Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
a rekombinátorba két teljesen azonos basetype cuccot kell berakni, vagy elég, ha a típus megegyezik (pl. mindkettő csak EVA kesztyű, de különböző altípus)?
-
Har_melin
addikt
Csak én vagyok peches, vagy ez feature, hogy a boss arénába rak le abyss node-ot? Már a második mapon halok meg úgy, hogynem férek a bosshoz az abyss trashtől (közben persze a boss engem tud támadni), ha meg leverem őket, akkor jönnek a sebezhetetlen+dot sebzésű rare abyss monszták és esélyem sincs a túlélésre, mert ugye az arénából nem enged ki.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi, nem jó hír
-
Har_melin
addikt
Van olyan craft lehetőség a kettőben, mint az egyben a crafting bench? Hogy egy rare cuccra pont azt az egy modot rakjam rá, amit én szeretnék? Gyanítom, hogy most a különböző ómenekkel valahogy összehozható, de mostanra egyszerűen túl sok elemből áll egy ilyen craft ahhoz, hogy átlássam.
-
Har_melin
addikt
Nézd meg, hogy nem a frankfurti szerveren vagy-e? (nyitó képernyő, ahol a jelszavadat meg kell adnod, jobb felső sarok). Ha igen, állítsd át a következő alacsony pingű szerverre. Elvben Frankfurt a leggyorsabb, de tegnap pont erre panaszkodtam és #savior rákérdezett, nem azon játszom-e? Váltottam és láss csodát, futott a játék.
-
Har_melin
addikt
nem tudom, hogy a telekom, a gépem, vagy a szerverek, de nálam tegnap délután óta játszhatatlanul szaggat a játék. Mapon is, hideoutban is, tömeg nélkül is.
-
Har_melin
addikt
A maraketh közjátékban a Qimah pályáról (ahol a bónuszokat adó hét oszlop van) nem tudok tovább menni. Van a pálya végén egy üres terem, a bejáratánál egy marker (tehát fontos), a terem végén egy emelvény egy ajtóval, de semmit nem tudok csinálni.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
köszi!
-
Har_melin
addikt
nyári szünet után visszatértem (még mindig csak A4-ben mászkálok).
- Monknál a Tempest bell-re van valakinek valami használható ötlete? Lehet, hogy én vagyok nagyon béna, de az esetek 95%-ában használhatatlan. Teljesen véletlenszerűen rakja le, ha nagyobb a boss, akkor simán eltakarja, hogy ne is lássam. De ha látom is, akkor sem azt üti az esetek nagy részében, hanem a bosst. Van valami sweet spot rajta, amit célozni kellene, hogy eltaláljam?
- az abyss ládáknál számít, hogy milyen gyorsan takarítom el a bagázst? Van amikor többet is felhoz, de van, amikor csak szürkén jelöli a kört, hogy ott jöttek fel.
- a föld alatti abyssoknál van valami endboss? eddig még amit találtam, abba mindig behaltam menet közben. -
Har_melin
addikt
bocs, hogy belekotty, de pár napja volt valami videó, hogy a trade rosszul listázza a currency exhangeből a dolgokat, sokkal olcsóbbnak veszi a divet. Magyarán egy 1 div-re berakott cuccot (jóval) olcsóbbnak lát, mint egy aktuális exa egyenértékkel kirakottat, ezért a listában előre kerülnek a de facto drágább cuccok. Lehet, hogy nálad nem ez volt a gond a keresésnél, akkor bocs!
-
Har_melin
addikt
nem tudom, a kezdés előtt mi volt ez az 50GB-os letöltés, most elindítottam és 9GB volt összesen. Próbaként elkezdtem pohx amazonját (az ő buildjei általában bejönnek nekem), de ez most nem. Ez a két különböző támadás + parry + disengage, aminél ráadásul az utóbbi kettőt megfelelő ütemben kell csinálni, nekem sok.
Az első három bossnál (miller, jeges boszi és a féreg) én nem éreztem nehezebbnek a játékot mint korábban, egy-két halállal lement mindegyik - ennél sokkal rosszabb kezdéseim is voltak már. -
Har_melin
addikt
én most fixen skippelem a nyitányt, 40GB letöltése után kidobott, részemről mára ennyi. Majd indulás után belenézek az agybajba, de egyébként majd talán hétfőn megpróbálom. (A mérethez: a Last Epoch elfér 38GB-on. 122GB egyszerűen értelmezhetetlenül sok, eddig nem is figyeltem rá.)
-
Har_melin
addikt
50 GB a telepítő? elment ezeknek a józan esze? 70 GB üres helyem van a lemezen, ha ez nem lesz neki elég a kicsomagoláshoz, akkor itt a vége részemről a PoE2-nek. már most is 122GB-ot foglal el az 500-as meghajtón.
-
Har_melin
addikt
úgy néz ki, nem csak tradelni lehet majd könnyebben, hanem keresni is - végre lett a játékban közvetlenül (weben böngészés nélkül) elérhető piaci kereső.
-
Har_melin
addikt
nem hiszem, hogy bele fogok kezdeni, a szeptember elég zűrös lesz ahhoz, hogy a játékra tudjak koncentrálni, de az újdonságok örömteliek.
Az új trade rendszer nekem egyértelműen a némber one. Sokkal könnyebb lesz (remélem) új buildet kezdeni, az induló cuccokat összeszedni hozzájuk. Ha valaki nem kezd azonnal a liga elején, akkor is hozzájuthat jó cuccokhoz.
Jó, hogy kivették a fajtánként egy db support gem megkötést. Ezzel persze nyilván egy csomó support ki fog esni a pixisből, mert nem fogják ha ló nincs a szamár is jó alapon használni őket, de ezt lehet, hogy az I-II-III szinteknél (főleg a legfelsőnél) elérhető bónuszok ellensúlyozni fogják.
A craftolás módosítását még nem igazán látom át (már megint jön egy kupac új craft currency), de nekem bármi, ami tervezhetőbbé teszi, jöhet. Örülök, ha nem vagyok rászorulva a trade-re (bár ez most lehet, hogy változni fog), de utálok vaktában craftolni. -
Har_melin
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor a real money trade oldalakat gyorsan felejtsd el. Azon kevés dolgok közé tartoznak, amelyeket a GGG nagyon szigorúan büntet, és jellemzően ki is szúrják a delikvenst.
Ha még csak A2-ben vagy, akkor a trade-nek nem sok hasznát veszed, hacsak nincs irgalmatlan mázlid. Nagy valószínűséggel még nem esett olyan, amit érdemes lenne eladni, venni meg még nincs elég currencyd. -
Har_melin
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Van egy ilyen mocsok rare mod. Én először azt hittem, csak valami necro casting, mert először A1 kriptában futottam bele, de aztán később más monsztéknál is előjön. Az a szopás vele, hogy tényleg egy fél megyével arrébb van a rare, amelyik okozza és sokszor eleve rohadt nehéz megtalálni, különösen egy zsúfoltabb mapon.
-
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
nem tudom, engem is folyamatosan kidobál, kis szüntetet tartok, re mélem megoldják.
Mivel korábban le lettem oltva, hogy könnyű standardan haladni az amazonnal, bezzeg a ligában, elkezdtem egyet ott is.
- A1 végéig 21 halál, ennek legalább a fele viszont megspórolható lett volna, ha nem erőltetem az Grelwoodban, meg a Grim Tangle-ben a nem kötelező unique bossokat.
- A két kriptában még meghaltam egyszer-egyszer, utána már csak az executioner lezuhanó guillotinjától, igaz, attól háromszor is. A többi boss lement halál nélkül (A2 Rathbreaker is, pont bejutottam a karavánba, mimkor elkezdődött a disconnectelés)
- semmi brutál, hűdejó cucc nem esett, a fegyverem is inkább átlag alatti, de így is megoldható volt.
- ha valaki teljesen nulláról akarná kezdeni, akkor először is ki kell hagyni a nem kötelező bossokat, másodszor érdemes egy kicsit farmolni a Grelwood - Red Vale pályákat, hogy picit több XP és skillpont legyen, meg hátha beesik valami jobb fegyver.
- kezdésnek szerintem érdemes nem erőltetni a Huntress ágat. Én felvettem a Honed Instinctet (lvl1-5), utána viszont átmentem a monk felé a Step Like Mist-hez (lvl6-11). Én itt értem át a Hunting Groundra, de valószínűleg jobban jártam volna, ha felszedek még 1-2 szintet a legeslegelején. Utána Life from Death, Flow like Water és Essence of the Storm újabb hat pontért, de ebből négyet Crowbell és Una ad. Amikor megvolt Una küldetése is, akkor mentem a Freythorn-ba a spirit gemért és onnan kezdve csak az Executioner oneshotos boss mechanikája jelentett gondot.
- skillekből az eleje nekem nyögvenyelős, egyik se igazán jött be. A whirlinggel és a normál stabbal mentem végül, és az első adandó alkalommal átálltam a Lightning Strike-ra. Az új Culling skill ha inkább range kari vagy, akkor nem sokat használ, arra viszont nagyon jó, hogy a hosszabb bossfightok végén az utolsó pár %-ot egyből leviszi.
- ha valaki nem teljesen nulláról kezdi (elég, ha már legalább a salvation bench, pár whetstone és pár ezer arany van), akkor ennél is sokkal könnyebb, mert egy kicsit jobb fegyver, vagy két iron ring az első pár pályán hatalmas segítség. -
Har_melin
addikt
Úgy néz ki, előrehozták a patch aktiválását, már élnek a változások
-
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
valószínűleg az újakon.
Más: másnak is játszhatatlanul beszaggat a játék ma? vagy én szedtem be valami grafikai bugot, ami miatt sohanapján képes összrakni, hogy mit kellene mutatnia? A ládában jó fél percig nem látszik semmi (se ami benne van, se a grid), a pálya tök üresnek néz ki, aztán látom, hogy valami láthatatlan püföl, de ha megpróbálom megütni, akkor állókép lesz másodpercekig.
-
Har_melin
addikt
Holnap délben jön egy nagyobb patch, A1 és A3 mob módosításokkal, új stash affinitykkel a könnyebb pakoláshoz meg egy csomó egyéb dologgal.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Most is lehet. Egy normális itemfilter eleve nem fog mutatni low level base cuccot, kivéve, ha te direkt beállítod, vagy ha valami chase unique kraftolható belőle.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
farmoljál némi xp-t, pénzt, meg cuccot előtte a két Dreadnaught pályán. a boss előtt portál, vissza a szekérre, első Dreadnaught waypoint és új instance nyitása. Ezeken eshet Jewelled Gloves, amiből lehet Kitoko kesztyűt csinálni chance orbbal. A felszedett plusz goldból meg megpróbálhatsz jobb cuccokat gamble-özni.
-
Har_melin
addikt
de, arra. a legtöbb Huntress skillhez kell frenzy charge, hogy működjön, viszont a Combat Frenzy gemet csak jó sokára tudod craftolni. Elvileg a parry generál(t volna) frenzyt, de az a mechanika láthatóan nagyon nem jön be a játékosoknak, nehézkes, nagyon szituáció- és időzítésfüggő, egy csomó dolog ellen nem jó, szóval a 99,9% charge-ok nélkül játszott és az szopás.
Tegnap direkt elkezdtem ligában egy huntresst, hogy lássam, mire lehet vele menni, de csak nagyon keveset tudtam vele játszani, lvl5 vagyok, majd most megyek a Red Vale-be. Visszaemlékezve a decemberi indulásra, annál simábban ment, de egyértelmű, hogy a játék eleje nulláról indulva negyon nehéz. Ott egy sorcival kezdtem és már a Clearfell banyánál elhulltam vagy tízszer. Indulásnak nekem a whirling spear jött be a legjobban sima stabbal, nem erős, de kiszámítható, tudok vele mozogni.
Egyértelműen sokat számít, hogy tudom, nagyjából mikor mire lehet számítani. A cuccom egy rakás fing, egy mini plusz sebzést adó dárdát találtam összesen, nem találtam tekercseket, hogy eladhassam a magic cuccokat, de a minibossok kivételével így is elég sima a játék. Kíváncsi leszek erre az új skillre, mennyire fog működni, de még nem tartok ott.Közben ma is bejelentettek egy módosítás csomagot, érdemes lesz átnézni, kit mi érint belőle.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
a 0.2 patch egyrészt nerfelt szinte minden, addig simaliba bossfarmer buildet, másrészt a behozott Huntress class (amit kb. mindenki ki akart próbálni a patch után) pont a kezdő szinteken (úgy lvl30-31-ig) egy nagyon rosszul működő kényszerpályát tartalmazott. Emiatt volt egy csomó jogos kritika, a GGG meg mondjuk úgy, hogy gyorsabban is reagálhatott volna. Bár tegyük hozzá, péntek este jött ki a patch, azóta a nerfek egy részét visszacsinálták, az amazonra most jött ki egy alap működését befolyásoló patch, szóval azért nem aludtak el teljesen, de ettől még lehetett volna jobban csinálni.
A korábbi buildek mostani állapotához nem tudok szólni, mert a patch óta csak két próbát tettem az egyikkel, de az még a nerfelt változat volt. Az valóban sokat veszített a játszhatóságából.
A Huntress (pontosabban az Amazon ascendancy, amivel játszom) szerintem komolyabb finomításra szorul majd koncepcionálisan, mert ha egy ranged, de azért meleé-ben is jó játékstílust akarnak, ahhoz az elejétől kezdve erősebb védelmet kellene adni. Vagy az induló buildeknek kb. A3 közepéig, az első két spec pont megszerzéséig inkább a monk ágára kell átmenniük a passzív fán és utána átspecelni az amazonhoz passzoló ágra. Ja, és nem biztos, hogy ligakezdő karakternek ez lenne a nyerő, jobb, ha van pár lesser jeweler orb, meg némi plusz gold, hogy az indulásnál meg lehessen támogatni plusz support gemekkel és a vendoroktól vett cuccokkal.
De ha túljutott az ember az első pár pályán (ez a most behozott support gemmel valószínűleg egyszerűbb lesz), akkor szerintem egy teljesen jól játszható, szórakoztató build, ami ráadásul később irgalmatlan sebzéseket tud produkálni a megfelelő fegyverrel.
Ráadásul most (talán már a héten) végre hozzányúlnak az A3/A6 nagyon szar pálya layoutjaihoz is, szóval szerintem bár ez egy csalódást keltő patch volt, a szarcunami igen jelentős része a mostanra mindenhol elterjedt kritikátlan epehányás. (Nem, sajnos nem kapok pénzt a GGG-től azért, hogy nem okádok rájuk. Lehet, hogy majd fogok, de én most szívesen játszom ezzel a karival.) -
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
ez nem így van. Attól függ, mennyi phys dmg-et viszel be és milyen időközönként, ráadásul a bleed erőssége a bevitt sebzéstől függetlenül növelhető. (Az indító bleed sebzés természetesen a bevitt phys dmg függvénye) Egy átlagos phys dmg felpumpált bleeddel valószínűleg sokkal nagyobb sebzést tud okozni, mint egy nagy phys dmg bleed nélkül.
Plusz bónusz, hogy amíg rajta van a bleed, addig nem tud regenerálódni az ES és mivel a bleed 5 másodpercig "él", te közben nyugodtan kiteolhatsz. -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most fogják átalakítani, meg szinte az összes A3 pályát, levágni róluk a k*va hosszú zsákutcákat (amelyek még el nem készült, későbbi fejezetekhez vezetnének) és áttekinthetőbbé tenni az egészet.
Végre, a feleslegesen hosszú, zsákutcás pályák a megjelenés pillanatától az egyik fő panaszforrások voltak. Az első felderítés még érdekes volt, de ötödször-tizedszer végigbóklászni rajtuk és elszúrni az időt, ha véletlenül rossz irányba fordultál egy helyen, ez nagyon sokat rontott a játékélményen.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Úgy látom, hogy ennél a mostani hibasorozatnál az utolsó aktív checkpoint szerinti állapotot őrzi meg. Nálam is elveszett XP, kiosztott skillpont, lehet, hogy apróbb loot is (nem emlékszem, hogy valami értékes esett volna az alatt a pár perc alatt), de a checkpont előtt megszerzett exa pl. megmaradt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
úgy tűnik, nem sikerült meggyógyítani ezt a disconnect dolgot. Most Jungle Ruinsban vágott ki, amikor át akartam menni a következő pályára. Az utolsó checkpoint után még megtaláltam a waypointot, szintet léptem, ki is osztottam a skillpontot - huss, eltűnt.
Mára azt hiszem ennyi, megvárom, amíg ezt helyrekalapálják.
-
Har_melin
addikt
tegnap volt egy hasonló időszak, nem tudom mi lehetett az oka. Állandóan disconnect volt, aztán szerver sorbanállás, de később megszűnt. Én ezek szerint most pont a mai dráma után logoltam be. Nem értek hozzá, nem lehet, hogy az aktuális játékszerver (amin játszani akar az ember) nyűglődik? Abból gondolom, hogy tegnap miközben játszani nem lehetett, a trade oldal működött, pedig általános leállásnál az is meg szokott halni.
-
Har_melin
addikt
persze, %-osan növelni csak valami olyasmit lehet, ami nem nulla, különben a növekmény is nulla lesz. Sajnos a phys dmg önmagában úgy látom, hogy nem okoz armor breaket.
Itt van egy összesítés, hogy mivel lehet elérni, nézd meg, befér-e valamelyik a skilledhez. Szerk: talán a Splinter kellene a skill mellé, az az, ami phys dmg alapján ad Armor Breaket.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
De nem hallgattam, mivel már tegnapelőtt megmondtam:
"Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)"
De én ezt most lezárom, mert láthatóan két malomban őrölünk. Te a GGG-t okolod a saját rossz döntésedért és hahaha, jól megszívták, most bezzeg változtatnak. Én meg ha idegesít a játék, akkor nem játszom vele, viszont örülök, ha a készítők meghallgatják a kritikát és reagálnak rá. A kritika és a fikázás közti különbség, hogy az első nem merül ki abban, hogy fújmocsokjajdeszar, hanem próbál valamilyen megoldást is javasolni. ld.: ne csak a Parry legyen a charge forrás alacsony szinten.
Még egyszer: az EA indulásakor ugyanez a panaszáradat ment minden classnál, az A1-A2 szinte játszhatatlanul nehéz volt. Részben mert ismeretlenek voltak a mechanikák, részben mert mindenki kezdő volt vele, a streamerek is, ki kellett tapasztalni, mi működik, mi nem. Régen volt, úgy látszik mindenki megfeledkezett róla. Szerintem a játék eleje most is nagyon nehéz nulláról, bármit indít valaki.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem osztom az észt, csak unalmas három-négy havonta ugyanazokat a sirámokat hallgatni. Pont ugyanez a nyavalygás ment a megjelenéskor. Aztán kiderült, hogy mivel a stremereknek is csak 24 órából áll egy nap, meg ők sem MI-vel működnek, hogy játék közben még fejből tudják az összes új és régi skill-cucc leghatékonyabb kombóját, az első pár nap nyögvenyelős. Az a ritkaság, ha nem. Ezek szerint most 48 óra sem kellett hozzá.
Nem érdekel sem a netes siratófal, sem a játékosszám. Azzal játszom és azért, ami és ahogy szórakoztat. Igen, eszem ágában sem volt egy új buildért pluszban szenvedni - de senkinek sem volt kötelező. Neked sem. Igen, EA fázis, ráadásul a GGG nem a kifinomult balanszairól híres, tehát sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz.
Direkt megnéztem még egyszer, amit utoljára írtam - egyetlen szóval sem említettem, hogy NEKEM mi megy könnyen vagy nehezen, a generál reakciókról beszéltem, ebből a szempontból teljesen indifferens, hogy én nem nulláról kezdtem. Ha neked az a szórakozás, hogy sajtreszelővel recskázol, amikor saját magad szerint is lenne más kipróbálható lehetőség (azon kívül is, hogy NEM játszik az ember valamivel, ami nem szórakoztatja) - well, mindenki a saját idegösszeroppanásának a kovácsa. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
+1: azért is mindenki a LS-t tolja, mert ez egy ligakezdő buildhez való skill. Nem kell hozzá szinte semmi, jól skálázódik, jó az összhang a clear és a bosskiller skillek között. Az electrocute védelmet is jelent, könnyebb vele a haladás.
Ahogy beindul majd a "liga", elő fognak kerülni a nagyobb befektetést igénylő buildek is, és szerintem a bleed is nagyon jól fog muzsikálni, csak ahhoz nem elég a random drop. Azok a buildek meg már nem fognak a deadeye-ra hasonlítani. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
amennyire én látom, megint tavaly december elején vagyunk, amikor bele lehetett fulladni a zokogásba, hogy a PoE2 játszhatatlanul nehéz, egyik class sem működik, csend van, hó és halál, kész, minekcsinálták, broáf.
Ez ment egy hétig. Aztán jééé, valahogy mégis lettek olyan buildek, amelyek miatt most már le kellett tiltani, hogy a fázisos bossokat leverjék az első fázis első három másodpercében.
Miért nem próbálsz ki mást? Azért mert pár streamer körbezokogja a netet, hogy jajajajaj, az első próbálkozása nem sikerült, szar az egész? Engem mondjuk egyedül a Huntress érdekelt, de azt mondani, hogy egy meglévő classhoz egy új acendancy semmi újdonság, az azért elég merész kijelentés, még a PoE2-ben is.
Privát tippem, hogy egy héten belül ki fognak jönni az Amazon alt buildek, amelyek nem a lándzsa-pajzs kombót fogják használni. A fegyveren lévő accuracy phys dmg skálázása gyakorlatilag bármilyen attack buildhez működik. Most nyilván mindenki kötelességszerűen az új cuccokat használja, teszteli, de 48 órája van kint a játék. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
a lightning spear-rel erőlködsz, vagy a twisterrel? Nekem a LS elég sima, igaz még nem fejeztem be A2-t, csak pont megcsináltam az első trialt.
-
Har_melin
addikt
neked azért egyszerűbb, mert te egy buildhez keresel leírást.
De egy tartalomgyártó, akinek mondjuk van harminc, negyven buildje, most gondold el a mostani patch után mennyi meló lenne azokat mind frissíteni, átnézni, hogy melyik supportot kell inkább másra cserélni, stb. Plusz a követelőző közönség, amelyik elküldi a halálba a livestream alatt, mert nem frissítette azt a buildet, amivel ő éppen játszani akar. (Konkrét eset, nem kitalált.)
A videót a stream közben felveszi, aktiválja és kész, ott a frissített változat.
Én sem követek sokat, rendszeresen egyedül Pohx-ot és néha belenézek egy-két másik, nekem már bevált buildet készítő videóiba, ha érdekesnek tűnnek. A mai struktúra adottságának tekintem, hogy ha friss információkat akarok kapni, akkor annak most ez a módja. Ráadásul ellentétben a szöveges anyagokkal, a videóban konkrétan látom, hogy mi történik. Hányszor lesz majdnem RIP, mennyire fluid a játékmenet, mennyire kell kiteolni, stb. Én már egy csomó, istenített buildbe belefutottam, amelyek valószínűleg tényleg baromi jók voltak, csak éppen az én játékstílusomnak nem feküdtek. -
Har_melin
addikt
Tegnap Pohx beszélt erről:
- egy rendes szöveges leírás összerakása idő. Az alatt akár játszhat is.
- a játék balansz változásai miatt statikus - ld. a lejjebb belinkelt überbosskiller buildet, amiről ha lenne leírás, akkor már nem lenne érvényes pont a lényegi részére. Vagy állandóan frissíteni kell(ene), arra meg ld. az előző pontot.
- twitch chatből, yt videóból bevétele van a streamernek, a maxroll szövegesből nincs, márpedig ők ebből élnek.
- pontosan ahogy írod, az emberek nem szeretnek olvasni, ezért akkor is elkezdik kérdezgetni a live streamekben, ha feketén-fehéren ott van a leírásban. Akkor meg minek pocsékolja rá az idejét?Biztosan minden streamernél más és más ezeknek a súlya, meg másoknál biztosan vannak egyéb dolgok is, de ez a lényeg. Mondjuk én csak olyan stremereket követek (nincsenek sokan), akik képesek egy kb. 15 perces videóban összefoglalni egy build adott állapotát: milyen skilleket használ milyen supportokkal (kiegészítésként, hogy miért azokkal), milyen statokra kell rámenni a cuccoknál, hogy néz ki a fa, plusz aktuális gameplay, lehetőleg bossal. Ha valami lényegeset változtat rajta, akkor felrak egy újat, hogy az előzőhöz képest mi változott. Ez egy egy ninja linkkel már elég ahhoz, hogy követni lehessen egy buildet.
-
Har_melin
addikt
háromszor egymás után kivágott a játék, szerver nem elérhető. Az a szép, hogy éppen skillgemet csináltam, beraktam a gem slotba, játék elszáll, újra belogolok, a gem sehol, de az uncut gemekből kevesebb lett.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
én játszottam LA deadeye-t, de nekem sokkal kevésbé tűnt simának a játékmenet, mint eddig a huntress-szel. Lehet, hogy én rotáltam rosszul a kombókat. Könnyen lehet, mert az Univerzális Leveling Builddel mentem végig a kampányon, tehát nem igazán szereztem rutint benne, de elég tisztes gearrel is esetlegesnek éreztem lvl76-on sima t4-t5 magic mapokat. Messze nem volt az a clearspeed, amit vártam volna.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Tippre (ahogy mondtam, nem néztem reakciókat) a bleedes buildek szívnak keményebben. A bleednek (és mindeiygik DoT sebzésnek) megvan az a nagy hibája, hogy nulla plusz defenzív layert ad. Nagy pdmg => stun. Nagy cold dmg => freeze. Nagy Lightning dmg => electrocute vagy shock. Mindegyik meggátolja az ellenfelet az akcióban, ezáltal nő a túlélési esély. Ráadásul mivel a "nagy" mindig az adott szinthez igazodik, egy folyamatosan elérhető, nem csak egy adott szinttől. A DoT-nál igazodik a sebzésem a fejlődésemmel a monsztákhoz, 100% és 0% HP között egy rare ugyanúgy agyoncsap, nincs biztonsági szakasz, amikor csak én sebezhetem, ő meg nem.
Én mai zárásként letoltam az A2 első pályáját, Rathbreaker mindig mumus volt. Most csont nélkül megfeküdt, pedig még mindig nincs Combat Frenzy skillem, ami nagyon kellene a többi attack skillhez. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
akarja a rosseb
Van egy Kitoko kesztyűm, lvl 26-tól használható, minden lighting sebzés beszámít az electrocute-ba. Mire a trialt megcsinálnám addigra szerintem vagy megpusztul a lightning sebzéstől, akit meglövök, vagy mozgásképtelen lesz. (standardben megyek, tehát relicekkel is fel vagyok töltve.) -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
ott még nem tartok, majd meglátom, de nekem Pohx elég megbízható etalon, ő meg ma délre letudta vele SSF-ben a kampányt. Direkt nem néztem reakciókat, meg jajgatásokat.
Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)
Mivel én hagytam a pi-ba az önérzetes, "induljunk nulláról" hozzáállást, leveling cuccokkal, jeweler orbbal, végtelen mennyiségű pénzzel a kezdeti gamble-höz simán hozható brute force-szal az a sebzés, amihez egyébként a frenzy charge kellene. Így is volt, amikor behaltam, de összességében egy kellemes kezdő karakter eddig. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
LOL, a Tempest Bellt visszavették az eredeti 4 kombóra. Kíváncsi lennék, ki volt az a zseni, aki szerint a class egyetlen boss skilljét ugy kell nerfelni, hogy bossok ellen szinte használhatatlan legyen?
Na mindegy, én közben átlábaltam A1-en, ez a lightningos huntress (még nem amazon) így nem nulláról indítva egészen kellemes. -
Har_melin
addikt
tettem még egy próbát a monkkal (kék map, nulla mod a waypointon), így már működött, de a stun módosítás brutális. Majd később meg kell néznem, mit lehet ES buildként tenni ellene, mert pillanatnyilag ez tűnik a fő problémának. Ha éppen nem stunoltak, akkor használható volt a build az összes nerf dacára is és bár a Grim Feast nélkül rendszeresen kellett a meditationt használni, a 11k ES elég volt ahhoz, hogy ne legyek életveszélyben.
Cserébe próbáltam egy amazont indítani, szokás szerint Pohx buildje a minta. Ránézésre elég jó lehet, az hogy a bossokat is elég stabilan tudja electrocute-olni, szimpatikus. Én persze csak lvl5 vagyok még, inkább nézegettem, mint játszottam, de bíztatónak látszik.
-
Har_melin
addikt
próbaként belogoltam egy t15 boss+corrupted mapra a monkkal - azt hiszem a második pack ki is nyírt. Vagy benéztem valami modot a mapon, vagy nerfeltek még valamit, amire nem figyeltem, de azért 11k ES-sel eddig nem kellett az életemért aggódnom. Az első összecsapástól kezdve szinte folyamatosan stunoltak, alig tudtam én támadni.
Szóval monknak annyi, pá. Ez valóban nem nerf, hanem kuka. Sajnálom, nagyon élvezetes build volt. -
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
fogalmam sincs mi mennyit fog érni, annyira vagyok képben, hogy két, kiemelten keresett base-t tudok. De a patch után tuti, hogy egy csomó minden átvariálódik, eleve jön majd azt hiszem vagy 100 új unique cucc, a franc se tudja előre, mi lesz keresett.
Neversink mindig csinál lootfiltert, az jelzi a keresett base cuccokat is. Hozzákapcsolod az accountodhoz és automatikusan frissül, ahogy változik az economy. -
Har_melin
addikt
azok pricefixerek. A kék (topáz?), cold res gyűrű a Dream Fragment chance miatt ment nagyon. A smaragd (zöld) kevésbé volt értékes, de az is sokkal többet ért 1 exánál. A heavy belteket dobja nálam is értékesnek, de őszintén megvallom, azt talán egyszer próbáltam eladni, nem volt akkora bolt, utána már nem foglalkoztam vele.
-
Har_melin
addikt
most néztem meg kicsit célirányosabban, főleg az Ice Strike monkom kapcsán, mert eddig az volt a legstabilabb build, az egyetlen megbízható bosskillerem.
- a mostani 6300 ES várhatóan lemegy valahol 5000 környékére.
- a Grim Feast nélkül a mapozás sokkal szaggatottabb lesz, mert állandóan le kell majd állni használni a Meditationt.
- a Tempest Bellt amennyire látom szarrá nerfelték, minden vonalon. Csökken a sebzése, sokkal ritkábban tehető le, vagyis bossok ellen is lesznek lyukak.
- ehhez jön, hogy a freeze eleve majd sokkal lassabban épül fel.
- az Inegnuity nerf miatt a sebzésem nem tudom, mekkora része megy a kukába, de sok.
Összegezve: igen, OP volt az Invoker. Olyan 20-30 div körül lehet, amit ráköltöttem, ezzel lehetett mapbossokat és T1-T2 endbossokat farmolni anélkül, hogy állandó stressz legyen a játék. Nekem ennyi mondjuk jó két hónap alatt jött össze, szóval nem volt teljesen sétagalopp, de így élvezni tudtam valamennyire a grindelést, a lvl90 fölötti lassú haladást, mert nem folymatos rip-közeli élmény volt játék. Ennek most várhatóan vége, bár egy gyors próbát azért majd teszek vele péntek este. A kedvemet minden esetre inkább lelohasztották, mint felcsigázták. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én elkezdtem végigolvasni, aztán próbáltam szűrni az általam játszott buildekre, de a lényeg - nerftenger a köbön és ha van buff, akkor az olyan buildeknél, amelyek nem érdekeltek. Van, ami mérsékelt(nek tűnik), van pár nagyon durva. Ez utóbbiak valamennyire várhatóak voltak, pl. az ES generálás, eva/ES bónuszok a fa jobb oldalán, de ettől még azok a buildek nagyon fognak szívni. A Grim Feast teljes kikukázása nagyon durva lesz az összes CI buildnek.
Én tuti, hogy nem fogok elkezdeni semmit, nincs kedvem szopóroller tengerimalackodni. Várok legalább egy hetet, amikorra lecseng az első dráma, kiderül, mi maradt életképes, ne adj isten mit fognak vissza buffolni valamennyire.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Akkor eddig lehet, hogy mázlim volt és hamarabb kiiktattam a forrását a dolognak, mint hogy észrevettem volna. A második esetben esélyem sem volt mert valami csótány packot érintett és azok eleve eltűntek a skill effektek alatt, nem is láttam, hogy hol vannak a célpontok. Ráadásul elég gyorsak is, mikor megpróbáltam leszakítani párat a csordából, vagy csak visszavonulni, pillanatok alatt a nyakamon volt az összes újra.
-
Har_melin
addikt
Másodjára halok be egy Vaal City mapon (most már semmilyen waypoint módosító nincs rajta, csak ami a mapról jön). valami olyan rare módosítóba futok bele, amelyik vagy sebezhetetlenné teszi a követőit, vagy feltámasztja őket (a franc se látja a tömegben), és közben saját maga is folyamatosan visszatölti a HP-t. Valószínűleg nem a waypointttól függ a dolog, bár nem tudom, de én ilyennel még nem talákoztam. A map szintjátől nem függ, az egyik halál T15-ön volt, a másik T11-en.
Volt már valakinek ilyen afférja? Mi ilyenkor a teendő? Nem papírtigris buildek, az egyik egy nagyjából mindent vivő IceStrike monk, a másik egy Lightning Arrow deadeye és mégis megfektette őket. -
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
a kampány kihagyásának a leghetősége már régóta téma a PoE-ban, rendszeresen előkerül, mindig elutasítják. Az egyben engem már azért nem zavart, mert több évnyi rutinnal igazából bármivel, ligakezdő karakterrel is át tudtam rohanni rajta két-három nap alatt. (Ami egy örökkévalóság a powerplayerek 5-6 órás, vagy még gyorsabb meneteihez képest.) A kettőben már tudom, hogy hol mire számítsak, de még nem ismerem annyira a mechanikákat, supportokat, hogy ugyanolyan magabiztossággal haladjak. Ráadásul a kettő pályái sokszor elb*ttul hosszúak, csomó labirintussal, amiket végképp nem volt energiám megtanulni.
A HC ehhez még külön haba a tortán, szóval részvétem, az én tűrőképességemet ez már messze meghaladná. -
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
nem panaszkodok, ez olyan, mint ha az uszodában arra panaszkodna valaki, hogy vizes lesz a medencében.
A repetitivitás ennek a műfajnak olyan tulajdonsága, amit legfeljebb enyhíteni tudnak a fejlesztők így vagy úgy, de megszűntetni nem fogják tudni. Aki ilyen játékkal játszik, az ennek a tudatában teszi, legfeljebb mindenkinél máshol van az a pont, ahol a megszokás már felülírja az elérhető bónusz utáni vágyat. -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jó, én mondjuk úgy, hogy mázlista voltam, mindkét build, amivel eljutottam a 7-8-ig, képes volt a trialmastert nagyjából stressz nélkül lecsapni. A sekhma trialokat elviheti az ördög, ezzel ezer százalékig egyetértek.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na ez meg olyasmi, amit én nem csinálok soha. Lehet, hogy ötször, tízszer elbukom, lehet, hogy emiatt elmegy a kedvem az egésztől és jegelem hónapokra, de még soha nem carryztem. Nem valami "morális" okból, ha a carry legit és nem számít cheatnek, akkor semmi közöm hozzá, másnak mitől szórakoztató a játék, nekem pont ez a rész nem vonzó. Valahol ez egyébként összefügg azzal, amiért nem akarok extra tartalom nélkül új ligát kezdeni. A kampányban már pontosan tudom, melyik boss mit csinál, mire kell(ene) figyelni és azt is tudom, hogy csak gear kérdése, hogy mindegyik pikk-pakk leverhető legyen.
Egyértelműen kihívás vacak gearrel szembeszállni velük (a PoE1-ben volt egy srác, aki valamelyik ligát full fehér cuccban tolta), de ez engem ugyanúgy nem vonz, mint a HC vagy az SSF. Inkább megpróbálom azokat a bossokat, amelyekhez még nem jutottam el, de akkor meg nem érdemes az időmet kötelező kűrökre elpocsékolni. Szerencsére senki sincs rákényszerítve, hogy valaki más dilijei szerint játsszon, mindenki a saját kedve szerint tudja élvezni (vagy unni) a játékot. -
Har_melin
addikt
11 éve játszom a PoE-val. Most a kettőben felhoztam mapozásra öt karaktert. Nekem ennyi bőven elég a repetitív kötelező feladatokból. Egy új build amúgy is mindig nulláról indul, mindig meg kell tanulni. Heti pár óra játékkal nekem nulla vonzerőt jelent, hogy azzal is kínlódjak, amivel nem muszáj. De mindenki a saját kedve szerint játszik, ha azt élvezed, akkor azt csináld.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
engem legfeljebb egy-egy új build kipróbálása érdekel, ahhoz meg inkább szopás, mint élmény a kötelező fejezeteken szar gearrel átvergődni. Ha van olyan tartalom, ami csak a patch utáni változatban érhető el (és tetszik) az más, de ha tényleg minden hozzáférhető lesz a legacyban is, akkor kínlódjon a szintezéssel a harapós ló.
Hozzáteszem, én még 10+ év alatt soha, egyetlen ligában sem jutottam el odáig, hogy mindent kipipáljak, pár übermázlis dropot kivéve soha nem dúskáltam a currencyben, hogy pénz nem számít alapon szereljem fel a karaktereimet. Amikor leálltam egy-egy ligával az nem azért volt, mert már nem lett volna hova fejlődni, hanem mert ráuntam a végeérhetetlen grindre.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ez biztos? Mert akkor az economy reseten kívül valóban semmi értelme a "ligának". Az meg igazából legfeljebb azoknak jelent könnyebbséget, akik eddig egyáltalán nem játszottak vele és nincs semmilyük.
Ha tényleg megkapjuk az összes új skillt, osztályt, cuccot a legacyban is, akkor a franc se fog nekiállni nulláról felkínlódni egy új karaktert, előszedem a jó kis leveling cuccokat és hajrá. -
Har_melin
addikt
első blikkre a Ritualist tűnt nekem a másztszí újdonságnak a +1 gyűrűvel és a felturbózott statokkal. Ha az Ingenuity-höz nem nyúlnak akkor ez egy borzasztó power creep lesz, szinte bármilyen skillel.
Kicsit jobban megnézve viszont azt hiszem, az Amazon lesz a befutó, az In for the Kill és Penetrate ággal. Nem tudom, milyen statok lesznek majd a lándzsákon, de egy íjon már T8 Accuracy is 347-450, ebből kap 86-125 flat phys dmg-et. ez a másfélszerese a legerősebb base-nek és több mint a duplája a legjobb flat phys módosítónak. Add hozzá a rare és unique mobok elleni +50% sebzést (itt azért majd megvárom, hogy milyen feltétlekkel aktiválódik az Open Weakness), meg a 40%-kal megnövelt skill speedet. Ez papíron nagyon brutálnak látszik pl. egy Lightning Arrow buildnél. De akár Ice Strike staffos buildnél is.
-
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
eleinte minden currency sokkal olcsóbb, viszont kevés cucc van a piacon. Azért rohan minden powerplayer a mapokra, elcsípje azt a sweet spotot (általában másfél-két hét után szokott eljönni), amikor ő már elég sok currencyt begyűjtött, de az infláció miatt még nem szálltak el az árak és viszonylag(!) olcsón lehet endgame farmolós cuccokat venni.
"Megérni" ritkán éri meg, ha van egy fullra felhúzott, felszerelt karaktered, amivel már nem is igazán kereskedsz. Az új liga miatt a régiben valószínűleg sokkal kevesebben maradnak. Tehát bármit, amit nem alván keresztül akarsz venni vagy eladni (ésszerű áron) egy örökkévalóságig fog tartani.
De igazából senki nem az economy miatt kezd új ligát, hanem hogy kipróbálja az új lehetőségeket.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
két map tabod van, ha most is megvetted és az 1 idején is. Lehet, semmi nem tiltja. Annyi, hogy tudtommal az affinitást csak az egyikre tudod beállítani.
-
Har_melin
addikt
lejárt a szerkesztési idő, szóval:
Mindegyik Tierhez hat al-tab tartozik, a fő tabon az affinitás bekapcsolásával automatikusan a megfelelő tier rekeszébe teszi majd a mapot.
Az al-tabok specifikálhatók (lehet pl külön csak a rare mapoknak), de az ezekbe szétválogatást már nekünk magunknak kell intéznünk. A Shift+Ctrl lenyomásával abba az al-tabba rakja vissza a mapot, amelyikben éppen állunk, a Ctrl-lal pedig mindig az elsőre. -
Har_melin
addikt
Köszi a segítséget.
Cserébe a mai jó hír: aktiválták a map stash tabot. -
Har_melin
addikt
én egy ilyet vettem magamnak karácsony előtt (itt ajánlották) és szerintem teljesen jól működött, csak én nem voltam kompatibilis vele, maradtam az egérnél. Vissza is küldtem gyorsan, amíg még élt a karácsonyi ingyenes opció, de mondom, a kütyü teljesen jó volt, jól működött, nem az ő hibája volt. Van hozzá egy BT dongle is.
-
Har_melin
addikt
éppen dolgozm rajta, rögtön lenne egy kérdésem: kontrollerrel hogyan lehet előhívni egy cucc tier információit? Azt, amit PC-n az alt-ra mutat meg?
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
márhogy milyen "default filter"? A poE2 sajátja? Az egy nulla.
A Neversink féle, konfigurálható filtert használd. -
Har_melin
addikt
ha valaki úgy érzi, a 2-t nagyjából kijátszotta, vagy már unja az endgamet, annak szólok, hogy jövő héten kezdődik az 1-ben egy teljesen zizi liga. Minden eddigi ascendancyt lecserélnek olyanokra, amiket valamikor terveztek, de aztán ezért vagy azért kikukázták az ötletet.
Magyarán a hardcore PoE játékosoknak is pont ugyanolyan ismeretlen terep lesz a 19 új opció, mint bárkinek. A pályák, skillek, bossok persze maradnak az 1-ben meglévők, és már csak a craftolási különbségek miatt is érdemes szerintem belekukkantani.
Rövid, alig egy hónapos event (feb. 20-tól márc.23-ig) és ebben a formában nem lesz folytatása, de az összeszedett cuccok a végén nem mennek kukába, a karaktereket át lehet specelni a "normál" subclassokra. -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Eredetileg a 7-8 pontot a sanctumban akartam megcsinálni, de lazán elhasaltam a negyedik szinten. A bosshoz már be se mentem, nem volt kedvem még XP-t is veszíteni. Mivel keveset játszom, nekem abból egy 30-40 percnyi szopás (mert ráadásul maxresekkel és plusz honorral is nézni kell, nehogy valami totál kib*ós utat válasszál) nem pálya azért, hogy talán essen valami jó.
Az ultin nagyjából sebezhetetlen vagyok a dot sebzésektől, (van egy corrupted blood immunitást adó jewelem, az sem zavar). A sima phys és ele sebzéshez elég 10k+ ES, amit ráadásul akár a trial közben is vissza tudok tölteni, ha véletlenül valami nagyon durva monszta esne be. Ráadásul első pillantásra látom, melyek a fixen nem választható és nyugodtan felvehető debuffok, nem kell sakkozgatni. -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
annyira nem zavar, csak meglepődtem egy kicsit, mert egy ideig úgy tűnt, valahol 280-as szintnél beáll az árfolyam.
A monk buildemen csak soktíz div beruházással lehetne érdemben fejleszteni, de már most is inkább én vagyok a szűk keresztmetszet, nem a cucc. Most húzok egy (majdani) Lightning Arrow rangert, egy stat stacker chayula monkot, majd meglátom, melyikkel mire jutok. Meg van a most már valamennyire működő, de ezért a számomra kellemesen játszhatótól még messze lévő sorci. Az invoker fix bevételi forrás az ultimatumokkal, a szűk keresztmetszet megint én vagyok, mert keveset játszom. Valószínűleg még kevesebbet fogok, ha jön a jobb idő.
Szóval nem igazán érint az árfolyam, mert eleve a maximum pár dives ársávban lehetek érdekelt, azt meg a trialokból bármikor elő tudom teremteni, most is van a ládában vagy tizenöt.
-
Har_melin
addikt
ennyi scammer idiótát. megint esett egy stellar. próbáltam 160-ért, senki, 155-ért senki. kiraktam 150-ért (valószínűleg tényleg van egy erre beállított szűrőjük), pár másodperc múlva elkezdett özönleni az invite.
- az első már be sem jött, rögtön kilépett a partyból
- a második berakott 20-at és visszakérdezett, hogy mennyi is volt? Ja, nem lehetne inkább 140?
- a harmadik már eleve 140-et rakott be, és utána kérdezett vissza - de aztán inkább berakta a 150-et.
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a kb. 10-12 jelentkezőből hányan próbálnak még meg lehúzni.Viszont a div-exa cserearány most 308 Alvánál

-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Az 1-ben egyébként volt olyan overlay, amiben tudtad automatizálni a lekéréseket, válaszokat, a lekérés újrázását, de ez tudtommal a 2-ben még nem működik. Ettől sem válaszolnak többen, de elég volt egyszer ráírni az illetőkre, utána a játékban maradva tudtad frissítgetni a kéréseket.
Valami valószínűleg most is van, mert többször kaptam már hosszabb, udvarias elköszönést, amit aligha akkor pötyögött be az illető, de nem kerestem rá jobban. -
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
A GGG (korábban Chris Wilson, most Jonathan) berögzült ideája, hogy a trade a játékosok közti interakciót segíti és nem akarják automatizálni. A játék indulása, de lagalább is a trade appok megjelenése óta bírálják, támadják, a GGG ragaszkodik hozzá. Sokáig még saját trade felület sem volt, külső appon keresztül tudtál csak kereskedni. A public stash, amiben legalább a te eladandó cuccaidat láthatják mások, az is csak pár éves, addig egy külön fórum topicba kellett beposztolnod, amit el akartál adni, vevőként meg egyesével végigböngészni az összeset.
Tavaly a Settlersben vezették be, hogy legalább a bulk cuccokat a játékban lehet adni-venni.
Ez van, ez sajnos a játék megszökik vagy megszokik eleme. Lehet miatta írogatni a GGG-nek, az eddigiek alapján úgy 10 év múlva lehet, hogy megint lépnek egyet előre. -
Har_melin
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
őszintén sajnálom a kezdőket ezek miatt a szemétládák miatt. Eddig általában az első két-három képernyő után már a normális árak jelentek meg a trade-en, de most vagy öt képernyőnyi ajánlatnál is még csak 1-2 exánál tartott a dolog. Az EE2 sem segít, mert ott is az ajánlatok alja jelenik meg.
A ninja volt korábban jó erre, de annak az árfigyelő része még nem működik, a build része is csak most lett akítv. -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
úgy látszik, most már több, felraktam és azonnal nyolcan írtak rám. Sajnos túl tisztességes vagyok, eladtam az elsőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy Kitoko kesztyűm, lvl 26-tól használható, minden lighting sebzés beszámít az electrocute-ba. Mire a trialt megcsinálnám addigra szerintem vagy megpusztul a lightning sebzéstől, akit meglövök, vagy mozgásképtelen lesz. (standardben megyek, tehát relicekkel is fel vagyok töltve.)