Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
Jah ez oké! Ezt vágom már a játékból is, hogy melyik mire való, csak a fizetés nehézkes. Jobban mondva felrakni ruhákat fegyvereket. Van amit nem visznek el semmiért, 1-2 jobb cuccot meg valószínű túlságosan is olcsón adtam el, mert rögtön vitték.
kár hogy nincs egy egyszerűbb rendszer, pl lenne valami pénz fizető eszköz, amivel vásárolni lehet egymástól és abból venni magunknak orbokat egy árusnál. Sokkal egyszerűbb lenne a trade
-
Nuada herceg
őstag
Én kipróbáltam a monkkal. Én is valami Quadrilla-t fogtam be. Nem tudom milyen aurával. Fehér volt...
De sok hasznát nem láttam annyira. 42%-át vitte a spiritnek. Elég költséges. De a pofonokat jól bírta. Szóval egy távoli karakter mellé van értelme. Bár csak ha jön harcolni. Általában mögöttem állt, és a földet csapkodta. Úgy csinált, mint aki nagyon buzgón akar harcolni, de azért hagyott engem is hozzáférni a mobokhoz.Végülis lehet ezért bírta jól a harcokat.
-
Har_melin
addikt
de, arra. a legtöbb Huntress skillhez kell frenzy charge, hogy működjön, viszont a Combat Frenzy gemet csak jó sokára tudod craftolni. Elvileg a parry generál(t volna) frenzyt, de az a mechanika láthatóan nagyon nem jön be a játékosoknak, nehézkes, nagyon szituáció- és időzítésfüggő, egy csomó dolog ellen nem jó, szóval a 99,9% charge-ok nélkül játszott és az szopás.
Tegnap direkt elkezdtem ligában egy huntresst, hogy lássam, mire lehet vele menni, de csak nagyon keveset tudtam vele játszani, lvl5 vagyok, majd most megyek a Red Vale-be. Visszaemlékezve a decemberi indulásra, annál simábban ment, de egyértelmű, hogy a játék eleje nulláról indulva negyon nehéz. Ott egy sorcival kezdtem és már a Clearfell banyánál elhulltam vagy tízszer. Indulásnak nekem a whirling spear jött be a legjobban sima stabbal, nem erős, de kiszámítható, tudok vele mozogni.
Egyértelműen sokat számít, hogy tudom, nagyjából mikor mire lehet számítani. A cuccom egy rakás fing, egy mini plusz sebzést adó dárdát találtam összesen, nem találtam tekercseket, hogy eladhassam a magic cuccokat, de a minibossok kivételével így is elég sima a játék. Kíváncsi leszek erre az új skillre, mennyire fog működni, de még nem tartok ott.Közben ma is bejelentettek egy módosítás csomagot, érdemes lesz átnézni, kit mi érint belőle.
-
Sunrider987
tag
Moxsy critnado amazon ezzel vegig tudsz menni a kampanyon aztan majd kiderul, Fubgun lightning spear amazon ezzel meg ha mar keves a haj a fejeden a twister build miatt, mig 5 percenkent hotfixelnek meg valtoztatnak addig kb ertelmetlen megprobalni kitalalni hogy mi lesz ezekbol viszont lehet jo otleteket lopni.
Mar a 3ik mapot bukom dc miatt, igy kell ezt...
-
Har_melin
addikt
persze, %-osan növelni csak valami olyasmit lehet, ami nem nulla, különben a növekmény is nulla lesz. Sajnos a phys dmg önmagában úgy látom, hogy nem okoz armor breaket.
Itt van egy összesítés, hogy mivel lehet elérni, nézd meg, befér-e valamelyik a skilledhez. Szerk: talán a Splinter kellene a skill mellé, az az, ami phys dmg alapján ad Armor Breaket.
-
CptAdamica
veterán
Jó kérdés, remélem, hogy így lesz.
Nem hiszed el, mit hozott a legújabb POE 2 PATCH! Én is meglepődtem!
Van magyar összefoglalója is a patch-nek, bár ez még a streamből van. -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
11 éve játszom a PoE-val. Most a kettőben felhoztam mapozásra öt karaktert. Nekem ennyi bőven elég a repetitív kötelező feladatokból. Egy új build amúgy is mindig nulláról indul, mindig meg kell tanulni. Heti pár óra játékkal nekem nulla vonzerőt jelent, hogy azzal is kínlódjak, amivel nem muszáj. De mindenki a saját kedve szerint játszik, ha azt élvezed, akkor azt csináld.
-
Jacktor
aktív tag
Igen. Minden +1 szintű trial elsőre ad +2 asc pontot, így lesz 8 ha megcsináltad a 4 szintes trialt is. Annak a végén a boss elég szopó ahogy olvasom, én nem mentem ellene, inkább bementem egy proval aki legyakta pár exért (így a 4 szintes szopót is megspróroltam). Ráadásul ha még egy futamot sem mentél, akkor is be tud vinni a 4-es szintre és egyben megkapod a 8 asc pontot.
-
zsirfecske
addikt
attól függ hogy csináltad meg az első két pontot. ha nem volt sekhemas, akkor az első két pont a chaos 4 trial, harmadik és negyedik a chaos 7 trial, ötödik és hatodik a chaos 10 trial és trialmaster a hetedik és nyolcadik pont. tehát level 75 inscribed ultimatum kell innentől legalább mindenhez.
-
Nuada herceg
őstag
Köszi az infót!
Próbálgattam azóta és rájöttem, hogy sokkal jobb a shock strikeal támadni, mint az ice strikeal.
Gyorsabban támad, így is fagyaszt néha, de a villám gyorsabban, több mobot öl egyszerre. Így lehet clearelni a napokat. Így nagyon tetszik. Ráadásul ha be van nyomva az a power támadás, amit a Power töltetekkel tudok aktiválni és egy harangra püfölök vele hát akkor pár másodperc és a boss's fél élete lemegy mozogni nem tud. A mobokat meg nem is látom olyankor. Mindenki instant hal, robban, nem tudom mi történik, mert beszaggat néha olyankor, de lényeg hogy én maradok egyedül.Majd kivesézem a videót is, hogy én azt hogyan tudom kivitelezni. Köszi
Pocok256 nekem is eléggé laggolt az elmúlt napokban, meg a hétvégén is. Sokszor volt, hogy nem mozgott a karakter sok másodpercig. Nekem is 2 gigabites netem van, meg elég erős gépem, bár a vga a 1440p-vel és sok mobbal néha megküzd, de a Proci erős, szóval gyanítom, hogy a szerverekkel van a gond.
-
Nuada herceg
őstag
Nálam valahogy nagyon gyenge volt a witch.
Bar guide nélkül mentem, poe 1-et sem játszottam, szóval így először ugrottam bele a gamebe, simán velem lehet a gond a rossz build és a többi.
De valahogy a minionok olyan gyengék voltak nekem. Nyomtam a tűzvarázslatot a raging spiritekkel. Meg a tüske börtönt magam elé, hogy ne tudjanak lerohani a mobok, többnyire fel is akadtak rajta. Egyébként a mapolás elég jól ment, de a bossok nagyon nehezen haltak.
Főleg act 2 fő boss. Azt meg sem tudtam ölni. Minionok haltak hamar, aztán 1v1-ben nem menekültem.
Hiába tüzeskedtem vagy bármi.
De majd adok neki még egy esélyt, láttam videókat, ahol volt vagy 20 csonti mage, és ölték a bossokat.A monk tetszik most nagyon, lehet vele darálni, boss ellen is tök jó. Általában elsőre mennek a bossok, act 3-on is. Persze nem mindig, de többnyire. Van benne power.
Na csak így ennyi.
Kicsit beszélni akartam a játékról, ha már játszani nem tudok most, mert fekvés van lassan, holnap meló.Egyébként említettétek lejjebb az LE-t, na mondom ránézek, legyen még egy arpg játék az életemben.
De nem tetszett videók alapján. Valahogy a grafika nem jött be. Meg olyan pörgősebbnek tűnt, kb mint a diablo 4.
Én meg onnan jöttem ide.Bár én később kezdtem a Poe2-t kb 1 bő hónapja, nem tavaly, mint sokan innen, szóval még nem unom.
Na további kellemes estét mindenkinek!
-
zsirfecske
addikt
pont most írtam, igen, greater/perfect orb kell hozzá, a currency exchange-ben vagy a currency tab-on látod (utóbbinál a helyét ha van ilyened). a greater 7ex körül viszonylag olcsó, a perfect meg megfizethetetlenül drága eleinte, amire a corruption lehet olcsó megoldás.
(fontos, hogy az kimaradt, hogy a gem-eket természetesen vaal-ozás előtt érdemes quality-zni, mert azt utána már nem lehet!)
-
Har_melin
addikt
Köszi a segítséget.
Cserébe a mai jó hír: aktiválták a map stash tabot. -
Remiel
őstag
Hát az ilyesmi (véleményem szerint és mondom ezt úgy, hogy az eleje óta minion buildel tolom) tök felesleges.
Kinek mi jön be egyébként, nekem megmaradt az Arsonist, mert tetszik és hatékony. Van aki a Sniperre esküszik, van aki a Frost magekre, szerintem a többi nem igazán ütős. Mindhárom más skilleket igényel ugye, de mint mondtam én totál egyedi buildet csináltam, ha valaki játszik is ilyet én még nem láttam, a saját ötleteim és elképzelésem szerint építettem fel, lehet van aki találna benne hibát, de kit érdekel? A burning ground nem szereti, de az az ES miatt van csak. Mindent le lehet velükl ölni, de sajnos már elértem az ésszerű költségvetés végére, ha upgradelnem kéne az már több száz divinet igényelne, esetleg mirrort és már annyira nem köt le, várom a köv peccset.
-
Remiel
őstag
Semmit nem számít szinte az FW sebzése (legalábbis nem sokat a többi dps mellett). A fortress azért kell mert duplán mennek át rajta a mobok és tuti átlövik a minionok, a szűk helyeken is jobb mint a sima. Mondjuk nekem mindkét gyűrűmön van +fire dmg de csak mert kevés a stat amire szükségem (nem kell life, nem kell mana, nem kell chaos res) van és elfér.
Nézd meg itt milyen support kell mellé, meg a többi skill mellé, tedd be a flammability az is elég nagyot dob a sebzéseden
-
Csokishurka
őstag
Hát lehet most még igen, de később (bocsi, mindig end gameben gondolkozom meg ado ma tanácsokat) semmit nem fog érni, csak azok miatt a dolgok miatt használod amiket leírtam.
De ha ennyire spellezni akarsz akkor FW helyett lehet jobb a Firestorm vagy mi a manó, több a sebzése sztem és az is leidézi a raging spiriteket. -
Helmoras
őstag
-
Remiel
őstag
Cast on minion death-nek nem tudom van e értelme egyáltalán jelen állapotban, de mondjuk én nem is használom.
Ghazzy még az elején kitalálta ezt az SRS/Cast on minion death dolgot, talán az első vagy max a második patch vágta haza és rögtön utána az SRS is felezték, így már nem 10/firewall csak 5, mondván túl op.
És ezzel majdnem sikerült kiherélniük a minionos buildeket. Lehet vele haladni, de közelsem úgy mint a legelején. Ezért is tértek át sokan sniperre, meg drost mage-re. -
Argh!
aktív tag
-
Har_melin
addikt
Az 1-ben működő guild legfeljebb annyiban volt aktív, hogy lehetett egymástól játék közben tanácsot, segítséget kérni (az online tagokat jelzi a rendszer), illetve a guild stash-be berakni olyan cuccokat (leveling unique, adott buildhez ripes, de egyébként jó rollos mapokat, stb.), amire valakinek nem volt szüksége, de másnak hasznos lehetett.
-
Remiel
őstag
Fireball és társai teljesen feleslegesek, én is csak azért tettem be egy Detonate dead, hogy ne unatkozzak (és generál nekem infernal flame, de az neked tuti nincs, mert az én builden elég speciális)
De a cuccokat meg tudod itt nézni stat szempontból, annyi, hogy nekem se life, se mana nem kell és chaos res se... pl a shieldet, ami 1000x többet ér mint bármilyen wand
-
Sunrider987
tag
Ne hagyd magad eltantoritani, az egy dolog hogy egy ismert buildet lekottazol a varhato vegeredmeny ismereteben az meg hogy te szeretsz kiserletezni az egy masik.
Van 2 streamer akiket kovetek a tobbi kozul, az egyik a BinaQC az o mottoja "Always question whats established", a masik a Palsteron nevu mar ismertebb, az is mindig azt csinalja hogy ajanlanak neki buildet a youtuberol vagy discordon, o megnezi es teker rajta parat aztan kjon belole valami tok mas, ami sokkal durvabb mint az amit ajanlottak neki.
Szoval te csak kiserletezz nyugodtan, en pl kiegtem az ismert buildek koveteseben most igy kicsit de annyira nem vagyok jo hogy sajat kutfobol kitalajak mukodo buildet sajnos. Amikor megjonne a kedvem akkor mindig belebotlok egy ilyen buildbe es azonnal fel is hagyok vele, kb ugy erzem magam mint pistike a grundon amikor odajott Ronaldo es o is rugott kettot a lasztiba... -
Csokishurka
őstag
Figy tényleg dióhéjban, el kell dönteni minion buildet akarsz játszani vagy spellcastert.
Minion --> Nem kell spell DMG se wand se semmi ilyen.
Spelleni akarsz --> akkor meg nem kell se minion (max hellhound tanknak) se olyan cuccok amiko miniont erősítenekIgen a spirit miatt, a macet peig nem az attack speed miatt hanem a 3 minion level miatt, sokkal erősebbek tőle. Prio lista: Minion skill - Spirit - Minion DMG - Minion attack vagy cast speed - minion life - minion resist
Minon DMG meg ilyenek inkább Jewelek vagy passive tree pontok. Illetve van egy spéci siprites jewel:
Ezekben az itemekben van minion skill: sceptre - Fejes - Nyaklánc
Amilyen stat előtt nincs ott az a szó hogy minion akkor nem hat rájuk ergo semmit nem érsz vele.sceptre + shield a legjobb kombó mert akkor kapsz egy kis defet meg blockot, ergo ha pár kóbor mob az arcodba mászik nem csuknak össze egykönnyen.
De tényleg a legnagyobb jóindulattal mondom, nem megsérteni akarlak, ha ennyire fogalmatlan vagy még a játékkal kapcsolatban (én is az voltam) néz sokk kezdő guidot. Akkár az infernalistról akár magáról a játékról. Leveling guide, end game guide.
-
Csokishurka
őstag
Nem tudom hanyas szintű vagy meg hány minionod van.
Hát Fire dmg meg Ignition fölösleges ha minion buildet tolsz. Azokból nem profitálnak a minionok (még a raging spiritek sem) max a Flame wallod az meg a dps-ednek elhanyagolható része, csak az ignite miatt jó ha nyomod a sniperek gas arrow skilljét mert azzal robbantod be) . Csak minion dmg / minon attack + cast speed / minion crit chance vagy crit dmg bonus. Vagy he ezek nincsennek akkor energy shieldet boostold vagy még van pár talent ami minionok elemental resit boostolja azokat is érdemes. (fel lehet őket húzni 83% all elemental resire)3 itemet tudok javasolni amik nem olyan veszélyesen drágák és sokat dobtak:
Bones of Ullr Lattice Sandals | Path of Exile 2 Wiki
Sok resi kiesik szóval előtte azt érdemes pótolni, illetve nincs rajta movement speed szóval a blink sem árt de az is 60 spirit.Oaksworn Sigil Crest Shield | Path of Exile 2 Wiki
Low budget. Próbálj keresni olyat ami corrupted és 60 spiritet ad.Trenchtimbre Spiked Club - PoE2DB, Path of Exile Wiki
Óriási dmg boost, olyan kell ami corrupted és 2 socketes. így tudsz belerakni spirit soul coret és így plusz 30 spirit.Illetve egy against the darkness jewel ami 12 spiritet ad notable skill pontonként de ezek jó pár dives jewelek.
-
Csokishurka
őstag
Hát ugye úgyanúgy mint az arsonistoknál. Elnyomod a fire wallt és akkor azokból megidéződnek a raging sipirtek, valamint az aronistok bombái ha flame wallon keresztül dobódnak akkor fire dmg-et kapnak.
Ugyanez van a frost magenknél is és ott akkor ilyen Frostfire boltok lesznek ha az iceboltok átmennek a flamewallon. -
Csokishurka
őstag
Jah halistennek az ilyenek engem minimalban zavarnak
De azt beszéltük haverral is, hogy őszintén ez az infernalist se official summoner, megidézi oké a infernal hellhoundot meg HPbol kapsz slegy kevés spiritet de semmi olyan dolga nincs hogy minion dmg vagy valami tényleg minion specifikus dolog. Szóval remélem a harmadik ascendancy valami tényleg neceomancer lesz vagy valami hasonló. Az infernalist meg megmarad fire dmges robbangatosnak.
Levelingre arsonist meg RS nagyon jó. -
Har_melin
addikt
-
freddirty
senior tag
A witch minionjainak kill-je nem számít karakter killnek. Ha ez a glove a witch-en van akkor a környezetében a minionok által levert mobok is karakter killnek számítanak. És vannak olyan item affixek ahol ez számít. Pl. jewelen létexik olyan affix hogy 2% mana on kill és 2% life on kill. Ilyenből 2-3-at magadra aggatva a psszív fán gyakorlatilag kész is a védelem egy MOM-os karinál. /Kicsit hasonló a történet mint ES karinál a grim feastből kieső ES shardokkal./
-
prokxy
veterán
Egyik a leveling, ez megy most nálam, a végén pedig kiderül mi sül ki belőle
Minion Army Infernalist Leveling GuideMásik asszem az endgame-s, de az még elég messze van.
-
prokxy
veterán
Köszi szépen megnézem.
Tegnap este még ezt találtam: Minion Army Infernalist Leveling Guide
A végére pedig ezt: Bombarding Minions Infernalist Build GuideEz alapján gondoltam menni, elég részletesnek tűnik.
/bocs csak melóból nem tudtam az itthoni lementett linkeket megkeresni
/
-
Har_melin
addikt
Igen, ha már összeraktam 60 spiritet, akkor ki akartam használni. Én is az Arctic armor - grim feast kombóval próbáltkoztam először, de nálam most nem igazán működött.
- a grim feast shardjai sokszor eltűntek mire a frost wall megszűnt, szinte soha nem ment az alap érték fölé az ES.
- Ráadásul most csak egy összebuherált cuccom van, nem akartam ebbe a buildbe erőforrásokat feccölni, amíg haladni sem nagyon tudtam vele, annyit esett-kelt. Az Arctic Armor fent van (amit találtam a ládában, abból végül is 100+ spiritem lett, a resistek rovására), az hasznos.
- a Hypora valószínűleg rá fogom tenni a Cursed Ground supportot, mert hasznosabb, ha a Frost Wall mögé beálló, azt csapkodó monsztákra is hat, mint ha nagyobb a hatósugara, de csak azokat érinti, akik már amúgy is mirelitek. Így a fal robbanása azokat is jobban sebzi, akik nincsenek lefagyasztva. Most sokszor van olyan, hogy rájuk kell dobnom még valami sebzést, hogy mindenki megpusztuljon. -
Har_melin
addikt
Nem rossz az így sem. Ha már felvettem a cast on freeze-t, a cometig arra raktam a Hypothermiát. Lerakom a frost wallt, aki belefagy, az eleve bekapja, rádobok egy Frost bombot és megvárom, amíg felrobban. Lassabb, valóban, de cserébe nyugis, teljesen jó crowd control. HC-n meg eleve sokkal biztonságosabb.
-
_ocsisajt
őstag
-
Har_melin
addikt
Ingenuity. A Frost Wall - Firewallt próbáltam, nekem nagyon nem fekszik. Nem a gear a problémám most vele, egy lvl37-es sorcinak azért gond nélkül össze tudnék vásárolni a szintjéhez turbó cuccokat, ha nem találnék a ládában.
Egyszerűen csak élvezem a játékot az ice invokerrel. Még úgy is, hogy van pár map boss, amit azért T15 +3 szinttel nem szeret. Azokat inkább el kell kerülnöm, mert a -10% XP vesztést meg én nem szeretem. (pl. Fortress, Abyss) Inkább farmolok breachet, megpróbálom megcsinálni legalább első két szinten azt a bosst. Vagy Ultimatiumot a fragmentekért. Vagy deliriumot, vagy akármi tartalmat, de nincs kedvem még tíz szinten átkínlódni magam, hogy végre élvezzem is a játékot.
Ha összejön az Ingenuity (sanszos, hogy nem holnap lesz), akkor lehet, hogy megpróbálom, csak a változatosság miatt, esetleg addig egyszer-kétszer megyek vele, hogy apránként lépjek előre. Most néztem meg, még a Jungle Ruinon sem jutottam túl vele. -
Win-T
őstag
Nem tudom low levelen milyen, mint említettem szintezés alatt még nem ezt a buildet toltam. Könnyen lehet, hogy A3 körül még kevés a sebzés hozzá.
De ezen hivatott segíteni az Icicle Support gem ami 50% reduced ice crystal HP, illetve a passzív fán a Shattered Crystal notable, ami meg még 60% HP csökkentés.De nem biztos, hogy jó ötlet endgame buildet követni szintezés alatt. Nem mondom, hogy nem működhet, de valószínűleg nem lesz optimális.
-
Har_melin
addikt
A chayula monknak van egy olyan passzívja, amivel folyamatosan tudja instant pótolni a manát ÉS az es-t is, csak fel kell szedegetnie a földről a forrást. Az ráadásul nem a levert monsztákból esik, hanem automatikusan, folyamatosan, szóval elég jól ki lehet vele jönni, csak gyorsan kell mozogni.
-
-
Köszönöm ismerem az oldalt, ez alapján raktam össze a marcenarymat, az sem olyan lett mint ott😂 De mondom biztosan én baszok el valamit, de nem vágom, hogy mit ha minden ugyan úgy van és még sem úgy működik... hozzáteszem az Actok alatt minden faszán működött, Cruel is sima liba volt végig, de ahogy ez a térképezés elkezdődik, na onnantól mintha elvágták volna és nem is az a karakter lenne, ütnek és borulok szisztéma...😅
-
Win-T
őstag
Az actokon a Maxrollos Cold Snap leveling builddel mentem át relatíve gond nélkül. Speedrun rekordokat valószínűleg nem ezzel fogsz döntögetni, de a rengeteg cc miatt roppant kényelmes és biztonságos a játék vele. Ha olyan pontra érsz ahol már kevésnek érzed, gombokért lehet geart venni neki ami ad némi plusz lendületet.
T5-6 mapok környékén álltam át erre a buildre. Itt már kell némi currencyt költeni a megfelelő gearre, de szerintem 7-8 divnél többet még nem költöttem rá. T15 juiced mapok gond nélkül mennek, bossokkal sem volt még problémám úgy, hogy +3 difficulty ki van rakva az atlas treen. Egyedül a Trial of Sekhemas főgenyával nem bírtam eddig, pinnacle bossokra sajnos még nem volt alkalmam rápróbálni.
A géped viszont nem árt ha bírja a kiképzést, mert Paksot is leolvasztja mikor a Frost Wallokba beküldöd a Fireballt és a cirka nyolcszáz projectile elkezdi leradírozni a képernyőt. -
Jacktor
aktív tag
A komplexitással nem is lesz gondom, itt arra gondolok inkább, hogy az 5+ perces boss fightok már nem igazán mennek, elveszítem a kontrollt, a koncentrációt és minden nyomok össze-vissza.
Milyen karaktered van? Miért volt nehéz Geonort lenyomni?
Saját kútfős Ranger-rel mentem neki. Aztán olvastam hogy nem árt a Cold resistance hozzá, ahhoz farmoltam pár tárgyat (40+%-ig felment), aztán úgy már másodjára sikerült. Sima Bow + méreg/villám skillek.
Most elértem a 22. szintet és ezzel a VII-es skilleket, úgyhogy erre a buildre megyek innen rá: Gas Arrow Deadeye
Ezzel elleszek egy jó darabig mire kifarmolom a tárgyakat/skilleket/buffokat, meg mire meglesz az arany a félrement passzív skillek visszabontására -
ProEvoFan
nagyúr
-
Sunrider987
tag
Leverted Doryani-t atkuld a portalon Cruelbe, bemesz Clearfell varosba Act1 es felveszed a kuldiket es vissza kell alljon a dolgok normal rendje, latnod kell majd az act3 mapot az idoutazas elottrol. (Azzal az idokavarassal szerintem feleslegesen megbonyolitottak az egeszet es erre ok is rajottek mert kesobb mar tageket is pakoltak hogy melyik wp milyen idosikban van pl ziggurat encampment(past).Amikor cruelbe odaersz latni fogod a mapon te is.)
Masik variacio hogy a patchel neked valamiert rettentoen elcseszodott az egesz, na az szomoru lenne, remelhetoleg nem ez a helyzet. -
zsirfecske
addikt
-
Har_melin
addikt
Igen, itt csak ES van, nincs HP.
Miért jó?
- két sebzéstípusra helyből immunis vagy, sőt még a sima bleedre is. (Corrupted bloodra nem) A 40% poison chance egy mapon engem semennyire sem érint.
- a cucc összeválogatásánál nem kell se life-fal se a chaos resisttel foglalkozni, sokkal egyszerűbb (és olcsóbb) felszerelkezni.
- a játék mostani állapotában az witch-monk szegmensben nagyon könnyű az ES-t növelni. Ráadásul mód van az ES játék közbeni megduplázására (a monknak kétféle lehetősége is van), ami sokkal nagyobb effektív HP-t ad, mint bármi más. (talán az Eldritch Battery - Mind over Matter kombó versenyképes vele, de az is a minél nagyobb ES-t értékeli.)
- az invoker eleve megkaphatja az evasion értékének a nagy részét armorként IS, ami a phys dmg ellen véd.
- megint csak a monknál oda-vissza bónuszok vannak az evasion és az ES között. Nekem pl. a következő lépés (ha lesz újabb 2 div-em), akkor egy full ES sisak lesz a mostani eva+ES helyett és az amuletre ráteszem azt a passzívot, ami a sisak ES értékének a kétszeresét adja evasionben. Egy 300 ES-es sisakból lesz kb. 1500 ES (a passzív bónuszokkal) PLUSZ még 600 evasion. Az 1500 ES pedig a Meditation skillel 3000 lesz a mapon. Prokxy-nak amikor lejjebb panaszkodott összesen volt 3700 az effektív HP poolja, nekem 3000 jön csak a sisakból. -
Lokids
addikt
Azért jó, mert a chaos resistet nehéz maxolni, de mivel immun vagy nem kell arra a statra áldozni.
Továbbá az ES elég jól regenerálódik magától. És elég magas értéket össze lehet szedni.Van most olyan passzív valahol, ami azt adja, hogy az es regen nem szakad meg sebzéskor?
-
_drk
addikt
Hát nekem a gas arrow alapból nem jön be annyira, de mivel folyamat képernyőt tisztít így nyilván el vagyok vele.
Csak tegnap néztem ahogy rax játszik vele és szépen oda lövi ahová akarja, na én azt nem tudom megcsinálni ami így már zavaró.
Egyébként ha van célpont már oda lövi a gas-t szóval azzal nincs gond, csak vannak esetek amikor jobban felkészíteném a terepet.De kontrollerrel valószínű jobb lenne a Monk mozgása most úgy érzem.
-
Win-T
őstag
Nincs baj azzal, ha hirdetni szeretnénk honnan vagyunk, melyik közösségbe tartozunk, de akkor ezt tegyük már elegánsan. Írjuk ki szépen: Path of Exile 2 - Prohardver - Hungary.
Ez alighanem csak az én fejlövésem, de nekem számít a cégér. Az ilyen EZ_GG_LTP-HUN nevekről egyből az ugrik be, hogy Vér Istvánka és a haverok. -
Har_melin
addikt
Eladás: veszel egy premium stash tabot (vagy upgradelsz egy normált), jobb klikk a tab fülén, beállítod, hogy Public legyen és All items individually priced, aztán leokézod. Amikor ide beraksz valamit, akkor jobb klikk a cuccon és megadod az árat, amennyiért el akarod adni.
Vétel: ld. ezt a kommentet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest