- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2472 üzenetére
Nekem egyedül ez a tradelés nem tetszik a játékban. Ez úgy baromság, ahogy van. Felőlem beszánthatnák a pics@ba.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #2458 üzenetére
Van még ahonnan ez jött
Van 2 még div-em, gondoltam ezzel megpróbálkozom.
Amikor írtam, vettem egy fegyót 70ex orbért, sztem 2x ennyit tuti ér, laza 30%-ot dobott a sebzésemen. o_O -
válasz
zsirfecske #2437 üzenetére
Ővet nem, de van két ilyen cuccom😅
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2437 üzenetére
nem ismerem a gemlinget, szóval lehet, hogy csak a tudatlanságomat bizonyítom, de annak honnan van +15% max ele res?
szerk: bocs, már látom.
szerk 2: mégsem látom. lesz 13 skill slotod. tegyük fel, hogy mind 5 supportos, az 65 support gem. 4 support után kapsz +1 max rest, vagyis 16 max res-t tudsz maximum összeszedni. Az vagy 80-81, vagy rámégy egyre, az 90 lesz, a másik kettő meg 75-76. -
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2432 üzenetére
Ezek szerint levettek a div drop ratejet vagy az exaet fel.
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2428 üzenetére
Hat ez a tozsdei tipp nem jott be
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2412 üzenetére
bocs, de akkor már dokumentálom minden nap:
amúgy 1 órája mikor csináltam egy screen-t, még 180 volt, szóval most hsz előtt újat kellett printelni... amúgy azóta sem váltottam, hogy eladtam 138-ért. mert ugye majd lemegyna de ezzel vége, 188-on vettem egyet, kíváncsi leszek
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske #2412 üzenetére
Ha nem lenne olyan körülményes consoleról tradelni, én is jobban ráfeküdnék erre a csencselésre...
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2399 üzenetére
A chaos dmg nem elemental, a 21% ele res semmit sem ér a chaossal szemben.
A phys dmg-et biztosan növeli a phys catalyst, az attack catalyst nem tudom, mennyire működik. próbálj rá két-három darabot, ha hat rá, akkor annyinál már látszania kell.
Szerk: attack catalyst is növeli sebzést. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2397 üzenetére
21 all ELEMENTAL resistance
Egyébként meg ezt az "annyi már nem is kell szinte" mondd majd egy ultimatumot futó hibrid karakternek. +50% extra chaos dmg, minden monszta mérgez, stb.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2392 üzenetére
Én inkább a chaos resistet tolnám fel, azt a legnehezebb szerezni
-
zsirfecske
addikt
válasz
illetve bocsánat, ezen inkább a Physical Damage to Attacks stat-ot kéne turbózni a dmg miatt. viszont ez nekem talány, most akkor az Uul-Netols Catalyst vagy a Reaver Catalyst boostolja? mindkettő benne van a stat névben, szóval Attack vagy Physical quality számít itt ennek?
illetve akkor már, a gyűrűn a phys dmg hogy scale-el a többi cuccal/skillel? ha grenade alapból is mondjuk konvertál az xbow phys dmg-ről mondjuk fire dmg-re, akkor ez a gyűrűs phys előtte vagy utána lép be? nagyon nem mindegy ugye.
-
nanofocus
tag
válasz
Sziasztok!
Mi igaz a februári wipe híresztelésből? Ennek fényében már nem igazán kezdenék új karit.
-
winfos
tag
válasz
zsirfecske #2371 üzenetére
Nem is mond, amit endgamebe értem és elkedztem magamnak tradelni cuccokat rákaptam durván.
Mondjuk elég jövedelmező mert 50exből csináltam 800at + 17div + kb 60div eladó cucc...
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #2360 üzenetére
Hétvégén veszek div-et, azt eladom hétközben ex-ért
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #2371 üzenetére
Dettó, néha én is ezt csinálom, eltelik 1-2 óra azt meg 1 mapot nem nyitottam
Szóval átérzem, de a Trade része ettől függetlenül tetszik és mókás. Általában normális a másik oldal is, volt, hogy kipróbálhattam a fegyót vásárlást után, majd visszaadta az ex-et ha nem volt ok. De sok a bot is, ezt látni. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2356 üzenetére
igen, legalább is ha most is úgy működik, mint az egyben. Ezt elvileg nem érinti se a csökkentett life regen, se a no regen, mert ez nem regeneration.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2360 üzenetére
Durva.....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2356 üzenetére
Erre gondltam. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2343 üzenetére
A pénteki patch előtt sokáig így volt.
Más.
Traden nézem a flaskákat, rengeteg van...
Melyik a legjobb life/mana flaska?
Én még a sztoriban, a questben kapott flaskákkal megyek. -
válasz
zsirfecske #2313 üzenetére
Aha oké, sajnos én nem tudok tradelni ProEvonak írtam privátban miért, itt most nem fogom ecsetelni, ez van nekem ezt dobta a gép...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2313 üzenetére
A hét közepén 105ex volt 1 div.
Hétvégén felmegy.
Remélem jövő héten marad ez a trend.
Más.
Kinyitottam 2 citadelt. T15 mapok nagyjából mennek. Ebből kiindulva, van esélyem odabent? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2310 üzenetére
Előbb esett egy perfekt jeweller's.
Eladtam 301exért, mert nem kell a buildomba.
A div váltást exalted orbra azt hétköznap kell kivitelezni, mert akkor olcsóbb. -
válasz
zsirfecske #2310 üzenetére
Ez oké de például, hogy szereztél ennyi ex orbot ha még a sima játékot sem toltad le, érdekes 🤔 Mapozásnál dobálja ez oké, de nekem összesen nem dobott a sima játék 100 exet sem a 270 óra alatt (most már van több mint 200, de a mapozas miatt), 3 karaktert húztam párhuzamosan és mindhárom endgame-ben van😳
-
válasz
zsirfecske #2307 üzenetére
Micsoda, hogy te még a cruel 3-at sem toltad le, én már azt hittem T15-ös mapokat csinálsz 😂Hát nekem amit korábban beraktam ide Crossbowt, a mai napig azzal tolom, tegnap már T12-ig eljutottam, és eléggé szépen haladok gond nélkül 😳 Hová akarsz te ennél jobb cuccot?🤔
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2268 üzenetére
eltöltöttem egy napot endgame közeli bombard crossbow kereséssel, így megosztom a tapasztalataimat, hátha hasznos másnak is.
egyrészt a craft esélytelen. normal itemből biztosan (fél tucat level 81+ expert bombard-ból egy sem jött még közelébe sem bármi értékesnek), de chaos-oztam el 9 ex-ért vett rare xbow-t is (az orb T9 flat dmg stat-ot cserélt le T4 flat dmg-re, 6-ból az egyetlen stat-ot ami érintetlenül kellett volna)
tehát maradt a trade, ott ki lehet fogni jó deal-eket, de az igazán jó xbow 10 divine-tól indul, amire próbáltam ajánlatot tenni a végén 90 ex körül végül 150 div-ért került fel...
szóval úgy döntöttem nem görcsölök többet az ügyön, adott volt két közepes, nagyon hasonló, dupla phsy dmg + life/mana xbow, amiknek darabját 3 ex-ért szereztem. ezen keresztül próbáltam megnézni, mi ad jobb eredő phys dps-t, a magas flat+alacsonyabb %increased vagy fordítva, ezért dokumentáltam és egy képre összeraktam az upgrade folyamatát:
azzal, hogy mindkét vaal-ozással oltári mákom volt, tökéletesen hasonlítható a két út, és kiderült, hogy gyakorlatilag mindegy hogy flat vagy %increased felé megyünk, ha az alap fizikál dps közel egyezik. ez meglepett, mert a matek alapján arra számítottam, hogy a magasabb +flat phys értékre (+44.5 vs +24.5 átlag dmg) előtt +60% phys increase (socket+vaal) kimutathatóan több szumma damage-et hoz majd, mint az alapból 56%-kal magasabb +phys dmg érték az alacsonyabb flat dmg xbow esetén.már csak egy kérdés van: a life/mana per enemy kill vs leech páros közül melyik bizonyul hasznosabbnak majd mondjuk mapozás alatt? (direkt nem crit dmg-re vagy attribokra mentem a suffixeken, hanem sustainability-re)
hamarosan kiderül, már ha trade helyett talán játszanék, és végre letolnám cruel act3-at
-
válasz
zsirfecske #2278 üzenetére
Én még elvagyok ezzel, várok hátha esik egy jobb😅 Csak végső esetben fogok vásárolni..
Tegnap csatlakoztam 90+os emberekhez (én 84-es vagyok) és nem igazán vallottam szégyent, T12-es mapot toltunk...persze egyedül biztos elvéreztem volna😅 -
válasz
zsirfecske #2276 üzenetére
Na ja, én ezzel tolom én csináltam nem tradelek,és most vagyok T7 mapokon simán megyek rajta végig...mondjuk már jó lenne egy kicsit jobb, de nem fogok 50exet adni egy fegyverért, pedig volna miből több mint 200 van már, de akkor se 😳 A sebzéseim pedig ilyenek voltak 10 szintemmel ezelőtt, most már azok is jóval több és mindegyik lvl18-as, flash gránát 3000 felett, robbanó gránát 6000 felett, és a többi is 2000 felett😁
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2268 üzenetére
50ex környékén ennél sokkal jobb lvl79es bowot lehet venni.
Nekem is olyan van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1463 üzenetére
egy kis gránátos dmg scaling érdekesség:
anno azt mondtátok, a +6 projectile skill nem jó, de közben elértem 59-es szintre és kiteszteltem, az említett +skilles cuccot összevetve egy nagyobb fizikál sebzésű de +skill nélkülivel:
vs
ezen a szinten az én karimnál az jött ki, hogy simán bírom manával és 15%-kal nagyobb a sebzés a gránátos skillekre a +6 skill miatt, akkorát dob a dps-en.szóval most ezzel megyek level 79-ig, quality+socket szépen megdobta:
ja és ha már quality, 1 regal-ért vett + currency exchange-en eladott matikkal szereztem lazán 70 ex-et tegnap, tudnék venni már elég jó expert bombard xbow-okat, de kaptam egy ilyet 3 ex-ért, úgy nézem ennél jobb nem lesz csak nagyon endgame-ben:
ennél szignifikánsan magasabb phys dps csak 50ex körül kezdődik. amúgy a leech is érdekes stat, cluster granade mellett pl biztos hasznos (ott nincs dmg elemental konverzió akkora).
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2213 üzenetére
na elsőre off volt a patch szerver ma reggel, kicsit megijedtem, hogy mi megy itt ennyivel később is, de aztán megcsinálta kb 3 perc alatt, letöltéssel, telepítéssel együtt LAUNCH gombig:
a flaska projektem meg beérett, most már látom hol van az üvegbigyó:
kérdés már csak az új legendary cuccok, a már kiesetteken tényleg csak a régi statok vannak, de divine orb-bal pörgethetők rá az új intervallumok, de új statok nem, vagy hogy van ez? munka után fogok tudni játszani kicsit, addig csak ábrándozom.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #2205 üzenetére
Az eddig is volt, az a Glasblower's Baubles és a gemcutter's prism mellett van a currency tabon.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #2188 üzenetére
Jujj, benéztem.Azr hittem ma jön.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2085 üzenetére
a ggg alap lootfiltere az egyben sem volt érdemben használható. A neversink változattal bármilyen build bármilyen igényét ki lehet elégíteni - persze célszerű megtanulni a személyre szabását.
-
_drk
addikt
válasz
zsirfecske #2083 üzenetére
A végén sok must have item ugyan olyan szürke lesz mint az identify. A fehérek között meg még rosszabb észrevenni a szürkét. Ezeket érdemes átváltoztatni.
Már kampány alatt sokszor vissza nézve vettem észre jevellers orbot és hasonlókat a földön. -
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske #2072 üzenetére
Igen ezt már én is láttam és csináltam. +20quality rare cuccot lehet venni, két sockettel, 1ex-ért (vagy valami egyéb, olcsóbb currency-ért) és akkor kapsz 4 scrap-et, azt meg el lehet adni currency exchange-en.
A gond, hogy más is felvásárolja (valszeg tényleg botok is), alig van, vagy elkapják előled.Ott kéne ülni előtte órákat, hogy valami profitot össze tudj kalapálni belőle (amit lehet valóban), de én inkább játszok helyette.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2008 üzenetére
biztos voltam benne, hogy lesz újrasocketelés valamilyen formán, úgyhogy ma az összes cuccom berúnáztam
bejött, és egyszerű, nagyszerű lett a módja: sima felülírás
-
tibee77
őstag
válasz
zsirfecske #1927 üzenetére
En is hasznaltam ezt a csukat, azert kellett hogy robbantgassa a hullakat a labam alatt a pconc pathfinderemnek.Nagyon jo kis cleart ad de lattam valami olyasmi buildet is ahol ez csinal bossdps-t is.Ami ezen fontos, hogy a decompose minnel magasabb illetve minnel alacsonyabb legyen.Ha alacsony az azt jelenti hogy hamar fel lehet venni leveling közben, ha magas akkor meg azt jelenti hogy ha elered a lvl 90-et asszem akkor fogod tudni a 19es decompose-t hasznalni, annak van a legtöbb dps-e.Ja meg az fontos hogy 2 socket legyen rajta.Az ilyencsukak mar joval 1div felett mennek.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #1927 üzenetére
Ilyen esett nekem is ma, írogattak rá bőven, de 1 ex-ért nem adtam oda, nem lehet véletlen h ennyien keresik.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #1860 üzenetére
nem a funkció szar, hanem a játékosok.
Az én megoldási javaslatom erre az lenne (fogalmam sincs, mennyi munkával lenne megvalósítható), hogy legyen egy külön trade ládája minden accountnak. A maximális eladási ár a ládába tett cuccoknál nem lehet több mondjuk 10 exánál. Amit ide betettél és beáraztad, azt nem veheted ki, a vevő viszont automatikusan megkapja, anélkül, hogy kontaktálni kellene vele. (Ahogy Alvánál megy a trade.) Ha nem megy el, vagy betelt a láda, akkor legfeljebb betörheted, ki nem veheted.
A drágább cuccokra marad a publikus prémium tab. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1481 üzenetére
bent is van az inspiration, a skillek közt kijelzett 41 helyett 30-ra esett a lev11 gas grenade effektív mana költség, ami azért fura. valami nem kerek még a számokkal, vagy legalábbis a tooltipekkel, vagy valami módosító bent van amiről nem tudok
na mindegy, akkor már megnéztem, az alap 3.0 s skill cooldown 2.2 nálam jelenleg, 4 charge mellett, miközben 0.88 sec egy attack, azaz ilyen konfigban elvileg az 5. gránátdobás után még mindenképp várnom kell, azaz a +attack speed egyelőre nem túl hasznos.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #1478 üzenetére
np, ofc arra jó lesz, a +proj sk miatt magas mana költséged lesz arra figyelj majd, kesztyűre addigra szerezz mana per killt, vagy a grenade-hoz használj inspiration support gemet.
AS az arra kell hogy a gránátokat hamar ki tudd lőni egymás után, ami pl. boss harcnál számít. -
Remiel
őstag
válasz
A phys dmg kicsi, kéne rá attack speed, esetleg elemental dmg
pl ez is 1 div, bár nem játszom crossbow-al, az én mercenarym botos, de ez jobban néz ki
persze az 1 div nem sok, bekorlátoz.. ja most nézem lvl 75
de majd később ezeket a statokat keresd
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
+6 projectile..vigyáz az ilyennel. Mannád megeszi.
Voltam bajba én is lvl79en +6os projectel..de aztán passívból úgy ahogy megoldottam.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #1468 üzenetére
Ok, köszönöm mindenkinek.
Akkor lvling közben nem lesz ascendarym. -
pahyjozsef
csendes tag
válasz
zsirfecske #1435 üzenetére
Na ez szépen sikerült 🙂
IIlyeneknek legalább 1 div lehet az ára. Egyelőre 2 jewelt használok, de ezt meg se közelítik. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1435 üzenetére
Na az már szép jewel. Tegnap ilyeneket vadásztam trade oldalon..meg ugye +evasion is kell nekem.
Használok már 5 jewelt, de még lesz 6. is.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1412 üzenetére
Ja ez az.
A többi kérdésedre a válasz az, hogy én most endgamebe build alapján keresek minden cuccot.
Sokmindent nem értek még én sem...mi, mivel scalel néha ..Ezt követem: [link]
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1411 üzenetére
na közben csak megtaláltam, akkor nincs más, csak az irone rune ad 20% evasion rate-et.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1403 üzenetére
Ez nem rossz jewel.
Én ilyeneket vadászok.:
Csak hát drágák..így a rosszabb verziókat használom egyenlőre. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #1396 üzenetére
Socketbe sztem chaos resistet adó soul core-t tegyél majd, vagy a 20% eva rating rúnát.
Qualityzni igen, érdemes, vaalozni nem annyira, egyetlen amit beadhat és jó lehet az a plusz socket. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1329 üzenetére
jajj, de kis naiv voltam itt még a trade-el kapcsolatban
tegnap 2 óra ide-oda kereskedés árán meglett végre az automata pukkantós fejesem:
ezzel megelégszem, volt egy 95/24-es is 3 exért, de eladtam ugyanannyiért mikor meglett a fenti 2 exért.kérdésem: mit érdemes kezdeni vele upgrade téren? 1 socket az gondolom mehetne bele, de mivel még act2-ben vagyok, nincs rúna amit érdemes lenne belerakni, szóval egyelőre felesleges. quality-t viszont jól gondolom, hogy bármikor megéri rátolni? ezen kívül csak a vaal lehetne, de az hülyeség, meg nincs is nyilván
-
Har_melin
addikt
válasz
valószínűleg a 3ex a reálisabb ár, azon már van fent pár órás deal is.
-
pahyjozsef
csendes tag
válasz
Szia. Ezek az itemek kb 30 másodpercig ha elérhetőek.
Ugyan ilyet kerestem, ment a live search meg minden.
1ex-ért nekem úgy lett egy picivel gyengébb, hogy Minimum 100 whisper után volt 1 játékos, aki válaszolt is.
Egyébként a gas grenade merc/wh nekem nagyon tetszik eddig. Lövést lassan már szinte nem is adok le 🙂
Még csak 40-es szinten járok, de a 2 trial nem volt probléma egyáltalán.
Az act1 boss volt valamiért kicsit nehezebb, az act2 könnyű volt. Lassan az act3 vége felé járok.Én egyébként imádok tradelni, de ha olyan item kell ami nagyon keresett, például amit mutattál is és 1 exért, na arra rá kell szánni az időt.
(A POE2-ben Har_melin buildjét követtem. Ezúton is köszönet érte 🙂)
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #978 üzenetére
köszi, már megrendeltem közben. Ha nem válik be nekem, akkor majd levásárolom másra az árát.
-
válasz
zsirfecske #869 üzenetére
Szerintem látni az AAA és az AA közötti különbséget.
Messze a legjobb motor van a D4 alatt. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #875 üzenetére
Abszolút téves az irányod sztem, a cellshaded grafikára szokás mondani a képregényes megjelenítést pl borderlands, D4 nagyon nem az.
Én 2k-ban 34collos monitoron játszom mind a kettő játékot, mindegyik odabasz látványban, ezért nem értem a marginális különbséget meglátókat mi a fenét látnak máshogy?
Nem ugyanazt a mozit nézzük, ennyi. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #844 üzenetére
Na ez azért túlzás, D4 sokkal jobban adja a dark fantasy hangulatot és a terep fizikája is jobb itt hol látsz olyat hogy a sárban ott marad a lábnyom, belesüpped a cipő vagy a hóban térdig gázolsz? A fröccsenő terep tárgyakon megmaradó vérről nem is beszélve. Ha a realisztikusságot nézem a D4 sokkal modernebb. Szép a poe2 de nekem összességében a D4 jobban tetszik látványra, itt a poe2ben sok megoldást fapadosnak érzek.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #818 üzenetére
De vajon melyik típusú playerből van több? Arra fog menni a GGG ahonnan a pénzt kapja.
-
Sunrider987
tag
válasz
zsirfecske #818 üzenetére
Groupban azert kicsit mas az elet, ott van meg rajtad kivul mas is golyofogonak
-
Sunrider987
tag
válasz
zsirfecske #809 üzenetére
Szerintem nem teljesen erted, nemcsak az baszta fel hogy hulyet csinalt magabol live hanem hogy bukta a t8as mappot. Ez az egyik legroszabb a jelenlegi vegjatekban egy maphoz csak egy dobasod van ha meghaltal akkor bukta, nem szamit hany portalod maradt... Az meg hogy mennyire szar a map sustain az meg kulon tema...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsirfecske #740 üzenetére
Egy cuccot vettem a random csávónál, az rare lett rögtön. Viszont uniqe az nem esett egy darab sem, most vittem ki az Act 1-et két karival, egyiknél sem pottyant.
Boszival kicsit szívtam az utolsó bossnál, mert bár brutális CC-t csinál a Wall of flame / Ember fusilide kombinálva a raging spirits dologgal, azok a tűzfejek mindent megzabálnak és akkor még a villámokat is tolom keresztül a tűzfalon, de boss sebzésben már gyengébb voltam.
Rangerrel viszont fordítva volt a helyzet... Annyira lesokkoltam az act 1 végi bosst a villámhárítós nyíllal, hogy alig bírt megmoccanni, elsőre meg is lett.
-
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske #733 üzenetére
Oké, csak akkor jól látjuk, hogy így van. Ez, hogy pár másodpercig szürke, ez akkor az övé végülis nem? Meg van rá valami beállítás optionsban, csak azt meg nem értem mit állít tulajdonképpen.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #682 üzenetére
az 1-ben elég gyorsan eljutott az ember oda, hogy sokkal gyorsabban játszott és gyűlt a cucc, mint hogy ideje lett volna mindent megnézni. Még jó lootfilterrel mellett is. Ráadásul embere válogatja, de én pl. utáltam játék közben kereskedni. Olyankor benyomtam a /dnd-t, mert tutifix, hogy anélkül tutifix, hogy 5 másodperccel azután jelentkezett be valaki, hogy éppen beléptem. A gyűjtő átnézése visszont tökéletes akár arra, hogy én írkáljak másokra, akár arra, hogy azonnal vissza tudjak jelezni egy vevőnek. Nekem a négy külön tab sokkal nehezebben áttekinthető, mint az egy nagy, gyűjtéshez ez sokkal kényelmesebb.
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #681 üzenetére
Megértem az egyet nem értést, én is szívtam már a fogam emiatt néhányszor, de attól ez itt még így van.
Biztosan van rá valami szakmai indok ami miatt ezt a megoldást választják, de nem vagyok rendszermérnök sajnos. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #667 üzenetére
az ő accountjával jelentkezz be, ha jogosult az upgrade-re akkor az Ogham eleve 30 dodóval és upgrade gombbal jelenik meg. A régebbi ligákhoz kiadott 30 dolláros csomagok a Poe 1 shopjában jelennek meg, csak le kell görgetni elég sokat. Azt sajnos nem tudom, az effektjeik használhatók-e az EA mostani állapotában, állítólag folyamatosan upgradelik a régebbieket.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #667 üzenetére
"van viszont egy jó pár szintén 30 USD-s supporter pack, amik effeketek is adnak."
A paladin supporter pack ($30) nem ad hozzáférést a POE2-hez! Csak az ad ami ezt tartalmazza: Path of Exile 2 Early Access or Path of Exile 2 Key
Drágább pack-ben több kulcs is van. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #657 üzenetére
Így ahogy írod
48 órám van a játékban..tegnap este munka után értem csak el Act 3ba.
Mercenaryval játszok 0 Poe tudással.
Mindent amit eddig tanultam a játékról azt az ea megjelenése óta tudok. Baromi sok dolgot még most sem értek pontosan, de tanulgatom és élvezem.Pl act 2-ben jöttem rá mennyit is jelent egy jobb crossbow..vagy egy support gem kombináció.
Addig azt hittem ilyen nehéz a játék..mert nem haltak annyira látványosan a mobok.Nerfek..igazábol mindegy mit nerfelnek..kb 1-2 naponta más skilleket használok adott szakaszokra acton belül is.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #658 üzenetére
Ha már van EA kulcsa, akkor igen, a kulcs része elvész. A Starter pack most úgy látom nem elérhető, van viszont egy jó pár szintén 30 USD-s supporter pack, amik effeketek is adnak. Vagy ha vetted az ő accountjára az EA kulcsot, akkor nézd meg a Lord of Ogham Supporter Packot. Az 30 dolláros upgrade áron elérhető és 600 pontot, meg MTX-eket is ad. Ha az ő kulcsa ingyen volt, akkor sajnos a teljes árat fizetnie kell.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #592 üzenetére
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, nekem ez maradt meg.
-
Reinhardt
őstag
válasz
zsirfecske #592 üzenetére
En is ilyesmit olvastam:
Will there be wipes during Early Access?
No, there will not be a wipe. We will do new leagues but none of your characters will be wiped, they will just go to a league called Early Access (so they will never be in Standard). In some cases characters in old leagues might be somewhat broken by balance changes though. After launch the "Early Access" characters will still exist. -
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #536 üzenetére
Óóó... amiatt ne aggódj, hogy nem kell majd megküzdeni a jó cuccokért.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #522 üzenetére
kb. havonta rendszeresen van stash tab sale, amikor az összes típust, a bundle ajánlatokat is akciózzák.
A currency tab alap, legalább egy premium szintén. ezen kívül ahogy #Win-T is írta, érdemes félretenni egy kis pénzt a map tabra és (bár nem tudom, hogy itt hogyan működik majd) a gem tabra is. Ezekből sok lesz, nem pakolhatók egymásra, tehát a saját tab nélkül, amibe hatalmas mennyiség fér(t be a PoE1-ben) elfoglalják a helyet. Érdemes lehet esetleg még egy quad tabon gondolkozni, ahova az ember beszórja a az ember a friss zsákmányt és időnként visszanéz szelektálni, rendszerezni belőle. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #497 üzenetére
Hat rá igen.
Ez ám az xbow, nem az enyim(!) jspn láttam:
-
gulupeti
senior tag
válasz
zsirfecske #497 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is tegnap este.
Ez alapján úgy gondolom, hogy igen. Viszont nem az összes skillre, csak a jelöltekre?
-
llw66
csendes tag
válasz
zsirfecske #305 üzenetére
Komolyan szánalmas amit ez a cég csinál...early access pénzért 12.06-án este 8-tól, de nem lehet játszani mert ő elbaszták az egész játékostábor mennyiséget...aztán amikor be akarnak jelentkezni a Steam-en akkor elvileg meg se vettük ezt a szart...bár nem tudom akkor hogy telepítettem fel...illetve ha belépnél az oldalon regisztrációval akkor az oldaluk nem működik. Kíváncsi vagyok erre a játékra, és érdekel még mindíg, de ekkora blamázst a Diablo4-el sem volt az induláskor. Gratulálok GGG, de gondolom valami játékbeli kompenzációt sem fogunk kapni, csak lenyelték a pénzünket, aztán max nem tudsz játszani early access-ben...
-
llw66
csendes tag
válasz
zsirfecske #302 üzenetére
Igen
-
Dreamie
őstag
válasz
zsirfecske #274 üzenetére
Maintance
, most meg
-
Hrigh_77
tag
válasz
"de Raxx bent van, lehet mozizni!"
Streamer kliens, nekik a sort se mindig kell kivárni, nekik valahogy gyorsabban pörög. A dropról nem is beszélve -
Peace
nagyúr
válasz
Csókos.
Na jó8!
-
rumkola
nagyúr
válasz
zsirfecske #264 üzenetére
kidobott, ahogy szokta. Újra login kéne ha menne a server.
Hiányzott már az érzés, kb. 5 éve nem indítottam POE-t. -
Dreamie
őstag
válasz
zsirfecske #264 üzenetére
-
boeing
őstag
válasz
zsirfecske #260 üzenetére
Szépen megy a sor.
-
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #231 üzenetére
Jaja, csak server error. Se várakozási sor, se semmi. Ami felbasz, hogy nem ismeri fel a PS4 controllert, pedig menü szerint támogatja. Csak és kizárólag akkor ismeri fel, ha elindítom az Xbox emuláló DS4Windows appot....
-
boogie84
veterán
válasz
-
freddirty
senior tag
válasz
ki gondolta volna. 840k POE2 néző van csak a twitchen
tippre 1 millióan ütik a weboldalt és a login gombot. -
boeing
őstag
válasz
Szerintem csuszás lesz,nem enged be senkit.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #218 üzenetére
csak vicceltem
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
zsirfecske #204 üzenetére
Ez az! Kösz! (Nekem nincs download gomb a főoldalon.)
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #173 üzenetére
Igen, fee miatt direktben naluk akartam megvenni, de kb 22usd lenne epicen... Es igy sincs idom jatszani
Ahogy olvastam full crossplay megy, csak ossze kell linkelni az accokat, ugyh epicen megveszem es psen elkezdem.
Koszi a segitseget!
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #160 üzenetére
Nekem login gomb után annyit ír, hogy disconnected.
-
gulupeti
senior tag
válasz
zsirfecske #167 üzenetére
Epicen is volt már egy kisebb update a telepítés után, úgy hagytam a klienst és épp láttam a szemem sarkából, hogy valamit még frissített.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
zsirfecske #160 üzenetére
Én steamen nem tudom elindítani a játékot, neked hogy sikerült?
Amsterdam szerintem jó -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #135 üzenetére
jajj, Raxx lehet befolyásol majd ezzel? megint jön a giga táblázataival
(Diablóból ismerős nagyonis ez) -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Titan, Blood Mage és Witchhunter! Elsőre ezek jöttek be a múltkori hosszú videóból. Nagyon várom a holnapot!!! Lesz előtöltés Steam-en?
-
nightwolf37
junior tag
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Köszi. Első ránézésre ezek vonzó kasztok lesznek nekem: Stormweaver, Witchhunter. A Blood Mage nekem kicsit becsapós, másik játékban már láttam ilyet, hogy saját életből harcol maga a kaszt, de itt gondolom más lesz.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske #99 üzenetére
Nekem is valahol 100$ környékén van a lélektani határ, és egyben kifizetve az is fáj. Van amúgy komolyabb számokat hozó, ismert magyar POE streamer/youtuber(Empyriangaming), de ő angolul dolgozik, és nem hiszem, hogy ismert lenne a helyi közegben.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske #96 üzenetére
Szerintem érdemes megvenni a 30$os pakkot. Még vagy fél évig lehet fejlesztgetni. Úgy néztem a 100$-os pack még elég jó vaule. Ahogy boogie írta a 300 pont miatt meg tényleg nem érdemes spórolni. Aranyat ér az elején. Nem ér meg 10-15$-t, hogy ne kapjon az ember pontot. Én is a 30$ossal indítottam, de karácsony környékén szerintem fejlesztem 60-ra, és 100ig azért tervezek elmenni, ha csak nem lesz valami nagyon jó liga pakk közben. Amúgy valahogy a játék nagyon jó benne, hogy az ember támogatni akarja, ha rákattan. Én nagyon nehezen veszem rá magam, hogy skniekért pénz adjak bármiben, de itt nem voltam vészesen messze az ajándék kulcstól.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske #88 üzenetére
Úgy olvastam kb launch környékén kéne lennie salenek. GGG nem szokott nagyon mohó lenni, szerintem megtartják a sale-t 1 héten belül. Én várnék egy kicsit.
A tabokról:
Currency tab nélkül nem tudnék élni. Kb az egyetlen ami nélkülözhetetlen. Map tabbal kivárnék, mert igaz a régi rendszerben az is iszonyú nagy előrelépés volt, de most teljesen más szisztéma lesz, és könnyen lehet, kisebb szükség lesz a rendszerezésre. Korábban konkrét mapok estek amik között kínlódás volt válogatni, de most csak a tier változik, ami kezelhetőbbnek tűnik. Premium tab az egyben szinte kötelező volt a trade-hez, de én amúgy is vettem vagy tizet az évek során, mert azt el lehet nevezni, színezni, stb. Nem nagy dolog, de nekem tetszett, hogy volt minden karakteremnek a megfelelő színnel. Volt egy alap setupom amit ligáról ligára vittem. Volt külön az árazásra váró cuccoknak, szintezős uniqueoknak és flaskáknak, stb. Nem kellett mindig memorizálni mi hol van, mert el volt nevezve, színkódolva és hasonlók. Enélkül is lehet élni, de én már nehezen tudnék.
Ami nekem nagyon hasznosnak bizonyult ezeken felül az a quad tab. Belehánytam mindent amivel nem akartam épp foglalkozni és mikor volt időm és kedvem szétválogattam. Mivel nem biztos hogy itt is ugyan olyan mennyiségű cucc esik ezzel is kivárnék. Ha sokszor érzed azt, hogy tele megy az inventoryd és sokáig tart kiüríteni érdemes elgondolkodni rajta. Úgy emlékszem elég drága amúgy.
Érdemes hagyni pontot egy esetleges fragmant tab-re is. Úgy látom itt is esik egy csomó splinter, kulcs és hasonló cucc. Ha launchnál nem is, de a bővülő endgame egy bizonyos pontján, nagyon hasznosnak bizonyulhat. Úgy emlékszem az egyben a végén már 4 oldalas volt és minden oldalát aktívan használtad.
Edit:
Amit kifelejtettem: Az Essence tab zseniálisan jó volt. Lehetett benne 1 klikkel fejleszteni a tierek között és jól átlátható rendszere volt, saját craftoló ablakkal. Úgy látom itt is alapvető content lesz az essence liga szóval erre is hagynék pontot. Úgy látom jelentősen különböznek majd a tierek(btw. Brutálisan erős craftolásnak tűnik az irányított augmentel regallal), szóval lehet jól jön majd. Azonnal persze ez sem kell. -
savior
őstag
válasz
zsirfecske #88 üzenetére
En azt a tanacsot kaptam, hogy varjam ki a startot a pontelhasznalassal. 6.-atol elvileg akcio lesz a tabokra.
Nem biztos hogy lesz minden tab a masodik reszben vagy hogy olyan prioritassal kell, mint az elso reszben.
Map tab szerintem nem fog kelleni, de ez sem biztos. Mashogy lesz megoldva az endgame mapozas. Legalabbis ez jott le abbol, amit mutattak belole .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged