Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
iPhone 7 loop disease [link]
tehát akkor mégsem a 11.3-mal jött az audio issue? ajánlom a hitetleneknek
-
dvdbackuper
őstag
válasz
nickedez89 #14939 üzenetére
nem lehet
meghajlik a telefon, akár csak egy kicsit is, az IC éppen ott van, ahol a legjobban hajlik a telefon, fizikailag felszakad a panelen a forrasztás. ez okozhat bootloopot, akár 15 perc is lehet a bootidő, vagy nem megy a beszédhangszóró, a mikrofonok, semmi hang nincs, kiszürkül hívás közben a kihangosító ikonja
lehet 2 különböző dologról beszélünk, én bétázok már elég régóta, semmilyen hanggal kapcsolatos problémám nem volt soha, nem is értem mi ez a cikkezés -
dvdbackuper
őstag
válasz
nickedez89 #14937 üzenetére
ez kamu, már korábban is írtam
hardveres hiba
-
dvdbackuper
őstag
válasz
ruarua #14901 üzenetére
ez akkor jelentkezik, ha kicsit meghajlik a telefon és az audio kodek alatt eltörik a forrasztás, úgy lehet a legegyszerűbben leellenőrizni, h megnyitod a hangrögzítőt, ha tudsz felvenni vele, akkor jó a teló
olyasmi probléma ez, mint a 6 plus-nál volt a “touch disease” -
dvdbackuper
őstag
válasz
sebgutkopf #14824 üzenetére
kapcsold be a virtuális home gombot
-
dvdbackuper
őstag
válasz
eladogeppc #14708 üzenetére
mindegy igazából
-
dvdbackuper
őstag
válasz
C.Brigante #14324 üzenetére
ott a beta, semmi gond vele
-
dvdbackuper
őstag
válasz
joefasalasso #12940 üzenetére
tehát akkor elfogadja, csak nincs térerő?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
joefasalasso #12934 üzenetére
hogyan lett függetlenítve?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
N.otorious #8485 üzenetére
a függetlent hogy tiltják le??
-
dvdbackuper
őstag
nekem ez van, teljesen jó a hangja
[link] egyelőre nem kell az airpods
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Tibee86 #6124 üzenetére
nem hiszem, h lenne még a 8 mellett kapacitása az apple-nek, a 7 megjelenésekor is hiánycikk volt, én is 2 hetes késéssel kaptam meg, de volt olyan, aki 2 hónapot várt...
örüljenek, ha a 8-ból tudnak majd eleget gyártani, főleg, ha olyan kényes lesz, mint a 7 JBmeglátjuk
-
dvdbackuper
őstag
ott csak cserélik a telókat
mindig hozzák a genius bar által kinyomatatott papírt, h a telefon javíthatatlan, mindig jót kacagok rajta. egy nagyobb repair center, mindenféle telókat javítunk
a hangerőgombra annyit tudok mondani, h ha belemegy a kosz, akkor lehet az egyik puhább, a másik keményebb, a gomb körül van egy kis gumigyűrű [link], de az semmit se ér. a 7-nél gondolom másabb a dolog, mivel vízálló elvileg. azt a fém lemezt lehet még hajtogatni kicsit, h jobb legyen a nyomáspont.
-
dvdbackuper
őstag
újonc vagyok még itt
De komolyra fordítva, a némító gomb volt itt a legnagyobb fájdalom, az sajnos olyan, meg lehet csinálni,h ne lötyizzen, de csak pár hétig tart, használattól függően. Karcolódás, festékleverődés, ennek próbáltam utánanézni, de nem igazán találtam semmit, elég ködös a technológia, hátha később majd kiderül valami.
iTunes frissítésről annyit, csak full restoreamúgy rengeteg szoftveres anomália keletkezik... Párom i6-ja már a videókat sem játssza le, OTA frissített, mióta megvan neki vagy 1,5 éve. Én mondtam neki, h nem lesz jó, de annyi szar van a telefonon, mire mindent visszatölt a backup... hát nekem mindegy
i5-i6S+ -ig javítok jelenleg, a 7-est még cseréljük, de hamarosan azt is javítjuk, hardware-s kérdésben tudok esetleg segíteni, a 7 felépítése is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest