Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz Sunrider987 #653 üzenetére

én ezt tényleg nem értem, miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat? mindenki más, mást szeret, ezt elfogadom, de ez egy EARLY ACCESS, kb 1 éves folyamat elején vagyunk, aminek a VÉGÉRE fog kialakulni a final game.

a másik, meg hogy 1(!) hete jött ki az EA, és már ki van pörgetve és szar? szerintem ez nem egy átlagos eset, főleg a kezdőkre nem igaz amit írsz. az átlagos newbee józsi mint én, kb most ér át act2-re vagy 3-ra, és élvezni, néha szitkozódik, de felfedezi, tanulja a game-et. itt nem az a cél, hogy 2 hét alatt kimaxolja az ember az endgame.et, szerintem a ggg se a streamer-ekre meg a 8-12 órában játszókra lő most, hanem a casual gamerekre, akik napi 1-2 órát tesznek bele, de éveken át! ebből jön ugyanis a tartós bevétel, és innen jön a tömeges adat amit most folyamatosan feldolgoznak.

persze a streamerek az op build-jeikkel, meg az általuk képviselt userek meglátásainak közléseivel a balance-ben is rengeteget segítenek, szóval nekik is fontos a szerepük. meg amúgy a mezei hard core usereknek is akik redditen/fórumokban jeleznek vissza, csak hát ugye nem mindegy, hogy objektíve sikerül-e megnyilvánulni, vagy picit a saját buborékból nem kilátva.

ez csak az én véleményem, de engem is zavar több minden, viszont az egyelőre nem a játék felől, hanem inkább a felhasználók felől érkezik :O

Új hozzászólás Aktív témák