Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangfalképű
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszi!
Én már azt várom év eleje óta, nagyon nem jött be, hogy jonatán nem tudta rendesen lekódolni a templomot és szét lett kúrva a currecy, ezer divine-ok mindenhol... -
nightwolf37
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3912492
Itt van a hivatalos link.
-
MZsoltee
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Van egy AM5-ös konfigom, abban meg van oldva, de van egy az asszonynak. Azt nagyon nem akarom szétbarmolni, csak az 5700X3D-t kivenni belőle és helyére valamit betenni és így eljárni a jelenlegi 5600XT-vel, hogy összhangba kerüljenek a dolgok.
-
_drk
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Én is most kerestem rá ezekre de vagy alig olcsóbb 8-9ezer ft, vagy már atbaszosan olcsóbb pár ezerért...
Sajnálom hogy nincs crossbuy. PS5re vettem meg, most már inkább PC-n tolnám.
Azt látom hogy az accountot össze lehet kapcsolni, de a cuccok amiket kapok azok össze adódnak vagy külön csak a platformokon lesznek?
-
la_cc
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Átspec-eltem erre a arc build-re. Hasonló build, csak ezt lightning-os, nem cold, mások az ascendancy pontok, így egyszerűbb a skill rotation is.
Szerintem az előbbi maxroll build szar levelling-re. Nem először futok bele ilyenbe ott sajnos.
-
la_cc
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Pont jeges sorci-val megyek, de kegyetlen szar a progress, mert semmi defense-m egyelőre, illetve semmi mana, az önfeledt a hentelés helyett a manával kell baszkódom folyamat. Damage az van mondjuk szerencsére...
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nézd meg a linket amit belinkeltem ide.
Csak elemental képességek vannak benne. -
Ellia
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Áhhh, ha tényleg beleakarnak tolni mindent az előzőből 3 hónaponta akkor inkább '27 - még hiányzik jó pár fontosabb frissítés pl. delve, betrayal, heist...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Ámen. Az egy évet még kibírom.
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Akkor nem jó a build.
Szét kell nézni valami jó kis buildert.
Mert azért az nagyon az eleje.
Vannak buildek amivel pár óra alatt végig pörgetik mind a négy actot -
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Te az act 1 bossrol beszélsz?
-
Ellia
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Farkas pofon egyszerű... Amikor köd van, hallasz egy farkasüvöltést, akkor kell dodge-ot tolni oldalra és kész. Az A2 boss sokkal kellemetlenebb.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Mikor fog kezdődni?
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem értem még régen sem volt annyira nehéz egy egy boss.
Jelenleg is inkább a bossok az egyszerűbbek szerintem.
Persze gondolom a jelenlegi vég játékban és "upgradelt nehézségen" biztos taposabbak. -
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Én is ezt gondolom ember plusz maci kombó lesz a tuti.
Amúgy warival saját buildel én is marhajól haladtam. Vilt boss aminek kellett 5-10 try mite lement, de haladtam. Aztán jött act 3 vége na ott estem keltem. Sima mobok is össze csuktak aztán feladtam

-
Bencus88
nagyúr
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszi! Majd ha startol a druid gondolom úgy is lesz ide linkelve pár build
Kiváncsi leszek, nekem elég ha az actokon végig tudok menni.
Amikor kezdődött az egész warival act 3 végéig jutottam sajnos nem ment tovább. Az a lávás dög megölt mire a végére értem, bárhogy variáltam a buildet nem ment nekem. Illetve act 3 végén az a mérgezős boss akit körül vettek a katonák.Szóval egy levelinges buildre mindenképp szükségem lesz mikor belekezdek, mert félek nélküle nem fog menni.
-
boogie84
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nagyon kivancsi vagyok.
-
savior
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Onnan ezer eve kitettek a szurom es kesobb nem vettek vissza. Azert koszi a tippet.
-
pomk
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Na megvan a hiba... user error.
Tegnap este átnéztem még egyszer és rosszul emlékeztem. Összekevertem a Sacrificial_Lamb_II support gemet a Sacrifice spirit gemmel.
De ha már itt tartunk a Sacifical Lamb support gem mire való, ha nem arra hogy a saját minionjaidat felrobbantsd?

Edit:
Meg is van a válasz:
Beneficial Interactions: This gem is particularly useful for building around specific types of minions. For example, if you have Skeletal Warriors and Skeletal Snipers, you could support the Warriors with Sacrificial Lamb to ensure they are always prioritized for the benefits of your Pain Offering skill, such as damage bonuses or defensive buffs.Szóval nem a Detonate Dead kiszolgálására szolgál, hanem a Pain offering skillekére.
-
pomk
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Szerintem ez más, mert itt az Arsonist skilljét használja. De én konkrétan a Detonate Dead skillre gondolok.
-
Remiel
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nagyon elcseszett dolog lenne kizárólag egy új actot betenni, főleg úgy, hogy a POE 1 ben egy egész jó ligát összeraktak
Kizártnak tartom, hogy ne lenne még jó pár új dolog, de vagy megtudunk mindent a twich live-on, vagy majd az utolsó héten naponta csepegtetik
-
_drk
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Act 5!
-
Csokishurka
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nekem ismerősöm igy vette meg, játszott vele majd két hét tán kibannolták a picsába, hogy nem eredeti kulcsa van...
Én nem venném meg. (hozzáteszem legtöbb játékom kulcsos oldalról van) -
savior
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
A nagy érdeklődés miatti problémák még ezután jönnek.
-
cami][us
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Ígéretes. A poe az egyetlen multi gém amivel decken játszom.
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari. -
atainprison
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
-
atainprison
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Azt nyilatkozták, hogy legalább 6 hónap, de max. 1 év mire jön az 1.0 az early accesstől számolva.
Azt is mondták, hogy ezt az early accesst úgy kell kezelni, mint egy átlag játéknál az 1.0-ás megjelenést. Lesz a 12-ből 8 class, endgame és az ascendacy classokból is legalább classonként lesz 1. Szóval ez egy erős EA lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiváncsi leszek, nekem elég ha az actokon végig tudok menni.