Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
A képen az látható, hogy a gyökér pontosan ráállítja a karakterét a quest objectre és ott AFK-ol, így nem tudsz rákattintani és nem tudsz továbbhaladni a küldetéssel.
Anno ez a WoW-ban volt divat, nem gondoltam, hogy még ma is akadnak ilyen nyomorultak, főleg itt nem vártam. Nyilván egy relog megoldja, de akkor is száradjon le a kukija.
-
Win-T
őstag
-
Win-T
őstag
Fasz kivan már ezzel, hogy a trade oldal default standardon keres. Már nem tudom hanyadszor szopatom meg magam azzel, hogy egész játék session alatt nem a ligás kínálatban keresek.
Aztán csodálkozom, hogy semmi nincs...
-
Win-T
őstag
Stellar amu már nem biznisz? Találtam egy fehéret, de semennyiért nem megy el.
-
Win-T
őstag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Ha kiveszem, visszarakom a fegyvert, akkor én rendszeresen elfejetem betárazni az exlposive arrowt, aztán csak nézek mi van mert alap nyilakkal lövöldözik. Nem valami ilyesmi történik nálad is?
Egyébként nekem mocskosul nem jön be ez a gránátos játékmenet. Nem is tudom volt-e már karim amit ennyire nem élveztem PoE1 és PoE2 pályfutásom során együttvéve. -
Win-T
őstag
Amikor érkezik egy vevő kivenni a megvásárolt cuccot azt én is látom ha éppen ott vagyok? Nem tartok még ott, de számítsak rá, hogy random idegenek jönnek szembe néha majd a privát szférámba hívatlanul?

-
Win-T
őstag
"Buy items when sellers are offline"... oké, ezzel engem meg is vettek.

-
Win-T
őstag
Akkor nem csak nálam jön elő. Valami memory leak lehet mert indításkor tök rendben megy, aztán idővel egyre rosszabbá válik.
De érdekes, mikor GeForce Now-n keresztül játszom nem jön elő, csak a nagygépemen. -
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez már tegnap élesedett szerintem.

-
Win-T
őstag
Szerintem ti nem ugyanabban a ligában játszotok.

-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
"a játék balansz változásai miatt statikus"
A többi pontot értem, de ezzel nem értek egyet. Egy szöveges leírást sokkal egyszerűbb frissíteni mint egy videót ha változik valami, ahogy általában van/volt is mindig egy changelog fejezet ezekben. Ha egy új verziós videót tölt fel a készítő azt én jó eséllyel észre sem veszem hacsak nincs valahol jelezve mert egyáltalán nem követem az embereket ezeken a platformokon. Sokszor azt sem tudom kikről beszéltek itt.

-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Klasszul hangzik.
Nem baj, ha nincs sikerélmény akkor úgyis kijött a lasztofasz 2, arra már régóta fenem a fogam.
-
Win-T
őstag
Huntresst kezdtem én is nulláról... még csak level 7, idáig tök fun. De ahogy a fentieket olvasom lehet szopás lesz.
Na de majdcsak kitalálnak az szakértők valamit.
-
Win-T
őstag
Ezek az új mapok nem tudom... nekem ez nem annyira tetszik, hogy nem a mapokon találok tennivalókat hanem az egész map egy mechanikára van felépítve.
A másik meg tök jó, hogy visszaadják a 6 teleportot egy-egy maphoz, de basszus nem fordítva kéne ezt? Ahogy nehezedik kellene esetleg több lehetőséget adni? De lehet az én logikám működik hülyén.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Szerintem jön Einhar vagy valami leszármazottja, kollégája. Perszre biztosan lesz valami csavar a dologban.
De csak tipp.
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Van olyan, hogy lvl20-as uncut skill gem? Én már ezt nem tudom elhinni... megjelenés óta tolom, de még nem találkoztam vele, pedig esett már minden is.

-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Erre elég nagy eséyt látok, igen.

És úgyis megvesszük.
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Waystone tabhoz jó lenne ha csinálnának egy upgrade gombot mint ahogy az Essence-eknél volt az első részben. Remélem kiadja az eszük.
-
Win-T
őstag
Esik egy mapon két Stellar amu... persze, hogy magic mindkettő.
-
Win-T
őstag
Az egészen zseniális, hogy pauzál a játék ha escape-t nyomsz, de ha onnan bemész az options-be, akkor fut tovább.
Kézcsókom, hát pont azért szeretnék pauzálni, hogy ne verjenek véletlen agyon amíg az options-ben turkálok.
-
Win-T
őstag
Goldnak van valami értelmesebb felhasználási módja mint elgamble-ezni? Majdnem három milla húzza már a hátizsákom, kezd nehéz lenni.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Map Stah Tab. De második részben még nem működik. Hírek szerint talán már a következő patchben fog. Ideje lenne.
-
Win-T
őstag
Nem tudom low levelen milyen, mint említettem szintezés alatt még nem ezt a buildet toltam. Könnyen lehet, hogy A3 körül még kevés a sebzés hozzá.
De ezen hivatott segíteni az Icicle Support gem ami 50% reduced ice crystal HP, illetve a passzív fán a Shattered Crystal notable, ami meg még 60% HP csökkentés.De nem biztos, hogy jó ötlet endgame buildet követni szintezés alatt. Nem mondom, hogy nem működhet, de valószínűleg nem lesz optimális.
-
Win-T
őstag
Az actokon a Maxrollos Cold Snap leveling builddel mentem át relatíve gond nélkül. Speedrun rekordokat valószínűleg nem ezzel fogsz döntögetni, de a rengeteg cc miatt roppant kényelmes és biztonságos a játék vele. Ha olyan pontra érsz ahol már kevésnek érzed, gombokért lehet geart venni neki ami ad némi plusz lendületet.
T5-6 mapok környékén álltam át erre a buildre. Itt már kell némi currencyt költeni a megfelelő gearre, de szerintem 7-8 divnél többet még nem költöttem rá. T15 juiced mapok gond nélkül mennek, bossokkal sem volt még problémám úgy, hogy +3 difficulty ki van rakva az atlas treen. Egyedül a Trial of Sekhemas főgenyával nem bírtam eddig, pinnacle bossokra sajnos még nem volt alkalmam rápróbálni.
A géped viszont nem árt ha bírja a kiképzést, mert Paksot is leolvasztja mikor a Frost Wallokba beküldöd a Fireballt és a cirka nyolcszáz projectile elkezdi leradírozni a képernyőt.
-
Win-T
őstag
Nagyon is figyeltem a módosítókra, gyönyörűen jött ki a leosztás, semmi pozitív nem volt a mobokon. Ellenben volt nekik lassítás, 30% mínusz HP, több sebzést kaptak be. Mondom: egész végig bármire ránéztem meghalt azonnal, ott meg mintha öt méter vastag vasbeton falba ütköztem volna.
Már ott tartok, hogy szégyenszemre meg fogom venni TFT-n ezt a szart. -
Win-T
őstag
Jó hát ezzel a Zarokh-al a Sekhemas végén menjenek a faszomba. Full 14k honorral, 50% honor resisstel, sebzés bónusz boon, minden fasza jóság rajtam. 13 percig kerülgettem a szarjait, ez alatt jó ha egy harmad HP-ját le bírtam verni, ennyi idő alatt a véletlen bekapott sebzések szépen lassan megettek.
Hát mégis mennyit kéne ebbe sebezni, hogy rakják oda ahová gondolom... többi boss másodpercek alatt hal.
-
Win-T
őstag
Nem volt róla szó, de remélem kapunk végre működő map stash tabot is, mert kezd tarthatatlan lenni a helyzet a ládámban.
Ritualokon, hogyan lehet összeszedni 5000 favort? Letétbe raktam egy Divine-t, 4500+ favor lenne kivenni... de T13 mapokon még sosem sikerült csak 1500 körül összeszedni.
-
Win-T
őstag
Hát... agyonnerfelésekről (szerencsére) nemigen volt szó.
Lehet azt a live patch notes-re tartogatják.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem figyeltem a nevét... valami sas vagy griffmadár szerűség volt.

-
Win-T
őstag
Még csak most vettem rá magam, hogy rápróbáljak a negyedik ascendancy pontra. Level 75 Inscribed Ultimatum... elmondhatatlanul könnyebb - legalábbis fagyos sorceressel - mint a Trial of The Sekhemas volt a harmadikért. Első próbára vajsímán, gond nélkül eljutottam a tizedik szinten a bossig. Az is csak azért ölt meg mert még nem ismerem a támadásait és sikerült meglepnie egy alattomos oneshottal.
És legalább nem tart minimum másfél-két óráig végigmenni rajta (pedig elég sok az üresjárat). -
Win-T
őstag
Nincs baj azzal, ha hirdetni szeretnénk honnan vagyunk, melyik közösségbe tartozunk, de akkor ezt tegyük már elegánsan. Írjuk ki szépen: Path of Exile 2 - Prohardver - Hungary.
Ez alighanem csak az én fejlövésem, de nekem számít a cégér. Az ilyen EZ_GG_LTP-HUN nevekről egyből az ugrik be, hogy Vér Istvánka és a haverok.
-
Win-T
őstag
Node direkt van ilyen opció a game menüben, hogy level downscaling.
"If you playing with low-level party members, level downscaling will be applied to your character. Party members will have no experience penalty."Sose partyztam még, lehet félreértem vagy nem működik, de ez pont erre lenne jó nem?
-
Win-T
őstag
Greater vagy Perfect Jeweller's Orb az tényeg ennyire ritka? Basszus lvl80 vagyok T9-10 körül, Divine már esett kettő is, de lyukasztó cuccot még csak képen láttam.
Hogy a perfect ritka az oké... six linket az elődben is nem kis mák volt összerakni, de a középső azért mutathatná magát néha. -
Win-T
őstag
Egy próbát ez is megér. PoE Overlay II
Néha kicsit köhög (lehet csak nálam), de alapvetően használhatónak tűnik. -
Win-T
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
A dolgok érthető elmagyarázása sosem volt a GGG erőssége.

-
Win-T
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Van az alap skillfám, ezen vannak kirakva a védelmet és sebzést növelő node-ok. Egy curse spellt használok, a Hypothermiát ami ugye az ellenfél cold resistjét csökketni. Ennek a curse-nek az alap skilfámmal 35% a hatékonysága, ráadásul van némi delay a spell elsütése és aktiválódasa között.
A másodlagos fán visszavettem 24 pontot a sebzést adó node-okból (ezek az elsődlegesen megmaradnak), hiszen ezekre nincs szükség addig amíg a curse-t elsütöm. Ebből a 24 pontból úgy fel tudtam turbózni a Hypothermiát, hogy 89% lett a hatékonysága, nagyobb területet fed le, Maim-et, Hindert tesz az átkozott ellenfélre és instant lett. Mindez gyakorlatilag ingyen.
Ez a video teljesen jól elmagyarázza (Har_melin találata korábbról): [link] -
Win-T
őstag
Megvan végre az a nyomorult harmadik ascendancy. De továbbra is tartom, hogy dögöljön meg aki ezt kitalálta, hogy fasza lesz.
Jövök nemsokára picsogni a negyedik miatt.
-
Win-T
őstag
Máskor szoktunk kapni karácsonyra ajándék Mystery Boxot, de most akkora a szegénység, hogy már erre sem telik.

-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Na... abból azért már be lehet vásárolni ha nem feltétlen a legjobbat akarja mindjárt az ember.

Sunrider987: Ezekbe egyébként mindenképpen belebotlunk, vagy ha rosszfelé indul esetleg a játékos akkor van amelyikbe sose fog belefutni mert csak egy helyen van vajon?
Eddig a Felled és a Limestone van meg. -
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ne várj itemekre, mert sokat érő úgysem fog esni egyelőre ha nincs oltári mákod. A nem használt currencyket váltsd be Alvánál exealtedekre. Nézd át a ládád, amit nem használsz csak gyűlik add el. Vaal orb darabja 1-2 ex, Regal 5 db, 1 ex, BS whetstone 9 db, 1 ex,. Iron rune 3 db, 1 ex, stb. Át kell nyálazni mid van, símán össze lehet kaparni némi kezdőtőkét.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Pedig én még mindig azon a frostos leveling starter builden vagyok és T3 mapokat is lazán viszi, tippre olyan T7-8 körül fog kifulladni. 11 exből őssze lehet kukázni használható lowend cuccokat azért.
Ilyenkor lenne jó ha be lehetne már linkelni a karakterlapot, rá tudnánk nézni, segíteni.Játékon belül lehet inspectelni partytagot? Ránézek szívesen valamelyik este.
-
Win-T
őstag
Basszus, ha van ellenféltípus amit gyűlölök, azok ezek a River Hag nevű nyomorultak. Ha ilyenek vannak a mapon, akár nyithatom is az újat, mert 95%, hogy valahol nem veszem észre a harc közben azt a tököm örvényt amit alámpakol és mire kiugranék már oneshotolt is.
Szerk.: Nah... megcsíptem 1 exért egy wandot amit mások 30-40-ről indítanak. Néha lehet jó biznicet csinálni.

És még az Ex is jó statot rakott rá hatodiknak.
-
Win-T
őstag
Delirium itt csak ilyen érzelem párlatokat adhat? Nincs többféle jutalom mint az első részben?
-
Win-T
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Ha igazi pénzért vennék cuccot lehet én is így éreznék. De itt a felszerelésre amit a trade-en veszek, én szedtem össze a valutát ingame, így mégicsak "megdolgoztam" érte.
Aztán persze biztos van már megoldás currency vételre real money-ért, na az tényleg megöli a dolgot. -
Win-T
őstag
No ez hátha nem csak nekem kerülte el a figyelmem eddig: A map tier upgrade reci itt is megvan. Három egyforma tierű waystone a reforge benchbe = egyel nagyobb tierű waystone.
-
Win-T
őstag
A map device-ba mit lehet tenni a mapok mellé? Ugye itt se scarab még, se fragmentek. Lehet fűszerezni valamivel?
-
Win-T
őstag
Jajj, a Breach a mapokon nagyon nem kompatibilis a fagyasztós sorcival. Pillanatok alatt lerohan az ellenfél, pedig csak tier 1 volt. Ajánlott a végére hagyni, mikor már ki van minden más pucolva.
Expedition lockert nem lehet kirakni a hideoutba? Nem találom sehol.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Na várjál már... akkor mégcsak nem is három floor kell hanem négy?
Megyek felborítok egy asztalt valahol... -
Win-T
őstag
Na ne szopassatok már, hogy harmadik ascendancyhoz nem is kétszer kell végigmenni ezen a szaron, de háromszor.
Kettő meglett nagy nehezen, aztán gyorsan lefagyott a vigyor az arcomról mikor még mindig nem volt ott az oltár ami a pontokat adja, csak egy ajtó tovább... -
Win-T
őstag
Na most van ki a f@s..m ezzel a triallal. Maximális 4720 honorral eljutok a boss előtti szobáig, ahol három rare megölése a feladat. Úgy lenyomtak 2000-ig, azt se tudom mivel és mikor találtak el. Azt hittem sírva fakadok... a bossok meg persze már megoldották a maradékot.
-
Win-T
őstag
Most vettem észre, hogy gyakorlatilag normal act 2 óta cipő nélkül rohangálok, mert nem volt meg hozzá a kellő strenght.

Usain Bolttá vált a kari a működőképessé varázsolt movement speed hatására. -
Win-T
őstag
No kérem... 78 óra és máris mehetek mapo... izé waystoneozni? (Ezt sose fogom megszokni.) Persze ez még első végigjátszás volt, mindennel ismerkedtem, felfedeztem, legközelebb már gondolom fele idő is elég lesz.
Nem én vagyok a legideálisabb jelölt a játékidő mérésére mert az első részben is általában az utolsók után napokkal szoktam befejezni a 10 fejezetet, de ez akkor is szerintem kurva sok. Így elsőre elment, de minden liga előtt végigtolni azért már fájni fog. Szerintem ezen mindenképpen kell kicsit rövidíteniük.Szerk.: Oké... bementem az első mapra, leölt a vérbe mindjárt az első szembejövő pakk. Aucs..

-
Win-T
őstag
Én elengedtem a kontrollert, mert bár tök jó játszani vele, a trade addonok használatát ellehetetleníti. Jó lenne ha megoldanák, hogy menet közben váltson a játék billentyűzet+egér és kontroller között mint a Diabloban ne kizárólagosan ez vagy az működjön.
-
Win-T
őstag
Arra rájött már valaki, hogy wandon a quality mit csinál?
-
Win-T
őstag
Szaladtam reggel pár percet tesztképpen a fagyos sorcival, mezei mobokon nem különösebben érzem a hatását a freeze butításnak, szóval talán nem fog annyira fájni. Bossokra leszek kíváncsi, de arra most nem volt idő.
Har_melin: A kulcs szerintem az accounthoz kapcsolódik, nem a telepített programhoz, nyudodtan újratelepítheted. De előtte próbáld meg törölni az Appdata\Local\Temp mappa tartalmát, hátha segít ha ott ragadt be a PathOfExile.tmp.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Esett egy 10 exes essence, lehet lesz valami combosabb fegyverem mostmár.

(Bocs, nem válasz akart lenni.) -
Win-T
őstag
Rámentem a harmadik ascendancyt adó trialra... az első szint mint kés a vajon, de a második baszki azt nem tudom hogyan gondolták. Csak egy szintel magasabbak a mobok, de úgy kapnak szét mint foxi a lábtörlőt. Ráadásul gusztustalan képességeik vannak, a honorom legalább 75 százalékát offscreen ranged támadások kapták le, hát köszi.
A nyomorult csapdákkal meg már az első rész labjában sem voltam kompatibilis. -
Win-T
őstag
-
Win-T
őstag
No én ezt a 3. ascendancyt trialt akkor nem értem... cruel act 2-ben megöltem Balbalát, dobott is ilyen tablettát hozzá. Elmentem a trial of the sekhema-ba, végig is mentem rajta, de nem adott a végén pontokat. Hol akkor a hiba?
Lokids: folyékonyabb?

-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Szerintem teljesen jól látod, így működik a dolog, én is nyomkodtam még a játék elején a raise shieldet így ahogy írod, vátogatva, de aztán ez elmaradt.
A passzív fán annyit pontot nem kapsz szerintem, hogy egy full offenzív, és defenzív buildet kirakj, maximum kicsit tudod tolni ebbe vagy abba az irányba (ami persze azért sokat jelenthet), de én még mindig nem értem, hogy lehet a fán kétféle úton menni. Most is írja, hogy weapon set 1: 18, weapon set 2: 18, de hiába kattintok egyikre, másikra, semmit kirakni való pont nincs.
A kivitelezést nem én fogom kitalálni, nincs ehhez se tudásom, se időm, se kedvem kísérletezni, én csak a mások által kitalált buildeket tudom követni. Nálam sokkal hardcore-abb arcok vannak itt a fórumon, de eléggé csöndben vannak.
-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Örülök ha neked bevállt a build, de cold által okozott cc kényelmét nem szívesen engedném el.
Te alighanem alacsonyabb szinten próbálkoztál, én már egy viszonylag kiépített fázisban jártam a cold builddel ahol a frostbolt kapott némi cast speedet, scattershot miatt három labdát lő egy helyett, és a fáról kap egy jó adat freeze buildup boostot, pillanatok alatt beteríti a mobokat a fagy (nyilván azért a sparknál lassabban), én szinte instant fagynak, azánt mire kiolvadnának már legtöbb esetben végzett velük a cold snap vagy a comet. A bossok nehezebben fagynak, de a spell cascade-el támogatott frost wall miatt a közelembe nem tudnak jönni, hogy megüssenek (mondjuk ha nem figyelek magamat is be tudom zárni könnyen, ami szívás). Nem valami "szép" így a játék, de nagyon eredményes. Rengeteg boss képesség trivializálódik ezzel. Ranged bossok már trükkösebbek, de ott is sokat segít. -
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ad egy ingyen unwavering stance passzívot. Ha olyan ellenfél jön szembe aki sokat stunnol esetleg jól jöhet, de igen, jobb az ilyen támadást inkább elkerülni ha lehet.
De nem ez lesz az utolsó értelmetlen unique amit találni fogsz szerintem.
Hrigh_77: Ez a csávó attól lesz egyéniség, hogy idiótára sminkeli magát? Baszki öreg vagyok én ehhez már, hogy megértsem a twitch nemzedéket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest