- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibee77
őstag
válasz
Mrdevil #2807 üzenetére
Price fixer pontosabban
CptAdamica: Hidd el sokan esnek ugymond aldozatul ilyeneknek.Newbie-k, akik eletükbe elöször lenyomjak xesht (a boss aki dobja a kesztyüt), esik nekik egy ilyen es megnezik mennyiert megy traden, latjak hogy 10ex a legolcsobb, felteszik annyiert es mar a pricefixerek azonnal csapnak is le ra.Igaz, az ember erezheti, ha valamit bearaz, felrakja eladasra es azonnal jön tonna pm, akkor ott valami nem stimmel. -
-
zsirfecske
addikt
pár másodpercig szürke, hogy legyen idő eldönteni kié, gondolom azért is, hogy ne kapja fel véletlenül valaki közvetlenül drop-kor.
tényleg, igaz, hogy a magic find nem adódik össze, hanem a killing blow bevivőjéé számít? ugyanígy a stash nyitások, érdemes a jobb mf karival rányomni?
-
zsirfecske
addikt
persze, nem personal a loot, az újabb diablók legnagyobb itemizációs hibáját itt szerencsére nem követték el
mi co-op-ban toljuk, és figyelünk egymásra, sőt, egymásnak vendorozunk a saját gold-ból. tök jó érzés, hogy elosztogatjuk kettőnk közt azz amit közösen grind-olunk. this is the way!
egyetlen szépséghiba, hogy essence és unique csak lev25-től adható át, ezt pont megszívtuk, pl. mikor warrior vette fel a narancs kesztyűt ami pont a cold witch-nek lett volna való level 13 körül. mire 25-ig jutunk ez már rég elavul.
-
0karmacoma0
senior tag
Én rápróbáltam háromszor, majd úgy döntöttem level 50ig rá se nézek. Rohadt erősek a hátrányok, és az ellenfeleket se aprózza el. Act 2 trialra is inkább ráhagytam 6-7 szintet, ne rabolja az időmet, ahogy erőlködök a sanctumban. Mondjuk labra se mindig rohantunk azonnal. Btw én is szerettem Izzarot. Főleg azért, mert az első kettő nagyon rövid és gyors volt.
-
Bencus88
nagyúr
Pont ezt élveztem dioba hogy saját magam által kedvelt spellek alapján nagyon jól haladtam, és az én ízlésem szerint, nyilván nem lesz akkora probléma a guida sem, de picit veszít nekem az a játék szabadságából.
Boeing: kipróbáltam, de nem jutottam sajnos aokáig, annyira nem kapott el. Ez a mostani viszont látványra teljesen elvarázsol, csak ugye amiket Te is említesz...
mindenesetre köszönom, követem a topikot aztán meglátjuk -
0karmacoma0
senior tag
Mivel évek óta szinte csak Witchet indítottam, nagyon hiányzik a meele és mivel szerencsére itt mechanikailag is nagyon jónak tűnik a közelharc, régóta eldöntöttem, hogy ilyen kari lesz. Alapvetően a Monk és a Warrior is nagyon jónak tűnik, de nosztalgikus okokból Monk lesz(Első D3 karakterem volt a harangozó majd később palm Monk). Hozzáteszem mióta bemutatták a sorceress és witch ascendancykat rettentő nagy a késztetés, hogy mégis az legyen, mert 3 közülük baromi izgalmas és a negyedik se vészes.
Monkot nem merem túlbonyolítani. Hiába érdekes az Acolyte, nem merek úgy belevágni, hogy fingom sincs az új aura/reserve/low life/mom rendszerről. Egy cold alapú Invoker, biztonságos indításnak tűnik, aztán majd kiderül meddig jutok vele. Őszintén szólva jelenleg ott tartok, hogy mindent ki akarok próbálni, de egyre se lesz rendesen időm. -
boogie84
veterán
Ez igaz lehet, de a D4 szezononként egy hónapig köt le, most is azért húztam csak addig ameddig mert bevezették a 300-as paragont. Dög unalom volt farmolni az XP-t a PIT-ben, hordát bevezetnék alvászavarosoknak, elkezdik azt játszani és tuti bealszanak tőle.
Ettől függetlenül kívánics leszek a kövi szezonra, de kevés ideig fogjánt fenntartani az érdeklődést.
Hogy jobb lesz e, vagy izgalémasabb lesz e a POE2 azt nem tudom, de ha nem adok neki esélyt akkor nem is fogom megtudni. Ugyanakkor ha olyan monoton lesz mint a LAst Epoch akkor zsákutca lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest