Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én is kezdtem egy új "Huntresst" ami valójában egy Ranger a Deadey ascendancy miatt.
Itt úgy terveztem, hogy főleg ranged lándzsa skilleket fogok használni.
Hááát, a bleed-hez képest ég és föld. Sokkal könnyebb és erősebb. És az új Culling skill nekem hasznos és használom is mind trash mobok, mind rare, és bossok esetén is. -
Argh!
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
"Ha rám hallgatsz, akkor a real money trade oldalakat gyorsan felejtsd el. Azon kevés dolgok közé tartoznak, amelyeket a GGG nagyon szigorúan büntet, és jellemzően ki is szúrják a delikvenst."
Aha, persze
Főleg mikor a full time streamerek kilogolnak egyik nap úgy hogy látod mennyi currency van a tab-jába. Aztán másnap loginol és odakerült 100 div. Hát persze
Sajnos aki elhiszi hogy GGG tényleg tudja ezt büntetni az álomvilágban él. Ha ingame hirdeti valaki ezt a szolgáltatást nyilván bannolják pár nap mulva. És? Poe 1 ben ingyenes az account. Itt még nem, de mire bannolnak egy ilyen accountot vagy 1000 szeresét keresi az EA árának vagy többet. Rengetegen veszik ingame a currencyt ez biztos....
Hogy honnan van ennyi currencyje az oldalnak? Játékosok eladják és az oldal sokkal drágábban árulja.
Ha veszel egy ilyen oldalrol currencyt abból mit lát a GGG? Semmit. Annyit hogy egy karakterrel tradelsz és ad neked currency-t. A valós pénzel fizetést nem látja mivel az nem a játékban történik. Akkor hogy büntet olyat amit bizonyitani nem tud? Sehogy....
Ha ingame beszélsz róla akkor ok, azt büntetheti, de kb ennyi.
-
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én a 0.2.0-t egy Huntressel kezdtem. Szerintem elég jól lehet vele haladni, és nekem személy szerint bejön a parry mechanika és a combo pontok gyüjtögetése.
Nyilván melósabb, mert így kb. 4 skillt kell végig kattingatni (a korábbi 1click Herald of Thunder + Herald of Ice teljes képernyő delete helyett) és mint tudjuk, no offense és tisztelet a kivételnek, de az emberek lusták...
És valahogy nekem a fantasyba be is illik ez a parry + spear technika. Sőőőt, valahogy nekem kézen fekvőbb volt a parry -> disengage -> explosive spear kombó (+ ha kellett még mehetett a spear után a burning groundon a whirling slash). Ez az elején teljesen jó és lehet vele aprítani, haladni. Bár bossok ellen ahogy haladtam előre egyre kevésbé volt elég (vagy a szintem volt kevés...).
Most már át tértem bleedre, így ott most explosive shot + rake + rapid assault kombó megy és néha-néha blood hunt. A cull of the weak-el most kezdtem el kisérletezni, de egyelőre nem érzem szükségét, mivel a bleed vonalon jelenleg nincs olyan skill ami frenzy chargeot használna. És mivel culling strike az input hozzá, így számomra az is fura, hogy jön egy pack darálom őket, cull of the weak, majd csak a következő packre tudom elhasználni a frenzy chargeot. A parry technikával ezt már ugyan arra a packre fel tudtam használni. Ill. most ami még szerintem jó lesz, és bár lopott ötlet, de a spearfield lesz még jó skill a rake mellé.
Kicsit próbálom még ezt a bleed vonalat, de elég körülményes. Még...De még adok neki egy esélyt ha a passive treen eljutok addig, amivel lehet növelni a bleed magnitudeot. Szerintem az még nagy pluszt ad majd, főleg bossok ellen, mert ahogy írtam is bossok ellen vagy a szintem kevés, vagy a bleed gyenge...
Apropó, több videóban is láttam bleed buildek esetén, hogy a boss HP barján vannak piros téglalapok pluszban az eredeti HP baron, az micsoda?

-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Melyik support gemre gondolsz?
Bár elég pro vagy ahogy itt olvasom a hozzászólásidat, de nem az új Cull the Weak skillre gondoltál? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Har_melin
üzenetére
Most futottam bele googlen.
Tényleg ekkora a baj? [link]
Mondjuk én megvárom a "teljes" kiadást, addigra minden ok lesz....gondolom én.
Ha meg nem, akkor azt a 10ezret sem sajnálom, mert 250 óra így is belement.
Bocsi, nem válasz akart lenni.
Közben megnéztem steamen. Tényleg mennek a negatív értékelések... -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Ha hallgattal volna....[link] GGG gyakorlatilag elismeri(ujra) hogy ez nem fog menni ugy ahogy ok eroltetik es beigerik megint az egrol a csillagot is csak ne dobjak a jatekosok a ligat es a Huntresst. Ennyike.
Mondjuk segghulyek mert a Lightning speart akarjak buffolni amivel mar most sincs gond....
Amugy Mathil eldobta a Huntresst es mit ad isten GGG egybol reagal, erdekes ... -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nagyon vicces hogy hol a tradebol osztod az eszt hol a standard ligabol. Mi lenne ha nekifutnal ugy hogy gear meg minden hattertamogatas nelkul es mondjal akkor velemenyt, lassuk.
Mar most is kint van a bow amazon Fubgun poison arrow-al aprit t15on tegnap ota vagy Palsteron xbow amazonja glacial spike-al, nem ez a gond, bar ugy erzem feleslegesen probalom az en nezopontomat atadni mert neked tokjol meg act2be a standardbol, en uj ligaban cruel act1en megyek most, mar lvl 47es az amazon es az elmeny szo szerint olyan meg mindig mint sajtreszelovel recskazni...
A twister amazon igy nez ki, ezt ismetelgeted mindenkibaszottfeher mob pakkon es bosson:
1. stage 3 whirlwind ez 3x click whirwind slash
2. parry a frenzyhez(ez valtozik kesobb amint hozzafehertove valik a combat frenzy gem) 3. barrage
4.juheee twwwiiissssteeeeeeeer.
Az hogy ez nem instant mint a linghtning spear es kozbe meg kell kerni a mobokat hogy menjenek egyet teazni amig osszeallitod a kombot plusz a forgoszelek nem igazan celkovetok/keresok ez mar csak hab a tortan.( a nerfet mar nem is emlitem ugye liga kozben es 48 oran belul)
Az hogy mi lesz majd amikor megint van gear traden/droppolt az totalisan irrelevans most amikor at kell szenvedni magad 2x a teljes kampanyon. Nezegesd a jatekos allomanyt jelzo szamadatokat, eleg beszedes.
Valoszinuleg kiprobalom az uj ascendancy-kat is, irjak hogy a chaos dot lich az vidaman halad amig a huntress nyogvenyelos, a 2 ascendancybol egy( az amazon, a ritualistra egyszeruen annyit mondot Fubgun hogy garbage) es annak is csak egy variacioja er valamit most.
Ja tudom, early acces, kivancsi vagyok meddig tudnak majd ezzel takarozni azert minusz 750k jatekos az nem keves.... -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Azzal erolkodok hogy ne toroljem a jatekot a francba mert a huntressen kivul a tobbi csak mar meglevo class uj ascendacy, a Huntress lenne az ujdonsag es az egyetlen mukodokepes buildje az a deadeye ligthning arrow copy pastje csak spear nem bow, ez nekem keves, ezert kar volt a Last Epoch-ot megfurni, messze meg az az apr17...
-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
"a játék balansz változásai miatt statikus"
A többi pontot értem, de ezzel nem értek egyet. Egy szöveges leírást sokkal egyszerűbb frissíteni mint egy videót ha változik valami, ahogy általában van/volt is mindig egy changelog fejezet ezekben. Ha egy új verziós videót tölt fel a készítő azt én jó eséllyel észre sem veszem hacsak nincs valahol jelezve mert egyáltalán nem követem az embereket ezeken a platformokon. Sokszor azt sem tudom kikről beszéltek itt.

-
wiggen123
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Látom te képbe vagy a basekkel. Most indulás után mit érdemes figyelni, item level számít? Loot filter nem tudom jelzi e az értékes baseket. Stellart, meg a topazt azt tudom sokat fog érni.
Új gemek, ömlesztve én ezt mazsolázom startig, ne ingame kelljen nézegetni: [link] -
freddirty
senior tag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Pontyosan így érzek én is.

Most béna elvágott kézzel még tolom egy kicsit, hogy végre meglegyen a 90-es szint, de utána adios a kedvenc minionos buildemnek...Kieg.: Mindég a top playerek alatti lelkes félcasualok szívják meg, mint én, akik sokat játszanak, de nem profi szinten, főleg ebből a HC játékosok. Gyakorlatilag a lovamnak nem csak egy lábát lőtték el, hanem az összeset plusz meghagyták a torzóját és még rá is vizeltek...
endgame és endgame közeli minion nerf, kutya nerf, pózna nerf, Grim feast kivesz, stunok és mindenféle csúnyaságok sokkal több ideig hatnak stb. stb... Elmennek a picsbe...Megyek vissza chillbe FM24, indítok egy új mentést amiben összemördzsölök pár csellendzset. (Magyar klub, csak saját nevelésű játékosok és max. magyar igazolások stb. - Nem, nem vagyok turbomagyar, csak ki akarom próbálni
) -
Jacktor
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Többször is találkoztam ilyennel. Explo+Shockburst gyakorlatilag nem sebezte őket. Több fajta is volt. Volt amit több perces spammal sikerült megölnöm, volt amelyiket muszáj voltam egy nagyobb tömegbe becsápítani hogy legalább a robbanó hullák/Herald sebezzék, volt aminek spec mechanikája volt, pl. előbb meg kellett ölni az idézőjét vagy csak közvetlen közelről lehetett sebezni, stb. (ezt konkrétan itt olvastam hogy vannak ilyen mechanikák) szóval elég nagy a merítés, mindig leizzadok ha megjelenik egy ilyen lény.
Jól használom az időátfordítómat és péntek 21:00 az itteni pacth?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Huu, akkor ez félrement, újrafogalmazom.
Alapvetően nekem nincs gondom a repetitivitással... Eleve ügyeleti rendben dolgozom, ami baromi unalmas plusz az új infernalom (kopp-kopp***) egész jól bírja és napok óta endgame-ben vagyok...
Azzal van inkább gondom, hogy mivel még a karaktereim élettartama nem éri el (nagyon messze van) a D2R-es állandót (hetekig-hónapokig él egy karim), ezért SOKSZOR kell átvergődnöm a kampányon, ami már egyre jobban nem fun.
Ezt a D3/D4 esetében kiküszöbölték azzal, hogy átugorhatsz az endgame-re. (Most ezen el lehetne filozofálgatni, hogy melyik a jobb, a kötött szintes pályák, vagy az automatán a szinteddel megegyező mobok egy nyitott endgameben...Nálam sokkal, de sokkal okosabb és kreatívabb eNberek dolgoznak ott, találjanak ki valami újat!
)*** Jelenleg level 89 közepe, FR: 76, CR: 67, LR: 71, Chaos: 44 (eek),
Life: 1287, ES: 3487 (Grim nélkül), Mana: 1274 (MOM)
16 Sniper, Mapozós Average Damage per use: 19251 pózna nélkül. xD -
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Teljesen megértem amit írsz. No offense, de nekem meg pont a mapozás tűnik repetatívnak.
Bár még annyira nem merültem bele, hogy elég mély tapasztalatom legyen, csak a felszínt kapargatom...De nekem is a 10+ éves tapasztalatom során nem találkoztam olyan ARPG játékkal ahol az endgame nem a folyamatos, ismétlődő körökről és az egyre jobb itemek kereséséből állna.
De csak ismételni tudlak téged, mindenki mást szeret, mindenkinek más játék rész okoz örömet. És ez így van jól.
-
zsirfecske
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
kb 5 órát csesztem el a trial-okkal, úgy hogy ezen kívül az elmúlt 1 hónapban nem játszottamennyit összesen. xp-ből buktam közben vagy még egyszer ennyi időnyit (level 92 már meglenne, most 91 elejére estem vissza). ez szimplán nem éri meg nekem, grindolni 3 fragmentet hogy utána 1 hit-eljen a trialmaster valamelyik physical skillje. persze, ha 10x nekimennék, ok, de minden éróbálkozásnál 3x 10 trialt menni újból, az nem pálya. sekhemas még rosszabb időben és attól meg idegbajt is kapok, hiába a 80% honor res és max honor boost. ez van.
-
zsirfecske
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
megértelek, két elbukott 1 hit trialmaster fight után (shekemas-al már nem is idegesítettem magam) inkább megvettem a carry-t a 7-8. ascendancy pontjaimhoz. szó szerint 3 bruttó perc alatt megvolt, onnantól hogy írtam egy srácnak discord-on, aki épp akkor gyűjtötte össze a party-t és még volt egy helye. szégyen vagy sem, a legjobban elköltött div-em valaha.
most végre ki fogom próbálni hogy mind a 13 skill slotom telepakolom support gemekkel (főleg a fire res-t tolva) ls nekimegyek a citadel boss-nak. na az lesz még idegesítő, ott meghalni, mikor a 3 fragment maga is több div-et ér

-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én pont az ellenkezője vagyok!
Számomra az az izgalmas és érdekes, hogy hogy alakulnak az egyes karakterek nulláról. Milyen skillek vannak, melyiket hogyan lehet kombinálni a másikkal. Ezen felül ha nulláról indulsz, akkor azért nekem sokkal nagyobb a kihívás és van miért odaülni játszani, mintha indítok egy karaktert, eljutok Clearfell-be, kinyitom a ládát és kiveszem a szükséges skill / support / spirit gemeket, runeokat, geart. Nekem pont a fejlődés, gyüjtőgetés, karakter építés ami motiváló. Én biztos, hogy egy új ligát fogok indítani.
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
En az economy- uj dolgok miatt kezdek uj ligat mindig.Szeretem 0-rol kezdeni par havonta, mert valljuk be, ha az ember sok orat beleöl a liga elejen, akkor hamar eljut a vegere a jateknak (ugy ertem a veget, hogy minden boss megvan, felcuccolt karakter is) es ra lehet unni a dologra.
-
-
-
dante3
addikt
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én a 5-6. pontot próbáltam ott, a 2. próba után úgy döntöttem hogy soha többet; átmentem Chaos trialba, ahol elsőre sikerült a 10 körös próba (csak tudni kell mik az über szopató debuffok és azokat kell kerülni). Ott ad két soul core-t, darabja 15-20 ex, amit a csajnál automatán be is tudsz váltani utána, kb. 20 perc az egész.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
ha már jó kis endgame karid van akkor érdemes lehet lehet benézni az ulti mellett a sanctumba is. Csak a változatosság végett, mert valószűleg nem jövedelmezőbb mint az ulti. én kb. egy hónapja már ráuntam a poe-2re és nem is léptem be, de eszembe jutott tegnap, hogy még decemberben úgy hagytam ott a sanctumot érintetlenül, mert nem endgame karival kb. értelmetlen az egész. Utánanéztem, vettem kb. 100 exért maxos honour resist, max honour és +3 merchant choice relikviákat és futottam párat. Játszva lementek, de hosszabb mint az ulti persze, kb. 30-40 perc. Esett egy 2.5 dives relic a bossbóla az egyik végén, egyéb loot kb. csak ami útközben potyogott. A ládákkal a végén nem volt szerencsém nem volt értelmes loot/ládatípus.
Lehet néha majd még belépek és futok egyet esténként, just for fun /ha épp nincs más játék/ -
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
sajnos ez a szerencsejátékkal jár. Ha nagyon épít rá a játék akkor aki hajlamos rá az ráfügg, és mindent megtesz azért a "csak még egyet chanceoljunk" érzésért. Tehát bármi áron currencyt szerez csak hogy flowban legyen. Aki meg nem hajlamos ilyesmire és csak játszik, az meg csak néz, hogy aztak*va milyen emberek vannak. Tét meg van, mert 300 div egy astramentis.
-
Har_melin
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
őszintén sajnálom a kezdőket ezek miatt a szemétládák miatt. Eddig általában az első két-három képernyő után már a normális árak jelentek meg a trade-en, de most vagy öt képernyőnyi ajánlatnál is még csak 1-2 exánál tartott a dolog. Az EE2 sem segít, mert ott is az ajánlatok alja jelenik meg.
A ninja volt korábban jó erre, de annak az árfigyelő része még nem működik, a build része is csak most lett akítv. -
_drk
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Ezt nem tudod megnézni! Nyilván kell egy komplexebb rendszer hogy élvezhető legyen, amibe kívülről nem látsz bele.
Abban lehet igazad, hogy egyelőre nem tudjuk, lehet ők se, hogy merre mennek tovább.
Viszont az biztos, hogy játékélményben sokkal jobb könnyítés, vagy alapból nem adni valamit mint azt később elvenni.
Szerintem pl ha azt látják hogy a játékosok többsége a mapozás elején abbahagyta akkor ott valószínű belenyúlnak.
Új játékosoknak több help és stb ezekről mindről volt szó.
Az biztos hogy első körben a rajongókra lőttek és velük a legjobb is tesztelni. -
Har_melin
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
+1: az olyan "árnyalatnyi" extra szopatást, mint hogy a PoE2 trade oldalon nem tudsz pseudo értékekre keresni, ellentétben az 1 trade listázásával, már nem is említem. Nem tudod azt mondani, hogy legyen egy cuccon összesen 90% ele resist, mindegy milyen felállásban, pedig amikor felszerélsi szintet vált az ember akkor majdnem biztos, hogy nem egy darabot kell majd cserélni. Nem tudsz adott büdzséből a legoptimálisabban válogatni, vagy csak ötször annyi melóval. Nem tudod kikopizni sem a cuccot a trade ablakból, hogy a builderbe berakva megnézd, mennyit dobna a sebzéseden.
-
_drk
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Hát én most azt látom, hogy a POE1-nek meg volt a " kis közössége". Most a POE 2 azzal az ígérettel, hogy nyitni fog kifelé, ez nagyok érdekli az embereket.
Ráadásul a D4 után sokan felismerték, vagy újonnan vagy régről, hogy jó ezaz izometrikus arpg.(Poe1-en kívül alig volt valami elmúlt 10 évben).
Innentől kezdve meg nagyban játszanak, az emberek szeretnek multizni. Most kijönne egy új battleroyal ami akkora hype-ot kap mint ez, az is tele lenne.
De itt szerencsére nem csak a hype volt nagy, hanem a game is ígéretes.
De a magam nézőpontjából ezekben a játékokban kb pár 100 óra van nekem és ezt nem earlybétában akarom nyomni, craft rendszer, meg nagyon nyers endgame és sok buggal elrontani az élményt. Nyilván ha rosszabb lesz a játék akkor beszoptam, de csak nem. -
_drk
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Ez egy teljesen új játék, rengeteg lehetőséggel és egyébként lassú is. Persze, hogy játszanak még vele rengetegen.
Ha nem történne semmi a pár 10 ezer ugyan úgy maradna akár egy évig.
De ez nem POE1, itt teljesen más számok fognak játszani.De:
Streamerek is ezt mondták, ma meghallgattam itt-ott a dolgokat, Redditen is ezt írták nagyon sokan, hogy igen, várják az új dolgokat és addig pihi.
De ez ilyen tök átlagos multis hozzá állás. -
_drk
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Csak március?
And so these are the things that we expect to improve in 0.2.0. In addition, we need to make sure that 0.2.0 has a draw card that will bring back as many players as possible to test the changes that we are making!
Nekem ez keltette fel a figyelmem. Azért esett a játékos szám, szerintem sokan vannak velem együtt úgy, hogy belenéztek de ez még egyelőre nagyon nyers és inkább jobb állapotában akarják kiégetni magukat benne.
Jöjjön minél hamarabb azaz update! Meg ugyebár még sok dolgot akarnak. Ott van 6 karakter, +1 ascen, a Kraft rendszer, late game dolgok, loot rendszer, passzív tree, stb stb.
Ezek időbe telnek kibalanszolni és minél több dolog van benne annál nehezebb lesz. Nem azt mondom a pletykált egy év sok idő de ennyi mindenre ilyen húha.
De szurkolok nekik. -
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Gyerek lenyúlta a gépem du, na mondom sebaj, irány az xbox azt majd ott tolom a POE2-t..hááát, lehet, csak ugye fizetős még.
Azt hittem crossplatform és cross-save van. 
Néha jó lenne kanapén chillezve gémelni, ha épp olyan van, de így akkor majd megjelenést követően max (ha lesz/van cross-save) -
-
zsirfecske
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
omg, 200 ex/fehér stellar átlagáron vették??? én 4-et adtam el eddig összesen 441 ex-ért, akkor ezek szerint áron alul, vagy nem nekik
kísérletnek jó, legalább kiderült, hogy tényleg nem éri meg. azaz a játék balansz ok, ha megérné, akkor az ugye ingyen currency exploit volna. persze attól még extrém mákkal beadhatja hamarabb, de ugye a roll se mindegy...
a ventor-ra jobban rákeresve rájöttem, hogy nem 1 div, vsz ha most így feltenném 5-ért elvinnék és valaki rátolna még annyit a rerollra és utána hagyná a vaal-t mert az csak elkúrja. vagy egyből vaal, de akkor meg jó eséllyel randomizálódik rajta fontos stat és megy mínuszba vagy low roll-ba. nem hiába gamble a neve is, ehhez nem szabad nyúlni, tovább kell adni jó áron és a gazdagok majd eljátszanak vele.
-
zsirfecske
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
hehe, ez elég béna, 70k ex-ből csináltak kb. 175 div értéket? ennyi ex kb. 260 div mai árfolyamon (266, este én még 275-ért váltottam ex-et, gondolom most esni fog végre)
amúgy ez a ventor-om, nagyon nehéz belőni az értékét, de a 38% rarity és a bőven pluszos resistek miatt azért lehet, hogy 1 divine körül is lenne az ára:

vaal-ozzam? ha igen, mit szoktak rányomni előtte. life quality?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

es raadasul minden kaszton müködik.