorlatilag egy ellenséggé avanzsálja magát (itt!) bizonyos topikokban.
Macrumorsról mi a véleményed ? Szifonról ? Hány ember lehet ebben a topikban ? Hány jelezte hogy gondja van ? Azt láttad, hogy akik jelezték legtöbbször hogy bajuk volt, azonnal le voltak offolva ? Én majdnem végig olvastam már a topikot, és lesújtó ez a viselkedés forma.Ugyanis attól a probléma marad, csak épp felhozni nem szabad, magyarán a demokrácia már a névtelenségbe burkoló felhasználók által üzemeltetett oldalakon is elvérzik....
"hát az asszonyomnál jó, akkor nálad is jó" = Besenyő család szint, egy szégyen
Nem jó ez a hozzáállás. -
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #17576 üzenetére
Ez nem egyet értés kérdése (bár az lenne)
Támogatja az iphone 6s a watch 6-ot ? Igen
Kell hozzá felrakni szoftvert amivel a készülék már nem a legjobb teljesítményt nyújta ? Igen
Ez az újabb szoftver megeheti az akksit ? igen
Ez sajnos ennyiMeddő vita ez egyébként, én nem akarlak meggyőzni sem téged, sem a másik két kedves úriembert, én szeretek egy pici objektivitást is belevinni ebbe.És szeretem az apple termékeket,órát is day 1 vettem, de látom a cég sunyulásait/hibáit is.
-
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #17574 üzenetére
Igen arra is, viszont sokkal nagyobb gond a frissítére való kényszerítés, nem túl korrekt dolog egy óra miatt a komplett telefon ios-t is cserélni, ráadásul a legújabbra, ami egy éppen kompatibilis telefonnal (pl. iphone 6s) elég problémás.
Ez több szempontból is problémás, de csak egyet emelnék ki, egy iphone 6s user nem feltétlen rakná rá a készülékére stanadard azt az ios14-et, amit amúgy tud, hogy már nem biztos hogy jól muzsikálna a készülékével. De ugyanakkor meg az iphone 6s kompatibilis a wath6-al, de így akkor ez a kompatibilitás azt is hozza, hogy az user experience az ios 14-el iphone 6s-en nem mondható megfelelőnek. -
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #17380 üzenetére
Ez jó kis oldal, nem ismertem előtte
Tibee86 Tibike neked már affinitásom sincs válaszolni. Bocs.
zorzy4 """Azt mondta i7 tulaj töltővel, vagy power bankkal indul el reggel mert késő délutánra lemerül."""
Akkor ez elég szomorú lehet annak a 80 millió usernek, akik iPhone 7-et vettek. Én vagyok a kivétel ezek szerint, nekem nem kell powerbank egy napi használathoz. Ugye függ a használat mikéntjétől is. A 11 Pro Maxomat is letudom nullázni 24 óra alatt, pedig ott már van akksi kapacitás.
Relatív az egész...... -
Szabi®
addikt
-
csaba1203
addikt
válasz
lugosi #17324 üzenetére
Véleményem szerint a kerek főverziók általában bughalmazok hiába bétáznak nem elég 1 év.
Általában a 4.-5. frissítéssel már orvosolják a felmerülő problémák nagy részét.
Ezekkel valaki vagy tud élni vagy váltani kell másik készülékre.....
Felesleges marakodni nekem is ez a véleményem. -
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #17151 üzenetére
Persze,bármelyik multiban,és az apple ehhez is ad egy év ingyen tv-t . Igazából újat még lnagyon-nagyon sok helyen lehet kapni
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
lugosi #16576 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy pl. leesik a készülék egy kicsit vagy nagyobbat és a baseband ic megsérül, amiben tárolódik a Modemfirmware szám kiugrik, eltűnik belőle. Ez a Baseband hiba általában az iTunes 9-es hibakóddal hajítja el.
De igazából kb. esés sem kell neki, egyszer csak lehal. Az 5S, SE készülékek meg a világ szarjai ebből a szempontból. Azok pl. egyik nap mennek aztán másnap már semmi. iTunesra rakva, már hajítja is el hibakóddal. 9, 4012, 4013.Volt olyan eset is konkrétan iPhone 8-nál, hogy bejött kijelző cserére, látszott rajta, hogy kapott nagyot a pofájára a burkolat is meg volt hajolva. Kijelző csere előtt még lehetett telefonálni akkor még benne volt a Modemfirmware szám, amint áramtalanítva lett és be lett szerelve a kijelző már nem volt benne. Itt egyértelműen az erős külső mechanikai behatástól ugrott ki belőle, mert a főpanel is hajlott volt. Ráfűteni rá lehet de kb. 99%, hogy utánna már be sem kapcsol a telefon.
-
-
stifi82
aktív tag
válasz
lugosi #16450 üzenetére
Be van igen de sajnos nem csinál semmit újra indítás után.
Olvastam az apple oldalán valamit ezzel kapcsolatban hogy amikor a másik telotól elbúcsúztam akkor azon ki kellet volna kapcsolni. Nem is értetem az írást.
De flesh kolléga amit mond holnap kipróbálom remélem bevállik. -
-
HKorn
veterán
válasz
lugosi #16212 üzenetére
Jeez, android vonalon vagyunk, csak ezt kapta asszony cégesnek és próbálgattam ezt azt belőni rajta, de ez a telefon nagyon gyenge eresztés. Én most nem akarok itt flamelni, de hogy ezek az iphone-ok miért kerülnek ennyibe, azt máig nem értem.
Ezért max 50eFt-ot adnék az is biztos. Kijelző rettenet gagyi, mind felbontásra, mind minőségre, meg az én Samsung A5 2017-emhez képest is. IOS meg hát na, semmi extra, bár szokható.
Azért köszi.
-
Alex91
félisten
válasz
lugosi #15915 üzenetére
Aztan majd egyszer megadja magat hirtelen, tapasztalat... Ez az akku allapot kijelzes meg egy vicc. Nekem 87%-os volt az i6 akksija, de gyorsan merult, es 30% toltesnel mar lekapcsolt. Az i7-es 86%-on ment kvazi rendesen, bar erre is bekapcsolta a korlatozast. Ebben csereltettem, a masik sajnos kijelzo serult is volt, azt meg aladtam bagoert...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
lugosi #15892 üzenetére
Jogos az érvelésed... akkor úgy mondom, hogy az értékesített telefonok szervizelését a Telemax végzi és ők csak így tudják kezelni. Ha tertozékot veszel az meg valószínű Cellect, akik meg megoldják azonosító nélkül is a logisztikát. Da javítson ki ha van köztünk Telenoros (dolgozó) ha nem jól mondom.
-
joci86
senior tag
-
jófejsrác
senior tag
válasz
lugosi #15162 üzenetére
Budapesten egyszer a waze bevitt egy olyan útszakaszra ami után 2 nappal később kaptam egy 50ezer ft-os csekket. Azóta nálam emiatt is kiesett + a fentebb sorolt indokok
Kiderült, hogy ahol keresztül mentem csak "kivéve célforgalom" hajthatott át, de előtte és utána is jöttek autók így nem volt gyanús. A csekk megkapta után néztem vissza google térképen, hogy el dugva volt egy tábla...
ui.: hangos navigáció azért nem kell mert állandóan zenét hallgatok és nem szeretem ha amiatt lehalkít, vagy belebeszél. Egyedül podcast közben kapcsolom be és az meg van annyira intelligens hogy "visszatekeri" oda amikor a gps megszólalt.
-
DJosef
őstag
válasz
lugosi #15012 üzenetére
Udv!
Lugosi ha jol emlekszem neked is volt BB10 rendszeru telod. Nem tudom melyik verziotol de volt benne egy olyan feloldasi lehetoseg, hogy egy altalad valasztott szamot (0-9 kozott) egy altalad valasztott kepnek (nehany gyari kep) az altalad valasztott pontjara kellett mozgatni. Akinek volt BB10 teloja tudja mirol beszelek, akinek nem nezze meg youtube-on. A lenyeg, hogy ugy tudtad feloldani a keszuleket, hogy akar idegenek is nezhettek eselyuk sem volt kitalalni mivel sem a szamot sem pedig a hozzatartozo helyet a kepen nem ismertek. A 0-9 kozotti szamok minden feloldas elott mas alakzatban jelentek meg egy egy szam akar tobbszor is tehat meg kikovetkeztetni sem lehetett.
-
C.Brigante
veterán
válasz
lugosi #14643 üzenetére
Nezd, ha 8-4ig az iroasztalon van a telefon es a tolto (az meg a konnektorban ha igy jobban erted
) es masfel naponta rateszem 1 orara es ez a babusgatas (en minimalis odafigyelesnek hivnam) akkor legyen az! De, h meg rohejesebb legyen, hivjuk inkabb tutujgatasnak az is tok jo!
-
nickedez89
senior tag
válasz
lugosi #14628 üzenetére
Hogy érted, hogy a jelek szerint? Neked hány százalékosra írja az akkudat?
Egyébként én sem merítem 40-50% alá és nem töltöm állandóan 100-ig, éjszakára pedig pláne ritkán hagyom töltőn, szóval ha így nézzük nekem is 98% körülinek kéne lennie még!
Egyébként garancia vége előtt egy hónappal ha beadom, hogy gyengült az akkuidő akkor szerintetek kicserélik? 🤔
-
nickedez89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest