Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12592 üzenetére
Az a baj hogy én sem, de egy kis utánajárással meg logikával kisilabizáltam, hogy hogyan működhet, no meg már aktiváltam be vállalati felügyelet alatt álló iPhonet, meg Samsungot is nem egyet, nyilván az üzleti titkok nagyobb biztonsága érdekében hoznak ilyen korlátozásokat.
Fárasztó volt 2 órán keresztül elmondani sokadjára hogy mely menüpontok aktívak, hogy nem iCloud tiltás stb. Nah mind1. A céggel felvenni a kapcsolatot nem lehet, aki megvette tőle a webshopot az nem jogutód, így felelősséget nem vállal - a kedves hölgy akivel beszéltem csak megértően jajveszékelt.
-
MarKoo
addikt
válasz
MarKoo #12561 üzenetére
Apple természetesen nem tud segíteni, olyan hülyeségeket csináltattak velem végig, hogy csak öregedtem pár évet az emberi hülyeségtől.... Borzasztó milyen embereket ültetnek a telefonos ügyfélszolgálatokhoz... Nem is értem ezért hogyan kaphat valaki pénzt, no mind1...
Felvettem a kapcsolatot a Tech Data Companyvel, leírtam nekik röviden a storyt, egy hasonló rövid és velős választ kaptam vissza:
Dear Sir, Madam
Thank you for providing the details requested.
We can confirm this unit is stolen & should not have been sold to you.
Please contact the seller for a refund & return the product to the seller.
The Finnish Police reference for this matter is 5560/R/13358/17 as the original theft was reported to the police this is still
ongoing investigation.Best regards,
Tech Data Corporate Security
Éljen Magyarország, éljenek a hülyék, meg az összes kamuwebshop. 915 értékelése volt a MobilRoyalnak, annak túlnyomó többsége pozitív. Kíváncsi vagyok hány embert szívattak le még az ismerősömön kívül - hála istennek nem én vásároltam a készüléket (ha megkérdezett volna lebeszélem), így annyira nem bosszant, csupán elkeserít hogy elbasztam 2 napot arra amit tudtam, és hozzá nem értő emberek felesleges körét futottam le... Megint megbizonyosodtam hogy az Apple magyar supportja semmit az égvilágon nem ér...
Előrendelést adtam le Iphone X-re, de erőteljesen gondolkozok rajta hogy kilépek ebből a táborból és lehetőséget adok a Samsung Note 8-nak, hátha ezt nem cseszték el mint az elődjeit... Nem iOS android vitát szeretnék kirobbantani, egyszerűen az Apple márka túl sok csalódást nyújtott az elmúlt néhány hónapban, és nem vagyok megelégedve se a termékek se a szolgáltatásuk minőségével amiért aranyárat fizetek..
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12560 üzenetére
Beszéltem almáékkal, kifogtam egy lassan beszélő hozzá nem értő idegesítő nőszemélyt. Folyamatosan az iCloud kilépést hajtogatta, hogy az előző tulaj nem lépett ki. Elmagyaráztam neki vagy 6-7 alkalommal, hogy ez nem iCloud tiltás. Ez egy távoli felügyelet álló telefon valami nagy multinál, valahogy kikerült onnan és eladták újonnan.
Azt mondta küldjem el a számlát és elegendőnek találja a biztonsági csoportjuk, akkor 1-2 munkanap alatt leveszik a tiltást. Nem vagyok pesszimista ember, de megeszem a kalapom ha egy sufnigsm áltál kiállított számlát el fognak fogadni. Már elindultam azon az úton is, hogy elintézzem a garis cserét...
Mehetek a rendőrségre de még a telefont is el fogják venni mint bizonyíték és a büdös életben senki nem fog kártalanítani.
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12558 üzenetére
Először én is azt hittem, majd visszaállítás után ugyanez. A Tech Data nevű cégnek van a profilja telepítve, és távolról ők korlátozták le a funkciókat. Nem lehet telefonálni, emialezni, képernyőfotót csinálni stb..
Valószínűnek tartom hogy céges telefonnak kellett volna kiosztani, de valami rendszergazda kilopott párat, és most kibukott egy leltár során és tiltották távolról...
-
MarKoo
addikt
[kép] Valaki találkozott már ilyennel? Újonnan lett vásárolva egy gsm boltból a készülék, és most szoftverfrissítés után ez a háttérkép illetve korlátozott funkciók fogadtak. A profilt nem tudom eltávolítani a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- God of War sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest