Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
A helyedben kiprobalnek egy dolgot, a poe 2 config fajlban a networking type auto-ra van allitva by default, ha atirod predictive vagy lockstep-re(ami a poe egynel is megjavitotta a dolgot) akkor ki tudja, a networking spikeok mindenesetre sok embernel javultak ezzel.
[Igy] -
Har_melin
addikt
A Sanctumban a Honor szint elfogyásával bukod a próbát. Ha bekapsz sebzést => csökken a honor. Akkor is, ha full HP-n vagy.
Visszatölteni csak úgy tudod, ha vagy olyan szobát választasz, aminek a végén ad rá lehetőséget, vagy a szenteltvízből veszel honor visszatöltést Balbalától menet közben - megint csak, ha előkerül. -
zsirfecske
addikt
jajj, szerencsére pont hétfőn vagyok szabin, talán reggel 9 és du 3 között ki fogom akkor tudni próbálni rendesen.
sajnos én is úgy gondolom, hogy jó eséllyel fail lesz. amúgy vicces, de d2r-ben tegnap óta aktiválva van a queue rendszer, pedig a ladder reset csak holnap lesz
Wn2tl:
https://pathofexile2.com/downloadhányszor kell még vajon betennem ezt a linket ma?
bal fölül ott a bazinagy DOWNLOAD NOW gomb a főoldalon -
Har_melin
addikt
Az én tippem (az eddigi ligaindulások alapján) az, hogy vasárnapra remélhetőleg már gond nélkül be lehet majd loggolni. Ez nem jelenti, hogy a játék is gond nélküli lesz, szerintem az első hét végére jut el talán oda, hogy a leggyakoribb bugokat kigyomlálják. Egymillió játékosnak ha csak a 10%-a nyom játék közben valami hülyeséget (aminek a most preferált WASD irányítás mellett sokszoros az esélye), az is százezer olyan bug, amit két kézzel és tíz ujjal rendelkező humanoidok normál körülmányek között nem tudnának összehozni.
Az meg egy teljesen nyitott kérdés, hogy egy alapvetően trade-re épülő játék (legalább is az 1 az volt) hogyan fogja tudni kezelni az eddiginél kétszer több játékos inventoryját, trade ügyleteit.
Nagyon szurkolok nekik, sok évem van az 1-ben, de őszintén meg lennék lepve, ha ez a hétvége nem a zajos káanyázások ideje lenne. Főleg úgy, hogy láthatóan nagyon sok újonc van, akik nem szoktak hozzá a ligakezdések zűrjeihez - pedig azoknál "csak" pár új skill és mechanika szokott bejönni. -
Har_melin
addikt
A frontendet, a szervereket igyekeznek bővíteni, ezt Jonathan is mondta, de szerinte a gond a backenddel lesz, mert azt nem ekkora játékosszámra tervezték. Az egymillió kiadott kulcs minimum a duplája az eddigi valaha volt legnagyobb játékosszámnak, a backend programozása meg valahol arra kellett alapuljon. Ha baromi optimisták voltak és 50% növekedéssel számoltak az eddigi maximumhoz képest, most akkor is 25%-os mínuszban vannak. Ez nem olyasmi, amit egy hét alatt (amióta elindult az EA kulcsok értékesítése) problémamentesre lehet kalapálni. (Úgy, hogy közben azért még garantáltan bőven rohammunkában dolgoznak a frontenden csiszolásán is.)
-
Remiel
őstag
na nem is figyeltem, hogy van már POE 2 topik mi meg írogatunk a előző topikba
Én is kontrollerrel tervezem van egy Elite 2 itthon az jó lesz
Mivel itt ahogy elnézem az egygombos karik felejtősek lesznek az megegyszerűsíti majd kivéve a pakolós, tradelős részt, de majd belejövök. Főleg úgy, hogy Mercenaryt akarok kezdeni és a fene se nyomkod ezer gombot össze vissza plusz a WASD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged