- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
llw66
csendes tag
válasz Har_melin #341 üzenetére
"Any purchase of a supporter pack will give you access as well as exclusive items and points that can be used to purchase cosmetic items from our store." Nem ajándék, ráadás az EA kulcs, hanem a vásárláshoz tartozik. Továbbá szerintem arról fogalmuk nem volt, hogy mennyi ember fizetett érte és valószínűleg játszani is akar vele akkor is amatőrség hiába véded őket. Nem volt visszajelzés, hogy mennyi pénz jött be??? Persze...
Továbbá, hogy ők meghírdetik este 8 órát, aztén kb 11-12 fele lehetett már belépni ez is elég amatőrség. Amióta kitalálták a 2024.12.06. dátumos EA-t eddig mit csináltak?
Attól függetlenül már játszom vele és tetszik... -
llw66
csendes tag
válasz zsirfecske #305 üzenetére
Komolyan szánalmas amit ez a cég csinál...early access pénzért 12.06-án este 8-tól, de nem lehet játszani mert ő elbaszták az egész játékostábor mennyiséget...aztán amikor be akarnak jelentkezni a Steam-en akkor elvileg meg se vettük ezt a szart...bár nem tudom akkor hogy telepítettem fel...illetve ha belépnél az oldalon regisztrációval akkor az oldaluk nem működik. Kíváncsi vagyok erre a játékra, és érdekel még mindíg, de ekkora blamázst a Diablo4-el sem volt az induláskor. Gratulálok GGG, de gondolom valami játékbeli kompenzációt sem fogunk kapni, csak lenyelték a pénzünket, aztán max nem tudsz játszani early access-ben...
-
llw66
csendes tag
válasz zsirfecske #302 üzenetére
Igen
-
llw66
csendes tag
Ez egy vicc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok