-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
PlayMax #15268 üzenetére
Én itt nem látok semmi ilyesmit.
iFixit teardown -
válasz
PlayMax #15270 üzenetére
Ugye a hajszárító úgy szárít, hogy felgyorsítja a párolgást, a hő és a légáram együttes hatásával. Ha ezt egy lezárt készülékházon teszed, akkor ott párologni nem tud, kizárólag a melegítés hat a készülékre, aminek valami marginális hatása van a száradásra párolgás hiányában. Ezek szerint a hajszárítóval való szárítás valóban hatástalan és/vagy káros. Jobb olyasmivel szárítani, ami felveszi a nedvességet, és egyébként ezt is szokták ajánlani.
-
válasz
PlayMax #15268 üzenetére
Én utánanéztem ennek és az alapján amit én találtam, nem zár le semmit a vízcsepp megnyomásával, csak a képernyőt zárolja. Ezen kívül az apple bemutató-videóban is csak a hangszórót említik, mint a víz eltávolításának a módját, levegőt nem fúj ki aszerint, tehát szerintem mind a két állításod téves. Itt van egy jó videó erről, ebben méréssel is alátámasztják: [link]
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #14915 üzenetére
Jet Blackről van szó. Az pedig, hogy a fóliát Te húzod le róla, nos nem sokat jelent. Pl. nekem kijelzőt cseréltek és utána is lehúzhattam róla a fóliát, pedig a régi telefonomat kaptam vissza.
Száz szónak is egy a vége: karcmentes jet black nem létezik. Volt „szerencsém” 4 JB kibontásához is, egyik se volt karcmentes. A refurbished készülék meg pláne.....
-
galaxys80
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
nickedez89
senior tag
válasz
PlayMax #13444 üzenetére
Na nem bántásból, de belőled kell jó sok az Apple-nek és lesz lóvé továbbra is dögivel!
Számtalan hozzászólásoddal jelezted, hogy nem vagy elégedett a telóddal (csak 10-es iOS-en, de az ugye nem maradhat rajta a végtelenségig ha naprakész akarsz lenni), erre eladod és veszel újabb negyed milláért (kb.) egy újabb Apple telót!
Nekem ez az első iPhone-om, de közel sem biztos hogy a következő telóm is az lesz, mert nekem is akad vele időnként gondom! Ami nem zavarna, ha nem az említett összeget kellett volna leszurkolni érte kb. fél évvel ezelőtt... De ennyiért nem elfogadható számomra amit tapasztalok!
Egyébként én is kivártam a frissítéssel, de a watch miatt kénytelen voltam rátolni a 11-et.
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #13176 üzenetére
Mondjuk ez szinte mindig így működött. Az aktuális csúcshardverrel valamiért mindig kiválóan működik a legújabb iOS, a régebbi (és igen, sajnos sokszor már az 1 éves modellre is vonatkozik ez) modellekre meg kb. 4-6 hónap mire teljesen rendben lesz a szoftver. Egyébként, iPhone 7 -re már az iOS12 -t nem is biztos, hogy feltenném, de a 11 még biztosan jó lesz rá, csak ki kell várni.....
-
-
domerator
veterán
válasz
PlayMax #12467 üzenetére
Soha nem volt ilyen jo a hetesem ugy akksi mint gyorsasag szempontjabol, 11.1 beta 5 van rajta, azt hiszem most jo darabig megallok.
Te viszont veglegesen komolytalan es hiteltelen lettel, kar hogy nem lehet valahogy kimuteni teged a ph-rol... csak kartekony es feleslges tudsz lenni.
-
wolruf
őstag
válasz
PlayMax #12467 üzenetére
Akksival semmi bajom, kizárólag a BT szinkron nyögvenyelős mostanában. Mára már én is jónak tartom a 11-es iOS-t, eleinte valami alkalmazás beragadásom zabálta le az akksit is. Az én használatommal estére 50-60% marad a telefonban (reggel 6-tól számítva), úgyhogy ez remek. Flame on!
-
col
addikt
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #11470 üzenetére
Már megérte, mi lett volna ha rögtön ezzel kezded?
A nagy paranoia, aztán sima ügy volt az egész.
Egyébként máig nem értelek, ha nagy zene kedvelő vagy, miért ilyen trágya 9000Ft-os fülhallgaton keresztül hallgatod a zenét? Vegyél egy normális fejest, fülest és élvezd azzal.Ezt is mondtam neked hogy a home gomb ami nem is gomb, nagyon kis eséllyel romlik el.
-
galaxys80
veterán
válasz
PlayMax #11451 üzenetére
Akkorákat akadt a megjelenéskor, hogy egy 3 éves droidos telefon is megirigyelhette volna.
Na meg a hívás bug.....De szép is volt mikor 2-3 másodpercig még csörgött a telefon miután felvettem.(#11453) TechN7ne
Rosszul emlékszel. Pont, hogy 5S-em volt mikor megjelent az IOS 8. Mellesleg semmi gond nem volt az I6-al. Nem tudom miből szűrted le, hogy instabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged