Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
nightwolf37 #3287 üzenetére
Nekem ismerősöm igy vette meg, játszott vele majd két hét tán kibannolták a picsába, hogy nem eredeti kulcsa van...
Én nem venném meg. (hozzáteszem legtöbb játékom kulcsos oldalról van) -
savior
őstag
válasz
nightwolf37 #256 üzenetére
A nagy érdeklődés miatti problémák még ezután jönnek.
-
cami][us
senior tag
válasz
nightwolf37 #14 üzenetére
Ígéretes. A poe az egyetlen multi gém amivel decken játszom.
-
tibee77
őstag
válasz
nightwolf37 #40 üzenetére
Nem, arrol szolt a bemutato, hogy mar pont nem olyan lesz a labyrinth mint elötte.A labirintus helyett most asszem 3 fele modon lehet megszerezni az ascendancy pontokat.Abbol csak 2 lesz most elerhetö az early access alatt.Mindkettö megtalalhato az elsö reszben, egyik a sanctum , masik meg az ultimatum.Ha poe 1-et vesszük figyelembe, akkor mindkettö eleg nehez egy sima karakter szamara, elsöben vannak csapdak pont mint a labirintusban, raadasul nem csak az eleted veszik le, hanem az honour-odat is.ilyen teren a regi labirintus jobb volt, ott nem volt honour, csak tul kellett valahogy elni a trap-eket meg a bosst.A masodik az ultimatum meg idaig a poe1-ben olyan volt, hogy egy marha kis körben jöttek rad mobok es tul kellett elni a dolgot, miközben voltak olyan modok amik marhara megnehezitettek a dolgokat.Most ugy nez ki, hogy ez igy könnyebb lesz, mert ugymondd lesz hely hova menekülni, kezdöknek tutira ezt ajanlanam igy elsöre.Majd ha kijön a fullos masodik resz, akkor lehet a harmadik opcio majd meg könnyebb lesz, de ki tudja.
En szemely szerint jobban örültem volna egy regi fajta labirintusnak, en azt az evek alatt mar ugy megszoktam hogy altalban becsukott szemmel vegigmegyek rajtuk.Egyedül az uber labirintus volt olyan, hogy ahhoz mar azert nem volt eleg egy kukazott cuccos kari.
-
atainprison
senior tag
válasz
nightwolf37 #18 üzenetére
-
atainprison
senior tag
válasz
nightwolf37 #4 üzenetére
Azt nyilatkozták, hogy legalább 6 hónap, de max. 1 év mire jön az 1.0 az early accesstől számolva.
Azt is mondták, hogy ezt az early accesst úgy kell kezelni, mint egy átlag játéknál az 1.0-ás megjelenést. Lesz a 12-ből 8 class, endgame és az ascendacy classokból is legalább classonként lesz 1. Szóval ez egy erős EA lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged