- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
beer1
aktív tag
válasz
dvdbackuper #15232 üzenetére
TP-Link
Pontos típusát azt nem tudom, de egy jo par éve megvan, ha ez befolyásol valamit esetleg ? -
Csabee.
nagyúr
válasz
dvdbackuper #15126 üzenetére
Nekem nem javult meg
-
moleculez
veterán
válasz
dvdbackuper #15119 üzenetére
Vagy felraksz VLC-t, iTunesban pedig a vlc-be be tudod dobalni ami kell.
-
válasz
dvdbackuper #14969 üzenetére
Igen, a költési szolásaimat figyelembe véve ~700 forint / hó, cserébe leírhatatlan szabadaágot ad, hogy mindig van nálad pénz (mert telefon az mindig van
), és nem kell pénztárcával kínlódni.
-
válasz
dvdbackuper #14962 üzenetére
De, még magyarországon is lehet. Nap mint ezzel fizetek a boltban.
-
nickedez89
senior tag
válasz
dvdbackuper #14940 üzenetére
Így már én sem értem miért kötötték össze ezt a "hibát" az iOS 11.3 frissítéssel?! Valami rémhír terjesztés kell vagy mi?
Érdemes amúgy bétázni?
-
nickedez89
senior tag
válasz
dvdbackuper #14938 üzenetére
De pont arról van szó, hogy a frissítéstől lehet akár hardveres hiba nem? Ami mondjuk nekem is abszurdnak tűnik!🤨
-
válasz
dvdbackuper #14904 üzenetére
Nem lehet hogy elírtál valamit? Az audio kodek egy szoftver, az alatt nem tud eltörni forrasztás.
-
moleculez
veterán
válasz
dvdbackuper #14904 üzenetére
Hogy mivan?! Audio kodek alatt eltörik a forrasztás??? És ez miért 11.3 specifikus probléma?
-
eladogeppc
veterán
válasz
dvdbackuper #14709 üzenetére
Köszi !
Még egy kérdés.
Lightning Jack átalakítót hol tudok jó minőséget olcsón venni ?
Illetve olyasmi tokot, ami nem vastag, de belül filcel bélelt ?Köszönöm szépen !
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
dvdbackuper #14479 üzenetére
Igaz, lehet azokat is, de ami újabb az tovább kap frissítést is.
-
tfranky
csendes tag
válasz
dvdbackuper #13134 üzenetére
Ez az eredeti gyári kábele.
-
tfranky
csendes tag
válasz
dvdbackuper #13130 üzenetére
Talán 4703? Nem biztos.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
dvdbackuper #12942 üzenetére
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
dvdbackuper #12937 üzenetére
Hivatalosan, a Telekom által...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dvdbackuper #12937 üzenetére
Ha az X-éről van szó akkor az tudom a vodánál hivatalosan.Ja írja 7-es...
-
Algotis
addikt
válasz
dvdbackuper #12671 üzenetére
Nem, egy full szilikonos tok van rajta, most megpróbáltam azért anélkül kalibrálni, stb, hátha, de nem hozott javulást.
-
Norbi.
őstag
válasz
dvdbackuper #12566 üzenetére
Vittem be párat így, istyle szokta javitani őket, center sose javitott még nekem, mindig kicserélték. Egy próbát megér. Icloud meg ilyesmibe ki tud lépni, nem?
Nyomjon neki restore-t, és ne aktiválja be újra, rádugják gépre, nem aktiválják be és akkor átveszik.
-
pepetech
őstag
válasz
dvdbackuper #12522 üzenetére
3 hetes a telefonom. Csak gyárit használok. 1x dugtam bele szivargyújtós töltőbe.
17:30 felé értem haza melóból. A telefon tiszta retek így kicsit meg mostam (nem először). Körülbelül 20:10 felé akartam töltőre dugni ahol semmi reakció nem volt kihúztam fordítva bedugtam akkor elkezdett tölteni de töltés közben merült. Akkor vettem észre a bibit de mind a 2 oldalon ugyan ott sérült de amit fotóztam az a csúnyább. Elszaladtam vettem egy akár milyen kábelt a kúton és azóta tölt szuperül.
Olvastam hogy vizesen nem szabad tölteni de azért itt volt ideje kiszáradni úgy vélem.
-
beer1
aktív tag
válasz
dvdbackuper #12508 üzenetére
Csak hogy igazán friss maradjon😂
-
marilllyo
veterán
válasz
dvdbackuper #12331 üzenetére
Igen az övé is pókhálós lett két hetesen.
De kötött rá biztosítást.
-
Tomyyy93
tag
válasz
dvdbackuper #12331 üzenetére
én ejtettem már ki és semmi baja nem lett. sőt.. jol birja a strapát nálam a kijelző is, csak a hátulja karcolódik könnyen. Igazából tökéletesen megvagyok elégedve az s8-cal is, csak kipróbálnám az i7-et is csak félek hogy megbánnám. a kijelző biztos hogy hiányozna, de szerintem, csak ez az egy dolog.
s8 után az i7 kicsi lenne, az i7 plus meg nagy :/
-
kchris78
veterán
válasz
dvdbackuper #11984 üzenetére
Ezért nem teljesen értem a sok embert aki olyan lazán visszamegy a 10-esre 11-ről.. Csak éppen a mentés 11-ról NEM megy fel a 10esre ugye... az iCloud meg önmagában a backup nélkül kicsit lightos... Szerintem a legtöbb embernek meg egy 11-es után már nem valószínű hogy van 10-es mentése..
-
wolruf
őstag
válasz
dvdbackuper #11981 üzenetére
Próbáltam volna adatot megtartva, egyszerű leírás alapján (shift/cmd+frissítés keresés, fájl kiválaszt, gyí), de nem akarta, belehalt és onnantól mindegy volt :-/
Mindazonáltal a szűz rendszer most jó. Elkezdtem mindent visszapakolászni és így is, hogy nyüstöltem, 75%-on vagyok (reggel fél 7-kor vettem le töltőről a kicsikét). Szerencsére a fotóimat lementettem, az összes többi cuccom az ment a levesbe (fogyasztásadatok, sms-ek, stb...). Hirtelen elő is fizettem iCloud 50 GB-os csomagra inkább -
Viper26
nagyúr
válasz
dvdbackuper #10926 üzenetére
Kábellel gépre, és iTunes-on keresztül?
-
Snoop-y
veterán
válasz
dvdbackuper #10272 üzenetére
Mondom hogy van...
Nezzed megfele -
B-L-A-C-K
titán
válasz
dvdbackuper #9746 üzenetére
Azért hogy semmi nem mondanám, volt már hogy kis víztől is meghaltak.
-
D4ni
őstag
válasz
dvdbackuper #9653 üzenetére
Az új public beta 2, sima beta 2-t nem igazán. Először szedje le az ember az ipsw-t még az ios 11 béta 1-ről, majd helyreállítási üzemmódban vissza rakni rá. Utána 10.3.2 ipsw letöltése , majd megintcsak helyreállítási módba visszarakni rá végül a 10.3.2-t. Ha nem így csinálod , akkor béta 2-ről folyamatosan iTunes képernyő fog fogadni a telefonon. Hozzá téve,hogy még az iCloud mentést is valahogy fel kéne rakni , amit korábban lehet felülírt magától az iCloud az meg kifejezetten jó érzés ... konkrétan újra kellett kezdenem mindent az iphoneon. Most meg nem ment el egyetlen egy jelszót sem a Safari, pedig még a kulcskarika is be van kapcsolva , és párosítva lett az ipaddel. Szóval számomra tiszta szívás volt ez..
-
marilllyo
veterán
válasz
dvdbackuper #9481 üzenetére
Kollegámnak az van. Szép meg gyors mint állat. De olyan rettenet könnyű műanyag fogása van, hogy nekem az ilyen nem való.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
dvdbackuper #8867 üzenetére
Lol
Azért a 28 EU országokból 5-ben működik és Svájc.
Fr,Ír,IT, Sp,UK plusz kettő Orosz és Svájc ez egész EU szóval ez nem annyira elterjedt még.
Arról nem is beszélve hogy rengeteg módon fizethetnek az emberek, a paypass-től alkalmazásokig, hiába hozná el az Apple a szent Grált a világnak. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
dvdbackuper #8845 üzenetére
Ugye neked brit Apple iD-d van?
Mert csak 7 EU országban támogatott. -
válasz
Ilyet lehet?
-
D4ni
őstag
válasz
Az NFC -t úgy tudom csak az Apple pay támogatja iPhone esetében
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #8241 üzenetére
Ja, ott.. de nem pont a sarokban és jó tömény fekete.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6134 üzenetére
Persze ez mind csak találgatás, mint ahogy a 400 ezer forintos kezdő ár is.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
dvdbackuper #4138 üzenetére
Tegyük fel hogy elhiszem azt az értéket amit az a kütyü mutat, de az tény hogy a gyárilag csomagolt töltő és az iPad 2A-s töltője között a töltési sebesség eltérő.
Ennek mi az oka? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nem mértem soha, de azt hiszem YouTube-on láttam ilyet ott reálisan mutatta.
-
-Ben-
veterán
válasz
Akkor miért tölt fel iPad töltővel kvázi fele annyi idő alatt?
(SE, 6, 6S, 7) -
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #4127 üzenetére
i6 óta felveszi a 2A -t. De előtte se volt nagy gond, mert annyit vett fel a telefon, amennyire szüksége volt..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dvdbackuper #4127 üzenetére
iPhone 6 óta képes felvenni 2A-t az összes iPhone, és hivatalosan is tölthető iPad gyári töltővel minden iPhone (kompatibilitás alatt ezt látod is) Én gyári iPad töltővel töltöm szinte mindig a telefonjaimat, és sose volt semmi bajuk.
-
zola96
senior tag
válasz
dvdbackuper #3161 üzenetére
Apple store meg minden?
-
Ricardo
titán
válasz
dvdbackuper #3164 üzenetére
A processzor "sziszegése" kapcsán van már valami? Mennyire általános? Garanciális probléma?
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3164 üzenetére
Engem nem zavar annyira, ha kicsit lötyög, csak ne csörögjön-zörögjön.. Viszont az miért lehet, hogy a hangerő állító gombok nem egyformák?
A lefele gomb szinte teljesen néma és „puha”, a felfele meg elég hangos és kemény. Van ott valami tömítés esetleg?
(iPhone 7)
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3162 üzenetére
A hozzászólás szerkesztéséről hallottál-e már?
-
-Ben-
veterán
válasz
dvdbackuper #3151 üzenetére
Arról beszélek, hogy akik iTunes -on keresztül frissítgetik a telefonjaikat, azok többször szívják meg
Csak olvasgass fórumokat.
Egyébként nem akarlak XDXD megbántani XDXD de ilyen komoly XDXD „szakemberhez” XDXD szívesen vinném XDXD a telefonomat, ha gond akadna vele.. XDXD
-
zola96
senior tag
válasz
dvdbackuper #3151 üzenetére
hool dolgozol?
-
válasz
dvdbackuper #2815 üzenetére
Köszönöm én is az ajánlást,felraktam,kipróbáltam és tényleg megy a gépről az itunes.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dvdbackuper #2815 üzenetére
és gyuzso
Köszi mindkettőtöknek! Mostmár valóban ez lesz, mert megzeberedek az ájtunsztól.
-
joey04
titán
válasz
dvdbackuper #2246 üzenetére
Nem kell ehhez nagy szakértelem, az S mindig a csiszolt verzió és érdemes hamar megvenni, mert a hivatalos ára nem csökken kivezetésig, de a gsm bolti is beáll 1-2 hónap alatt.
-
zola96
senior tag
válasz
dvdbackuper #1889 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy ki hagyja egy éjszakára benne a vízben, hanem kibírja -e vagy sem (maradandó károsodás nélkül) . És ha kibírja akkor egy 10perces kádban ázást is kibír.
-
manokaki
addikt
válasz
dvdbackuper #1821 üzenetére
ez tényleg jó még én is megértettem
-
válasz
Köszönöm szépen. (Itt mintha segítőkészebbek lennének a fórumtársak, mint más platformon......... )
-
davidsz
senior tag
válasz
Ez nagyon jó program. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest