- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3067 üzenetére
még nincs annyi atlas pontom, hogy ennyire variáljam, most kezdtem csak dolgozni rajta. viszont előtte lescreeneltem a map-et külön (700%-ra jött ki):
viszont jó hogy beszéltük, a maradék két citadelre akkor tartalékolom majd a hasonlókat, ennél rosszabb leosztás úgyse lehet
-
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3065 üzenetére
két necces szitu volt nagy lecsók közepén rare pakkok közt, delirium se volt para, és simán meglett végül a boss is (pedig ez a Geonor kutya volt a nemezisem a kampányban is):
kösz a tippet a fragment-ekkel 3 az elég jó (150-200ex darabja), +2 a garantált drophoz ha jól értem 5 a max de az már csak ilyen +1000% waystone-oknál.
a divine csak hab a tortán
szerk:
ami fura, hogy bosskill után még írta, hogy 1 mondter remaining, ami miatt 10 percig keresgéltem, de sehol semmi. és ugye nem írja hogy map completed, de a fragment-ek a lényeg gondolom úgyis. -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #3044 üzenetére
Eredetileg a 7-8 pontot a sanctumban akartam megcsinálni, de lazán elhasaltam a negyedik szinten. A bosshoz már be se mentem, nem volt kedvem még XP-t is veszíteni. Mivel keveset játszom, nekem abból egy 30-40 percnyi szopás (mert ráadásul maxresekkel és plusz honorral is nézni kell, nehogy valami totál kib*ós utat válasszál) nem pálya azért, hogy talán essen valami jó.
Az ultin nagyjából sebezhetetlen vagyok a dot sebzésektől, (van egy corrupted blood immunitást adó jewelem, az sem zavar). A sima phys és ele sebzéshez elég 10k+ ES, amit ráadásul akár a trial közben is vissza tudok tölteni, ha véletlenül valami nagyon durva monszta esne be. Ráadásul első pillantásra látom, melyek a fixen nem választható és nyugodtan felvehető debuffok, nem kell sakkozgatni. -
Lmh
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #3041 üzenetére
annyira nem zavar, csak meglepődtem egy kicsit, mert egy ideig úgy tűnt, valahol 280-as szintnél beáll az árfolyam.
A monk buildemen csak soktíz div beruházással lehetne érdemben fejleszteni, de már most is inkább én vagyok a szűk keresztmetszet, nem a cucc. Most húzok egy (majdani) Lightning Arrow rangert, egy stat stacker chayula monkot, majd meglátom, melyikkel mire jutok. Meg van a most már valamennyire működő, de ezért a számomra kellemesen játszhatótól még messze lévő sorci. Az invoker fix bevételi forrás az ultimatumokkal, a szűk keresztmetszet megint én vagyok, mert keveset játszom. Valószínűleg még kevesebbet fogok, ha jön a jobb idő.
Szóval nem igazán érint az árfolyam, mert eleve a maximum pár dives ársávban lehetek érdekelt, azt meg a trialokból bármikor elő tudom teremteni, most is van a ládában vagy tizenöt.
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #2931 üzenetére
Meg is írták a mostani dev posztban, hogy nagyobb változást hozó patcheket "in every few months" időközökben akarnak kihozni, ami pontosan az 1 korábbi liga ütemezésének felel meg.
Ha a mostani 3+3 actot veszem alapul, akkor szerintem még két patch kell majd a teljes kampányig, ami öt vagy hat actból áll majd. De azt majd csak egyben kapjuk meg, mert különben macerás lenne a 3+3-ról az átállás. Közben várhatóan jönnek új classok (lehet, hogy rosszul rémlik, de mintha a druid már játszható is lett volna valamelyik eseményükön?), amelyekkel ha érdekesek, akkor ki lehet húzni azt a 8-9 hónapot, ami a teljes kampányig tart(ana).
-
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #2866 üzenetére
azzal is próbáltam megtalálni, de nem sikerült. (Alapból az "all skills" kiválasztás után ha elkezdtem beírni a skill nevét, akkor mutatta, de ennél nem. Csak ha végiggörgettem a képernyőt szűrés nélkül, akkor.) Most megvan, beraktam, spiritem is lenne szabadon, de nem tudom berakni a skillekbarra.
-
válasz
freddirty #2581 üzenetére
Ennyi
Én 4 karakterrel nyomtam le az utolsó bosst Cruel 3-ban, a többi amit még bele raktam ebbe a játékba, számomra csak bohóckodás volt, ennyiben ki is merült nálam...való életben eleget üzletelek, egy játékban köszönöm inkább kihagynám, pedig biztos ott is menne van hozzá nem kis érzékem, de ez nálam elvi kérdés, egy játék ne erről szóljon, hangsúlyozom számomra 👍
Har_melin- értem, hát mindegy, mert már úgy is kicsit meguntam ezt az állandó unalmas térképezést, tehát a teljes játékig szerintem én félre teszem, de köszönöm az eddigi segítséget, és aki még élvezi annak jó játékot
-
Seprioth
csendes tag
válasz
freddirty #2379 üzenetére
Tornyokba teszel min 20 % Quantity of items found in your maps statos tabletet ès föleg 3,4,5 toronyba be boostolod az elèg durva.A Quantity állitólag erősebb a raritynál ès %-osan ráèpül kínai fórum szerint így lehet elèrni 1000+rarity szintet....3map egy div az átlagom..ezt nem lehet szerencsère fogni meg hogy random.
Mondjuk most a piac úgy is fel van borulva a duplikál mirriorok miatt sok kínai játèkosnál most 100+mirrior meg duplivált cuccok vannak..... -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #2293 üzenetére
Köszönöm, majd lehet, hogy rá fogok szorulni, de amilyen csökönyös vagyok, előbb ki akarom próbálni, hogy meg tudom-e csinálni magam. Az egyben sem csináltam soha carryt, tudomásul vettem, hogy van, ami nem megy.
Mondjuk most könnyen beszélek, a monk szerencsére elég erős ahhoz, hogy t15 mapokon se érezzem magam esendőnek, az utolsó két pont nélkül sem. -
Sunrider987
tag
válasz
freddirty #2260 üzenetére
It's not the full release, just a lot of the initial features.
Hat ize, kb mint az EA, vagy igy vagy ha arra varunk amig teljesen kesz lesz... szerintem mivel mar kint van raugrik sokmindenki es jonni fognak azok a javitasok is amiket varsz. Legfeljebb meg nem ma ejjel. -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #2252 üzenetére
Nem aggódok miattuk. Az, hogy úgy valahol T4-5 óta nem volt halál, egy igen ritka teljesítmény, babonából nem akartam lelkendezni róla. Az egyben sem emlékszem ilyenre, igaz ott a hat portál miatt kevésbé stresszeltem miatta. De lvl88-ig (ami érzésre meg map számra már bőven az egy lvl90-je fölött van) egy halállal ott sem húztam ki soha, ez biztos.
-
Remiel
őstag
válasz
freddirty #2147 üzenetére
Vegyük azt, hogy 15 perc alatt lemegy (nagyon ideális esetben) és nem kap olyan szivatós debuffokat, hogy belehal. A végén esik egy fragment... legyen háromnegyed óra a három, mert ugye az nem fordul elő, hogy mindhárom végén ugyan azt dobja... ja de előfordul, de most legyen az, hogy nem. Aztán a neked könnyű trialmaster vagy megöli, vagy nem. Ha igen lehet előről kezdeni. Vagy megveszi a fragmentet ahogy mondod 50 exért.
Egy sanctum lemegy fél óra alatt kb, ha tudod mit csinálsz és az utolsó bosson kívül semmi extra. Valamint a TFT-n 35-40 exért is megvehető a 4 ascendancy egyben, akár lvl20 környékén, annyi a lényeg, hogy sima act2-ben elérd a questet, hogy lásd a bejáratot.
Szerintem (bár lehet nincs igazam) a második opció jobb
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty #1548 üzenetére
Amúgy egyetértek, örülnék ha így történne. Inkább a lifeot kéne szintbe hozni, nem a többit elpusztítani. Ha ezeket halálra nerfelik akkor a T15+ mapozás egy kínszenvedés lesz. A szintezés lassulása nekem is feltűnt. POE1-ben kb level 92 volt ahol kezdett lassulni a dolog. Itt már level 80 után se érdemes T14 alatt futni semmit. Rarytivel nekem sincs nagy gondom. A mapek normális rollolása, és jó atlas passzív használata látványosabban többet ér, mint telerakni a karaktert rarityvel. Általában egy-két 40-50 raity cuccom van fent stabilan, a többit fölöslegesnek éreztem. A nehezítő modok felpakolása és a tablet boostolás ezerszer többet jelentett, ami meg egy jó rendszer, mert sokkal több kockázatot vállal így az ember.
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #1548 üzenetére
most se nagyon craftolnak az emberek, mert annyira szűk a lehetőségek köre. Én egy fél quad tabnyi staffot reforge-oltam, mind rare volt és egyetlen használható sem lett belőle, amire érdemes lett volna akár egy exát elpazarolni.
Plusz ott van még az egyes fórumában tárgyalt reduced attribute requirement bug, ami egy jobb cuccnál masszív gutaütés. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty #1492 üzenetére
Ja ezért kérdeztem a self temp chaint. Azzal talán ki lehetne tolni még 5-10 másodperccel. Farmoltam anno headhunterrel a nemesis mod wipe előtt, de ott csak egy módosítót vett fel. Mondjuk elég is volt.
Itt elég lenne egy hasted, ami a Deadly evolutionnal már elég gyakran össze is jöhetne, hogy elinduljon a snowball. Mondjuk egy Vaal Factoryn nagyjából mindegy mennyivel futok vissza a másik sarokba.
-
Edge
veterán
válasz
freddirty #1487 üzenetére
Köszi, már néztem okosságokat erről, mindig vmilyen belső tavacska partján van a citadel, ezeket kell felderíteni, csak kicsit fura endgame ez, mert inkább farmolnám a jól betornyozott mapokat a tonna módosítókkal minthogy lemásszak a térképről olyan mapokat runolva amik alig adnak vmit. Úgyhogy inkább kifarmolom a tápos mapokat és csak aztán haladok tovább a térképen.(Áthozhatnák poe1ből, hogy a quest lineokat összelehessen csukni mint a map módosítókat)
Fagyás téma vulkannal tolom eleje óta, konfigom a profilomnál intelem van, amit neten fellelni mindent kipróbáltam már, visszaszedtem w11 updateket stb. Ettől még néha előfordul, hogy csontrafagy a game ki se lehet lőni. Tegnap óta a ggg saját kliensével nyomom egyelőre semmi gond nem volt, kopp-kopp.
-
tomazin
veterán
válasz
freddirty #1391 üzenetére
Koszi a tippeket.
Atpakoltam a skilleket.
Flamewall a korrel, skeleton felszuros cucc, meg fire resi minuszolo curse, meg a gazfelho az archerektol.
Viszont igy, h elhagytam a bone constructos skillt (unearth talan) gyakram rajtam van az ellen, igy meg a zombikat is beraktam, h tankoljanak.
Egyelore probalgatom, mert lehet nem all kezre, de az is lehet ez igy suboptimalis. -
freddirty
senior tag
válasz
freddirty #449 üzenetére
by the way, idáig a legjobb újításnak egy technikait tartok. Bugos a game client nekem kb. óránként crashel desktopra (vszleg x3d procikon van gond a futással). DE! Végre hardcore barát technikai megoldást fejlesztettek ki. Crash után pont onnan folytatod ahol abbahagytad! Ez még nem online játéknál is nagy szó lenne, de bakker itt megcsinálták onlinera. Tehát bossfight kellős közepén crash, kliens újraindít belogon és az első kép ami fogad az az hogy a fight ki van merevítve, a boss épp feléd csap, "pause" van és az első mouseclickre megy tovább a fight. Volt már hogy levertem a bosst, loot ott a földön majd crash. Visszatölt és quest loot is még megvan. Ez szerintem nagyon nagy eredmény. Egyedül ami még bugos ebben a mechanikában, hogy adott map fog of war-ja elveszik. De ez csak leveling alatt az extrém méretű mapoknál gáz, mert endgameben mapozásnál annyira nem nagy probléma.
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #195 üzenetére
Biztosan le fog esni a hétvége után a játékosszám, részben pont a kapjátokbe próbálkozók miatt. Szerintem az egy-két hétnél itt azért lassabb lesz a csökkenés, mert hiába több ezer óra játék, megnézve az ascendancy-ket, mindegyik új, nem lehet ráhúzni egy az egyben valamelyik korábbira. Szóval szerintem sokan fognak próbálkozni, tesztelgetni a lehetőségeket. Plusz ne feledjük, eleve a classok mindegyikéhez jön még egy asc, jön még új class (druid), hiányoznak skillek (pl. righteous fire), amelyeket tudtommal az EA alatt folyamatosan akarnak bevezetni. Én biztosan majd csak januárban kezdek, de az eddig látottak alapján aligha játszom ki akár csak az engem érdeklő típusokat pár hét alatt.
Ugyanakkor aki valami tök mást vár, mint az 1, az tutira csalódni és fanyalogni fog. Nem véletlenül nem Időrabló 1, hanem PoE 2 a neve nyilván amit lehetett és amit érdemes volt, azt átemelték az 1-ből. Aki sokat fog játszani vele, annak egy idő múlva a legszopatósabb bossfight is rutin lesz, akkor is, ha tök más, mint amilyen az 1-ben volt. Erre szoktam azt mondani, hogy ha valaki unja, hogy mindig halat szolgálnak fel, az ne menjen halvendéglőbe, mert nem a szakács tehet a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest