- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
dolgok, amiket imádok a játékban:
- art design és humor, mikor végre van időm kicsit játszani és beérek act2-be, látom, hogy a falu egy mozgó karaván. ha már karaván, mozogjon, de az egész konkrétan óriási kerekeken? pont ezen gondolkodom, meg hogy mennyire állat már, mikor megnézem az elejét. ott titanic-ozás közben ez fogad (ráírtam a képre hogy látsszon):
asszem máris megvan a kedvenc POE2 idézetem. tudom, hogy a POE-ben is legendás dumák voltak, de most már tutira megéri még jobban figyelnem
- cuccolás maga mint a fejlődés záloga és trade cap. egyrészt sosem tudhatom, mikor miből lesz a következő jó item. első act végéig hajtottam valami jó crossbow-t (rare mob/mini bossok/vendor), amin van dmg is nem csak +2 skill, hogy le tudjam csukni azt a nyomorult kutya főbösszt. persze az istennek sem ment (5 halál, a végére mindig kifogytam a heal-ből). ok, megráztam magam, optimalizáltam a cuccokat és összehangoltam kicsit a support gemeket meg átálltam full grenade skillekre és végül meglett elsőre főleg explosi granade-el és a körbe-körbe futás taktikával. mondjuk a gránátokhoz ez a legjobb, főleg ha olyan butus a boss hogy egy kicsit megchillezve szinte végig középen áll. szóval elég tanulságos volt saját bőrömön tapasztalni, hogy tudok előrébb jutni magamtól.
aztán act 2-be átérve level 19-en ez volt az első kék xbow ami fogadott a boltban:
1500 gold-ért +10% quality-vel (21-es item level). bakker, az semmi. egyből felorboztam, és mivel csak +11 dex-et adott, rászántam egy exa-t. tudom, hülyeség, annyiért bármikor vesz az ember +6 skilles high level itemet is, de nekem level 25-ig most tuti ezt kell nyomni, ugyanis addig ha akarnék sem tudnék trade-elnielsőre anno ez meglepett (party-ban nem tudtunk ugye egymásnak se átadni unique vagy currency itemet). de aztán hamar rájöttem, hogy bakker így van biztosítva számomra, hogy ne essek kísértésbe és ne öljem meg a játék elejét azzal, hogy veszek valami op fegyvert olcsón, amivel egy teljes act-ot átugrok.
na de a lényeg a lényeg, hogy így végül a dps rögtön megduplázódott az előző számszeríjamhoz képest (ráadásul a +13 avg fire dmg a 30 avg base dmg-hez képest nem annyira rossz. nyilván egy +% physical dmg jobb lett volna a grenade skillek miatt, de nem leszek telhetetlen). ezzel talán legalább az act elején tudok majd simábban haladni.
szóval az van, hogy sajnálom, de nekem ez az egész módi, hogy így tudok előre jutni, nagyon bejön!
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Har_melin #974 üzenetére
nem értek ezekhez, mert nekem ps5 dualsense van, ami perfektül megy mindennel. de épp vettem valamit egy nagyon megbízható arctól aprón, akinél van egy ilyen razer kontroller jó áron. csak ha esetleg még nem döntötted el, lehet érdekes.
-
zsirfecske
addikt
akkor én még beszállok annyival hogy ez egy early access, de fizetős. ergo kell adjanak egy viszonylag konstans minőségű játékélményt is (ha nehéz, nehéz), mert 1+ millióan fizettek érte. tehát nem eshet szét egy napra se a rendszer, de közben le is kell tesztelni meg balance-olni mindent.
azaz pl gold respec: nem lehet átmenetileg se ingyen, mert borítja az economy-t (kell a gold sink, meg tutira megy már a komoly fg/real money trade is), emellett azt is ki kell egyúttal tesztelniük, hogy mi a sweet spot a respec árra. ez történik most épp.
szóval nincsenek könnyű helyzetben, nyavajogni mindig fog valaki, ez egy ilyen világ, eljut hozzájuk szinte minden szó. ez persze jó is, meg lehet rossz is. én pl. attól akadok ki, ha olyan dolgot vezetnek be amit maguktól nem tennének, nagyon nem akarnak, csak azért teszik mert van egy hangos kisebbség aki miatt mégis beadják a derekukat. remélem ilyen fontos dolgokat érintően nem lesz.
-
zsirfecske
addikt
ok ez szubjektív műfaj, de a két állításból csak a szebbel és a jobb irányítással nem értek egyet
1) nekem a diablo 4 kinézete még mindig cartoonish (mint a wow, vagy a d3, persze messze ez a legjobb a d2r-en kívül), úgy értettem.
2) poe2-ben wasd-vel egy kari amire képes (merc menet közben ellentétes irányba lő és gránátot dob pl.), azért az next level. meg nekem valahogy az egész jobban fekszik.
persze lehet most elfogult vagyok, meg a d4-et majd 1 éve eldobtam jó messzire, azóta fejlődhetett is.
Mrdevil:
hát ja, 1440p-ben csutkán azért nem csúnya. és ez csak 24 col 75hz, megnézném egy 30+ colos 120hz 4k monitor előtt ülve is.szerk.:
de tessék itt egy side-by-side compare videó[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ProEvoFan #858 üzenetére
nem, világos a balance irányelv, diablo-ban is mindig így volt: az a cél, hogy ne emelkedjenek ki meta build-ek, hogy ne minden pistike ugyanazt csinálja ugyanazokkal a karikkal, mert akkor minek van ennyi lehetőség, mit ér az egész játék?
persze így is lesznek olyanok, akik csak a leghatékonyabb karakterrel nyomják valami végletekig csiszolt guide alapján, mert darálni/pénzt keresni akarnak a játékkal.
de lesznek olyanok is, akik szeretnek saját kútfőből menni, néha szívni, trial and error játszani, a felfedezés örömét keresni, mindig off meta építkezni. szerintem a ggg is inkább az ilyenek felé tolná el az átlag usert, kicsit mozgassa az agytekervényeket, kísérletezzen, játssza a játékot stb.
-
zsirfecske
addikt
diablo 4 másfél éve jött ki, a po2 meg reálisan másfél év múlva fog kijönni, így a teljesítménybeli összevetés nem fair egyelőre. főleg, hogy szerintem a d4 egy maszatos képregény ehhez képest
a poe2 nagyon nagaon nagy előrelépés képileg és 2d/3d art designban, hangban/zenében, szvsz egy lapon sem lehet említeni a két játékot.
de majd meglátjuk megjelenéskor hogy fut, addig csak optimalizálnak rajta nem keveset.
-
zsirfecske
addikt
válasz Sunrider987 #810 üzenetére
tökre értem, olvastam kommenteket is, hehe.
és éppen ezért csicska és tetszik nagyon, mert tétje is volt, mégis ennyire elnagyképűzte, és hogy mindezt élőben, hibátlan.
nekem pont ez tetszik amúgy az endgame-ben, hogy nincs kikönnyítve, tényleg az nyomja, aki méltó rá, abszolút nem való mindenkinek. lötyögni meg mindig ott lesz a diablo 4.
-
zsirfecske
addikt
válasz Sunrider987 #807 üzenetére
lol, mennyire csicska már
-
zsirfecske
addikt
ja és hamár loot, mivel az item a játék alapja, ahogy elértem a következő skill ugráshoz, level 14-re a boszival (tudom, 1 hét után itt tartani szégyen, de co-op kari és alig volt időnk együtt nyomni), gondoltam rászánom a gold-ot, és veszek valami jó fegyvert vendortól.
és persze, milyen az RNG? mindig olyan, hogy megszivasson.
1. vendornál tök megörültem ezeknek a max körüli roll-os base-eknek, jó kis free, level 5 chaos bolt skillel, meg is vettem őket:
2. épphogy továbbmegyek, ez fogad a boltban... na jó, rászántam utolsó aranyakat is, a freezing shards mint új skill nagyon jó cc-re és sebzésre is:
3. éppen próbálom a fagyasztós shardokat, ember fusillade-el kiegészítve jobb klikken, mire ez esik:
köszi szépen igazából bármelyik a háromból elég lett volna -
zsirfecske
addikt
pár másodpercig szürke, hogy legyen idő eldönteni kié, gondolom azért is, hogy ne kapja fel véletlenül valaki közvetlenül drop-kor.
tényleg, igaz, hogy a magic find nem adódik össze, hanem a killing blow bevivőjéé számít? ugyanígy a stash nyitások, érdemes a jobb mf karival rányomni?
-
zsirfecske
addikt
persze, nem personal a loot, az újabb diablók legnagyobb itemizációs hibáját itt szerencsére nem követték el
mi co-op-ban toljuk, és figyelünk egymásra, sőt, egymásnak vendorozunk a saját gold-ból. tök jó érzés, hogy elosztogatjuk kettőnk közt azz amit közösen grind-olunk. this is the way!
egyetlen szépséghiba, hogy essence és unique csak lev25-től adható át, ezt pont megszívtuk, pl. mikor warrior vette fel a narancs kesztyűt ami pont a cold witch-nek lett volna való level 13 körül. mire 25-ig jutunk ez már rég elavul.
-
zsirfecske
addikt
válasz Har_melin #673 üzenetére
gem tab-et megfontolom, bár még nem is tudom mi az a gem
viszont a quad tab-ot nem értem, iszonyú rusnya, még ggg főnök úr is bevallotta hogy nem igazán szereti, felteszem a kicsinyítés miatt. szóval miért vennék ezt, ha most sale-ben is 120 point a premium quad, miközben 165 point a 6x premium stash (azaz így 110 point-ra jön ki a 4x tab ami = 1x quad)?
-
zsirfecske
addikt
nem értek egyet, playerenként amíg game-ben vagyok férjen már bele, hogy az a pályarész ahonnan jövök (azaz nyitott portál van rá) minimum legyen már tárolva míg ki nem lépek vagy új portált nem nyitok később.
Har_melin
sajnos mivel az övén csak külön vett kulcs van aktiválva, így az Ogham nem 30 dodóval és upgrade gombbal jelenik meg hanem 60$, ugyanígy a 30$ supporter is aktív (ami értelmetlen), a paladinos cucc meg szimplán béna sztem, amúgy se érdekel a cicoma.tehát szerintem marad a 10$ = 100 point vásárlás, ami most elég egy currency (60) + 1 extra premium stash tab (30) + 1 sima premium stash tab upgrade-re (10).
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Har_melin #660 üzenetére
igen, vettem neki csak egy kulcsot, de a Lord of Ogham Supporter Pack az 60$, csak az upgrade 30$ ugye ha már van alap supportered. amúgy én úgy látom, hogy az alap is elérhető még (sőt, semmi nem változott az elmúlt héten), és épp ezt nem látom: "van viszont egy jó pár szintén 30 USD-s supporter pack, amik effeketek is adnak."
mindkét odalon néztem, kicsit zavaros most a két verzió de közös acc miatt:
https://www.pathofexile.com/purchase
https://pathofexile2.com/purchase[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Har_melin #652 üzenetére
köszi az infót
agyalok is akkor hogy mi legyen és még ma beszállok minimum egy currency tab-el.sőt, elgondolkodtam, hogy a gyereknek is vegyek point-okat. ilyenkor amúgy ha vennék egy 30$ supportert egy olyan accra, amin már egy EA kulcs van, akkor a kulcs része a supporter-nek elvész? tehát csak 300 pont 30$-ért, ami ugyanaz mintha vennék 20+10$-ért sima point-ot. vagy ha jól rémlik volt itt valami starter pack, de most nem találom.
szóval mi a legjobb deal ha csak pár stash tab kell?
-
zsirfecske
addikt
válasz Sunrider987 #653 üzenetére
én ezt tényleg nem értem, miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat? mindenki más, mást szeret, ezt elfogadom, de ez egy EARLY ACCESS, kb 1 éves folyamat elején vagyunk, aminek a VÉGÉRE fog kialakulni a final game.
a másik, meg hogy 1(!) hete jött ki az EA, és már ki van pörgetve és szar? szerintem ez nem egy átlagos eset, főleg a kezdőkre nem igaz amit írsz. az átlagos newbee józsi mint én, kb most ér át act2-re vagy 3-ra, és élvezni, néha szitkozódik, de felfedezi, tanulja a game-et. itt nem az a cél, hogy 2 hét alatt kimaxolja az ember az endgame.et, szerintem a ggg se a streamer-ekre meg a 8-12 órában játszókra lő most, hanem a casual gamerekre, akik napi 1-2 órát tesznek bele, de éveken át! ebből jön ugyanis a tartós bevétel, és innen jön a tömeges adat amit most folyamatosan feldolgoznak.
persze a streamerek az op build-jeikkel, meg az általuk képviselt userek meglátásainak közléseivel a balance-ben is rengeteget segítenek, szóval nekik is fontos a szerepük. meg amúgy a mezei hard core usereknek is akik redditen/fórumokban jeleznek vissza, csak hát ugye nem mindegy, hogy objektíve sikerül-e megnyilvánulni, vagy picit a saját buborékból nem kilátva.
ez csak az én véleményem, de engem is zavar több minden, viszont az egyelőre nem a játék felől, hanem inkább a felhasználók felől érkezik
-
zsirfecske
addikt
válasz nanofocus #520 üzenetére
Az aji 300 aranyból mit érdemes vásárolni, szakik meg tudják mondani?
ezt én is kérdeztem, currency tab (75 pont) és premium stash tab bundle (6db 200 pont) amit venni fogok.viszont megvárom az első leárazást, karácsonyra csak csinálnak valamit. gondolom most a launch miatt volt elég dolguk, de hülyék lennének a hátralevő 2 hétben nem indítani egy xmas sale-t.
-
zsirfecske
addikt
elsaő noob kérdésem, passzívoknál a two handed weapon skillek crossbow-ra is érvényesek? merc. logikusan kétkezes, de tooltipeken nincs annak jelölve.
-
zsirfecske
addikt
válasz ProEvoFan #447 üzenetére
ez annyira béna, mint hogy túl kevés cucc esik. bakker akkor menjenek át diablo4-be, ahol semminek semmi értelme, olyan könnyű a game és egy cucc se ér semmit, mert 20 méter után már 2 legendary esik.
tényleg, akkor tegyenek be egy cheat autopilot bot ai-t a játékba, aki nem akarja játszani az csak bekapcsolja, és nézi ahogy megy a karakter és grinde-ol az ember helyett
-
zsirfecske
addikt
na ma toltam kicsit többet merc-el is, teljesen full ez a wasd control, brutál jól lehet vele variálni harc közben. nem lepődnék meg ha a diablo5 már poe2 klón lenne, és akkor körbe is értünk
-
zsirfecske
addikt
a wasd tényleg fura elsőre, de szerintem kb 10-20 óra alatt fullra megszokható, én a ps5 dualsense-t eldobtam fél óra után, nekem azzal szenvedés minden a harcon kívül. míg egy 5 gombos egérrel meg pár billel a wasd körül tök jól el lehet lenni.
Kasya:
witch-et indítottam co-op playhez a solo merc mellé és bakker azonnal imádom. dobtam egyből a minion dolgokat és egy sima blue chain lightning wand + a fertőzős skill + az alap bone tüske elvitt level 5-ig, ahol még felvettem egy frost nova cc skillt elementál ágból és asszem ez most egy darabig elég is lesz. nem is tudtam (honnan is tudtam volna, hisz sosem játszottam poe-vel és nem olvastam utána se), hogy ilyen könnyen és hamar lehet más kari skilleket is engrave-elni.amúgy nagyon tetszik azt alt gombos info rendszer meg a kis videók, hogy mindenről minden infót megkapsz a játékon belül, diablo elbújhat emellett a kisszekrénybe. eldöntöttem, hogy nem is akarok EA alatt buildeket meg passzív skill optimalizációkat kutatni, tutira a legjobb élmény az sk felfedezés. max nehezebb lesz a game, de attól még jobb. a full bekönnyített millió dmg-es d4 miatt kb örökre megundorodtam a blizzard hack&slash-től, sőt, pillanatnyilag a kedvenc d2r is egysíkúnak és túl egyszerűnek tűnik. pedig nem az, jól tudom mennyire összetett volt már megjelenéskor is, de azért a poe2 most megmutatta nekem, mennyire eljárt felette az idő
-
zsirfecske
addikt
most léptem be próbából két gépen is instant, gond nélkül többször is, talán 1x nem ment a login elsőre de utána egyből beengedett, friend-elés is gond nélkül ment, láttuk egymást stb.
de a co-op play lesz nekünk az igazi teszt délután, remélem addigra nem romlik el nagyon a szerver szitu.
-
zsirfecske
addikt
teljesen poe szűzként végül sikerült tolnom vele nettó 1+ órát, a kezdeti szerver resetek után full stabilan, bármi gond nélkül. önszántamból léptem ki, hadd jöjjön más is.
csináltam két karit (merc és witch), elkezdtem tanulni az irányítást, a wasd tetszik, de nagyon új, szokni kell. nehezen megy a harc bill+egérrel, de az ui meg minden úgy áll legjobban kézre. ps5 kontrollerrel nyomtam a második felét az időnek, ott meg nagyon jó a harc, de szenvedés nekem bármi más, főleg a konfigolás az elején. azt hiszem marad a klasszik egerezés, de wasd-vel turbózva. 20 év diablo után ez is komoly átállás lesz.
na de maga a játék baromira bejön elsőre is, a grafika, a képi világa, hangok, hangulat, minden. kár, hogy nagyon sok elsőre az újdonság és itt a várakozásban elfáradtam, meg a társam is bealudt, így asszem a folytatás inkább délutánra marad. egy biztosan látszik már most, hogy bármi lesz ebből, tutira nem bántam meg a 30$ supporter packot. ennek bizony részese kell lenni, minden arpg fannak!
gl nektek a bejutáshoz, jóccakát vagy jó nem alvást
-
zsirfecske
addikt
itt követheti akit érdekel, hogy épp mit reszelnek, frissítik tényleg 10-20 percenként az infókat.
bazd, még most is database wipe-olnak, akkor felesleges a nevekért harcolni egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz ProEvoFan #273 üzenetére
hát ja, jogos. engem most authentikált, 17k queue aztán kidobott
de Raxx bent van, lehet mozizni!
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Szeszkazán #267 üzenetére
szórakoznak, bár kétlem, hogy jól szórakoznak
-
zsirfecske
addikt
akkor én még szerencsés voltam, de Raxx-ot te is lenyomtad, persze más régióban
-
zsirfecske
addikt
hát, nem indult el 8-kor
-
zsirfecske
addikt
jajj, szerencsére pont hétfőn vagyok szabin, talán reggel 9 és du 3 között ki fogom akkor tudni próbálni rendesen.
sajnos én is úgy gondolom, hogy jó eséllyel fail lesz. amúgy vicces, de d2r-ben tegnap óta aktiválva van a queue rendszer, pedig a ladder reset csak holnap lesz
Wn2tl:
https://pathofexile2.com/downloadhányszor kell még vajon betennem ezt a linket ma?
bal fölül ott a bazinagy DOWNLOAD NOW gomb a főoldalon[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
epic nél 12% a fee, steam-nél meg 30%...
aki a ggg-t akarja támogatni, náluk veszi, aki spórolna de a ggg-t is supportolná, az epicen.
fentiek miatt nem akarok már többé steam libary-t bővíteni.
szerk.:
szerintem mindegy a sorrend, gondolj az új poe játékosokra, az egység sugarú user látja a hype-ot, megveszi epicen és utána kezdi el csak nézni mit kell csinálni.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Szeszkazán #162 üzenetére
bocsi, ez standalone, nem steam. én poe oldalon vettem, volt steam key pár napig claim-elhető, de nem akarok ott játszani, így nem kértem le. mostanra meg eltűnt a CLAIM KEY gomb, de felteszem visszajön majd idővel. a poe1 fórumban pont erről megy a duma.
Szeszkazán:
és aki pl. Amsterdamon játszik, az csak ott ér el másokat, vagy van átjárás mint mondjuk diabloban?Reinhardt:
ha a pathofexile2.com/early-access oldalon vetted, akkor az csak PC, de lehet saját standalone vagy Steam/Epic kliensekkel is játszani. Xbox/PS5 meg nyilván a saját megfelelő store-ban vehető, ahogy ők is azokat linkelik a gombokon.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Szeszkazán #145 üzenetére
hát lehet, de ennek a 6834 embernek nem szólt senki
amúgy nekünk milyen szerveren kell játszani? 3 gépen is telepítettem most és mindenhol az EU (Amsterdam) volt a legalacsonyabb ping.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #135 üzenetére
jajj, Raxx lehet befolyásol majd ezzel? megint jön a giga táblázataival
(Diablóból ismerős nagyonis ez) -
zsirfecske
addikt
kirakta a GGG a full ascendancy listát
-
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #98 üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
-
zsirfecske
addikt
ja és ezt a videó tippet köszi, pont erről érdeklődtem korábban
-
zsirfecske
addikt
válasz Szeszkazán #95 üzenetére
hozzátenném, hogy ha akarjuk jobban támogatni a fejlesztőket, inkább a hivatalos weboldalon vegyük, ne a steam-en, mert ott 30% jutalék van feléjük, azaz annyival tutira kevesebbet kapnak meg belőle a fejlesztők. a steam kliensen belüli játékhoz ugyanúgy jár a pathofexile.com-on is kód, szóval semmi értelme a steam-etés vásárlást választani (kivéve persze ha van balance vagy gift card).
boogie84:
magamnak 30$ supporter pack-ot vettem, de csak kipróbálni abszolút valid 2/3-ad vagy féláron supporterből származó kulcsot venni valakitől, pláne ha játékokban összekuporgatott fg-ből teszi az ember. kivéve ha átb*sszák, de így legalább én örökre végeztem a jps-vel, gáz egy oldal, poe2 játékélményt már biztos nem rontok majd vele.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
ja és ne vegyetek jsp-n ea kulcsokat, nagyon elszabadult a scam, engem is megszivattak, ki is léptem örökre a fórumról. megjegyzem adminok nem segítettek sz*rt se, letiltották a mukit de nem adtak vissza semmit az elvesztett több ezer fg-ből. szóval aki teheti supporter pack a hivatalos oldalon és semmi más.
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #90 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszokat, nyilván még nem minden részét értem, de értékelem.
tehát akkor sale-ig várni mindenképp és currency tab nobrainer, valamint néhány stash tab akcióban/6db bundle-ben, ami ha olcsó éppen, lehet premium stash tab csomag is. de gondolom annak idején itt úgyis lesz még szó róla mit éri meg shoppingolni
-
zsirfecske
addikt
ezen felnevettem, de csak ha kék a szeme
poe szűzként nekem tetszik amúgy, witch amin még gondolkoznék ha már caster. de a legjobban a merc csábít, diablo 2-ben is méltatlanul alul volt használva a crossbow mindig is!
más, döntöttem, továbbadtam a fel nem használt kulcsaim és magamnak mégis 30$ supporter pack-ot vettem, kezdődik
(de ha valakinek kellene még early access key csak magában, van kb kettőre való fg-m jsp-n, ott most nagyon megy a kulcs trade, tudok forintban nézve jó áron venni neki)
szóval kérdésem, hogy mi az az alap stash setup ami mindenképp kell csak cicoma nélkül, de mondjuk trade-hez is?
egyelőre korlátozott a rálátásom, de javítsatok ki ha tévedek, hogy ezek a legminimálisabb követelmények ha szeretnék többet játszani majd:
- currency stash tab (75p) / mindenhez alap?
- 1 map stash tab (150p) / később nem lehet nélküle meglenni?
- 1 premium stash tab upgrade (15p) / trade-hez ez kell ugye a public cucc miatt?illetve vajon tényleg lesz induláskor (még 6-án) sale rögtön? 120p map stash akciót emlegetnek előre.
-
zsirfecske
addikt
100% egyetértek, de ahogy mondtam, d2-nél is akkor használtam már, mikor volt 5 fullos high-end gear-es, bazi drága karim, és már nem volt mit csinálni mást mint az endgame cuccolás. tehát hogy ha esik egy item ami többet ér mint 40 jah (amennyi kifér egy trade ablakba), akkor azt fg-be váltod, és úgy átviheted ladder/non-ladder közt, minmaxolhatsz tovább csilliókért stb.
és igen, a ggg hozzáállása ami leginkább bejön amúgy, egy korai blizzard mondjuk. sosem kezdeném úgy, hogy fg-ből vagy igazi pénzből szétcsapom ezt az élményt
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Szeszkazán #79 üzenetére
egyetértek, az mindent megöl a játék részéből viszont endgame után, nagyban ladder/nl között stb kereskedni csak úgy lehet. ugye diabloban nem volt endgame, illetve hát a perfekt itemizáció maga volt az, azért szálltam be végül én is kb 20 év után.
igazából a legszebb átvezető az fg-ből vett poe2 ea kulcs lenne, de még 3-4k-ért mérik., ami rengeteg. persze lesz ez harmada is a jövő héten, már most is meredeken esik. kicsit olyan lenne ez mint lejönni a dohányzásról nikotintapasszal (igazából csak egy újabb függőségre cserélve azt), de úgy hogy eladod az évek alatt felgyűlt cigis cuccokat
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
na ezért is külön köszi, számomra nagyon értékes infók, csak beszívtak a fejlesztői videók meg streamek, nem jártam még utána a pay to win részének sem
illetve még egy dolog jutott eszembe: ha a tiltott diablós fórumon van goldom, akkor abból is lehet felteszem cuccokat venni, bár ez a része vsz megöli a játékot. mondjuk a trade maga is (az hogy eladsz valamit ami értékes de nem kell, és veszel helyette ami neked kell), ssf-ben lenne minden az igazi. de ezt d2 resurrectedben sem bírtam ki soha
erősen hajlok az 1x 30$ starter tabokkal + 1x sima kulcs a játékpartneremnek megoldásra (és így legalább házon belül tudnánk itemekkel stash-elni, ugye?), de akkor meg két meglévő kulcsot tovább kéne adnom. jajj még meg sem jelent, ki se próbáltam early access-ben sem, de már megy a pay to win meg a kulcsok aprózása. biztos nem lesz ebből baj hosszú távon, ezt ti is csak alá tudjátok támasztani az $500+ költésekkel
amúgy ennek is van durva real money kereskedelme, értsd élnek belőle ázsiai falvak?
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
köszi mindkettőtöknek a gyors választ. sajnos diabloban is gyűjtögetős/trédelős vagyok, akkor azért gyanús, hogy inkább kéne legalább egy supporter. na de még van időm eldönteni, kulcsokkal variálni 8 teljes napig. inkább több legyen mint kevés, a lényeg, hogy saját fiókra nem aktiválok még
-
zsirfecske
addikt
szereztem early access kulcsokat a 30$ supporter ár alatt, egyet szántam magamnak, egyet másnak a családban hogy kipróbáljuk, és még van egy felesleges is. viszont kicsit vívódom, hogy vegyek-e inkább magamnak egy 30$ supporter pack-ot, mert ha úgyis behúz, akkor a 300 pont ami jár vele az ugye sokkal jobban megérőssé teszi.
kérdésem ehhez: poe veteránokként szerintetek létezik, hogy új arcként el tudok karistolni az early access idején anélkül, hogy kelljen pénzt a kulcson felül betenni? vagy ez kizárt, mert úgyis kell a stash tab bővítés meg nemtommi. cicoma semmi nem érdekel, csak quality of life dolgok.
illetve ugye minden amit az ember pontokból vesz akár az early access alatt, az megmarad a final game-re is, ugye? másképp nem is lenne értelme
-
zsirfecske
addikt
ööö, tisztában vagyok vele. viszont mivel csak kipróbálnám a játékot, még nem kötelezném el magam. nyilván aki po1-ről jön az már beletett egy csomó energiát/időt/pénzt, kitanulta stb és biztosan tolni fogja. de én mint d2 veterán, aki max a titan quest felé tett rövid kitérőt az elmúlt 20 évben argb téren, nem biztos hogy meg tudnám szokni. ha viszont igen, onnantól kezdve nyilván támogatnám a játékot, 30 dolcsinál többel is.
de ezt egyelőre nem tenném meg, szóval ha valakinek lesz feles kulcs, pls keressen.
-
zsirfecske
addikt
kedvem lett rápróbálni, ha valakinek lenne fele early access kulcsa, üzenjen pls
daiblo4-et hamar meggyűlöltem, 3 még rosszabb, a resurrecteded még ma is tolom, de jó lenne kicsit kiszabadulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest