Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Mercenary esetén próbálta valaki a Mirage Archer skillt? Bárhogy próbálom, sehogy sem tudom aktiválni. Weapn settek megnéztem, azok jónak tűnnek. Van 60 spiritem, skill gem nincs benne, így elvileg működnie kéne. De az az érdekes, ha bekapcsolom és ON-nak mutatja le sem veszi a spiritet, így valamiért nem aktiválódik. Tipp?
-
pomk
őstag
PS5 esetén a 0.3-as patch óta elég komoly akadások vannak ha egy nagyobb packkel kezdek el harcolni, főleg ha valami area effectes skillt használok. Más is szembesült ezzel a problémával? Köze lehet ennek ahhoz, hogy milyen szerverre vagyok csatlakozva? Ha jól emlékszem egy Youtuber tanácsára korábban a Milan szerverre váltottam.
-
pomk
őstag
Mindenképp? Van más opció?
Úgy vettem észre, hogy az archer a leggyengébb. Vagy a poison cloud + robbantás miatt mégsem?Scepterekkel az a problémám, hogy eddig amiket befogtam mindegyiknek elég magas 70-80-99 spirit igénye volt és annyival meg nem sebeztek többet amennyivel kevesebb skeletont tudtam használni. Vagy vaal guard esetén ez még elfogadható mértékű? Ha jól emlékszekből, abból több fajta is van más-más fegyverrel. Melyikre gondoltál?
-
pomk
őstag
Witch-ek adjatok tippeket

Doryaninál elfogyott a minion buildem, alig csipegetik le a HPját. Már a Black chamber is gyanús volt, mert addig mint kés a vajban úgy haladtam a 6 storm mage + 2 skeli warriorral, de ahogy ide beléptem mintha +5 szintet ugrottak volna a mobok. Nagyon lassan haladok, figyelni kell minden mobnál nehogy meghalljak, nagyon fura...
Passive treen szinten minden pont minion attack, speed és HP növelésre ment. Storm mageknél shock helyett electrocute support gemem van, ezt esetleg kivegyem? Mert akkor lenne a shock miatt +20% sebzésem. De boss esetén talán hasznosabb az electrocute? Ascendancyban eleinte az Infernalist volt a hound miatt, de most Lich vagyok. +20% ES és Necromatic Conduit.
Van esetleg valami spell, ami single target ellen hasznos lehet witch esetén is? Ti mit használtok? -
pomk
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Na megvan a hiba... user error.
Tegnap este átnéztem még egyszer és rosszul emlékeztem. Összekevertem a Sacrificial_Lamb_II support gemet a Sacrifice spirit gemmel.
De ha már itt tartunk a Sacifical Lamb support gem mire való, ha nem arra hogy a saját minionjaidat felrobbantsd?

Edit:
Meg is van a válasz:
Beneficial Interactions: This gem is particularly useful for building around specific types of minions. For example, if you have Skeletal Warriors and Skeletal Snipers, you could support the Warriors with Sacrificial Lamb to ensure they are always prioritized for the benefits of your Pain Offering skill, such as damage bonuses or defensive buffs.Szóval nem a Detonate Dead kiszolgálására szolgál, hanem a Pain offering skillekére.
-
pomk
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Szerintem ez más, mert itt az Arsonist skilljét használja. De én konkrétan a Detonate Dead skillre gondolok.
-
pomk
őstag
Szeretnék egy minion robbantós Witchet kipróbálni. Találtam egy Quadzillát ~3.500 Hp, betettem sacrifice support gemet, skill infonál nem aktív a untarget lehetőség, de hiába nyomom a Detonate Dead-et, nem a miniont robbantja hanem a hullákat. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a scpetert robbantsa fel?
-
pomk
őstag
Tipp: tegnap egy bossnál, aki egy quest itemet ad egyszerre halltunk meg így nem tudtam felvenni az itemet. Kisebb pánik tört ki rajta, de végül eszembe jutott, hogy ha ilyen esetben vissza mész a zóna bejáratához, kilépsz majd a bejáraton hosszan kattintasz vagy PS esetén X-et hosszan nyomod, akkor felajánl egy menüt ahol ki tudod választani hogy az előző "instába" csatlakozol vagy újra nyitsz egyet. Így sikerült resetelni a területet és a bosst is...
-
pomk
őstag

Nem tudom az Armour Break I. / II. / III. support gem használható-e vele?
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Érti valaki, hogy hogy működnek a weapon skill pointok?
Láttam egy videót, ahol 'aszonta a sztrímer, hogy így kvázi dupla mennyiségű pontot tudsz kiosztani. Van a skill point, amit szint lépéskor kapok. Ha jól értem, ezt nem egyezik meg a weapon skill pontokkal? Azokat külön kapom, a sztori során mellék küldetésekből kapok weapon skill pontokat. Ezek azok, ugye? Passive tree nézeten jobb oldalon felül van a skill pont, alatta weapon set 1 és alatta 2. Ez idáig tiszta, de jól nézem hogy weapon skill pontot csak akkor tudok kiosztani, ha van mellette alap skill pont is? Ha nincs alap skill pont, akkor viszont nem tudom kiosztani ezeket sem?1 fegyvert használok mindkét weapon setre, ezt beállítottam az inventoryban. Mercenary vagyok. Azt szeretném elérni, hogy amikor a ballistát lerakom, akkor a ballistas passive skillek előnyeit használja, amikor pedig a crossbow-t használom, akkor azok. Ballista weapon set 2, crossbow 1. Passive treen ezek alapján osztottam ki a pontokat.
Az lehet, hogy vannak olyan passive skillek, amelyeknél nem lehet választani? Vagy az a lehetőség azért szürke, mert épp nincs szint lépésből kapott skill pontom és kvázi nincs mit kiosztani annak ellenére hogy weapon skill pontom még van?
In general hogy kellene ezeket kiosztani ha pl. kezdek egy új karaktert majd és kapok skill pontot és weapon skill pontot is? Ti használjátok? Ha igen, hogyan? Tudnátok egy példát mutatni?
-
pomk
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Egyébként miért kell a disangage?
Movemenet miatt szvsz teljesen felesleges. -
pomk
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Általában úgy haladok, hogy végig szaladok egy területen, húzom magammal a trash mobokat és amikor egy nagyobb csapat összejött, akkor gas greande - flash greande - gas greande - explosive shot - flash greande és ezt forgatom. Elite vagy boss esetén kb. ugyan ez, csak várok amíg gas greande leszedi az armort, közben dobom folyamatosan az explosive gránátot és próbálom helyben tartani, úgy mozgok hogy ott legyen ahol robbani fog. Explosive gránát a legerősebb, de annak a legnagyobb a detonation ideje, így azzal nem szoktam "bajlódni" csak az elitek vagy bossok esetén. Gránátos skill pontokat raktam, így mindegyik +1-et dobok ill. raktam be scattershotot és magnified effectet. Gas greande-be pedig ha jól emlékszem 50% armor break van. A support gemmekkel nagyon jól lehetne variálni, de nekem egyelőre nagyon kevés esett SSF-ban.
-
pomk
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én mercenaryt használok, meglepően erős és könnyű vele haladni. Legalábbis ahogy emlékszem a ~fél évvel ezelőtti időkre ahol a bossokat is volt hogy 4-5x körben tudtam megölni. Pl. Act2 első kentaúr boss mindig gondot okozott. Most kb. 10mp volt...
Csak néztem is..rádobáltam a gránátokat sorban, bumm-bumm-bébi pár lövés és done...Fura volt és valahogy azt érzem, hogy nem stimmel ez így. Túl könnyűnek érzem, furcsa... -
pomk
őstag
Boss-ok után kapok microtransaction achievementet, amit “k” billentyűvel lehet felvenni. 1 a gond, PS-en játszom.
Tudja valaki mi ott a k megfelelője? -
pomk
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Szerintem off handben van neki egy spear és a skillt arra lockolta. Disengage ha jól emlékszem spear-el használható csak.
-
pomk
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem eddig teljesen bevált és egész erősnek is tűnik. Most járok Act1 végén és eddig 1x haltam meg, az is egy Abys elite miatt. Az eddigi bossok simán mentek. Úgy emlékszem korábban volt pár aminél több kört is kellett mennem mire meglett.
Más ritmusban kell játszani a gránátok detonációs ideje miatt, de ha kialakítasz egy skill sorrendet, akkor azért lehet vele darálni.
-
pomk
őstag
Én egy gránátos ballistás Mercenaryt indítottam. Meglátjuk meddig jutok vele.
-
pomk
őstag
válasz
Szokratesz71
üzenetére
Milyen item filtert használsz?
-
pomk
őstag
Az ES értéke maximálizálva van, vagy arányosítva van valamihez (pl. health)?
Witch / Leech karakterem van, 919 ES-nél felvettem a Patient Barrier passive skillt és 1125 lett...Ezen kívül még felvettem a Ingenuity passive skillt +25 int-ért.
Olvastam fórumokon, hogy a 60% ES nem 1,6-os szorzót jelent, hanem hogy az alap ES-re ad 60% max értéket. DE ha vannak olyan felszereléseim, amelyek már eleve adnak +X% max ES-t, akkor ez az érték azokhoz adódik hozzá így: "increases stack with each other, so you went from X total increased to X+60 total increased"...
Nekem a "60% increased maximum energy shield" nagyon nem ezt jelenti...
Szinte felesleges erre pazarolnom ezt a pontot. Mit gondoltok?Másik kérdés, hogy a Hexblast-nak hogy kéne működnie? Lerakom a curse-t, megvárom míg aktiválódik és megjelenik az ikon a fejük felett, Hexblast és mintha semmi sem történne.
Az animáció megvan, mozog a karakterem, de az a "robbanás" effekt amit a skill bemutató videóján mutatnak elmarad. Én csinálok rosszul valamit? -
pomk
őstag
Első körben olvasd el ezt a Currency Guide-ot. Sok mindent elmagyaráz.
Az egyes elemeknél az ikon alatt van, hogy mire való. Ott a rarity is és egy rövid leírás.
Pl.:
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én is kezdtem egy új "Huntresst" ami valójában egy Ranger a Deadey ascendancy miatt.
Itt úgy terveztem, hogy főleg ranged lándzsa skilleket fogok használni.
Hááát, a bleed-hez képest ég és föld. Sokkal könnyebb és erősebb. És az új Culling skill nekem hasznos és használom is mind trash mobok, mind rare, és bossok esetén is. -
pomk
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Hogy / hol kell disenchantolni?
-
pomk
őstag
Tame Beast-et használ valaki?

Tegnap volt egy Quadrilla, ami "Heal allies" + "Volatile plants" modifier-e volt. Kb. tökéletes párosítás...lett volna, ha nem lett volna mellette egy másik rare és sajnos a kettővel együtt (főleg a heal miatt) nem bírtam, így buktam a Quadrillat (is). De aztán találtam egy másikat aminek wither auraája van, ami így hogy úgy néz ki átváltok spear thow-ra még jól is jön...
Azért a heal+volatile plantset nagyon sajnálom.
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor
üzenetére
Én bleed-el mentem neki, de mint kiderült (ahogy az előzőeknél is) sajnos a bleed - vagy legalábbis az én buildem - boss damagera édes kevés. Így Jamanra esetén is váltottam a Rapid Assaultot alap Spear Throw-ra. Így Rake-el rátettem a bleedet, majd messziről lecsipegettem a HPját. Nem néztem mennyi idő volt de hosszúúúúú
Vagy én vagyok béna, vagy a buildem gyenge / alacsony szintű, vagy a bleed gyenge, vagy nem tudom, de a fenti scenario ment szinte az összes act és middle bossra is Jamanra-ig. Most váltottam Glacial Lancere a Rapid Assault helyett. Ez egyelőre tetszik, bár még van mit finomítani rajta hogy sokkal több Frenzy Charge-om legyen mivel a bleed mellé nem igazán használtam így azokat a skilleket sem amelyek ilyet adnak. -
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én a 0.2.0-t egy Huntressel kezdtem. Szerintem elég jól lehet vele haladni, és nekem személy szerint bejön a parry mechanika és a combo pontok gyüjtögetése.
Nyilván melósabb, mert így kb. 4 skillt kell végig kattingatni (a korábbi 1click Herald of Thunder + Herald of Ice teljes képernyő delete helyett) és mint tudjuk, no offense és tisztelet a kivételnek, de az emberek lusták...
És valahogy nekem a fantasyba be is illik ez a parry + spear technika. Sőőőt, valahogy nekem kézen fekvőbb volt a parry -> disengage -> explosive spear kombó (+ ha kellett még mehetett a spear után a burning groundon a whirling slash). Ez az elején teljesen jó és lehet vele aprítani, haladni. Bár bossok ellen ahogy haladtam előre egyre kevésbé volt elég (vagy a szintem volt kevés...).
Most már át tértem bleedre, így ott most explosive shot + rake + rapid assault kombó megy és néha-néha blood hunt. A cull of the weak-el most kezdtem el kisérletezni, de egyelőre nem érzem szükségét, mivel a bleed vonalon jelenleg nincs olyan skill ami frenzy chargeot használna. És mivel culling strike az input hozzá, így számomra az is fura, hogy jön egy pack darálom őket, cull of the weak, majd csak a következő packre tudom elhasználni a frenzy chargeot. A parry technikával ezt már ugyan arra a packre fel tudtam használni. Ill. most ami még szerintem jó lesz, és bár lopott ötlet, de a spearfield lesz még jó skill a rake mellé.
Kicsit próbálom még ezt a bleed vonalat, de elég körülményes. Még...De még adok neki egy esélyt ha a passive treen eljutok addig, amivel lehet növelni a bleed magnitudeot. Szerintem az még nagy pluszt ad majd, főleg bossok ellen, mert ahogy írtam is bossok ellen vagy a szintem kevés, vagy a bleed gyenge...
Apropó, több videóban is láttam bleed buildek esetén, hogy a boss HP barján vannak piros téglalapok pluszban az eredeti HP baron, az micsoda?

-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Melyik support gemre gondolsz?
Bár elég pro vagy ahogy itt olvasom a hozzászólásidat, de nem az új Cull the Weak skillre gondoltál? -
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én bleed buildet viszek jelenleg: Explosive spear -> Rake -> Rapid assault -> Blood hunt (ezzel még ismerkedek egyelőre) + Herald of Blood.
Trash, unique, group esetén egész jó de bossoknál nagyon úgy érzem hogy kevés a sebzés. Tegnap este eljutottam a Colossus bossig. 3-4x próbáltam, de olyan kicsit a sebzésem (vagy a magas armour miatt), de csak alig csipkedtem le a HPját.
Tipp?
Valahogy azt érzem, hogy ez a bleed vonal nem lesz elég...a froston gondolkodom még, Fangs of Frost, Glacial lance kombó pontokkal. Csak ehhez meg jó lett volna a Herald of Ice...

-
pomk
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Bleed skilleket használok. A bleed is ailments-be tartozik, így én úgy értelmeztem első körben, hogy ha az első ütéssel rá kerül a bleed, onnantól az összes többi armour break-et ad. De utána jutott eszembe, hogy lehet hogy kéne alapból armour break a skillre, és azt növelné 50%-al?
-
pomk
őstag
Huntress Splinters passive skill másnak sem sebzi az armourt? Vagy alapból kéne egy skill ami igen és ez azt növelné 50%-al?
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ugyan ez volt induláskor is…
-
pomk
őstag
X-en azt írjak tölthető a patch consoleokra predownloaddal. Sikerült valakinek?
Jelenleg 1.022.000 verzió van fent, de a Check for update azt írja hogy a legutolsó verzión vagyok. PS5
Vagy az 1.022.000 az a 0.2.0 verzió lenne?!
-
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha jól értem (bár nem vagyok nagy endgame guru), de azzal, hogy a mappok esetén bevezették a "Number of Trials: X" számot ez teljesül, nem?
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Teljesen megértem amit írsz. No offense, de nekem meg pont a mapozás tűnik repetatívnak.
Bár még annyira nem merültem bele, hogy elég mély tapasztalatom legyen, csak a felszínt kapargatom...De nekem is a 10+ éves tapasztalatom során nem találkoztam olyan ARPG játékkal ahol az endgame nem a folyamatos, ismétlődő körökről és az egyre jobb itemek kereséséből állna.
De csak ismételni tudlak téged, mindenki mást szeret, mindenkinek más játék rész okoz örömet. És ez így van jól.
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én pont az ellenkezője vagyok!
Számomra az az izgalmas és érdekes, hogy hogy alakulnak az egyes karakterek nulláról. Milyen skillek vannak, melyiket hogyan lehet kombinálni a másikkal. Ezen felül ha nulláról indulsz, akkor azért nekem sokkal nagyobb a kihívás és van miért odaülni játszani, mintha indítok egy karaktert, eljutok Clearfell-be, kinyitom a ládát és kiveszem a szükséges skill / support / spirit gemeket, runeokat, geart. Nekem pont a fejlődés, gyüjtőgetés, karakter építés ami motiváló. Én biztos, hogy egy új ligát fogok indítani.
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
1-2 és 3-4 pontoknál emlékszem, hogy ugyan azzal a coinnal / amulettel tudtam többször is megpróbálni ha meghaltam a trial közben. Az 5-6 esetén viszont meghaltam, vissza tett az elejére ahol a dzsinn van, viszont eltűnt a coin az inventoryból és onnan is ahova be kell tenni. Így akkor gondolom új coin kell hogy újra próbáljam?
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az első kettőt sekhemas volt, a 3-4 chaos.
De nem sokkal azután hogy írtam, esett egy Djinn Barya, aminél már a commentben ott volt hogy ad ascendancy pontot. Viszont itt is volt egy számomra meglepő dolog: szintén ott volt hogy Number of trials: X (nem emlékszem a számra
), viszont meghaltam a trial közben és nem is tudtam újra indítani a trialt úgy mint az 1-2 pont esetén. Én bénázok, vagy innentől ez ilyen lesz, hogy 1 coin - 1 lehetőség? -
pomk
őstag
Cruel, Act3, Lvl. 65 witch. Esett egy lvl. 62 Inscribed Ultimatum. Number of trials: 7.
“Trial will not grant additonal asc. skill point”…
Nem egy ilyennek kellene adnia az 5-6 pontokat?
-
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Igen, aktív lehet mindkettő egyszerre.
DE mindkettőnek van feltétele hogy mikor adja be.
- Thunder esetén: "While active, killing Shocked enemies with Attack damage, will cause subsequent Attack hits to release lightning bolts which deals Attack damage to all surrounding enemies."
- Ice esetén: "While active, Shattering an enemy will cause an icy explosion that deals Attack damage to surrounding enemies."
Egy érdekesség, amit én is nem rég láttam egy videóban. A "shattering" nem feltétlenül kell, hogy frost kapcsán történjen. Itt megfagyasztja, majd az explosive shot felrobbantja őket => shattering, ami pedig beadja a Herald of Ice-t, ami újabb fagyasztás, robbantás, stb. és újra indul a kör.
-
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Olvass vissza, itt is sok tipp van és rengeteg guide videót is látni. De ha minion buildet viszel, akkor a passive treen minion pontokra pakolj.
-
pomk
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Bár a witch az egyik "legpasszívabb" karakter, legalábbis játékos interakció oldalról, de az egyik legkönyebben játszható és egyben szvsz elég erős karakter is. HA jó skilleket és megfelelő passive tree pontokat választasz. Van pár leírás withcről amit nekem tanácsoltak ezen a fóuon is, ha gondolod keress vissza. Kezdőknek kifejezetten ajánlott karakter!
Az a perfect jewellers orb az olyan nagy dolog?
-> Igen, eléggé!Örüljek én is, ha találok?
-> Igen, nagyon!Még az is lehet, hogy zúztam már be olyat.
-> Act3ban szerintem még nem
Mire tudom használni?
-> Fextralife WikiVan belőle "Lesser" és "Greater" verzió is. Lesser szerintem már neked is kéne, hogy legyen. Egyébként arra jó, hogy egy adott skill gem-hez + socketet ad az alábbiak szerint
Alap skill gem 2 socket -> Lesser jewellers orb +1 socket => összesen 3db socket lesz
3 socketes skill gem -> Greater -> 4 socket
4 socketes skill gem -> Perfect -> 5 socket -
pomk
őstag
Infernal Hound esetén hogyan tudom növelni a skill gem socketeket? Adtam hozzá már koábban egyet, így most összesen 3db van. Ha újra szeretnék hozzáadni, azt már a jelenlegi Jeweler's Orb-al nem engedi. Vagy nagyobb szintű Orb kéne hozzá?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem
De előre vetítem, hogy kevesen vagyunk és ahogy látom elég inaktív is...
Na majd ha elkészül az összefoglaló, mindenki oda akar belépni...
-
pomk
őstag
Nem néztem mást videót, nem tudom mi a stratégia ennél a bossnál, de nekem a Te videód alapján úgy tűnik, hogy pont az ellenkezőt kéne csinálni. Nyomott egy láng csóvát-sugarat és Te bent álltál a közepén.
Piros kör a karakter.
Kék vonalak / nyíl a láng sugár.
Zöld ahol szerintem lenned kéne hogy elkerüld.
-
pomk
őstag
Próbálgattam az Arsonist minionokat még a kampány elején, a molotov dobálás elég jól sebez, de egy gondom van velük: a Command skill amivel fel lehet robbantani a saját, alacsony HPjú egyéb minionokat (kb. Sekeltal Warrior-ban ez ki is merül...) azt én nagyon-nagyon elvétve tudom csak használni mivel nem nagyon halnak meg a Warriorjaim... Ugyan ez a Storm Mage...Így ha a command skillt is szeretném használni, akkor innentől kezdve marad a Sniper és / vagy a Frost Mage.
Én csinálok valamit rosszul? Kevesebb +10% minion life pont kéne a passive treen hogy gyakrabban lecsökkenjen az életük?
Vagy engedjem el ezt a command vonalat mert az esetek felében használhatatlan? -
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Viszont Fortress esetén -50% a sebzés...
Most nem tudok screenshotot készíteni, de este megnézem, de nagyon úgy rémlik, hogy a sebzése azért nem annyira elhanyagolható a többi skillhez képest. Legalábbis az én mixes witch buildemhez amelyben van 3 aktív skill is az éppen aktuális Minion skill-en kívül: Fire Wall, Firebolt és Detonate Dead. ~45 szinten vagyok, és ha jól emlékszem mindegyik skill ~200 DPS +/- 30-40. Ha berakom Fortress-t Firewallba -50% és mivel Ignite-ol is, így én nem használom a Fortress-t. -
pomk
őstag
-
pomk
őstag
Végülis át gondolva 10/11 RSel elég gyorsan meg lenne a 100% a Cast on minion death...
Próbálgattam tegnap este pár Cast on X skillt, de innentől kezdve sajnos egyik sem használható. Cast on ignite / freez / shock nem számolja a minion skilleket, Cast on minion death szintén kb. használhatatlan ha fel vannak turbózva a minionok. Az egyetlen lehetséges megoldás amire gondolok az a Sarifice support és Detonate Dead build, mert ebben az esetben gondolom számolná a minionok halálát? -
pomk
őstag
Cast on minion death miért nem számolja a RSeket?
-
pomk
őstag
Emlékszem hogy láttam egy support gemet vagy a passive treen egy pontot ami azt okozza, hogy amíg burning van addig nem szűnik meg a shock ideje.
Infernal hound + storm mages kombót szeretném így kipróbálni.
Tudja valaki melyik az? -
pomk
őstag
Van egy, amit én hoztam létre, de kevesen is vagyunk és nagyon eltérő szinten. De ha valakinek van kedve összefogni az itteni közösséget én is szívesen csatlakoznék. Sajnos nekem nem sok időm van játszani, esténként 1-2 óra csak...
Azt gondolom ez kevés ahhoz, hogy egy aktív guildet hozzak létre. Bár ez talán a jobban múlik a tagokon, mint a guild létrehozóján.
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Köszi a tippeket ismét!
A fogalmatlan túlzás, annál már 1 szinttel feljebb vagyok.
A witch / minion még új nekem. De az alap hasznos tippeket leírtad, örök hála!
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Köszi a tippeket!
Szintemet hirtelen nem is tudom, de 35-6 körül mozog. 280 körül van a spiritem, SSF anyagokból össze tudtam hozni egy 150+ spirite sceptert + a Sanguine Diviner Bone Wand-ot használom 96% spell damage miatt. Így Raging Spirit, 4 Sniper vagy 2-2 Sniper Arsonist, Reaver + Hellhound a csipet-csapat. Őket variálom, kísérletezek, éppen milyen kedvem van.
De eddig a Sniper Gas Arrow és a Flame Wall vagy Fire Ball robbantás amivel a legnagyobb sebzést tudom bevinni. Közben folyamatosan dobálom a Fireballokat és 1-2 Detonate. Én szeretem, ha aktívan részt tudok venni a játékban, így ahogy fent is írtam kicsit átmenet a karakterem a minion és a caster build között. Az itemeket gondolom főleg a +spirit miatt ajánlottad? A shieldet több minion build esetén is láttam. Ennyire jó lenne? A club pedig az attack speed miatt? A normal "attack speed" minionokra is érvényes vajon?
Btw. mit gondoltok a wand + scepter // scepter + shield // mace + shield a jobb? Bár ez gondolom attól függ milyen build. De most nekem a 150+-os scepterem mellé a fenti shield +50 spiritje vajon több DPSt ad-e, mint a mostani +96% spell damage?
Sok witchnél látom, hogy shieldet használ. Ez a +spirit miatt van inkább, vagy a resistek és defense növelés miatt? Vagy is?

-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, így már értem. Ha már kevésnek érzem a mostani csapatot, rápróbálok majd a frost vonalra én is. De most egyelőre Minion lifeot, Revive timeot és Fire damaget + Ignition chance / magnitude-ot erősítem Passive Skilleken keresztül.
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
"raging spirites frost mageket." Ezt úgy érted hogy Raging Spirits + Frost Mage, vagy van valami skill amit nem ismerek?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Egyéni preferencia, de nekem a Forst Magek valahogy nem illenek bele a roleba egy witch esetén. De ez nyilván az én problémám.
Ettől függetlenül a Sorceressem esetén láttam mekkora előnyt tud adni a folyamatos chill /freeze...De valahogy nem visz rá a lélek, hogy itt is a frost vonalat nyomjam. Witch / Infernalist karakterhez szerintem a fire alapú skillek jobban illenek. Én jelenleg Sniper / Arsonist / Skull minionokkal megyek. Előbbiek számát ide-oda variálom, kísérletezek. Ezen kívül Fireball, Fire Wall, Detonate Dead, Flammability amit használok.Reaverrel és Bruteval (bár itt még nem tartok) egy gondom van, hogy reviveos minionok nem úgy mint a Sniper, Arsonist, stb.
-
pomk
őstag
válasz
Synaptic
üzenetére
Milyen karakter? Milyen level? Milyen build?
Egyébként talán nem árulok el újat, de ha ki ismered a mozgását (és ez igaz a többi bossra is), onnantól már gyerekjáték. Kitartás, próbálkozz vele. Figyeld hogy mozog, melyik után mi jön, 5-6 próba után már nagyjából látni fogod. -
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én tegnap egy Sapphire Ringet raktam fel újra (hetek óta fent volt 1 Exért, senki nem írt rám azóta sem). Első körben 10, majd módosítottam 15, majd 20 Exre. Minden esetben kb. 10mp alatt 10en írtak rám. 20nál tovább már nem volt pofám feljebb nyomni az árát, így is álmatlan éjszakáim voltak miatta
... Hol van egyébként a teteje?Szerk.:
Öööö, csak én látok ebben hatalmas bizniszt, vagy valamit nagyon benézek?
Ha csak ezt a hármat megveszem (és még van egy csomó), és eladom 20ért darabját, az nettó 57 Exalted haszon...
Ez már NAV bejelentés gyanús kategória. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Úgy emlékszem nekem is van fent több ilyen fajta normal gyűrűm 1-1 exért, de senki sem írt rá már hetek óta. Megnézem.
-
pomk
őstag
Esett ma egy ilyen kesztyű.
Segítsetek kérlek, hogy mire jó az hogy nekem számolja ha valaki a környezetemben megöl valamit? -
pomk
őstag
Kettőt linkeltél.

De nevéből kiindulva gondolom a Bombarding.
-
pomk
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Poison build elég erős, passive treen rengeteg pont van direkt ehhez.
Nekem kicsit unalmas volt már a vége felé a skill rotation...De ez az én hibám, egy idő után sajnos minden karakteremmel eljutok ide.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest