- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
wolruf #15497 üzenetére
7-ről váltottam és azt aláírom, hogy a több éves homegomb használat nagyon beivódik az emberbe. DE! A gesztusvezérlést kb, 20mp megszokni és utána, ha vissza mész korábbi telefonra akkor már szinte "hiányzik". Szerintem a gyors alkalmazásváltás zseniális. Az akksija jobban bírja mint a sima 7-nek és természetesen fotókat is jobbakat készít, plusz portré mód.
Az pedig, hogy ha ránézek és nem jön be a főképernyő? Ha használni akarom a telefont akkor úgy is kell a kezem és amint ránézek már oldom is fel egy legyintéssel. Elég jó funkió az is, hogy ha bármilyen értesítés jön akkor csak mutatja, hogy jött valami. Viszont ha ránézel a telefonra akkor látod is a tartalmát.Semmiképp sem visszalépés a 10 számomra, én azt mondom nem fogod megbánni
Egyedül akkor szoktam elmorzsolni egy könnycseppet, ha egy 5S vagy SE készülék kerül kezembe.Én úgy gondolom az volt az X előtt a "legjobb" Iphone használatra.
-
csenor
senior tag
válasz
wolruf #15495 üzenetére
Gyanús, hogy te is gyorsan kiábrándulsz.
Számomra idegesítő, hogy nincsen százalékos akksi kijelzés plusz, hogy hiába nézek rá csak kinyitja a zárat, de nem nyitja fel a telót. Ez nagyon idegesítő főleg, hogy ezt 40ezres androidos telóknál tökéletesen működik.
Plusz szerintem, hogy alul csak nagyon kicsi káva van sokkal nehezebben használhatóvá teszi, egyszerűen nem esik kézre. Androidos telóknál ahol alul van egy márkanév feliratnyi hely sokkal jobban kézre esik.
(és ez nem android reklám akar lenni) -
jófejsrác
senior tag
válasz
wolruf #15081 üzenetére
Szerintem használható , én ennek segítségével írom alá a tranzakciókat oda-vissza. Kényelmes az ujjlenyomat olvasóval a jóváhagyás. Viszont 1-2 betaval el sem indult ami kényelmetlen helyzetbe hozott.
@20ar köszi, korábban instant bezárta magát , teszted alapján működhet.
Egyébként azóta is szuperal a 12-és rendszer ?
-
zombinyul
addikt
válasz
wolruf #13448 üzenetére
Nekem 9 és fél óra készenlét, 4 óra használattal leszívta az akksim 22%-ra. Ebben volt zene, Messenger, böngészés. Az üzemidő nekem is csapnivaló, igaz, ilyen tekintetben a kicsi iPhone-ok sosem jeleskedtek. Meg kell szokni.
Ettől eltekintve nekem hibátlan a telefon, nagyon szeretem. A festés minőségét leszámítva hozza az elvártat, abszolut nem csalódtam benne. Még az iOS11 sem hozza a “szokványos” bugokat, pedig mindig OTA-n történt a frissítés, tökéletesen használható maradt, igaz, időnként érzékelek némi lassulást, de elenyészőt.
Tuti ha jön az utód, ezt el nem adom (igaz, az még legalább egy év), tényleg nagyon szeretem. -
válasz
wolruf #12456 üzenetére
Hasonló van nálam is a garmin connect-tel. Viszont szerintem ez nem az ios hibája, hanem a garmin app-é. Egyik app-frissítésnél volt valami változás, és azóta, ha elveszti egymást szem elől a telefon és az óra, akkor van, hogy nem kapcsolódik újra magától az app, de csak az app. A bt kapcsolat megvan az eszköz és a telefon között, ezt mind a két eszközön látom, ha ellenőrzöm, csak az app nem látja. Ilyenkor a legtöbbször segít, ha kilövöm az appot a multitask képernyőn, és újra elindítom. Ha ez sem segít, az esetek csak kis részében, akkor bluetooth kikapcsolása és újra bekapcsolása akár az órán, akár a telefonon segít. De pár hónappal ezelőtti connect verziónál semmi ilyesmi nem volt.
Most kísérleteznek egy új connect app-al, lehet látni a bétában, remélem abban ezt a hülyeséget is javítják. -
wolruf
őstag
-
kchris78
veterán
válasz
wolruf #11982 üzenetére
7plus nekem is kis nyüstöléssel most 68% pedig 23 órája szedtem le a töltőről. 4:30 használati idő. 11.0.1. iCloud szerintem szívás, drága. Aki valamennyit fotózik annak az összes fotója már túl van az 50GB-on hogy beférjen minden az iCloud 50GBs csomagjába, a 200GB meg nekem már drága hónapokon éveken keresztül fizetni. Nem önmagában, hanem ha minden kis ilyenre ennyit költ az ember abból nagy pénz megy havonta, annyit nem ér (spotify/apple music etc.).. Inkább feltolom a flickr-re ingyen.
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf #11972 üzenetére
Mivel ma teljesen szűz iPhone 7-tel kezdtem, kíváncsi leszek, így mit csinál az iOS 11-es. Eddig agyonnyomkodva nem zabál annyit, viszont tény, hogy nem is tudtam minden alkalmazást újra feltenni, amit használtam (és használ háttérfolyamatot). Kíváncsi leszek, remélem észhez tér és csak valami lefogta.
-
Az ismeretségi körömben több S7E és S6 Edge+ van.Többször hallottam szitkozódást tőlük,mert néha tenyérrel is hozzáértek a szélekhez miközben próbáltak valamit elérni a kijelző túlfelén.Kérdeztem őket hogy nem idegesítő e ez nekik,többségében "De az" volt a válasz,de a saját bevallásuk szerint ez belefér,mert cserébe jól néz ki a teló.Sokaknak belefér egy ilyen áldozat a dizájn oltárán,nekem nem,többek közt ez is közrejátszott a S7E elbúcsúztatásában.
-
-
-Ben-
veterán
Sokan elfelejtik, hogy ez még mindig csak egy használati tárgy (manapság durván fogyóeszköz is). Arról nem beszélve, hogy lehet 1-2 semmis hajszálkarcon rugózni, de ha nem páncélszekrényben tartja és használja, előbb-utóbb neki se marad maximálisan makulátlan. Ha csak néha leveszi a tokot, még akkor is lesz rajta 1-2 apró karc.
-
oil120
senior tag
-
Azt hittem autós beépített gyári kihangosítód van, de akkor ezek szerint neked nem, bár beépítettel is van baj a környezetedben.
Én évek óta használtam egy régi Samsung autós kihangosítót, ami most tönkrement. Viszont kipróbálom majd másik telefonnal, mert akkor az általad leírtak alapján arra is van esély, hogy nem tönkrement, hanem csak a szifon bugzik vele. Helyette van egy valami fél-noname kölcsönben, azzal semmi baj sincs. (Egyelőre.) -
Ed Parker
nagyúr
Azon nem gondolkodtál hogy szimplán a headsetet használd, jobb fülbe bele és a másikkal hallod a forgalmat.
Vagy egy másik utángyártott kihangosítót szerzel be gombokért, Sztem van a MM-ban és azzal használod?
Nekem ugyan működik az Audiban, de egy filléres jbl go tökéletesen ki tudná váltani.
Próbáltam. -
-
Ed Parker
nagyúr
Ez főleg akkor fordulhat elő, mint nálam is, mikor két eszköz van rá csatlakoztatva, vagyis nekem a kocsiban csak bt kihangosító van, bt audio nincs, erre egy hoki jbl bt hangszórót használtam, és híváskor volt hogy erre arra kapcsolgatott át mert mindkettő működik kihangosítóként.
Önmagában nem dobálta el, amikor más eszköz nem volt mellette. -
-Ben-
veterán
Fehér?! Mármint neked fehér iPhone 7 készüléked van?
Más: Fiúk-lányok, srácok, ez mindenkinek szól: ha lehet, akkor mellőzzük az egyszavas, vagy hangulatjeles „OFF” hozzászólásokat. Természetesen nem szeretném, ha merev lenne a fórum, de próbáljunk kicsit komolyabbak lenni és a tárgynál maradni.
Köszönöm. -
-Ben-
veterán
Nem csiga az.
Egyszerűen a 32GB -os chip miatt „lassabb”. Nem tudom, hogy olvastad -e, de letesztelték régebbi iPhoneokkal és ez régen is fennállt. Sőt, más telefonokat is érint. Tehát minél nagyobb a tárhely, annál gyorsabb. Egyébként hétköznapi használat során aligha veszel észre különbséget, maximum iTunes szinkronizáláskor. De ebben az esetben is ~1 perc a különbség a legkisebb 32-es és a legnagyobb 256-os modell között. Ez nem sok, szerencsére.
-
-
-Ben-
veterán
Ja.. érdekes volt. Akkor vettem észre, amikor már többször is pattant egyet a telefon, miután felvettem az asztalról.
Megnéztem és tényleg mozgott kicsit a kamerát védő üveg. A némító lötyögése pedig nem egyedi eset, gyakorlatilag az összes iPhone -nál előfordulhat. SE-nél pl. szinte kizárt, hogy ne lötyögjön.
Egyébként nem esett le, nagyon vigyáztam rá.. Ciceregnie viszont a tiédnek is kellene, legalább akkor kellene valamit hallanod, ha a hátlap felső részét a füledhez rakod. Ez állítólag minden i7 -et érint. -
Sur1G
aktív tag
Lehet akkor csak nálam van a hiba, de valami szörnyű. Van 22 különböző feladótól SMS (iMessage némelyik) és ahogy görgetem konkrétan egyfolytában akad. E-mal-eknél ugyen ez. Van egy csoportos e-mail beszélgetésünk és konkrétan nincs kedvem vissza pörgetni, mert akad az egész. Este készítek róla videót és felteszem.
Attól függetlenül, hogy sokkal gyorsabb minden program megnyitása az I7-en az 5S iOS 10.0.2-vel sokkal fluidabb.
-
Sur1G
aktív tag
Igazad van csak menjen szépen. Itt sajnos elvérzik jelenleg az iPhone 7. Egy csomó gyári alkalmazás görgetése olyan, mintha egy 4S teljesítményű telefonom lenne, szégyenteljesen akad. Gondolok itt az üzenetek, telefonálás előzményei, nevek görgetése (bár itt csak néha akad meg), Beállítások/Mobiltelefon menüpont, Beállítások/Értesítések görgetésénél, vagy az alkalmazásváltó akadozása, programból való kilépésnél is megakad. Egy hete nagyon idegesített és utána néztem, elvileg a 10.1-ben javítva lesznek. Nagyon kíváncsi vagyok.
-
wolruf
őstag
Nu, kipróbáltam a gyári lightning átalakítós varázslatod egy skullcandy fejhallgatóval... Váu
Baromi jól szól
A gyári fülest még nem próbáltam, asszem nem is nagyon fogom, mert ez így bejött. Bár nem stílusom, kissé ... freestyler-esen néztem ki a citromsárga fejhallgatóval és a kapucnival, node sebaj, ilyen öregen ez belefér. A hangzás viszont remek, nagyon szépen szól a 7-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest