- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15879 üzenetére
Sajnos csak Telekom üzletben tudom leadni, miskolci vagyok. Mindenképp megírom mi lett a vége. Bár ez sztem min. 2 hét lesz.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15877 üzenetére
A feleségem munkahelyén van. Meg az enyémen is, de én most szabin vagyok 😊. Ha érdekel valakit berakom a képet!
De amúgy gondolom akkor ezt bevizsgálják?! Mert nem szeretném kukázni a fülest. Még 2 hónapos sincs! -
stifi82
aktív tag
válasz
nickedez89 #15862 üzenetére
Meg van megoldodott! Nyitott egy következő ablakot vagy lapot nem tudom hogy hivják azt és ott árválkodott egyedül. Addig nem löktük el. Köszi a javaslatokat aki probált segíteni. Minden a régi.
-
lindermen
senior tag
válasz
nickedez89 #15823 üzenetére
Viszont a Safari hand off nem működik vele
-
C.Brigante
veterán
válasz
nickedez89 #15805 üzenetére
igen altalaban ez szokott lenni, de mivel itt a topikban legalabb 3 embernel nem jelentkezett a problema, igy az nem letezonek tekintendo!
helyesbitek, 53+ az apple topikkal egyutt.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
nickedez89 #15762 üzenetére
Hello!
Én annyit tudok róla, hogy fődarab cseréjekor a garancia nem hosszabbodik meg, csak ha kevesebb, mint 90 nap van hátra, akkor is csak max 90 nappal.
-
C.Brigante
veterán
válasz
nickedez89 #15750 üzenetére
Ne erts felre, nem fikazas csak a velemenyem az xr-rol.
Mazsi: ujat ilyen tellabol? Azt meghagyom masnak! Nekem tokeletes a folias, tokban hordott, meg garis verzio is!
(szerencsere nem ejtettek fejre)
-
stifi82
aktív tag
válasz
nickedez89 #15659 üzenetére
-
stifi82
aktív tag
válasz
nickedez89 #15657 üzenetére
-
stifi82
aktív tag
válasz
nickedez89 #15655 üzenetére
Igen. Az az érdekes meg a smart karbantartásnál nem aktív csak törölni enged. A régi telefonok mind aktívak voltak.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
nickedez89 #15648 üzenetére
Jogos, utóbbi.
Az érintésen nem ront ez a nilkin üveg?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
nickedez89 #15646 üzenetére
A napokban épp egy edzett üveggel törte össze a kijelzőt. Persze lehet, hogy rossz minőség volt (a visegrádi utcai iphoneszerviz.hu -ba ment előző törésnél és cseréltetett kijelzőt+tettek fel vastag üvegfóliát), de nem tartott tovább 2-3 hétnél, és a kijelző és az üvegfólia is összetört, pedig (állítása szerint) csak leejtette a telefont 1-2 alkalommal.
Flip tok sajnos kizárva. Azért gondoltam az urban armor tokra, mert az föléhajlik a kijelzőnek, így ha élére érkezik az ejtésnél, akkor a tok tompít, nem a ház.
-
Cseri0058
őstag
válasz
nickedez89 #15603 üzenetére
Igen. De szerintem ez 79%-tól változni fog.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
nickedez89 #15583 üzenetére
Jaa, tényleg ! Félre olvastam valóban . Elnézést
-
válasz
nickedez89 #15578 üzenetére
Különböző sebezhetőségek javítása miatt mindenképpen érdemes frissíteni, két főverzióval korábbi rendszert nem érdemes tartani szerintem.
-
beer1
aktív tag
válasz
nickedez89 #15578 üzenetére
Értem.
Végülis akkor nem lassult a telefon, de az újra töltés meg ugye evidens, mivel bizonyos idő után úgyis újra tölti.
Ha jól tudom amikor megvettem tavaly november körül akkor már 11. Volt rajta, de ez nem biztos. Szerintem 11el is gyors, de ha 12-vel gyorsabb az milyen lesz már 😯
Egyébként az üzemidővel mi a helyzet? Nem merül jobban ? -
beer1
aktív tag
válasz
nickedez89 #15572 üzenetére
Még nem frissítettem le az iOS 12-re, de egyébként miben tud többet ? Esetleg új funkciók ?
És nem lassul tőle a telefon, elég a 2gb ram a rendszernek ? Mármint multitasking stb. Mert valaki azt írta, hogy sokszor újra kell tölteni az appokat. -
galaxys80
veterán
válasz
Kedd óta.
-
törölt tag
válasz
Nem minden változást írnak le ám.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
nickedez89 #15512 üzenetére
Hát igen eléggé!
-
natë
nagyúr
válasz
nickedez89 #15507 üzenetére
Tokban. Amúgy mindkettő új.
@Gigicuci : én is így érzem valahol 😏
-
jófejsrác
senior tag
válasz
nickedez89 #15474 üzenetére
Tavaly kint jártam Amerikában és ott vettem a 7-et. Régen úgy tudtam, hogy csak a 128GB-os volt Jet Black, de ott volt 32-es is (gondolom azóta már mindenhol) így nem is volt kérdés
Ahogy mások is írták, 1-2 havonta ki kell venni a normális minőségű tokból és megtörölgetni. Semmi baja nem lesz. Nekem a jelenlegi X is gyári bőrtokban van, 5S óta bevált számomra.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
nickedez89 #15472 üzenetére
Nekem volt jet black több mint fél évig, gyári apple tokban tartva. Megjárta az olasz homokos tengerpartot, vadabb bicajtúrákat a zsebemben és úgy adtam el, hogy makulátlan.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
nickedez89 #15454 üzenetére
Isteni...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
nickedez89 #15398 üzenetére
Határozottan gyorsabb... és valahogy a kijelző is szebbnek tűnik...
-
beer1
aktív tag
válasz
nickedez89 #15234 üzenetére
Na azt nem tudom, hogy dual bandes, de nem hiszem.
-
válasz
nickedez89 #15188 üzenetére
Mert mi változott exchange fiók tekintetében?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15188 üzenetére
Itt írtak róla: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15186 üzenetére
Tegnap este óta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15071 üzenetére
Tégy úgy, ahogy jónak látod. Lényeg hogy most már működik. Lehet apró döccenés volt tegnap valahol.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15069 üzenetére
Outlooknál pl nem is engedi hozzá adni a gmail fiókot enélkül.. Sőt múltkor jött levél a google-től hogy nem a gyári appot használom, hanem az apple mail alkalmazását, és hogy mennyivel jobb a Gmail-es.. Mondom köszi. Itt van a link amiről beszéltem: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15061 üzenetére
Nincs vele gond, jönnek-mennek a levelek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15066 üzenetére
Gmail felületen a külső applikációk engedélyezve vannak? Lehet az zavar be.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15064 üzenetére
,indítottad újra a készüléket? Gmail fiók?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nekem normálisan működött ma is.
-
vilmose33
őstag
válasz
Gmail-t appot használom ,nem vettem észre ,hogy gond lenne.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #14996 üzenetére
Én is az autóban hallgatok zenét.
-
galaxys80
veterán
válasz
nickedez89 #14998 üzenetére
Feleségem 2 gb-os droid telefonján sem tölt minden újra.
Szóval kizárt, hogy menet közben egyszer csak kevés lenne. -
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #14998 üzenetére
Gyári appra (is) gondoltam, nem feltétlenül külsőre, az excelt azért hoztam példának, mert azon naponta látom az újratöltést.
Amúgy meg mia pék változhatott mondjuk az egy évvel ezelőtti állapothoz képest szoftveresen... ugyanúgy elég kellene legyen a 2 giga...? -
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #14993 üzenetére
Én tapasztaltam effélét, nem is tudtam mire vélni, most se tudom eldönteni, hogy egy-egy app, vagy az iOS a ludas, de pl. a MS excel (naponta többször megnyitom) szinte mindig nulláról tölt be több másodpercig, de több appnál is volt/van ilyen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Zenelejátszásnál már igen, a többinél nem.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Nalam semmi ilyen nincs. 11.3
-
JoseGee
tag
válasz
nickedez89 #14980 üzenetére
Persze, hogy lehet kapni, úgy hívják, iPhone 8 😃😈
-
scabiosa82
tag
válasz
nickedez89 #14951 üzenetére
Köszi! Az nem volt tiszta, hogy a telón a valós képek vannak tárolva, vagy csak bélyegképek. Nem tudom visszaidézni, de mintha nem egyértelműen fogalmaznának a beállítások szövegében. A Flickr-t én annyira nem szeretem, mert a korábbi 50gb-s feltöltést iszonyat lassan engedte letölteni, kiverte a biztosítékot. A google fotók ha jól tudom 16-os képekig nem tömörít, videóknál mondjuk nem tudom mi a helyzet. Főleg, hogy ezek nem annyira régi formátumok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
nickedez89 #14937 üzenetére
Nem tudni akkor szazra mi a gond de amit irtak azt kiprobaltam (noise) es most viszonylag jobban hallottam a masikat. De meg mindig lehetne jobb. Siman a hangero a bajom, nem szakadozik vagy recseg.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
nickedez89 #14939 üzenetére
nem lehet
meghajlik a telefon, akár csak egy kicsit is, az IC éppen ott van, ahol a legjobban hajlik a telefon, fizikailag felszakad a panelen a forrasztás. ez okozhat bootloopot, akár 15 perc is lehet a bootidő, vagy nem megy a beszédhangszóró, a mikrofonok, semmi hang nincs, kiszürkül hívás közben a kihangosító ikonja
lehet 2 különböző dologról beszélünk, én bétázok már elég régóta, semmilyen hanggal kapcsolatos problémám nem volt soha, nem is értem mi ez a cikkezés -
dvdbackuper
őstag
válasz
nickedez89 #14937 üzenetére
ez kamu, már korábban is írtam
hardveres hiba
-
kovbandi82
őstag
válasz
nickedez89 #14926 üzenetére
Alálövöm az árát 10k-val egyből elviszik
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
nickedez89 #14894 üzenetére
Persze, de sajnos nem tudom, annyira nem vagyunk jóban. Facebookon hirdette, nem tudok sokkal többet, bocsi!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
nickedez89 #14816 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #14798 üzenetére
Akkor neked megérte megvenni.
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14678 üzenetére
Köszönöm
Közben rájöttem,hogy csak mobilnézetben működik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14678 üzenetére
Miért és ha egyből látja valaki, vagy utána előhozza mivel lesz jobb?
A másik meg régen úgy volt hogy a fix ha nem volt jó, kitörölted, és ugyan így előhoztad a másikat ha az kellett.
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14669 üzenetére
Biztos velem van a hiba,de így se megy ,be kell írnom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14669 üzenetére
Behányok ha így marad, mert nem értem mi a tököm értelme van ennek... Hol itt a biztonság ha belenyomok, és ott kiválasztom a már meglévő mentett jelszavam? Ez nem biztonság hanem 3 lépéssel több.
-
C.Brigante
veterán
válasz
nickedez89 #14647 üzenetére
Es az elotted hozzaszolo 77%-a? 99 vs 77 ugyanarra az idoszkra. Valoban “elhanyagolhato!” Kicsit persze ki lett elezve ez a tema mert egy aksi nem draga. Ez mind csak a hozzaallasrol szol. Aki szarik ra az feltehetoen meg sok dologra szarik maga korul.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #14647 üzenetére
Ezt írja a program. Két hete, még 100%-ot mutatott.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14636 üzenetére
Mondjuk ez a ne merítsük 40-50% alá, meg 100%-ra se töltsük szerintem túlzott babusgatás, azért van a telefon hogy használd normálisan. Ha én is úgy csinálnám mint te, egy nap 2x tölthetném, na meg oda kellene figyelnem nehogy 100%-ra menjen, nem ér ennyit, legalább is nekem. Több mint 1 éves telefonba meg hogy nem 100%-os hanem 95-97%-os az aksi nem nagyon érdekel, de ha gatyára is menne szerintem nem nagy pénz egy minőségi aksit belerakni 5 ezerért.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #14624 üzenetére
Össze-vissza töltöm. Az első félévben éjszaka végig a töltőn volt, amióta az autóban is tudom tölteni, akkor ott kap reggel-este töltést. Hétvégén meg megint rajta van a töltőn egész éjjel.
Nem kell erre külön odafigyelni, akkor kell tölteni, amikor lehet. Ennyi a trükk. -
válasz
nickedez89 #14630 üzenetére
Nekem 88%-osra írja a 28 hónapos 6s Plus-om akkuját, holott ennél kevésbé szerintem nem is lehetne rá figyelni. Ha kocsiba ülök, akkor töltőre teszem a kocsiban, ha hazaérek, akkor vagy igen vagy nem (egyáltalán nincs benne rendszer), éjszakára mindig töltőre teszem, még akkor is, ha hosszabb útról jövök haza és a kocsi miatt 100%-on van (reggel tutira teletöltve kezdjek). Töltöttem már laptopról, powerbankról, ipad töltőről, saját töltőjéről, szóval nem vittem túlzásba a lelki életet az akkuval kapcsolatban.
Mindig is úgy gondoltam, hogy kicsit túlmisztifikálják userek ezt a "vigyázzunk az akkura" dolgot a tól-ig tartományban történő merítgetéssel és töltéssel, meg a különböző kis csepptöltéses módszereikkel, így ezek után tapasztalati úton is az a véleményem, hogy az ilyen akkubabusgatás full nevetséges és felesleges időrabló tevékenység.
Amúgy annyira tudtam, hogy az akkuállapot %-a lesz az új e-penis a fórumon ha megjelenik a 11.3
-
válasz
Egyáltalán nem figyelek oda az akksira, akárhány % is, este rádugom és rajta van reggelig. A jelek szerint teljesen lényegtelen, hogy tutujgatom vagy nem.
-
vilmose33
őstag
válasz
Tavaly áprilisi:96%-os az aksi.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Soha nem hagyom 17-18% ala merulni, illetve soha nem toltom maximumra, csak 90-92% ig. De legtobbszor 30% nal felteszem egy kicsit aztan 75% korul leveszem. (Ez a legjobb az aksinak)
-
C.Brigante
veterán
válasz
nickedez89 #14621 üzenetére
Nekem tavaly szeptemberi es 100%
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14613 üzenetére
Köszi az összefoglalót
Azért telepítem éjszaka. Időképet használom-ajánlom jól fut. Szerintem túl lett misztifikálva ezaz aksi dolog, ha zavaróan hamar merűl , kicseréltettem. Szerencsére nekünk teljesen jó.
-
DJosef
őstag
válasz
nickedez89 #14570 üzenetére
Ilyet mar nekem is csinalt, par masodperc volt az egesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14538 üzenetére
Igen, de nem azért mert nem kellett, hanem kapok egyet pàr hét múlva nagon olcsón (100e).
-
TechRobot
aktív tag
válasz
nickedez89 #14524 üzenetére
köszi
-
válasz
nickedez89 #14487 üzenetére
Szerintem is ugyanannyi ideig támogatott lesz mint az eddigiek.
-
válasz
nickedez89 #14477 üzenetére
Az iPhone 7 tavalyelőtt jött ki.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14444 üzenetére
Magától azért nem szokott eltörni.
Odakoccintottam a szélét pont az asztal sarkához, elég is volt neki ennyi.
Addig tettem fel egy sima nem teljes keretes fóliát, régen nagyon nem szerettem, de egész tetszik most. Sokkal vékonyabb, a gombnál sincs az a szakadék, csak szinte "világít" a széle, nem túl szép. Na meg ez sajnos leejtés ellen semmire se jó. -
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14442 üzenetére
Bakker én meg 3 napja rendeltem megint egy Nillkint, mert megint betört...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14440 üzenetére
Ennek a kerete is üveg, vagy mint a legtöbb ilyennél valamilyen gagyi műanyag?
-
Algotis
addikt
válasz
nickedez89 #14258 üzenetére
Egészen idáig nem tapasztaltam ilyet, de most megtört a jég.
Teljesen belassult a mobilnetem nekem is... (Telenor)
Repülő ki-be megoldja, de akkor se buli az ilyen. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14345 üzenetére
Ha ez az első ájfonod akkor honnan tudod hogy megéri a 27 ezres felárat
-
vilmose33
őstag
válasz
Nálam teljesen elmegy. Eddig ritka volt, remélem így is marad.
-
laszak
tag
válasz
Nálam is ismerős a jelenség, szinten Voda.
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14240 üzenetére
Maradt a 7, nem jött össze az anyagi része a vevőnek. Persze nem bánom, viszont megharagudott. Elment a mobilnet megint, tanácsodra be-ki kapcsoltam a repűlö gép módot , ettől megjavult.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89 #14226 üzenetére
Ezért kell tudatosan vásárolni...Teljes áron hivatalos helyen eleve nem szabad venni telefont, illetve megjelenés után fél évvel kell megvenni az új szériát használtan (garival jó állapotban találni mindig), majd 1 év múlva ugyan ezt eljátszani, így jóval kevesebbet buksz rajta.
Ott van az X is, hivatalos helyen 380 ezer, használtan meg már 250-ért találsz, ~3 hónap múlva lesz fél éves, akkor már 230-ért is lehet valószínű találni, megveszed, 1 évig használod, 180ért eladod, buktál 50 ezret, aki meg megveszi hivatalos helyen, 1.5 évre rá bukik rajta 200 ezret.
