Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz Edge #1475 üzenetére

köszi mindenkinek az infókat :R

tudom, hogy bombard crossbow, azt is vettem, és persze nem endgame-re, hanem majd lev59-től levellingre.

viszont az attack speed dolgot nem értem, az itt mit számít? cooldown-os minden használandó gránát skill, nem?

azt hittem a +proj skill dps-ben bazi sokat ad, többet mint más stat, a mana pedig megoldható lesz később (de akkor látom, hogy +mana/kill az útja, felteszem még +proj skill nélkül is fontos stat). mondjuk 1 ex-ért a +physical és +%pyhiscal sebzés ezen a szinten elég jó deal-nek tűnt még socket és up előtt. kíváncsi vagyok milyeneket fogok találni/vendorozni/craftolni ehhez képest majd ezen a szinten. nyilván nem 222 div kategória a célom :))

juteszembe az item level ugye nem változtat az alap sebzésen és a level req-en (épp mint diabloban)? tehát egy ilevel69 cucc mindig ugyanaz lesz mint egy ilevel80, kivéve, hogy sokkal kisebb értékűek lehetnek a stat-ok rajta (tier), kisebb level req mellett. gondolom a legjobb dps mindig az lesz ami a legmagasabb map-eken esik a legnagyobb levelű moboktól, persze ha az optimális kombóban jönnek a statok a legjobb rollokkal. és ennek az ára az, hogy nem is lehet alacsonyabb szinteken használni, ha trade-el is az ember ilyet.

szerk:
    jajj, most veszem csak észre, hogy az enyém advanced bombard, nem expert bombard xbow. akkor ezért alacsonyabb a base dmg és a level/attrib req is, nem pedig az item level miatt. az nem is hat rá :F ugye d2-ben a magasabb tier-ű stat mindig emeli a level req-et is.

Új hozzászólás Aktív témák