Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Attól tartok, tévedésben vagy. A 30 dodóért 300, a játékban (midnkettőben) elkölthető pontot vásároltál és RÁADÁSKÉNT kaptál egy kulcsot az EA-hoz. Nem az EA-ért fizettél, azt extraként kaptad. Nem azt garantálták, hogy 6-án este 8-tól fixen játszhatsz, hanem hogy ekkor indul az EA és AMÍG TART, addig játszhatsz benne.
Amiről eleve megmondták, hogy
a) ez nem a teljes játék, hanem egy nagyméretű tesztüzem és
b) a vártnál sokkal nagyobb (még egyszer leírom: az eddigi valaha volt maximumot minimum kétszer meghaladó) érdeklődés miatt az indulás bejelentkezésénél lesznek fennakadások.
kiegészítő info: ha megkérdeztél volna előtte bárkit, aki játszott az 1-gyel, akkor az megmondta volna, hogy egy sima ligaindulás (tized ennyi, tömegben még ki nem próbált tartalommal és negyed ennyi játékossal) is MINDIG bugos.
Fölösleges felhúzni magad, kompenzációról álmodozni meg eleve tévedés. -
zsirfecske
addikt
teljesen poe szűzként végül sikerült tolnom vele nettó 1+ órát, a kezdeti szerver resetek után full stabilan, bármi gond nélkül. önszántamból léptem ki, hadd jöjjön más is.
csináltam két karit (merc és witch), elkezdtem tanulni az irányítást, a wasd tetszik, de nagyon új, szokni kell. nehezen megy a harc bill+egérrel, de az ui meg minden úgy áll legjobban kézre. ps5 kontrollerrel nyomtam a második felét az időnek, ott meg nagyon jó a harc, de szenvedés nekem bármi más, főleg a konfigolás az elején. azt hiszem marad a klasszik egerezés, de wasd-vel turbózva. 20 év diablo után ez is komoly átállás lesz.
na de maga a játék baromira bejön elsőre is, a grafika, a képi világa, hangok, hangulat, minden. kár, hogy nagyon sok elsőre az újdonság és itt a várakozásban elfáradtam, meg a társam is bealudt, így asszem a folytatás inkább délutánra marad. egy biztosan látszik már most, hogy bármi lesz ebből, tutira nem bántam meg a 30$ supporter packot. ennek bizony részese kell lenni, minden arpg fannak!
gl nektek a bejutáshoz, jóccakát vagy jó nem alvást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Megújult a PROHARDVER!
- LEGO klub
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- hcl: MS Office365 Linuxon
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest