Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Stabil pályára állt az Android 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
dvdbackuper #9653 üzenetére
Az új public beta 2, sima beta 2-t nem igazán. Először szedje le az ember az ipsw-t még az ios 11 béta 1-ről, majd helyreállítási üzemmódban vissza rakni rá. Utána 10.3.2 ipsw letöltése , majd megintcsak helyreállítási módba visszarakni rá végül a 10.3.2-t. Ha nem így csinálod , akkor béta 2-ről folyamatosan iTunes képernyő fog fogadni a telefonon. Hozzá téve,hogy még az iCloud mentést is valahogy fel kéne rakni , amit korábban lehet felülírt magától az iCloud az meg kifejezetten jó érzés ... konkrétan újra kellett kezdenem mindent az iphoneon. Most meg nem ment el egyetlen egy jelszót sem a Safari, pedig még a kulcskarika is be van kapcsolva , és párosítva lett az ipaddel. Szóval számomra tiszta szívás volt ez..
-
D4ni
őstag
válasz
laszlomijin #9651 üzenetére
az meg a másik,hogy külön tortúra vissza rakni a 10-et...
-
D4ni
őstag
válasz
laszlomijin #9649 üzenetére
Áh, egyelőre ne rakd fel... Még mindig ég és föld a különbség 10.3.2 között.
-
-
D4ni
őstag
Na, ezt az európai fogyasztói központ weboldalán találtam . Itt a bizonyíték !!!!!!
-
D4ni
őstag
válasz
Roland861010 #8968 üzenetére
Az antutu fals értéket dob ki a tárhely különbsége miatt. Ha te képes vagy csak emiatt jóval többet költeni hát legyen..
-
D4ni
őstag
válasz
B-L-A-C-K #8909 üzenetére
A probléma az, hogy sosem 100% hogy fizet a biztosító , így inkább megelőzöm a bajt. Plusz tokban jobb a fogása . A garim nem marad meg, legalábbis nem ugyan az mint hallottam, mert a biztosító vállal fél évet a készülékre és az nem ugyan az mint az Apple. Így kicsit kételkedek bennük ,biztos megéri ez nekem .
-
D4ni
őstag
Nekem pl így néz ki a telekomnál:
Havi 3 rongy, majd az önrész 33000. Amennyiben 24 hónapig fizetem a biztosítást úgy 72-re jön ki a bukó ha nem történik semmi, amennyiben meg igen úgy 105000Ft ból van egy másik hetesem. Nyilván Uag tokban és üveggel tartom egyben de bármi történhet . -
D4ni
őstag
válasz
dvdbackuper #8845 üzenetére
Az NFC -t úgy tudom csak az Apple pay támogatja iPhone esetében
-
D4ni
őstag
válasz
-secret- #8798 üzenetére
A gáz,hogy ott virít a gyári email appon a csomó olvasatlan spam email, amit sajnos a gyári levelező képtelen kiszűrni, olvasottá jelölni teljes kijelöléssel. A gmail, inbox ezt tökéletesen kezeli, viszont düdüm hogy inkább a gyári programokat használom,jobb érzés számomra .
-
D4ni
őstag
Tudom apróság, de nem lehet valahogy egy 1-2 koppal megoldani a mailek olvasottá jelölését? Szeretem rendben tartani a telót, és ez rendetlen
néztem youtube-on praktiákat de az mind korábbi szoftveren alapul..
-
D4ni
őstag
Gyors kérdés: ha a telekomban vettem a telefont, és kaptam gariban egy újat, akkor újra kell indulnia a garanciának? Mert speciel nekem nem indult újra.
-
D4ni
őstag
Fel van töltve, mert ami alapból offline volt a telefonon tagság előtt valahogy azt is fellőtte. Jut eszembe music, nem tudja valaki ha újra beköltözök a telefonban hogy lehet egyszerre minden zenét offline letölteni? Mert kb az összes zenére külön rá kell nyomni ha offline leszedném. Voltaképp ezért váltottam spotifyra. Ja, az automatikus letöltések be van kapcsolva.
-
D4ni
őstag
válasz
mate543 #8574 üzenetére
Nekem kb iphone 4s-től kezdve 64-es modellek voltak, és bár nem fotózom túl sokat már az icloud fiókom több mint 32gb, ebből a fotók kb 20-25 gb. Szépen lassan betelik az, főleg ha nem évente cseréled. Aki használja is komolyabban a telefont, offline tartalomhoz ragaszkodó(mert ugye nálunk nincs korlátlan net) annak évekig nem lesz elég a 32,amiből ugye kevesebb használható.
-
D4ni
őstag
Srácok, le a kalappal az icentre előtt, hétfőn adtam le a telóm, most kaptam az sms-t hogy mehet érte, új készüléket kapok.
-
D4ni
őstag
Leadtam végül ma az icentre alleban, 3-8 napot mondtak, nem kellett semmi papír és még a minimális sérülést is megkérdeztem nem-e probléma, természetesen nem. Szóval eddig jól állunk.
-
D4ni
őstag
Az icentre mennyire ajánlott szerviz szempontjából? Ott is kell időpontot kérni?
-
D4ni
őstag
Felhívtam végül az apple ingyenes számát, létrehoztak egy külön eseti azonosítót. Az ügyintéző is említette,hogy több hasonló probléma is van a tmx-el. Javasolta,hogy küldjem be bármelyik szerződött partnerükhoz, és ne említsem a korábbi esetet. Így kaphatok egy teljesen független szakvéleményt. Remélhetőleg megodlást találnak a problémámra, egyébként rettentő kedvesen, segítőkészen, együttérzően álltak a problémámhoz. Külön kiemelte,hogyha bármi akadályba ütközök, esetleg ott a másik szerviznél is akkor nyugodtam erre a számra hivatkozva nyugodtan hívjam őket újra. Ez szerintem felért egy jegyzőkönyvel.
-
D4ni
őstag
Az a helyzet, ahol leadtam Telekom üzlet a főnöktől kezdve mindenki elég jó barátom így ha hozzájuk írnék be nem lenne fér, a tmx-hez meg végképp nem utaznék fel. Más módot nem igazán tudok, ami célra vezető lenne. Egy e-mailtől nem mennek tönkre sajnos. Pedig elég sok gyártó hazai szervize..
-
D4ni
őstag
Egyébként az Istyle üzletekből hova küldik? Hallomás szerint az andrássyn van a központ,így ott is szervizelnék? Helyileg a Corvinban tudnám leadni.
-
D4ni
őstag
válasz
Tibee86 #8342 üzenetére
Ma reggel azon gondolkodtam felhívom az apple ingyenes számát. Aztán belegondoltam, még én lennék hülye. Végül is, mit tennének telefonon keresztül.. Csak szerencsétlen telefonost terhelném a tmx miatt.
A tmx-et sajnos nem tudom és nem is akarom megközelíteni, szóval kiesett a személyes panaszbejelentés. Örülök, hogy nem karcolták jobban össze. -
-
D4ni
őstag
Tegnap vissza küldte a telekom a telómat. Problémám az volt vele, hogy erőtlenebb rezgéseknél furán működött a rezgő motor( vagy a Taptic ), sőt gyakran magától rezgett elég furán . Szoftver feltöltést végeztek rajta , mivel a készülék bal alsó antennája karcos volt (fém bumper miatt) ezért küldtek egy papírt, hogy használatból eredendő esztétikai hiba miatt nem cserélik a készüléket ... ettől függetlenül garanciális, külön papíron meg van jelölve . Tmx-ben volt . A probléma nem oldódott meg. Mit tehetek szerintetek? A készülék egy hónapos
-
D4ni
őstag
Nálam is ment gariba a telefon, elkezdett szarakodni a taptic engine. Az erőtlenebb kattogásnásnál mintha beragadt volna. Igazából nem tudom leírni a jelenséget szavakkal. Kicsit kibuktam.
-
D4ni
őstag
Cserélik majd most is, csak ki tudja hogy mennyi idő lesz. Érdemes egyébként garancia lejárta előtt kicseréltetni, mert akkor ha magyarországi modell akkor újra egy év garancia lesz, amennyiben nem úgy három hónapot kapsz ismét. Előző 6S plussomnál a Következő tulaj küldte el garanciaztatni. Durván másfél hónapot volt távol a mobil, ráadásul nem is akarták elismerni hogy újra egy év garancia van rá. Ezek után ment az e-mail az Apple nek és nolám ismét egy év garancia van rá. + 1 év a szavatosság , De ezt már csak kevesen tudják
-
D4ni
őstag
válasz
entoni1989 #7993 üzenetére
Próbáld meg felhúzni az üveget és egy celluxal kiszedni alóla a port. Márha az.
-
D4ni
őstag
válasz
entoni1989 #7906 üzenetére
Próbáld ki, sok embernek megjavult. Csak ne kapcsold vissza , hanem hagyd repülőgép üzemmódban
-
D4ni
őstag
válasz
entoni1989 #7901 üzenetére
Kapcsold előtte flight módba a telót,az megoldja
-
D4ni
őstag
Érdemes lenne egy simkártyát cserélni. Sem nekem, sem főnökeimnek nincs ilyen baja pedig elég sokat videótelefonálunk, beszélünk kihangosItva . Mindegy hálózaton voltunk, vagyunk. Ja de, a Vodafone egy hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hollow Knight
- OpenMediaVault
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest