- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Bazsi101 #12180 üzenetére
A tokot az alin vettem a nillkin store-ból mobilról, ott olcsóbb, ha jól emlékszem 15 USD volt:
A töltőt meg innen:
Megmondom őszintén nem tudom mennyi a teljes feltöltési ciklus mert sose csinálom azt, hogy lemerítem-feltöltöm. Csak azt éreztem, hogy a kábeles töltés k*va lassú, elég sokat használom napközben, gyakorlatilag mindig rádugtam/kihúztam/odahajoltam a töltőhöz stb. Most szinte folyamatosan az asztalon csücsül és gyorsan fel tudom kapni ha van bejövő hívás.
Hogy mondjak is valamit, érzésre nem tűnik lassabbnak a gyári kábelesnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest