Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sunrider987
tag
Szerintem mar az is elorelepes amikor regal+exa-t tolsz a mapokra, igen, nem fog minden build azonnal corrupted mapokat tolni, illetve meg kell nezni mi is a negativ modosito es kibirhato vagy beolvasztod 3:1be, ha meg se probalod akkor nehez lesz csak kek mapozassal jo itemet osszeszedni. Regi poe "bolcsesseg" hogy minel szarabb modositok vannak a mapon annal inkabb adja a jobb droppokat, naluk igy mukodik a valamit valamiert.
Aprosag de lehet erdekes, amikor meg kovettem egy csavot nala a corrupted mapok a dupla corruptnal minden negativ modositot atalakitottak pozitivba olyan brutalis "juiced" mapjai lettek hogy csak nezet ki a fejebol hogy ezt vajon tenyleg igy kepzeltek el vagy csak felrecsuszott/bug? Patch note-ba azota se lattam emlitve vagy hogy javitottak volna, nekem egyelore meg nincs eleg atlas pontom kirakni es kiprobalni... -
Har_melin
addikt
ez a poe-ban mindig így volt.
Volt X számú meta build, amivel nagyon lehetett hasítani, csak éppen a posztolóik elég sokszor homályban hagyták, hogyan lehet odáig eljutni. És volt ennek az X-nek a töredék (jó, ha 5-10) százaléka, amit az átlagos rutinú játékos, átlagos napi játékidővel, minimális halálozással (hogy ne menjen el tőle végleg a kedve) is tudott tolni.
Viszont az "átlagos játékidő" itt is korlát maradt, olyan nincs, hogy beül valaki napi kétszer fél órára és az alatt fixen, dropból (nagyon fontos, nem trade, nem item swap, natúr drop) bejöjjön 5-10-15 div.Az SSF HC buildek sem garanciák a sima fejlődésre, mert ott meg a követőik sokszor nem gondolják át, hogy mondjuk egy ilyen buildnél egy ilyen staff hány száz vagy ezer staff transmute-augment-regal-combine köre után jön össze. Nekem pl. egy komplett quad tabnyi staffból nem sikerült egyetlen olyat sem csinálni, ami jobb lett volna a vásárolt, talán 40 exás darabnál. (exát csak akkor érdemes egy regalozott cuccra dobni, ha azon minimum két jó affix van, vagy a No.1 affixból überjó és a két másik nem valamelyik szükséges affix brickje.)
-
boogie84
veterán
-
zsirfecske
addikt
akkor én még szerencsés voltam, de Raxx-ot te is lenyomtad, persze más régióban
-
tibee77
őstag
Azert egy kezdönek meg a 3act is eleg lesz jo ideig az tuti.aztan meg megkapjuk az atlast is , ami nem mellesleg vegtelenitett nagysagu, hasonlit a delve-re.honapokig lesz eleg content szerintem.van akinek ez 30 euroba kerül, van akinek semmibe.12 ev alatt 480 dolcsit /eurot nem volt nehez elkölteni ebben a jatekban.
-
Lmh
őstag
Komoly endgame tartalom is lesz bent en ugy tudom...
ilyenkor gyakran elgondolkodom hogy amúgy - még ha csak a legnagyobb europai piacot is nézzük - egy német órabér 19-23euro kozott van.
Sokszor olyan fura olvasni/hallani nyugat europai szemszogbol a jatekpiacon hogy mi milyen drága... aztán belegondolok hogy ő azt 1-2-3 óra alatt megkeresi. Pl egy AAA játék árát is.
Akkor mit szóljunk mi magyarok.... Milyen fura lenne elképzelni hogy drágállnánk-e játékokat, amik 1-2-3 órabérünkbe kerülne. Pl egy AAA játék 6-7000Ft- ba kerülne max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest