- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
válasz
gulupeti #1121 üzenetére
Nem biza, igazi unikornis a csaj pont emiatt hogy megcsinalta. A neve Miss Mikkaa.
Marmint ha hulyen fogalmaztam, dance pad-et hasznalt vagyis a keyboard gombokat a dancepadrol vezerelte csak amikor a normalisan huzalozott agyu jatekos a kezeivel nyomja a billentyuzeten a gombot akkor ez az unikornis a labaival nyomkodta a szonyegen a rajzolt megfelelojuket, mikozben a kezeivel egy korlatba kapaszkodva tartotta magat, talan meg klipp is van rola a neten.
Magyarul, embertelenul jo a koordinacioja, atlag feletti. -
-
Edge
veterán
válasz
gulupeti #947 üzenetére
Nekem napitzel vagy melyeknél volt olyan, amikor körbe pajzsos katonák állnak és phasenként egyre közelebb jönnek a pajzsoknál álltam és rámpakolták a pajzsot beragadt a karim és sebezhetetlen(!) lettem, na de támadni se tudtam célzottan, a projectileok se repültek ki a fegyóból csak a lábam elé estek le, de mivel grenadier vagyok, amikor melee távolságba jött a boss, hogy böködjön a lándzsájával szét nukeoltam és dang kinyírtam
-
Win-T
őstag
-
-
Win-T
őstag
válasz
gulupeti #598 üzenetére
Itt meg talán az lehet, hogy az attack közvetlenül nem mérgez így nem számít hitnek. Mintha rémlene az első részből, hogy az ilyesmit máshogy kezeli a rendszer mint a direkt találattal sebző skilleket.
De persze símán lehet bugos is.Szerk.: Vagy Har_melinnél az igazság egyel fentebb.
-
Har_melin
addikt
-
Remiel
őstag
válasz
gulupeti #406 üzenetére
természetesen meglévő dolgokat tettem a hátsó padokra, jelen esetben a kereszt négy irányát (ami ugye gombnak számít) fel, le, jobbra és balra de semmit se csinál sajna ha használni akarom, viszont a kereszt működik
azt meg hogy miért hagyták le az UI egy részét komolyan nem értem, hely lett volna, főleg ha jobbra vagy balra rakom
-
Remiel
őstag
válasz
gulupeti #400 üzenetére
akkor ide is beteszem, hátha te jobban értesz hozzá
Na kipróbáltam egy Xbox Elite 2 kontrollerrel a POE 2 és azt kell mondjam jó is lehetne, ha látná a 4 backpedalt, de hiába van bebindelve rá bármilyen gomb nem kezeli. Pedig alapvetően nem lenne rossz vele a játék.
És van még egy furcsaság, az UI ugye más kontroller esetén (majd valaki konzolos mondja már el ott is így néz e ki). Ugyanis az UI egy része egyszerűen hiányzik, egész pontosan a life bubi melletti rész ahol a flaskák és az öv socketek vannak. Ilyen kontrollerrel PC- az UI különböző helyekre állítva:
És ugye ilyen keyboard+mouse vagy WASD esetén:
Nem igazán értem miért van a különbség, konzolon sincs ott? -
Bencus88
nagyúr
válasz
gulupeti #393 üzenetére
Soulslike játékokat is bírom egy ideig, meg tetszik, hogy tényleg minden új, fel kell fedezni dolgokat, egy szaros kék itemnek már baromira tudok örülni
Szerintem nem csinálsz rosszul semmit, körbe körbe szaladgálok néha mire megfekszenek a mobok.Végre nem csak egy gombot kell lenyomva tartani és végig szaladsz a pályán.Na mondtam én, kontroller baromi kényelmes. De megértem aki bill egérhez szokott hozzá, én se tudnék már váltani.
-
boogie84
veterán
válasz
gulupeti #343 üzenetére
Act1-3 bossok-nál valamelyik fel fogja neked oldani a választási lehetőséget a kettő specializáció közül. Ezt most az earlyben nem fogod tudni megváltoztatni. Ha ezt válaszottad akkor kapni fogsz majd a játék során összesen 8 pontot és ezen a skillfán azokat tudod majd elkölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest