- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz 0karmacoma0 #1187 üzenetére
Abban egyetértek, hogy ez közel sem kész játék. Még a loot sem biztos h így marad, sőt.
Jelenlegi helyzetre írom amit írok...
Sztem most a játéktól pont a weboldal nézegetése veszi el sok ember figyelmét.
Goondolj bele, darálod az atlas pályákat.. nem esik semmi hasznos item. Feljebb szintben nem tudsz lépni, mert már nehéz a játék. Farmolsz a saját szinteden. Hopp esett a fizetőeszköz (jelenleg exalted, vagy divine orb). Mit tud csinálni az ember most, hogy feljebb lépjen? Megyek megnézem a weboldalt (szándékosan nem trade-et írok, csak h hangsúlyozzam h nem a játékban nézed az itemet hanem weblapon) van e olyan item amit meg tudok venni, hogy feljebb lépjek. És folytatom.
Gyugyotól kaptam két jó gyűrűt, egyiket felhasználva gondoltam van 8 exalted orbom, teszek rá egyik-másikra(saját) egy-egy orbot. Értelmetlen baromságot tett mindkét itemre.
Nem néztem utána, de valszeg 2 exa-ért jobb gyűrűt kaptam volna, de lehet h 2 jó gyűrűt kaptam volna.
Amit ki akarok hozni ebből az az, hogy az itemek amik esnek értelmetlenek (mivel szar a loot), goldot, exaltedet, divine orbot kell csak felszedni. Jelenleg ez a legjobb lootfilter. Gemektől, waystoneoktól stb eltekintve. Gearről van szó. Jobban jár az ember ha nem vesz fel semmit, és exaért vesz vmit a weboldalon. Gyakorlatilag semmi értelme az itemeknek (értsd jól, 1000-ből esik olyan ami használható) köszönhetően a weboldalnak ahol fixen jobb itemet tudsz venni mint ami neked esik a játékban.#1194Edge
A játék egyébként tetszik! Grafika, játékmenet, bossfight, trialok. Trialok sztem különösen jók. Nehezek, van olyan kihívás ilyen jellegű játékban mint sehol máshol.
Az ácsorgás... Hát nem tudom, akkor úgy érzem feleslegesen töltöm az időm. Játszhatnék is.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz 0karmacoma0 #1106 üzenetére
2026 tavasz reálisabb amúgy. De azért remélem addig kerülnek be új dolgok azért. Még, ha teszt szinten is.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Khaosz55
addikt
válasz 0karmacoma0 #1079 üzenetére
Nekem konkrétan a benne áll végig 3 alkalommal kirohan kicsit keménykedni. Eddig mentek a bossok it az időhiány az a tényező ami miatt majd 4-5 szintel később visszatérek. Illeteve kipróbálom a másik buildet.
-
Remiel
őstag
válasz 0karmacoma0 #1047 üzenetére
A 4. trialt próbálgatom. Nem vagyok hajlandó kifizetni 40-45 ex hogy más lehozza. Már csak azért sem, nem azért játszom, hogy a nehéz dolgokat más oldja meg.
Kezdek ráérezni a sanctumra. A sok try alatt összejött annyi relic, hogy 9600 honorral indulok, ez ha mákom van felmegy kb 12.5k-ra menet közben, szóval a honor nem probléma. Már 2x voltam az utolsó bossnál, de mindig a homokórák csesztek ki velem, egyébként simán lement volna, de mindkétszer az utolsóhoz nem értem oda, így a boss kivégez. De meglesz, már közel sem olyan nehéz, mint amikor nekifogtam."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sunrider987
junior tag
válasz 0karmacoma0 #887 üzenetére
"az EA jelenlegi állapotában sokkal jobb ötlet kitalálni egy buildet, összetradelni gyorsan ami kell hozzá, aztán ha kipróbálta az ember az összes ötletét, menni a másikra"
Valoszinuleg igazad van de zsigerbol utalom a tradet. A ligakkal majd erkezo rendszerek valoban sokat faraghatnak az osszkepen de most nincsennek, jelenleg a craft szimplan gambling, amennyi exaltedet/chaost elcsesztem abszolut okorseg hogy kiszedtek az alterationt, a scouringot es bar anul az allitolag van de en meg nem lattam es az is 50% eselyel a nem megfelelo affixet szedi le mint az uj chaos orb. Ez egyebkent ongol: anul + exa = chaos orb?
-
veterán
válasz 0karmacoma0 #887 üzenetére
Tyűha na nekem például ez teljesen kínai amiket ide leírtál😂 Én teljesen szűzként kezdtem neki ennek a játéknak, először witch karaktert indítottam, de az nekem túl bonyolultnak bizonyult a minionok menedzselése stb... eljutottam az act 3-ig, de elég kínkeserves volt😂 Tegnap indítottam egy íjász karaktert, na ez az én világom, tegnap kb 6 óra alatt ott voltam a 3. actnál ami a witchel több mint a duplája volt! Én csak próbálom élvezni többé kevésbé ezt a gamet, ami szimpatikus támadás+képességek azokat kivalasztom és kb ennyi, soha sem voltam jó ezekben a build építésekben és itt pluszban akkora ez a skillfa, hogy ember legyen a talpán aki ki igazodik rajta😂 Ja és soha nem nézek ilyen leírásokat stb, mert szeretem magamtól felfedezni és kitalálni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz 0karmacoma0 #103 üzenetére
Úgy legyen! Én a 60 dodós packet vettem. Lehet h később ha tetszik akk +40 dodóért upgrade-elem a King of the Faridun-ra. Csak legyen jó!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #98 üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #90 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszokat, nyilván még nem minden részét értem, de értékelem.
tehát akkor sale-ig várni mindenképp és currency tab nobrainer, valamint néhány stash tab akcióban/6db bundle-ben, ami ha olcsó éppen, lehet premium stash tab csomag is. de gondolom annak idején itt úgyis lesz még szó róla mit éri meg shoppingolni
-
Szeszkazán
senior tag
válasz 0karmacoma0 #65 üzenetére
Hát igen, a kenyérnek is más lett az íze a múltheti bemutató óta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest