- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
rumkola #1017 üzenetére
Azt láttam videókban, hogy a harang a bosskiller, csak a működése nem volt világos, amikor megszereztem.
Kicsit hullámvasutas volt ma a monk, de nagyon jó. Először találtam egy +2-es staffot indulásnak, aztán használható rare cuccokat a gearhez (MS cipőt, sisakot, úgy lvl11-12 környékén +1 szintes kesztyűt is) és mentem velük előre gond nélkül. Aztán a King of the Mist jól megszívatott a dot és chaos sebzésével, de amikor végre túljutottam rajta, akkor Renlynél volt egy újabb +2-es staff, fizikai és ele bónuszokkal és fel tudtam venni végre az Ice Strike-ot meg a Herald of Ice-ot is. Most megyek majd az A1 bosshoz, de összességében ez egy nagyon kellemes karakter és build. (meg persze marha mázlim volt a droppal.) -
Har_melin
addikt
Köszi az infókat!
Reméltem, hogy van alternatíva a billentyűre. Ez az utolsó darab nagy csalódás volt.
Kontrollerre nem akarok többet költeni, mert soha nem próbáltam, fogalmam sincs mennyire feküdne vele a játék. Egy (számomra potenciálisan) használhatatlan kütyüre nem szánok többet a 10k körüli összegnél. -
Djuree
félisten
ez? ez semmi. nézd meg a black desert koreai mmo-t...én azt toltam, 1-1 jobb item megszerzése akár 1000 óra is lehet. de úgy hogy csak azzal foglalkozol, ha más tevékenységet is csinálsz a játékban akkor több. na az a grind fest. durván jó játék, de ahhoz tényleg végtelen idő kell.
ja és ott simán el tudsz veszteni bármennyi progresst, pár perc alatt akár 1000 óra játékidő is mehet a levesbe...véglegesen. -
Reinhardt
őstag
Nem talalkoztam olyan bosszal aki tulelt volna 10 probalkozast
Elso felvonasban:
Act1 Count Geonor volt olyan, hogy mar segitseg keresen gondolkoztam.
Act2 Balbala, The Traitor kihagytam es joval kesobb mentem vissza.
Ezutan osszeallt a dolog es nem volt gondom semmivel.
Most ujra Act2ben vagyok, es Balbala sima (health poti azert 0an allt mar) ugy volt. -
0karmacoma0
senior tag
Nekem is ez volt az első komolyabb próbatétel. Épp most végeztem vele. Meghaltam vagy háromszor. Van egy rohadt hosszú szakasz checkpoint nélkül. Szűk a hely, és mögéd is ugrálnak a kis ellenfelek, a pajzsosok meg néha a teljes brigádot be tudják védeni. Monkal külön szar, mert neki kéne befagyni és felrobbanni, de a pajzs miatt tartja az átjárót. Amúgy nagyon ötletesek meg szépek a pályák. Ez az act 2 szerintem hosszabb volt mint 1-2 teljes játék amivel játszottam. Nyilván 4 év múlva majd szarunk mindenre és visszajövünk a permanens bónuszokért mikor 1 hitelünk már mindent, de könnyen lehet ez a 6 act optimalizálva is hosszabb lesz mint a 10 volt. Mondjuk nem a világ vége. Szintezős uniqueoktól függ mennyire lesz unalmas a sokadik karakter. Liga elején bármikor szépen végigjárom ezt a kampányt, mert minden képkockája igényes és jól átgondolt. Kivéve a crystal escape a trialban. Szerencsére harmadjára kiszúrtam, hogy egy pillanatra mutatja hol a következő, de előtte volt bennem némi feszültség, hogy ez mit keres ebben a játékban.
Amúgy a bossok eddig zseniálisak. Act 1 King of the mist szerintem veri az összes pinnacle bosst maven óta, és azon kívül is volt vagy 3 boss ami jobban tetszett, mint az Uber Elder óta bármi.
-
Har_melin
addikt
Amennyire én látom, most még inkább annyiban hasznos, hogy nehogy véletlenül ottmaradjon valami használható. A minimapon jelzi, ha valami kiemelt cucc esett, de az otthagyott aranyat is. Ez főleg dot-os buildeknél érdekes, ahol lehet, hogy te már elmentél balra, a monszta meg jobbra és ott pusztul meg pár másodperccel később.
-
Kasya
nagyúr
Örülök, ha te szerencsésebb vagy. Mint írtam, nem össze vissza craftolgattam.
boogie84
Szemezek vele. Most meg haladok sorcival lightning builddel. Sajnos jövő héten nem lesz időm játszani.A szerver szinten tetszik, hogy nem volt varolista a hétvégén. Cserébe gyakran kidobott, ha teleportaltam.
-
Peace
nagyúr
Végig tudtam nyomni a kanapéról mindenféle fennakadás vagy idegeskedés nélkül. Nálam ennyit. Ellentétben a fostenger Lost Ark-al, amire beharangozták a kontroller támogatást, majd a fele parancs csak billentyűzettel volt kivitelezhető. Ment is az uninstall egyből. 25 évig csak bill+egér, köpködtem a konzolokra is. De az utóbbi 6 évben csak és kizárólag kontrollerrel mindent PC-n is. Nagyon élem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged