- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
boogie84 #3720 üzenetére
Tudom, azt csinálom (előző kariknál* is így csináltam).
Azt feltételeztem, hogy más is így jutott hozzá.
Kérdésem áll továbbra is, hogy kinek mennyire volt szenvedés megcsípni ezt a tulajdonsággal bíró egyedet?
*Két karinál is csináltam eddig, akkor még nem használtam ahk-t a gyors respawnhoz, mert már ott is befeküdtem unalmamban...
-
Hangfalképű
tag
válasz
boogie84 #3686 üzenetére
Arra, hogy csak levelingre jó vagy mapozásnál építhető erre a karakter?
Amúgy azt nem néztétek, hogy a Deadeye passzívval durván fent lehet tartani a frenzy charge-ot? Nekem első látásra úgy tűnik, hogy azok a spear skillek, amikhez frenzy charge kell azok mintha hatékonyabbak lenne Deadeye-jal. 30% arra, hogy az összeset megkapod és a skillek úgy viselkednek, mintha kétszer annyi chargeot használtak volna el. -
CptAdamica
veterán
-
Nuada herceg
őstag
válasz
boogie84 #3623 üzenetére
Én meg soha nem trade-eltem itt poe-ban. (egyel nem is játszottam.) Azt hogy kell? Valódi pénzért nem tudok eladni tárgyakat? Mert akkor felmondok a munkahelyen.
Láttam egy oldalt, ahol euróért lehet venni különböző currency-ket. De gondolom pénzért csak venni lehet, nem eladni.Lokids mi az a rake?
-
Sunrider987
tag
válasz
boogie84 #3576 üzenetére
Csak rare beastet lehet tame-lni. A skill gem socketelve kell legyen es onnantol kezdve latod az enemy catalogusat, undead, beast stb. A skillt csak rare beastre lehet elnyomni megpedig ugy hogy amikor aktivalod akkor 10 masodperced van megolni ha nem akkor bukta. Ha megolted a skillgem atvaltozik companion skillre ami fixen 42% spiritbe kerul d e van a passiv fan reservation reduce node osszesen 30%ig ha jol szamoltam. Olyan companion node is van hogy +1 companion de cserebe kapsz 10% defense penaltyt.
A companion tobb dolog miatt is erdekes, van egy node amitol az osszes companion dmg modositot a karakter is megkapja. Aztan olyan is van hogy defense modositokat kapsz a companion jelenleteben. Itt jon a kepbe hogy a presence nerfelve lett es ott kell legyel melette ha akarod a bonuszokat. Illetve ha megdoglik akkor amig ujraspawnol par masodperc mulva addig nincs bonusz. A companion skill szintezheto de a gem nem irta ki hogy ez pontosan mit is takar, remehetoleg legalabb hp bonuszt a companionnak.... Elsodlegesen arra hasznaljak hogy vadasznak 4 affixes companiont aminek van lassito auraja meg elemi skillje pl lightning trail es akkor a twisterek minden elemi ground effectet felszednek. De lehet kreativkodni hogy mi mindenre jo meg. -
Nuada herceg
őstag
válasz
boogie84 #3576 üzenetére
Hát van az a gem, a tame beast talán.
Annyi, hogy ha beteszed akkor lesz egy aktív képességed. Meg tudsz jelölni egy ellenséget, mobot. Bármit jelölhetsz mielőtt megölöd. És akkor a "szelleme" bezáródik abba a gembe. Oda másikat már nem zárhatsz be, mondhatni az a gem kész lett. És utána jobb kikkel tudod bekapcsolni, spiritbe kerül. És lesz egy minionod. Az akit bezártál. Attól függ milyen erős mob volt, százalékosan annyi spiritbe kerül az összes spiritedhez képest. Ha más szörnyet akarsz befogni, kipróbálni, akkor ahhoz egy új tame gem kell. Megint jelölni, megölni valakit és úgy. Nem tudom hogy használhatsz e kettőt egyszerre. Azt nem néztem, de ha lehet is, másra biztosan nem marad spirit. -
-
Sunrider987
tag
-
Sunrider987
tag
válasz
boogie84 #3476 üzenetére
Fuu inkabb ne, hatarszar, keress inkabb lightning speart en meg erolkodok de mar orak ota ott motoszkal a fejemben hogy minek, egy lich erdekesebb/szorakoztatobb lenne vagy akar a tactician, mert nekem 0.1.0ba a merc teljesen kimaradt. Sot talan meg az OPnak kikialtott Smith of kitava warrior is csak jobb lehet ennel...
-
Sunrider987
tag
-
Ellia
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #2113 üzenetére
Most mit akarsz hallani, azt, hogy igen, az vagy?
Mielőtt írtam, direkt megnéztem a yt-on az időpontokat Pohx monk buildjénél, amit én is követek. 1 hét alatt lett vele lvl90 SSF-ben. Tehát meg lehet csinálni.
A GGG szempontjából ez a fontos, mert akkor a játéknak ehhez a részéhez nem kell más gondokat hátrébb sorolva hozzápiszkálni.
Hogy én tudnám-e utánozni? Valószínűleg nem, mert kevesebbet kockáztatok, rosszabb a kontrollom, utálom a végeérhetetlen farmolást azért, hogy a nyolcszázkilencvenhetedik staff végre beadja, amit szeretnék.
De ezért nem is játszom SSF módban. És még mindig csak lvl86 vagyok, három hét alatt, és 3 divet belerakva van kb. olyan gearem, mint neki SSF-ben. Szóval ha ez vígasztal, akkor én is balfasz vagyok, csak nem érdekel. -
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #2110 üzenetére
Hol írtam olyant, hogy ezzel akarnák megkedveltetni?
Az SSF egy nehezítés, nyilván a rutinosabbaknak megy könnyebben. Viszont ha ott a demonstrálható példa, hogy mondjuk 100 óra játékkal akár SSF-ben is össze lehet rakni egy olyan buildet, amivel vígan tolod a T15-17 mapokat, akkor az egy objektív cáfolat arra, ha valaki a dropra panaszkodik. (Vagyis nem kell a drop rebalanszolására átirányítani X fejlesztőt, dolgozhatnak tovább azon, ami ki volt adva nekik.) Az, hogy a 100 órát valaki egy vagy négy hét alatt teszi bele, mindegy. (Az, hogy valaki ügyetlen, figyelmetlen és ezért belehal mapokon, az SSF-ben, trade-ben, bármiben az lesz. Magamat is beleértve.)
-
gyugyo79
addikt
-
válasz
boogie84 #1968 üzenetére
Persze 1-es volt, trade még nem volt eddig, nálam elég bőkezű a játék, mondjuk megjelenés óta csak ezzel játszok kisebb megszakításokkal, de rengeteg orbom meg mindenféle más cuccom van, tele vagyok Unique fegyverekkel és ruhákkal és gyűrűkkel stb...😅 Az a baj nagyon kezdő vagyok, és azt se tudom mi mennyit érhet, de majd akkor próbálkozom , és köszönöm a segítséget
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1589 üzenetére
Nekem most ezt dobta fel a max 5 exás keresésre, phys dmg szerint sorba rendezve. Én a másodikat választanám, a corrupted, de plusz fire dmg-es, plusz crites darabot
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1585 üzenetére
Én ezt vettem, amikor átértem mapozásra. ez is 10ex volt, a qualityt már én raktam rá. A tied nem rossz, de -20 szint valóban érezhető.
érdemes lenne venni egy jobbat, olyan 5ex-ért már bő 20-30%-kal nagyobb sebzésűt kapni és a tiédet is el tudod adni.PS: közben futottam egy T7 mapon Ritualt, no problem. Nagyon élvezem, hogy a chaos pukkantyúkon csak röhögök.
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1570 üzenetére
Nézd meg, amit pohx belinkelt videókat. Ha már lvl70 körül jársz, akkor ezt érdemes, itt lvl73 volt. Én eddig ezt követtem, de most (hála annak, hogy esett egy Polcirkeln gyűrű) az ő tippjénél hamarabb váltottam CI-re. (Nekem most több órája fent lévő cuccokat is mutat, úgy látom, hogy olyan 15-20 exa körül mozognak jellemzően az árak - NAGYON megéri.)
Fontos, hogy az első 4 asc pont a felső, defenzív kvartett legyen! Sebzésed lesz bőven.Ritualt még nem csináltam, most hogy a chaos dmg már nem hat rá, azt is be fogom próbálni. Breachek csont nélkül mentek.
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1560 üzenetére
Eddig elég volt amit dobtak, de T6-on nem esett, az alsóbb szinteket meg már beolvasztottam. Most már túl vagyok T6-on, de bossos node-okat pont nem kínált amerre jártam, és elfogyott T5 fölött mindenem.
Szerintem ez a build nem igazán jó levelinghez, túlságosan crit centrikus, aminél viszont nagyon sokat számít, hogy legyen crit a cuccodon és főleg a staffon is. A másik, hogy a védelemnél nem rakta ki a Protect Me from Harm-ot az ascendancynél, ami rohadt nagy veszteség. Így van egy life+kevés ES buildje, ami miközben b*ott sokat áldoz az Evasionre, nem használja ki a legerősebb védelmét, azt, hogy az Eva egyben Armorként is használható a monknál. A sebzést sokkal könnyebb növelni, mint a védelmet és egy melee karinál tisztán az Evára építeni szerintem öngyilkosság. Egyszerűen a játék mechanikája és sebzés számítása olyan, hogy fix, hogy be fogsz kapni előbb-utóbb valami nagy pofont. Nem is beszélve a chaos robbanásokról.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84 #1560 üzenetére
Úgy nézem ez teljesen evasionra épít, és csak egy kevés Es-t szed össze a spectral wardal. Valószínűleg egy bizonyos evasion breakpointot el kell érni, hogy nem essen kelljen, főleg ha acrobatics is be van nyomva. Én más típusú Monkot csináltam, de ez lenne az első számú tippem. Az evasion 80% evade chanse alatt nagyon rossz érzés, főleg ha nincs magas ehp. Az alatt nagyon sok lesz a 1hites halál.
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1554 üzenetére
Azt hogy csináljátok, hogy elhullik a monk? Én most speceltem át lvl 77-en CI-re, de csak kényelmi okból, mert elegem volt a pukkanó chaos on-death effektek kerülgetéséből. Különben megy át mindenen, mint kés a vajon.
10 exes warstaff Cruel 2-ben meg már überbrutál kellene legyen, nem olyan, ami elfogy C3 végére. Hányas szinten vagy, belinkelnéd a staffot?
Nem tudom, milyen buildeket követtek, de nézzétek meg Pohx SSF monk sorozatát, annak alapján minimális szerencsével és minimális ráfordítással csont nélkül el lehet jutni mapozásig. Én most T7-nél tartok, de talán öt-hat halálom volt vele eddig.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
boogie84 #1554 üzenetére
Én is kezdem feladni, a monkom sima act2be esik hullik a build alapján. cucc nem esik semmi ennél még a wari is jobb volt. Most igazán megmutatja a játék a foga fehérjét, kezd engem ez már nem szórakoztatni. Talán még a druidra rápróbálok majd, de egy időre megy pihenőre. De besimerem, hogy én vagyok kevés a játékhoz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
boogie84 #1193 üzenetére
van egy ötletem, ami vsz blaszfémia:
addig ne lehessen trade-elni az első poe2 karival amíg nem tolta le a kampányt!a végleges játékra értem, így mindenki egyszer megtapasztalná a game-et tutira. kvázi endgame-ig ssf. biztos nem örülne a nép, de cserébe megtanulna mindenki játszani
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84 #1193 üzenetére
Hát POE 1 se volt nagyon különb ilyen téren, de ott volt rengeteg nagy drop ami javította a hangulatot. Itt jóval kevesebb top tier cucc tud esni jelenleg. Hogy kicsit rontsam a helyzetet, egy inventory rare-t mindenképpen vigyél haza, mert zúzni kell regalért. T10 fölött már érdemes minden mapet regalozni, különben beragadsz. Amúgy én délelőtt adtam el random rare wandot 8 divért. Azt például a földön találtam. Magasabb mapeken elkezdenek esni olyan rare-ek amik saját tier-el rendelkeznek, és azokon kicsit nagyobb eséllyel vannak jó statok, de annak, hogy a saját buildedhez találj jó cuccot továbbra is nagyon kicsi az esélye.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84 #1183 üzenetére
A játékból jelenleg hiányzik az összes alrendszer, ami lehetővé tette az SSF-et az első játékban. De ott is előre jól meg kellett tervezni a buildedet, hogy lehetséges-e trade nélkül összerakni. Az egyben volt benchcraft, meg 10 másik valamennyire célzott craft alrendszer. Nem exaltedekkel meg regalokkal bohóckodtunk. Garantálom, hogy 3 év múlva itt se azzal fogunk.Alapból mindent megváltoztat, hogy voltak Div cardok. Utóbbiakat pont azért hozták létre, hogy az ssf játékosok is meg tudjanak szerezni 1-1 fontos itemet vagy currencyt(Persze aztán ez lett a trade liga alapja is, de ez most mellékes). Ha kellett a 6link bow, futottad a homokos pályákat a 6 link bow kártyáért. Low life volt a terv? Farmoltad azokat a mapeket amiken shavronne volt a boss és imádkoztál a szerencsés rewardért, stb. Utóbbi biztosan be fog kerülni a játékba, még 1 hónapja is arról beszéltek, hogy végre nem kell nullára venni a droprate-jét az erősebb kártyáknak, mert nem lehet targetfarmolni 1-1 layoutot. Addig meg van 2-3 build, ami könnyen kezelhető ssf módban, de el kell fogadni, hogy egy közepesen se szórakoztató lottó a dolog, ahol annyi befolyásunk van az eseményekre, hogy nem keverjük össze az orbokat.
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #1071 üzenetére
Nekem van egy olyan 20-30 közti spirit + 3 minion + valami egyéb statok amit oda tudok adni.
Csak nem vagyok a játszós gép közelébe. De írd meg privátba a neved és felveszlek ha hazaértem és oda adom ha vagy.Sapim is van +2 -es csak azon nincs e. shield + kicsit több dex kell hozá de viheted meg majd mutatom a levetett dolgaimat és ami kell az a tied ...
-
malacka87
őstag
válasz
boogie84 #1048 üzenetére
Oh bakker sajnálom! Nekem a petek tankolnak mint állat! Meg újra archer a menő armor penetrationnel! 15-ös mapokot tolok de 5. socketelő még nem esett azzal kicsit könnyebb lenne! 18-as skill gemek már megvannak! Meg kellene a lvl 90 akkor kap az infernalist pet 5. socketet! Az is nagy boost lenne!
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #1048 üzenetére
Én kb miután ki lehetett venni fixen van 1 Skeletal Storm Mage a csapatomba a képességét csak rare és Boss -ra használom olyan 30% HP alatt insta kivégzik az addok ha benyomod a Shock -ot előtte Flammability -> Pain Offering -> Shock -> vége
Ráadásul ugye ilyenkor fent van kb 100% az ignite így a Stormfire suportal a Shocks is fentmarad nálam a haláláig így sok rare mob ugye el sem tolja ilyenkor a képességét ... -
Sunrider987
tag
válasz
boogie84 #972 üzenetére
Haha akkor nem csak nekem sikerult ilyet osszehozni
Valaki megsugja hogy steames poe2 eseteben w10 alatt hol a pek faxan van a jatek shader cache folderje(nem a steam shader chache hanem a poe2)? mert ahol allitolag lennie kellene(appdata/poe2) ott nincs igy torolni se tudom aztan lehet ez lenne a megoldas az fps problemamra...
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #739 üzenetére
2 kör T1-2-3 -ban a Boss -ok nem éltek max 20 mp -ig. A mechanikájukat csak az első körben láttam
Én is futottam zsákutcákba . Első T3 végén el is gondolkoztam hogy mit nem csinálok jól és akkor ott újra terveztem. Ekkor rájöttem, hogy pld el kell engedni, hogy csak a "saját" képességeit használjam. Nálam a megvilágosodás leginkább akkor jött meg amikor megnéztem a Ascendancy lehetőségeit. -
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #724 üzenetére
Minion Army Infernalist Leveling Guide Ha elölről kezdenéd valami hasonlóval.
Én egy ehhez hasonlóval (akkor még nem volt guide) toltam és ez tuti sima volt + folyamatos fejlődés érzet megvolt. Bár ez lehet szerencsés / szerencsétlen loot miatt is. Tradet még nem próbáltamT3 -as térképeket tolom és most érzem először, hogy lehet össze kéne szedni némi rest (van ami -20) úgy hogy a statok is megmaradjanak. Ahogy néztem az ex. orb -om is lenne elég inkább csak rá kéne szánnom magam ... -
Win-T
őstag
válasz
boogie84 #615 üzenetére
Van egy gomb ami elrejti a földre eső cuccokat, gondolom megnyomtad véletlen. Nem emlékszem sajnos most így fejből, hogy mi a default gomb rá, nézd át az input menüt az optionsben.
Tomazin: Ha twitch írta, hogy megkaptad, akkor ott kell claimelni, a játékban már nem. A "K" betűvel tudod a menüt előhozni ahol a meglévő MTX-eid tudod használni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
boogie84 #420 üzenetére
Engem már csak ezzel ill. a poison/fire földre pakolásával tud megölni. Ugyanez volt az elsőben is az elején.... Felháborít picit, mert amúgy egygombos facetank lett a monk. LVL22 ACT 2. BOSS-oknál kell ugye mozgolódni, és a többi skillt használni. Mondjuk amíg nem volt meg a herald of thunder gem és az árusnál vett +2 melee skills staff, addig érzésre harmad/negyed ennyit sebeztem.
Hol vannak az attack statjai? Hol vannak a skillek statjai? Ne kelljen má benézegetni a skillek közé! Az első részben ha a skillbar-on ráhúztam az egeret egy skillre, akkor murtatott róla mindent és a sebzését is (pl. megnéztem egyik fegycerrel, aztán másik fegyverrel és az alapján válaszottam melyikkel megyek). Ez most hová lett dugva?zerk: megvan, kilkkelgetős
-
-
boogie84
veterán
válasz
boogie84 #303 üzenetére
El voltak rejtve a nagy streamerek által javasolt tab-ok...
(még nem aktívak, card tab pl)
A játék beszarás nehéz! Aki a D4-et egy picit is nehéznek tartotta az sztem felejtse el.
Nagyon korai kijelentés volt h ez kinyírja a D4-et. Dehogy nyírja ki.7~8 óra játék van benne kb, Sorcival nehézkes a játék, mert gyorsan rám rohannak a mobok. Bossokat dodge-olni kell és megcsinálhatók.
#307llw66
Ugye h nem kényszerítettek senkit a vásárlásra? Ugye?Am meg a csapból is azt folyt h 1 milliónál több játékos szabadul rá a szerverekre. Komolyan azt gondolta vki, hogy zökkenőmentes lesz az indulás??
Am meg tegnap 1x v 2x dobott ki. Semmi komolyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest