- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
19_OsY_81
aktív tag
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kchris78 #12710 üzenetére
Én az i7-ből viszonylag jól szálltam ki 10% bukóval az új árhoz képest, de ez szerencse volt.
Ha 1379€-ért venném meg nem lenne ember aki 1000-et adna érte.
Itt igazából csak az elv vezérel, addig lehet az égbe árazni, ameddig megveszik.
Nekem ennyit nem ér, ahogy 2800€-t az új MacBook pro sem. Tács bár ide vagy oda. -
domerator
veterán
válasz
kchris78 #12486 üzenetére
Lehet... a számológép tényleg hulladék lett, de kit érdekel... komolyan elhagyom az agyam, amit most a telefon az akkuval művel... megint majdnem 8 óra használat és 14 óra készenlét a mai nap 7 maradék százalékkal. SOHA ilyet nem tudott se a hetes, se az SE... most leborulok az apple előtt!
-
A guru
addikt
válasz
kchris78 #9581 üzenetére
A zokni egy jó megoldás, mert "elnyeli" a porszemeket ezáltal nem nagyon tudnak kopást okozni. Én meg spúr voltam megvenni a gyári tokot annó, az a puha belseje azt a hatást éri el mint neked a zokni. Bár amikor megvettem a telefont egy spigen tokot vettem hozzá, nem hittem hogy koptatni fogja. Már egy 2000 forintos "gyagyi" műanyag tok van rajta, ez nem okozott még kopást. BLACK ajánlására megrendeltem azt a műbőr tokot, azt még kíváncsian várom.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ed Parker
nagyúr
-
-
válasz
kchris78 #7353 üzenetére
2x volt dolgom biztosításos ügyintézéssel,1x én zúztam le a telómat (rommá tört),de Telekomnál mindenféle gond nélkül cserélték,persze ott kellett önrész is.
2. alkalommal húgom cseréltette a lezúzott 5S-ét Media Markt-ban,ott se szívóztak.
Szóval eddig pozitív a kép számomra. -
zolax
tag
válasz
kchris78 #7015 üzenetére
Én a hétvégén leszedtem a Mi Fit programot a telefonomról mert elegem lett abból hogy szívja az akksit.
Amikor fent volt a karkötővel szinkronizálva akkor 6 óra alatt leszívta az akksimat ilyen 60% környékére.
Most hogy nincs fent 94%-os az akksim.
Emailek olvasására és telefonálásra használom ilyenkor délelőtt a telefont, tehát azt mondhatom hogy ugyanolyan feltételek mellett mért eredményről beszélünk. -
válasz
kchris78 #6924 üzenetére
Ezekkel mind tisztában vagyok,több mint 60 telefon után elég tapasztaltnak mondanám magamat.
Most szifonnál nem állítgatok semmit,állandó 4G-n,vagy wifin van,az a 4-5% egy 7-8 órás éjszaka alatt nem oszt,nem szoroz.
Örülök hogy az iphone a legrosszabb esetben is csak ennyit eszik készenlétben,belefáradtam anno az S6/S7 szériánál az állandó net/bt/szinkron/stb ki- és bekapcsolgatásába (és a deep sleep hiba miatt ezekkel se nyertem sokat,a cache partíció wipe-olása és a többi trükk is csak ideig-óráig volt megoldás),szóval 5% akku nekem megér annyit hogy ne kelljen foglakoznom ilyesmivel.
De azért köszi a tanácsokat. -
-
domerator
veterán
válasz
kchris78 #5957 üzenetére
Másképp pedig nem tudom megoldani... pont azt a rendszert alakítottam ki hogy a rövidebb hosszabb autoutjaimon nemcsak hallgatom a zenét hanem újabbakat probalgatok, valogatok, nem töltöm otthon ezzel az időt számítógépen, ezért van spotify premiumom meg 25 giga mobilnetem a mifin.
Amúgy persze hogy van töltő a kocsiban ... illetve én durván nyomom mert mindig egy powerpackrol töltöm a telefont hogy tuti csak zavarmentes egyenfeszültséget kapjon a cucc.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #5907 üzenetére
Az más tészta megint, ha nem bírsz várni vele akkor persze hogy nagyobbat buksz, megjelenéskor aki megveszi, és 1 év múlva eladja az kalkulálhat 80-90 ezres negatívval, viszont aki vár ~fél évet, és utána adja el 1 év múlva annak mint írtam már csak -20-30 ezer lesz a bukó. Viszont ezt csal az számolgassa így akinek ez a hepppje, mint pl nekem, van aki leszarja mennyit bukik rajta ez idő alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #5904 üzenetére
Eleve jó áron kell megvenni, és reális áron kell eladni, ez a kulcsa csak, én minden telefonomat elég hamar eladok általában, szóval nem piaci ár felett kell kirakni, és akkor lesz vevő 15 ezres alku nélkül is...
Más mindenkinek: Egyre jobban érzem felesleges ez az i7, pedig 1 évig mondtam megtartom, lehet kellene egy 6S ami nem hibátlan külsőre, így nem kell babusgatni mint ezt, és tokozni, felhasználói teljesítményben meg ugyan az. Vagy B opció, ezt le ejtem és leszarom ezt is utána...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kchris78 #5825 üzenetére
Két dolgot tarts mindig szem előtt.
Ez egy filléres optika és egy hangyafasnyi szenzor, nem várd el azt hogy olyan rajza legyen mint egy csúcs optikának.
Nekem sok esetben megfelel a telefon képe, pedig van mellette leica typ109 vagy Nikon D4.
Ilyen helyre én is inkább kiskompaktot vinnék. -
válasz
kchris78 #5825 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy ez még mindig csak egy okosteló kamerája!
Egy jobb kompakt/Bridge/Dslr géppel még mindig nem tudja felvenni a versenyt,hiába egyre jobbak telefonos kamerák.
Az RX100 más ligában játszik,egyértelmű hogy az szebb képeket lőne erről a tájról. -
válasz
kchris78 #5413 üzenetére
Minden telóm kijelzőjét isopropillal tisztítom évek óta heti 1x,max 2x.1-2 cseppet rakok egy mikroszálas kendőre,nem abban úszik a teló,egyik telómnak se lett baja,mondjuk elég finoman törlöm át,nem dörzsölöm.
Ha káros lenne a kijelzőre,akkor a nedves kijelzőtörlők és az üvegfóliákhoz csomagolt nedves kendők nem ilyesmivel lennének átitatva.
A parfümöt/arcszeszt csak végső megoldásnak írtam,azzal is 1x-1x át lehet törölni ha éppen nincs más,de azt annyira én sem ajánlom,abban lehet pár olyan anyag,amit lehet hogy nem szeret a kijelző oleofób bevonata. -
-Ben-
veterán
válasz
kchris78 #5101 üzenetére
Ha még ebben az évezredben el szeretnéd adni, akkor nem biztos, hogy a legjobb ötlet ha házilag javítgatod..
Sokan elég háklisak erre és azt is hamarabb elfogadják, ha kint virít az alu.(#5103) Ed Parker: egyszer adtam, mert már ~1,5 hónapja hirdettem és a kutya se akarta elvinni annyiért, amennyiért meghirdettem... Végül adtam 15eFt „kedvezményt”, mások még ennél is többet akartak alkudni.
-
zola96
senior tag
válasz
kchris78 #5080 üzenetére
EdParker: Én is azt szerettem volna, de iStlyenál mikor volt az akció kimaradtam hisz bőven vitték el kettesével gondolom a haszon reményében, és keltem 4kor hogy felérjek vidékről.. Dehát igy jártam. Akkor úgy döntöttem sz_rok rá és megveszem az őújat. Butterfly 2 switch, nagy trackpad és kompaktabb kivitel ami nekem mondjuk fontos. De a 2015ös pro se ordanáré nagy.. HA láttam egy srcáot aki tuti ott vette, de modora egyenlő egy rongyéval és így, hogy tudom mennyi rajta a haszna kösz nem. És még a számlát se hajlandó odaadni a szavatosság miatt..
kchris78: Én csak a base verziót venném nekem elég a 2 USB bőven. EGy usbA és SD kellene nekem a jobb élethez, ennyi a hiányom.. De kinéztem már fain kis adapter amit beledugok és tudom tölteni sd kártya olvasó stb.. Igaz 20k dehát na. 3 évig ez a gépem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest