Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Fuhh nekem ez a patch ismet fel oras lett kb.
0.1-et es 0.3at valamiert sokaig toltam, 0.2-t es most a 4-et meg mar az elejen megutaltam.(lehet azert mert megint rakockultam most egy honapig az elsö reszre) Na majd tali ismet 0.5-ben.
-
tibee77
őstag
Pont act3 a vizvalaszto a spectre buildnel is, ott lehet öket felvenni amikor utzal-ba ersz.Ha azok megvannak akkor mar trivialis lesz mind a fejlödes mind az endgame is.Sajna nincs nagyon guide-om, en ghazzy-t követtem egy jo ideig, aztan meg kesöbb ätälltam egy masik sceptre-re es ezert varialni kellett a tree-n de nem sokat.(balormage fele builddel mentem )
-
tibee77
őstag
válasz
freddirty
üzenetére
Nyomtam egy par 15-ös 16os waystone-t, nem volt semmi problemam.Deadeye exploshot/grenade build tul op hogy megerezze ezeket a nerfeket.
Egyedüli amit megerzek, azok a mapbossok, azok tenyleg taposabbak lettek.Regen ledobtam egy adag granatot es elhaltak, most el kell dobnom mind a negyet es meg igy is marad eletük.
San: Szerintem minionok az egyik legjobbak kezdesre, illetve meg valami deadeye build.(neki viszont mindig kell a bow fejlesztes leveling alatt hogy fasza legyen) En csak 0.1-et toltam meg most 0.3-at, elsöben nagyon op volt a minion levelingre is, most se rosszak de egy idö utan indul csak be igazan szerintem.(sokan ijasz skeletonokra esküsznek, nekem nagyon nem jöttek be, alig vartam , hogy valtsak spectre-re)Amint megszerzed magadnak a spectre-ket vegig fogsz szaguldani mindenen.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amiket te idaig összemakoltal, meg se lepödök!
-
tibee77
őstag
jo hat ez olyan kb, hogy majdnem megnyerted a lottot egymas utan ketszer.
nekem pl 5 ilyenem volt abbol egyszer volt rakiata drop.masik 4 semmit se ert. -
tibee77
őstag
válasz
freddirty
üzenetére
Lattam, hogy hogy craftolta azt a helmetet, hat az nem földi halandonak valo
egyebkent en is ismet minionokkal kezdtem a ligat, anno 0.1ben jatszottam utoljara es ott minion builddel sikerült eljutni az endgameig, gondoltam itt is jo lesz.sajna nem sikerült sokat tolni igy meg csak feher waystoneoknal jarok de majd belehuzok.en is toltam elöször vaal guardokkal, aztan valtottam kokain antokra
na azok eleg faszak de ugy erzem ha az embernek nincs durva gearje akkor nem lesz eleg spirit , hogy sok ant-ed legyen.ezert atalltam a powered zealot-ra.hat ezek eleg bikak, szerintem jobb a dpsük mint a bogaraknak, clear is talan jobb, egyedül a bogarak sebesseget szerettem jobban.azok ugy rohangaltak össze-vissza, mindenkit tamadtak ezerrel, nem veletlenül kokain ant-nek hivjak öket
szerintem ezen a budgeten ami nekem van (talan 2 max 3 div) jobbak ezek a zealot-ok de majd meglatjuk.kivancsi vagyok talalnak-e majd valami brutalabb spectret ahogy telnek a napok. -
tibee77
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
Hat ahogy neztem a spark stormweaver-emet kb a dps-em a beka segge alatt lesz, ugy, hogy vagy 400div-be került anno.
mondjuk engem nem erdekel mert ma este ott leszek startnal es tolok egy friss kezdest.Lich ed-contagion here i come! 
savior:hat gondolom jo base-ek, es az 1ex körüli arak mind pricefixerek.
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
En az economy- uj dolgok miatt kezdek uj ligat mindig.Szeretem 0-rol kezdeni par havonta, mert valljuk be, ha az ember sok orat beleöl a liga elejen, akkor hamar eljut a vegere a jateknak (ugy ertem a veget, hogy minden boss megvan, felcuccolt karakter is) es ra lehet unni a dologra.
-
tibee77
őstag
Trial of chaos-t nem azokert a rewardokert eri meg farmolni, hanem a fragmentek-illetve boss unique-ok miatt.Minnel gyorsabban, minnel többet kell tolni es akkor jöhet be par div orankent.Persze nem ugy hogy lenyomsz mondjuk 10-et, hanem ilyen 100+ trialt.
Div drop meg olyan, hogy sok mindentöl függ.Minnel több szörny kell a watchstone-okra, minnel több a magic-rare annal jobb, azoknak jobb a drop-ja.Ezert tol mindenki breach-et, tömerdek mob jön belöle, igy nagyobb esely a jobb loot-ra.Volt olyan mapom ahonnan ilyen 4-500 breach splinterrel jöttem ki, 60 exa droppolt es tonnanyi mas dolog is.Persze az a legjobb ha div is esik de talan idaig volt 20 div dropom a jatekba, penzem viszont nem azokbol volt.(karim is kb. 400 div-ben van)az csak egy jo kis extra loot ami megdobja a jatekelmenyt, mikor csilingel
Ezen felül kell ugye atlas tree, ami buffolja a dolgokat,nagyon jo ha van rarity a gear-en (olyan 100% körül mar erezhetö a boost) , illetve a legfontosabbak a towerek, hogy az adott area-n belül jol felbuffoljak a watchstone-okat.quantity is fontos, ezekt csak towereken keresztül tudsz hozni illetve a watchsone-on rollolni.Amugy en szinte biztos vagyok benne, hogy minden karakternek van egy sajat rng-je.Persze ez nem bizonyitott de mar olyan sok karit csinaltam miota poe-zok, hogy nagyon sokszor törtent meg az, hogy egyik karimmal potyogtak a div-ek es egyebb magas tier-ü unique-ok pl., masik karival meg semmi, annak ellenere, hogy mondjuk többet jatszottam azzal.Ez persze spekulacio de meg mernek esküdni, hogy letezik ez a dolog. 
-
-
tibee77
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Pedig jo iranyba indultal el, witch amiböl kesöbb infernalist lesz az egyik legjobb kezdö minionos build.csak ahogy latom meg nem esett neked ezen a szinten egy lvl 4es spirit gem, vagy esett csak elnyomtad valami masra es nem a raging spirit-re.az a skill lesz az ami hard carry-zni fog teged.mindenki a 2 csontival meg ijasszal kezd kb., azokkal kell "vegigszenvedni" az elsö 10 szintet kb, aztan beindul a kari.amugy meg pont ,hogy a jatek eleje az ami nehez, föleg ha bevalasztasz egy olyan buildet/skillt ami nem a legjobb.ha esetleg kellene , tudok adni par filleres dolgot ami megkönnyiti a dolgodat a jatek elejen.
-
tibee77
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Price fixer pontosabban
CptAdamica: Hidd el sokan esnek ugymond aldozatul ilyeneknek.Newbie-k, akik eletükbe elöször lenyomjak xesht (a boss aki dobja a kesztyüt), esik nekik egy ilyen es megnezik mennyiert megy traden, latjak hogy 10ex a legolcsobb, felteszik annyiert es mar a pricefixerek azonnal csapnak is le ra.Igaz, az ember erezheti, ha valamit bearaz, felrakja eladasra es azonnal jön tonna pm, akkor ott valami nem stimmel.
-
tibee77
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az a baj, hogy nem ismered a jatekot ugy ahogy kene.300 orad van benne, elötte az elsö resszel se jatszottal.Nem tudom lattad-e a poe meme-eket, arrol, hogy több ezer oraval is kezdönek szamitasz, barmilyen elkeseritö is.Siman lehet trade nelkül is ssf-be elerni az endgame-et, csak ahhoz ismerni kell kb. mindent a jatekkal kapcsolatban.Van akinek ez tetszik, van akinek meg nem.Nekem speciel anno jo par oram volt diablo 3-ban, szerettem nagyon csapatban gr-eket tolni, stb. stb. de aztan unalmas lett es elkezdtem poezni.Hat akkor jöttem ra, hogy nem egy szinten van a ket jatek ha a tartalmat nezzük.Pont ezert, mert sokat kell beleölni, ezert van "hosszabb szavatossaga" a jateknak.A trade problemadat meg nem ertem, jatek közben esik valami, aminek erteke van, harom lehetöseged van, hasznalod mert eppen jo lenne a karidnak, nem hasznalod azonnal, majd inkabb csinalsz egy ujabb karaktert, csak amiatt az item miatt, vagy pedig eladod.Az , ha valaki igazi penzert vesz jatekbeli penzt es aztan azt fogja felhasznalni a gear fejlesztesre na az nekem se tetszik, az konkretan olyan mintha beirt volna valami cheat-et.De igazabol mivel nem kompetitiv jatek a poe, nincs jelentösege, hogy ki mit csinal, max e-penis növelesre jo ez az egesz.Azt is irod, hogy nem erted miert költ valaki 100diveket arra, hogy vegigfusson a mapon egy perc alatt, mert ez neked nem tetszik.Okes, de akkor miert gond az, hogy neked a keves idö alatt nem jött össze egy kari amivel elerheted azt a "bizonyos" szintet.Örülj neki, igy van a jatekban kihivas, hiszen az tetszik neked.
-
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Semmi nem lesz az tuti, trade marad ott ahol van (ott leszek en is
).mivel ez nem kompetitiv jatek, illetve van olyan resze de most nem azt jatszuk ezert a kutyat nem erdekli ki mit csinal benne.lehet barmit farmolni amugy a jatekban de semmi nem lesz annyira jövedelmezö mint tradelni.ha az embernek van egy kis penze akkor traden snipeolni itemeket a legjövedelmezöbb.mindig figyelem, hogy vannak-e olcsobban felrakott cuccok.multkor vettem egy kalandra ringet 200 div-ert, egy nap mulva elment 220-ert.Astramentist is szoktam nezni, hatha vannak olcsobbak.Elöbb emlitettetek sapphire ringeket, ott is a dream fragment 60 div körül megy,azert olyan dragak azok a base-ek.es ezt ugy csinalom ,hogy 0 idöt forditok ra mert fut az active search igy nem is kell figyelnem folyamat a weboldalt.emellett nyomhatom a mapokat,kvazi passziv bevetelem van, nem is keves az ilyen tradekkel. -
tibee77
őstag
Na jo de ez megy poe 1-ben is evek ota , nem egy ujkeletü dolog ez.van akinek ez az endgame, van akinek a craft es van aki megmarad a mob hentelesnel illetve bossfightoknal.en pl. szeretek sok currencyt csinalni minden ligaban de nem azert mert nezegetni akarom vagy e-penisz hanem ,hogy broken karikat jatszhassak, mert nekem az az elvezet.van aki pl. ssf-re izgul, na en meg azt nem tudnam tolni az tuti.

-
tibee77
őstag
Pont ez az, hogy van par build ami dominal de mit csinal ilyenkor ggg?Felhozza a többi buildet annak a parnak a szintjere?Ugy ismered te öket?Nem, nerfeli az erösebbeket.
Mindig ez volt, ez is lesz.Most az interjuban az egyetlen pozitiv dolog ami tetszett az az, hogy elfogadtak a tenyt, hogy legyenek olyan buildek amik ugymondd trivializaljak a bossfight-okat is, persze azutan csak hogy tonna penzt raköltöttel.Nem akarjak azt, hogy ez mindenkinek elerhetö legyen de legalabb engedik. -
tibee77
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Hat azert ggg-nel vigyazni kell azzal mikor balanceolnak.
peldaul en vegig egy howa nerfet vartam, hogy majd megemlitik erre vegig semmi nem volt, mondjak ,hogy lesznek balance-ok de nagy nerfeket nem terveznek.na mondom okes lehet visszavenni a geart a gemling-re, nyomhatom tovabb a stacker buildet.erre mark elkezdett beszelni arrol, hogy mennyire durva a pillar-os stacker build, hogy fenysebesseggel vegigmegy a mapon miközben meg mas karik szenvednek.na ahogy ezt meghallottam mar vissza is vettem a lendületböl, szinte biztos vagyok ,hogy az a balance amiröl beszelt az egy jokora nerf lesz.mrrt valljuk be, volt mar ilyen helyzet.bejelentik, hogy valamit nerfelnek egy picit erre kap egy -50%ot, vagy bejelentik, hogy akkor most buffolnak valamit azt kap +15%ot mint pl. most az armor buff, azt mondta ,hogy numerikus buffot fog kapni egy 15%ot, hat azzal semmivel se lesz jobb kb...szoval en elek a "hiszem ha latom" elvvel, kivarok amig ki nem jön a patch. -
tibee77
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
En is hasznaltam ezt a csukat, azert kellett hogy robbantgassa a hullakat a labam alatt a pconc pathfinderemnek.Nagyon jo kis cleart ad de lattam valami olyasmi buildet is ahol ez csinal bossdps-t is.Ami ezen fontos, hogy a decompose minnel magasabb illetve minnel alacsonyabb legyen.Ha alacsony az azt jelenti hogy hamar fel lehet venni leveling közben, ha magas akkor meg azt jelenti hogy ha elered a lvl 90-et asszem akkor fogod tudni a 19es decompose-t hasznalni, annak van a legtöbb dps-e.Ja meg az fontos hogy 2 socket legyen rajta.Az ilyencsukak mar joval 1div felett mennek.
-
tibee77
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az elsö annyival jobb hogy van rajta flat phys mod is, nem csak increased.viszont a masodikon meg nincs 20quality, az is dob majd rajta meg.ezek a dolgok mindig szamitanak.base mindig fontos, van aminek az alap citje nagyobb, van aminek az AS, itt a crossbownal reloadtime az ami meg fontos.
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Ezt addig nem erted ameddig tenyleg nem raksz bele rohadt sok penzt egy kariba ami aztan kuka lesz.Persze , akinek van penze az ugyis tudja hogy kell penzt csinalni de a beleölt idö az akkor is elveszik akarhogy nezzük...En ezek miatt a nerfek miatt pl. most semmit nem merek kezdeni ami draga mert nem akarom bukni az eddig összefarmolt penzt.Felhuztam egy bloodmage-et es tolom a dd-t mert az kuka gearrel is jo.
aztan majd ha mar vegre bejelentik, hogy mit csesznek szet, akkor majd meglatjuk. -
tibee77
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
A felsö elmeletben sokkal jobb, mert majdnem ugyanannyi phys dps-e van mint az alsonak ugy, hogy meg socketek sincsenek benne, söt meg qualityzni is lehet.Viszont maga a base nem a legjobb, mert az alsonak sokkal jobb a reload time-ja.Az is eleg sokat szamit mert sokkal smooth-abb a jatekmenet ha gyorsabban tölti be a tärat.Szoval ha tudsz akkor olyat vegyel aminek minnel kevesebb ez az idö.
-
tibee77
őstag
Az a baj, hogy ez az item annak a bizonyos 1%-nak lett kitalalva.Beraktak olyan rewardnak, amit alig paran tudnak csak megszerezni.No hit run-okat futni rohadt stresszes, igaz most persze egy olyan bug is van hogy a chayula monk-ok siman ugy vegigfutnak a sanctumon hogy nem vesztenek a honour-bol...Ujabb dolog amit ggg-nek javitani kell.Szoval van egy item ami ugy lett kitalalva, hogy legyen belöle talan 100db össz-vissz traden ehelyett van 1100 xD. Ez az item meg busted, igaz a choir amulettel szo szerint infinite dmg, amugy meg "csak" olyan gyorsan tolhatsz le egy mapot vele amilyen gyorsan akarsz.
akarhogy nezem ez eleg op, mivel ggg direkt kijelentette, hogy szenvedni akarja latni a jatekosait, hogy meg egy rare mobtol is parazzunk nehogy leöljön, egy map boss meg igazi kihivas legyen mar t15ön is,Pinnacle bossokrol nem is beszelve.Ez az item meg ezt az elkepzelest felrugja teljesen.Ha meg is szüntetik ezt a monkos dolgot meg az insta dupe-ot akkor is lesz traden több mint 1000 elado belöle.Amiböl a vegen az lesz, hogy par gazdag ember felvasarolja öket es aztan olyan aron adja el amilyen-en akarja.Ergo a sok ugymond "csiter" akiknek köszönhetö most ez a helyzet, ismetelten jol jarnak.Nagyon remelem hogy valahogy megoldjak ezt de az is lehet hogy tenyleg kapunk egy uj ligat, egy economy resetet. -
tibee77
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Azert sok baj nincs az economy-vel, max akkor ha az ember mar bikabb geart akar venni maganak.Azok akik eppenhogy csak mapoznak, vagy netan be se fejeztek a kampanyt azok semmit nem erzekelnek ebböl a dologbol.Szerintem egyelöre nincs semmi gond, en csak olyan dolgokat nem tudtam megvenni a karimhoz amik tenyleg ilyen min-max endgame-hez kellenek.Hiaba volt 100 div-em, az endgame amu ugye 140töl indul, egy chest kb 80-tol es akkor meg nem beszeltem a sok attributes-os ringekröl.Nem veszes ez szerintem ami most van.Ugyis jönnek a nerfek, igy most mindenemet bevaltottam amit csak tudtam (meg van par eladni valo dolgom) es felkeszülök, hogy barmit tönkrevaghat ggg.Meg szepen "el is rejtettem" a piiizt a hackerek elöl egy masik tabra es üzentem is nekik.
Amugy van elönye is ennek a dupeolasnak , barki kiprobalhatja mar a temporalis chestet akinek van 10-20 div-je, azelött 150-be ment a chest, söt meg dragabb is volt. 
-
tibee77
őstag
Idaig 3 perfect jeweller esett meg vagy 7-8 greater.greater szerintem 30 exert egyaltalan nem draga, a perfect az ami közel vagy pont 3 divbe kerül, na az mar huzosabb de azert a mostani div-ex ratio-val 3 divet kifarmolni nem olyan brutal sok idö.ami gaz, hogy miutan ranyomtad a perfectet utana mar csak ugy csinalhatsz penzt belöle, hogy eladod magat a 6linkes skill gemedet.na azt meg jo aron sosem tudtam eladni, legalabb 1-1.5 divet lehet az ilyen dolgon bukni.
-
tibee77
őstag
Hat ez csak rutin kerdese , hogy el tudd dönteni egy itemröl 2 mp alatt, hogy jo-e vagy nem.Ismerni kell a meta buildeket, hogy mit jatszanak szivesen az emberek, mert azokhoz szinte mindig dragabb minden.Persze vannak olyan dolgok, amik majdnem mindehova beillenek , ezeken van jo sok resist,Life/ES/Mana, cipökön ezekhez a modokhoz amiket elöbb irtam ha meg jön egy legalabb 30% movement speed roll akkor az mar jo penz.De ezt reggelig sorolhatnam.Nezni kell a neten videokat, azokbol lehet sokat tanulni.
-
tibee77
őstag
Akkor keves rare esik neked, mert nekem nagyon sok jött olyan ami ugy esett, hogy divine-okert adtam el
Idaig ket monk staff-et adtam el, egyiket 6div-ert, a masikat 10-ert.Voltak amuletek is, ringek amik majdnem keszen estek, ergo nem kellett slammelnem rajuk semmit.(ja igen a 2 staffnal slammelni kellett az exeket, chaost) Itt sokkal jobb cuccok esnek mint poe 1-ben.Sztori alatt pl. a vendorok is jo cuccokat adnak el potom gold mennyisegert. -
tibee77
őstag
Jaja vagom, neztem is egy nagyot mikor random beadta.
nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a patch, mi az ami tuleli es mi nem.igy az amuval mar szivesen visszamennek a gemlingre.amu elött volt 950 intem-400 dexem, bikazna a dpst meg a speedet az tuti csak para hogy kuka lesz a kari ket nap mulva.
-
tibee77
őstag
Leveling közben esett egy stellar amulet, gondoltam dobok ra egy chance orbot.
-
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az inflalodas azert van, mert vannak emberek akik örült modon farmoljak a currencyt.feldobjak a piacra a tömerdek exaltot igy az erteke lecsökken.igazabol nincs ok arra ,hogy miert a divine megint az ugymond legjobban keresett currency mint az elsö reszben.ott sokkal több felhasznalasi modja volt a divine-nak, itt meg kb. csak 1.divineozzak a draga cuccokat, hogy jobbegyen rajtuk a roll.(Ingenuity öv, temporalis chest, stb.)ggg csinalt mar olyat, hogy lecsökkentette liga közben a drop rate-t valaminek igy egy bizonyos idö utan megint lett erteke a currencynek.ja meg persze kibannoltak azokat, akiknel tonna szamban allt a currency a stashben, mert eppen bot account volt vagy egy exploitot kihasznalo group.egesz guildeket is bannoltak pont exploit kihasznalas miatt, szoval ggg odafigyel az ilyesmire
. -
tibee77
őstag
Majd vegyel fel friendlistre, tonna piros mapom van.
-
tibee77
őstag
[link] Itt van egy video a buildröl.Mint mondtam en sokaig ugyanezzel a skillel mentem mint a srac a videoban, nagyon jol nez ki, nagyon hatasos de nekem igy is tul lassu.Neha meg hasznalom, pl. mikor nem jo ha tul sokat mozgok egy ritualban, mert ilyen robbanaos chaos szarok vannak a földön.Na ott jobb, ha egy helyben allok, spammelem a skillt es nincs veszely.Persze mikor az a jobb, hogy mindent elkerüljek, akkor valtok flurry-re.Viszont a video cime is elarulja, ez a build nagyon draga es nem fog kis budget-en müködni.Az alap koncepcio az a kesztyü es a staff op komboja miatt müködik.Amugy van egy masik build aminek en a tree-jet hasznaltam levelingre, ez csak str-et stackel. [link] Nincs benne a draga kesztyü, csak olcsobb dolgok es meglepöen jo.
-
tibee77
őstag
Na tettem fel videot ket maprol is.Nem a legjobbak, mert nincs olyan hu de nagy mob sürüseg igy nem latszik hogy mit is tud a kari de azert az alapok ott vannak. [link] Sokaig a stormweaver skillel mentem sokaig, tetszett a nagy giga aoe , meg hogy csak ütök egyet es elhullik a fel kepernyö, viszont kesöbb miutan több dex-et szereztem atalltam teljesen a flurry-re.Olyan a skill kb mint a cyclone a poe-ben, legalabbis a koncepcio, olyan sok az attackspeed, hogy folyamatosan nyomva tartom a skillt amivel gyorsabban haladok mintha futnek (csak 30ms csukam van de 35össel se mennek ilyen gyorsan az tuti) es közben minden elhullik majdnem hogy az egesz kepernyön.Nagyon op lett igy a kari.
-
tibee77
őstag
Levelingre meglepöen op volt maga a staff, ami ugye fillerekert megy.(3 socketes kell) a lenyeg, hogy legyen a cuccaidon flat dmg.kesztyün lehet flat dmg-et hozni , ringeken.elejen semmilyen attribute nem kell kb sehova, mert a färol minden pont szinte strengthre megy, amitöl rohadt sok lesz az life meg az increased dmg is.Igy tenyleg csak azzal tudod növelni a dps-t leveling alatt, hogy mindig egy picivel jobb rollos flat dmg-es cuccokat veszel fel.(az a legjobb ha mindenfele element van) illetve attack speed-del.
-
tibee77
őstag
Ja amugy lejart a szerk. idö, ha valakinek kellenenek piros kis mapok (t10-töl 13-ig), mert elakadt a progressben akkor siman tudok adni, van egy rakat.
-
tibee77
őstag
Az a baj (vagy nem baj, legalabbis szerintem), hogy ennyire nem akarjak majd megkönnyiteni a dolgunkat.endgame-ig eljutni mindenkinek az kb. sose lesz opcio.
Edge: igen, waggle buildjet tolom.az ö lowbudget buildjet kezdtem el es mindig fejlesztettem egy picit rajta.nagyon pricey amugy tenyleg, kihizni a resisteket ugy hogy mellette meg attribute is van, hat ja....brutal
-
tibee77
őstag
Azert ezzel nem ertek egyet.en is giga kocka voltam/vagyok poe1-ben de a ligastart nagyon nagy szenvedes volt.vagyis legalabbis magamhoz merten, egy poe1es ligastarthoz kepest.ket kari utan ugy voltam vele ,hogy hagyom a jatekot a *csaba, nem kell ez nekem.nagy lutri volt a start , mert ha nem volt szerencsed a kezdö karival akkor elegge szar volt a jatek.aztan hirtelen felindulasbol inditottam egy harmadik karit, egy minion abusert.hat igen, hirtelen poe2 lett a kedvenc jatekom.
sokkal több volt a sikerelmeny, a kari szarnyalt a kampany alatt aztan endgameben is.szedtem össze vele annyi penzt ,hogy mostanra egy olyan kariv jatszok ami vagy 50 divbe került, olyan sebesseggel tolom a watchstoneokat mint anno az elsö reszben.(Stacker gemling, op mint allat, csak sokba kerül) Majd teszek fel rola videot.szerettem a minionosat is mert az atomtank volt es mindent vitt de lassu volt mapra.meglatjuk meddig hagyja ggg hogy ilyen karik is letezzenek mint a gemling stacker.remelem meg januar elejeig igen. 
-
tibee77
őstag
Sracok aki akar xp mapra jönni (t16 untainted) az vegyen fel FL-re, 4 hely van. az ign: imma_riot_if_they_nerf
-
tibee77
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Lol lehet feljreertettel, en sose vettem ingame currency-t valodi penzert.
nem mondom hogy elitelem, mindenki azt csinal amit akar de igy is altalaban minden ligaban poe1-ben 1-2 het utan mar endgame vegere erek, egy honap mulva csillio összeget költök egy karira legalabb, semmi ertelme penzert currencyt venni.Az meg a masik , hogy bannolnak erte.Poe1 accomon annyi ertek van, lehet mar egy kocsit tudnek venni az arabol, ha azt bannolnak tuti sirnek. xD Itt poe2-ben meg basszus pont ez a lenyeg, hogy elejen vagyunk, ki kell mindent probalni, mit szamit mennyi penze van az embernek.Jo mondjuk most idegesit hogy nincs raktaron mondjuk oylan 200 div-em, mert van egy build amit ki akarok probalni de na, annyira op amugyis, hogy tuti hogy nerfelik.
-
tibee77
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Nem tudom ott most tabban hany 14es van meg hany 15ös de nekem stashben is van/volt 5-6 db mar berollolt 15ös.igazabol nem is nagyon valtom be a 14eseket mert nincs ra szükseg, igy is van böven eleg.ami viszont tenyleg keves az a 16os.kb talan 10böl ha egyet bead 16osbol, szoval ja , abbol nekem sincs sok.idaig talan 4-5 db 16os mapot toltam.
Az meg, hogy valakinek nem tetszik a trade akkor tenyleg nincs mit tenni, irany az ssf.poe-nak az egyik legfontosabb aspektusa a trade, ha valaki ezt mellözni akarja akkor keszüljön fel, hogy limitaltak lesznek a lehetösegei.nem fogsz tudni akarmilyen buildet összerakni, sokkal többet kell grindelni.vannak olyan dolgok amiket pl. csak bossok dobnak, igy amig azokat le nem öli az ember addig eselye sincs mondjuk egy build enabling unique-ot szerezni.van akinek ez bejön, nekem szemely szerint nem.ha esik egy draga es ritka item, en megfogom es egyböl eladom, hogy a sajat karimat tudjam fejleszteni.kinek a pap kinek a papne. -
tibee77
őstag
Na lejart az idö nem tudtam szerkeszteni:
Sundrider: az mindenkinek megjelenik szerintem, nekem is kb ugyanott van az atlason, balra a kezdö varostol.Mikor oda bemesz, ott mondja majd a jatek, hogy el kell menni es megtalalni a citadel-eket (stone-iron-copper). -
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Igen, közben en is vegigneztem es lattam, hogy azt ajanlja.Egy ideig ugy csinaltam de aztan atalltam arra, hogy kisebb mapokat hasznaljak a towerekbe, mert ott mindig gagyi a loot, szar a layout, igy nem akartam magas mapokat elpazarolni oda, mivel unlockolni lehetett kisebb watchstone-okkal is.De akkor ezek utan pakolom oda is a t15öt.
Ja amugy a Seer nevü csoka mar haromszor megjelent az atlaszon, annyit koboroltam ide-oda.Szoval tenyleg csak a rohadt citadel-ek hianyoznak. -
tibee77
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Esnek azok pedig, csak ugy kell alakitani az atlast, hogy növeled az area szintjet, t15 mapot legalabb alchemyzel, idealisan vaalozol.ha van rajta valami extra content pl breach az nagyon jo, de ha boss is van a mapon, az a legjobb.Volt olyan map amiröl 7-8 db t15-tel jöttem ki.Siman lehet öket sustanelni.Nekem inkabb azzal van gondom, hogy mar giga nagy reszt felderitettem az atlason es sehol egy citadel.Egyszerüen nem adja öket, ez is rng....

-
tibee77
őstag
A karim most per pill tutira belekerülne vagy 15 divbe ha ugyanolyan cuccokat akarnal venni.volt amit vettem, volt amit en csinaltam.sokat kell tolni magas tier-en, alacsonyon nagyon elenyeszö a loot.bossokhoz lenne mar jo eljutni de nincs szerencsem, ott eshetnek giva aru itemek.
Remiel: life azert fontos nekem mert az ascendancy adja hogy a life utan kapom a spiritet is, ES-t is. -
tibee77
őstag
Itt igazabol minden draga, ha magas rollos cuccokat akarsz.Mindenre life-ot szerezni, magas ES-t , ezek melle meg +2 minion gem a fejesre , +3 az amura es +5 a sceptre-re, hat igen...Ja es persze chestre meg amura kell a spirit is, vagyis kellene.Chest-em mar eleg bika, 750 ES van rajta +53 spirittel meg melle meg egy resist, "olcson" be tudtam szerezni 8 div-ert.Amulet olyan amin van +3 gem meg melle spirit az kb ugyanennyibe kerül es az eleg fapados, sceptre meg +5 gemmel, inc. spirittel mar alaphangon 7-10 div.
-
tibee77
őstag
Itt egy [link] . Nekem is kb tök ugyanez, kiveve, hogy en 6linkben a last gasp helyett Theft-et raktam be , hogy több legyen a dps.Viszont Last Gasp is eleg jo dolog, föleg ha sokat halnak a minionok.En mar eleg sokat költöttem a gear-re, de megerte, visz mindent.Igaz, pinnace bossokat meg nem tudtam tolni, nem talalom ezeket a citadel-eket az atlason.
-
tibee77
őstag
Ebben a videoban több verziot is bemutat, nekem az elsö van.majdnem 10k ES, mapozas közben ez ugye duplazodik, felmegy 20k-ra, van 65% blockom es szo szerint halhatatlan vagyok.szerintem minionoskent könnyebb megcsinalni a 4. ascendancyt ultimatumban, en legalabbis ott szereztem meg.
-
tibee77
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ha az ember nem hardcore minion player akkor az elejen tenyleg nem olyan könnyü velük menni, de amint megszerzed a raging spirit gemet az hardcarry-zni fog teged.Igen nagyon sokat halnak, ezert kell olyan dolgokra ramenni az elejen mint a last gasp nevü support gem, ez sokat segit nagyon ,hogy folyamatosabb legyen a dps, fontos hogy az arsonist nevü minionokkal menj mert azok a legerösebbek es mint mondtam, amint megvan a raging spirit, mar lesz egy kis vedelmük a minionjaidnak, mert azok a kis koponyak majd felfogjak a nagy üteseket amig a csontik hatulrol dobaljak a "molotov koktelokat". Amugy azzal a chest-tel nagyon nagy szerencsed volt igy az elejen, mert ad 100 spiritet ami alapbol 3 extra csontit tud adni, vagy magat a raging spiritet tudod epp emiatt hasznalni majd.
-
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Pontosan erröl van szo, muszaj macolni a watchstone droppos dolgokat ha azt akarod ,hogy essen valami.azt pl. nem tudom a breach es egyeb liga mechanikas dolgokat hogy lehet mert olyan plussz pontot ado könyvem meg nem esett.gondolom azt is csak tolni kell ezerrel.en is azt csinalom, hogy +1 szintet adok a területeknek ugy hogy olyan tabletet teszek a tower-ba es probalok bossosakat tolni, mert a azoknak jobb a lootja.
-
tibee77
őstag
Na baszki, nerfeltek a buildet es emellett meg a legjobb beveteli forrasomat is a patch-csel.
act 2ben cruel-en volt egy mob (the ninth treasure) akit konkretan insta resettel lehetett farmolni.par ora alatt kifarmoltam ott 200 exet, az utolso pillanatig mig le nem allitottak a szervert a patch miatt.
rest in peace kicsi bogarka, jo haver voltal.
-
tibee77
őstag
Na ggg magahoz tert, gyorsan nerfelik is a minion buildünket.
aki arsonisttal megy annak majd patch utan 2-vel kevesebb lesz. -
tibee77
őstag
Hat Ben_ kb. poe godgamer ugyhogy sok gondod nem lehet.
az is igaz, hogy ö mindennel is tud jatszani, szoval lehet hogy feher weapon-nel is lenyomna act1 bosst.
-
tibee77
őstag
Sose szamit, hogy milyen szerot hasznalsz, mindig mindenkivel tudsz együtt jatszani.Jatekon belül pl. sose tudod ki milyen szeron van, addig ameddig be nem mesz a ho-jaba es ott szembesülsz a 300-as pinggel.
illetve ha trade miatt pl. egy partyba vagytok es ö hozza mesz oda (hideout vagy town ahol eppen van) akkor is az ö szerverere kerülsz at. -
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Poe1ben sztori bossokat csak hc-ben lehet nehez lenyomni, endgame bossok egy resze gear függö, masik reszehez meg lehet akarmilyen karid, vannak phase-ek amiknel azert el lehet hullani ha nincs wasd skilled.(Pl. Maven lezerei) De ahogy irtam sok dps altalaban mar fel siker.itt nem tudom, hogy lesz, meglatjuk.
-
tibee77
őstag
Sracok, hajnal 3 ota tölthetö steam-en is a jatek.
Nekünk poe1 playereknek van egy ugymond ph-s guildünk meg dc-nk is, mi ott tuti fenn leszünk mind az tuti.Mi ott egymast biztos fogjuk segiteni, gondolom jöhetnek ujak is de mivel se nem enyem a szero se nem vagyok mod igy csak tovabbitani tudom az ötletet a "fönöknek".
Nagyon ujaknak mondom, ez a masodik resz se tünik olyan tul egyszerünek.Elsö act meg a boss-a talan meg menni fog minden fele karival de allitolag act2 boss mar eleg izzaszto lehet ujaknak.Csak annyit, hogy ne vegye el a kedveteket ha esetleg többször kell nekifutni, ilyen ez a poe, mindig is ilyen volt.
-
tibee77
őstag
Az egy dolog hogy megöli a jatek lenyeget az ilyen forum goldos dolog, a masik meg az, hogy bannolnak erte ha kiderül.Igyis-ugyis meg lehet csinalni mindent a jatekban, ha tapasztaltabb vagy, akkor 1-2 het alatt egy friss ligaban mar mindent el lehet erni, 1 honap alatt meg perfect gear is megvan.Ha az ember persze koca jatekos es nincs ideje akkor nehezebb de basszus, ggg röviditese is mindent elmond a jatekrol.Csak grindelni kell es minden megvan.
-
tibee77
őstag
Lehet jatszani minden gond nelkül ugy hogy nem tolsz bele penzt , viszont tradelni mar nem.Vagyis ugy tradelhetsz, hogy te veszel masoktol, az ugye mindig okes, de te mar nem tudsz "hirdetni" semmit, mert nincsenek public tabjaid addig mig nem veszel.Ha valakit egyaltalan nem erdekel a trade resze a dolognak es SSF-ben akar jatszani (solo self found) akkor is elkel par extra tab, mert akkor meg ssf-ben minden szart fel kell szedni a földröl ha magadnak akarsz craftolni valamit.En tuti azt csinalnam hogy kezdökent ezt a 30 dolcsis packot megvennem es abbol semmi mtx-et nem vennek, csak tabokat, azoknak van ertelmük.
-
tibee77
őstag
Azert egy kezdönek meg a 3act is eleg lesz jo ideig az tuti.aztan meg megkapjuk az atlast is , ami nem mellesleg vegtelenitett nagysagu, hasonlit a delve-re.honapokig lesz eleg content szerintem.van akinek ez 30 euroba kerül, van akinek semmibe.12 ev alatt 480 dolcsit /eurot nem volt nehez elkölteni ebben a jatekban.
-
tibee77
őstag
Nälam lehet ,hogy egy deadeye starter lesz, gränätos.Viszont szivesen inditanek valami uj kasztot is, mert deadeye-em mar volt vagy 20 az elsö reszben, nem lenne rossz valami teljesen ujat kiprobalni.
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
0.1-et es 0.3at valamiert sokaig toltam, 0.2-t es most a 4-et meg mar az elejen megutaltam.(lehet azert mert megint rakockultam most egy honapig az elsö reszre) Na majd tali ismet 0.5-ben.
egyebkent en is ismet minionokkal kezdtem a ligat, anno 0.1ben jatszottam utoljara es ott minion builddel sikerült eljutni az endgameig, gondoltam itt is jo lesz.sajna nem sikerült sokat tolni igy meg csak feher waystoneoknal jarok de majd belehuzok.en is toltam elöször vaal guardokkal, aztan valtottam kokain antokra
na azok eleg faszak de ugy erzem ha az embernek nincs durva gearje akkor nem lesz eleg spirit , hogy sok ant-ed legyen.ezert atalltam a powered zealot-ra.hat ezek eleg bikak, szerintem jobb a dpsük mint a bogaraknak, clear is talan jobb, egyedül a bogarak sebesseget szerettem jobban.azok ugy rohangaltak össze-vissza, mindenkit tamadtak ezerrel, nem veletlenül kokain ant-nek hivjak öket 

nem mondom hogy elitelem, mindenki azt csinal amit akar de igy is altalaban minden ligaban poe1-ben 1-2 het utan mar endgame vegere erek, egy honap mulva csillio összeget költök egy karira legalabb, semmi ertelme penzert currencyt venni.Az meg a masik , hogy bannolnak erte.Poe1 accomon annyi ertek van, lehet mar egy kocsit tudnek venni az arabol, ha azt bannolnak tuti sirnek. xD Itt poe2-ben meg basszus pont ez a lenyeg, hogy elejen vagyunk, ki kell mindent probalni, mit szamit mennyi penze van az embernek.Jo mondjuk most idegesit hogy nincs raktaron mondjuk oylan 200 div-em, mert van egy build amit ki akarok probalni de na, annyira op amugyis, hogy tuti hogy nerfelik.