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14240 üzenetére
Úgy tudom gsm-ben vásároltnál is érvényesíthető 1 év garancia.
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14235 üzenetére
Szerintem piszok nagy szerencsével tudsz jó IPhone 7-et venni 100 körűl. Illetve el ne ad annyiért. Kollégám is mondta van 100 körűl, körbe nézet nem nagyon talált, mindegyikkel volt valami. Illetve fals hírdetés volt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Én egy forintot sem buknék rajta bármikor is adnám el.
-
galaxys80
veterán
válasz
Nem itt kell eladni. 2 éve mikor arról szólt a téma itt a topikban, hogy mennyiért mennek az I6-ok 80.000-ről beszéltek. Én 2 nap alatt 100-ért eladtam a Jófogáson.
-
Jag
senior tag
válasz
Sztem itt valami humbuk van, ennyi garanciaban kicserelt, meg garis iphone-t meg eletemben nem lattam eladot. Gyakorlatilag csak az van a hardverapron. Nem csoda, hogy igy lementek a hasznalt arak.
-
válasz
Akkor ne add el, én sem adnám el az biztos, pedig én csak 160-ért vettem.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
nickedez89 #14204 üzenetére
Jóvanna. Átaludtam a hetet 😜😃
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nickedez89 #14120 üzenetére
Igen, az enyém gyári kábel volt. Az ugy. jobban bírja!
-
vilmose33
őstag
válasz
nickedez89 #14073 üzenetére
Köszönöm legközelebb kipróbálom, volt már lassulás is. Igaz idén ez volt az első. Amúgy arra gyanakszom, hogy most van Valentin napi akció és nem győzi a Vodafone. Tavaly is a Karácsony akció alatt lassult-ment el .
-
beer1
aktív tag
válasz
nickedez89 #14059 üzenetére
Értem. Na majd legközelebb kipróbálom, hogy is működik a program.
-
beer1
aktív tag
válasz
nickedez89 #14050 üzenetére
Kiprobalom majd a 3utoolst, ezzel masoljam a telefonra a dolgokat és nem fog eltűnni ha másik gépre dugom a telót? Használata mennyire egyszerű?
Google drive rajta van de nem találtam benne olyat hogy zene feltöltés csak fotó videó, ezért is kérdeztem, hogy van lehet e vagy csak en nem találom. De ezek szerint valószínűleg nem lehet. -
moleculez
veterán
válasz
nickedez89 #13982 üzenetére
Alapból nem vagyok PC fan, szóval laptopra terveztem. Aztán elkezdtem PS-ezni... Oda meg kevés volt a TN panel meg fHD, kapott egy 27" wqhd monitort. Aztán úgy is maradt. BT bill tapipaddal, kész. Viszont ha megadja magát akkor egy 27" iMac váltja. Rájöttem h nincs szükségem laptopra... De ez nagyon off itt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13972 üzenetére
Szerintem is a rendszerrel együtt .
-
orsacchiotto
tag
válasz
nickedez89 #13972 üzenetére
@leslieke, nekem szimpatikus, hogy mindíg csiszolgatják, finomítják az ios -t.
@nickedez89, jó kérdés, igen szerintem a rendszerfrissífésekkel.
-
trobi28
addikt
válasz
nickedez89 #13907 üzenetére
Én nem vagyok türelmes, valami vagy működik, vagy nem. Amennyiben az utóbbi, megy a levesbe
Eddig jól teszi a dolgát az időkép -
trobi28
addikt
válasz
nickedez89 #13904 üzenetére
Nálam sem frissít az időjárás widget, le is cseréltem az időképre, kíváncsi leszek, hogy miként viselkedik?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13904 üzenetére
Most hogy mondod megnéztem és nálam is be van ragadva a widget.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #13876 üzenetére
Próbálta valaki ezzel a programmal ezt a funciókt?
Turn Off iOS Software Update Notifications RemindersMennyire megbízható biztonságos? Gondolom nem minden funkciójához kell JB.
-
galaxys80
veterán
válasz
nickedez89 #13876 üzenetére
Kipróbáltad amióta letörölted az iTunes-t?
Csak, mert emlékeim szerint a nélkül nem működik. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13870 üzenetére
Jól. A következő frissítésben lesz benne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
nickedez89 #13870 üzenetére
Majd a 11.3-ban lesznek ezek. Február elejére ígérték az első bétát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged