- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
zombinyul #13424 üzenetére
Kommunikációból az apple elégtelen ezen a téren, egyébiránt egy vállrándítás. A 7-es előtt egy 5S em volt majd 4 évig, ez idő alatt 1x cseréltettem benne akkumulátort akciósan 5000 ft-ért. A mostani telefont is ugyanarra használom mint az előzőt, így kb 1x fogok itt is akkumulátort cserélni.
Részemről ez a hír kb a semmi kategóriába tartozik.
-
válasz
zombinyul #10417 üzenetére
"Hidd el, szeretem, és értem a szarkazmust meg a humort, de jelenleg nem vagyok rá vevő."
Oké, bocs ha egy kicsit rosszkor volt.
Amit írsz értem, nagyon bosszantó, de nem igazán a T hibája, hanem az üzletben dolgozó embereké (értem ez alatt azt, hogy a haverokat előre vették). Egyébként a különböző kifogások, ezt nem lehet cserélni, azt nem lehet, azt mutatják hogy az emberek rettentő kreatívak tudnak lenni ha azt kell kitalálni, hogy miért ne kelljen dolgozni.
-
madgie
titán
válasz
zombinyul #10415 üzenetére
Szerintem meg az a nevetséges, hogy jó kis hazai körképhez híven mindenki mindenből huszonhatot rendel, ha kell neki, ha nem. Persze az ő dolga, csak aztán nem kell csodálkozni, ha a té nem fogja emiatt összetörni magát. Miért csoportosítana nagyobb erőforrást egy olyan projektbe, ahol a rendelések kvázi 90%-a ingyenes fisifusi?
Egy emag vagy edigital már rég lelőtte volna az egészet a francba, "nem szállítjuk ki mert csak" címszóval.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
zombinyul #10413 üzenetére
Gondolná az ember, hogy igen de nem.
Vasárnap volt pont arra dolgom és gondoltam akkor el is hozom, de nem adták ki. Kérdeztem is, hogy akkor miért azt írta rendelésnél, hogy akár azonnal is átvehető? Értelmes választ nem nagyon kaptam rá, hebeget valamit a csóka, hogy még ahhoz számlát kell kiállítani és majd értesítenek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
zombinyul #10411 üzenetére
Ha a megrendeléskor feltüntetett dátumra gondolsz mint ígéretre, az nem ér semmit. Van olyan 27.-ei rendelésem ami pár nappal későbbi dátumot írt, de mai napig se híre se hamva. Most szombati rendelésem pl. azonnal átvehető volt a boltban, arról sincs semmi hír még ma se.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
zombinyul #10297 üzenetére
Én most vettem át a bőrt, hétfőn jön a szilikon, kíváncsi leszek arra is nagyon. A bőr nagyon tetszik, jó döntés volt a fekete helyett a sötétszürke. Csak a Duzhi-hoz tudom hasonlítani, minden szempontból sokkal jobb, ami meglepett, hogy vékonyabb is, a gombok nyomáspontja/kialakítása parádésan jó, alig várom, hogy egy kicsit kopjon akkor a fogása is jobb lesz. Nagyon érződik rajta, hogy nem az 1-2 ezer forintos kategória, 15-öt biztos nem adtam volna érte, de 5 ezerért jó vétel volt. Kár, hogy nincs a T webshop-ba barna, tuti vennék egy olyat is belőle.
-
PeteePeti
őstag
válasz
zombinyul #10220 üzenetére
Semmi probléma nem volt itt, amíg a Black barátod ki nem kérte magának, hogy mit képzelek én, hogy mástól is tanácsot merek kérni, holott ő már le írta a tutit nekem! A hiszti ott kezdődött!
A stílussal meg az ég világon semmi probléma nem volt! De okos enged .........! Szal én be fejeztem veletek!
-
ntomi0730
senior tag
válasz
zombinyul #10150 üzenetére
Az lehet, hogy Neked volt rossz tapasztalatod, de ezért nem kell általánosítani. Ezt soha nem értettem, hogyha valaki Androidról váltott, akkor az ios az isten, de persze ez fordítva is igaz. Hidd el, mindkét rendszert futtató telefon eltud romlani, és nyilván mindkettőnek meg van a maga előnye, és hátránya is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zombinyul #10073 üzenetére
Ha van ismerős igen, amúgy ha leadod hogy pöttyös, nem fogják kicserélni. Szervizelni meg szervizelnek már régóta, én pl csak iStyle-ba járok, ott a legutóbbi 10 gariztatásaimat nézem (nem az enyémeket kellett 10x, általában másokét), akkor 9 csere volt, egyet meg javítottak (úgy hogy nincs ismerősöm ott).
-
kchris78
veterán
válasz
zombinyul #9940 üzenetére
16 giga az szerintem ahogy múlik az idő egyre gázosabb lesz. Régen én is a 16GB elég szószólója voltam.
Appok tárhely igénye brutálisan nő pl FB 2-400MB, plusz a cache amit magukba szívnak lassan de biztosan, és hasonlók... Persze ha az ember csak telefonálni használja és SMSezni akkor tényleg nem gond.. -
-
-
zola96
senior tag
válasz
zombinyul #9691 üzenetére
Nézd ha én is telefonosnak számítok akkor remélem, én véleményem is számít.
Ebben lehet valami, mert az üzletben csak i7-re van TG. És egy kollégának 6s-re gond nélkül felemnt fent is a 7es üveg már 3 honapja. Másik kolléganőnek: hetente felválik a bal felső sarkában a 6s-en. Szóval ráció van benne, de szerintem pont ez is az iGlass előnye. Mert nem akkorában tolják, mint pl amit importálunk.
-
A guru
addikt
válasz
zombinyul #9570 üzenetére
Szerintem erősen használat függő ez a kopás dolog, azaz nem mindegy, hogy ki hol tartja a telefont, nyilván egy tok alá kevesebb por megy ha egész nap egy asztalon hever vagy 10 percenként egy zsebből ki-be van véve. Én inkább utóbbi módon használom és vannak pöttyök a kamera körül meg a hátlapon szétszórva, érdekes módon az oldalán egy sincs. De mint te is írtad csak akkor látszik ha pont úgy esik rá a fény szóval emiatt én nem fogok rosszul aludni.
Ja meg az antennacsíkok is szeretnek karcolódni, "csodás" anyagokat használnak almáék.
-
bigsee
addikt
-
nobeige
tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zombinyul #9407 üzenetére
A "hard reset" itt nem azt jelenti hogy töröl mindent a telefonról, csak egy kényszerített újraindítás, ami az esetleges háttérben ragadt dolgokat is kiszedi (semmi adatvesztéssel nem jár). Ezt úgy tudod elérni hogy a bekapcs gombot, és a le hangerő gombot egyszerre nyomod, addig míg meg nem látod az alma logót.
-
hefe77
tag
válasz
zombinyul #9391 üzenetére
Kopás: mindvégig tokban tartottam, de ennek ellenére elkezdett "pöttyösödni" a hátlap. Biztos por kerülhetett alá, pedig nem olyan környezetben hordom. Érdemes gyakrabban kitisztítani a tokot.
Beázás: téli gyalogtúra alkalmával kissé kapatosan dobáltam a hóba
, de nem lett semmi baja. Szerencse, hogy vaku be volt kapcsolva mert koromsötét volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged