- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2771 üzenetére
az már megvolt korábban, több div-et érő itemekkel/szerencsés vaal-okkal. meg persze az ellentétével.
amúgy még mindig nincs fent loot filterem, de ehhez nem is kell, akkora csilingelés volt mikor droppolt, hogy nem lehet nem észrevenni
én is ott tartok, hogy lassan kelleni fog a filter, bár épp azon küzdök hogy legyen elég T15 waystone-om. szeretnék csak lev 81+ itemek közt turkálni, de épp elapadt a csap, meg az irradiated tornyok.
-
Sunrider987
tag
válasz
N.YCityBoy #2703 üzenetére
Nezd meg a Free Solo cimu mozifilmet es akkor vagy megerted vagy nem....
-
Edge
veterán
válasz
N.YCityBoy #2701 üzenetére
hardcoreba tolja
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2587 üzenetére
Az a helyzet, hogy tibee77 pontosan írta le: ebben a játékban 300 óra nem elég egy karakter kimaxolásához, ha nem játszol nagyon tudatosan és nincsenek előzetes ismereteid. Szó sincs arról, hogy "tiszta játékkal nem lehet eljutni egy bizonyos szint fölé", csak ez sokkal több játékot jelent. A rossz hír (a számodra), hogy ez a PoE jellegzetessége, semmit sem fog változni a végső formájában sem.
- teljesen mindegy, hogy kereskedsz vagy SSF játszol, nagyon sokat kell játszani ahhoz, hogy elég anyagod legyen akár eladásra akár saját craftolásra.
- a kulcs a hatékonyság és a tudatosság. El kell döntened, milyen formában akarsz játszani, el kell döntened, milyen buildet akarsz csinálni. Onnan kezdve a lootfilter az isten, úgy kell beállítani, hogy CSAK azt mutassa, ami kell, nehogy kísértésbe ess és felvegyél mást is. A legtöbb idő a hideoutban megy el a felszedett cuccok válogatásával. Igen, előfordulhat, hogy így (ha kereskedsz) lemaradsz egy baromi drágán eladható rare darabról. Egyről. Ha.
- minél sűrűbb (nehezebb) mapokat tudsz futni, annál több cucc fog esni. Minél gyorsabban tudsz egy mapon haladni, annál nagyobb az egy órányi játékra eső hasznos cuccok száma. Ez sajnos ilyen egyszerű. Ezért igyekszik mindenki zoom-zoom szintre fejleszteni a buildjét.
- az SSF semmivel sem igényel kevesebb időt vagy hatékonyságot, mint a kereskedés. Ezerből jó ha egyszer beadja a kívánt kombinációkat a kívánt szinten. Ehhez kell találnod ezer használható alapot, meg elég currencyt ahhoz, hogy szívfájdalom nélkül rádobáld a majdnem jó cuccra, azzal a tudattal, hogy jó eséllyel brick lesz belőle. És persze ismerni kell fejből a fontos statok Tier értékeit, hogy egy pillantásra meg tudd mondani, érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Itt speciel a GGG még meg is bonyolította a dolgot azzal, hogy a korábbi T1 a legjobb rendszerről átváltott a T1 a legrosszabbra úgy, hogy van stat, aminek öt fokozata van és van, amelyiknek 11 vagy 12. Innen kezdve tényleg memoriter, hogy pont neked pont a te buildednek melyikből hányas szint az "ez már megéri".
- a craftolás is idő. Akik SSF-ben játszanak azok jellemzően betáraznak nagyon sok tabnyi alapanyagot (ami pl. egy 4x2-es cuccnál nyolc-tíz tabot jelent, amit persze meg kell venned előtte...) és amikor "craft sessiont csinálnak, akkor nincs játék, csak molyolás a HO-ban. Ezzel vígan el tud menni több óra is, és lehet, hogy a végén lesz pár cuccod, ami semmivel, vagy csak alig jobb, mint amid van (főleg endgame-ben), cserébe elhasználtad az összes szükséges currency-t.
- olyan, hogy valaki se nem kereskedik, se nem craftol és mégis eljut stabil endgame szintre elvben létezik. Elvben megnyerhetem kétszer egymás után a lottó ötöst is. Kb. ennyi az esély rá. -
tibee77
őstag
válasz
N.YCityBoy #2579 üzenetére
Az a baj, hogy nem ismered a jatekot ugy ahogy kene.300 orad van benne, elötte az elsö resszel se jatszottal.Nem tudom lattad-e a poe meme-eket, arrol, hogy több ezer oraval is kezdönek szamitasz, barmilyen elkeseritö is.Siman lehet trade nelkül is ssf-be elerni az endgame-et, csak ahhoz ismerni kell kb. mindent a jatekkal kapcsolatban.Van akinek ez tetszik, van akinek meg nem.Nekem speciel anno jo par oram volt diablo 3-ban, szerettem nagyon csapatban gr-eket tolni, stb. stb. de aztan unalmas lett es elkezdtem poezni.Hat akkor jöttem ra, hogy nem egy szinten van a ket jatek ha a tartalmat nezzük.Pont ezert, mert sokat kell beleölni, ezert van "hosszabb szavatossaga" a jateknak.A trade problemadat meg nem ertem, jatek közben esik valami, aminek erteke van, harom lehetöseged van, hasznalod mert eppen jo lenne a karidnak, nem hasznalod azonnal, majd inkabb csinalsz egy ujabb karaktert, csak amiatt az item miatt, vagy pedig eladod.Az , ha valaki igazi penzert vesz jatekbeli penzt es aztan azt fogja felhasznalni a gear fejlesztesre na az nekem se tetszik, az konkretan olyan mintha beirt volna valami cheat-et.De igazabol mivel nem kompetitiv jatek a poe, nincs jelentösege, hogy ki mit csinal, max e-penis növelesre jo ez az egesz.Azt is irod, hogy nem erted miert költ valaki 100diveket arra, hogy vegigfusson a mapon egy perc alatt, mert ez neked nem tetszik.Okes, de akkor miert gond az, hogy neked a keves idö alatt nem jött össze egy kari amivel elerheted azt a "bizonyos" szintet.Örülj neki, igy van a jatekban kihivas, hiszen az tetszik neked.
-
tomazin
veterán
válasz
El lehet csak vegtelen farmolas. Amiket latsz, h vegigrohan az a max amit el lehet erni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nem a chayula monk a drága, hanem a stat stackeres változat. Hangsúlyozom: nem tudom, meddig lehet elég a budget kialakítása. Lehet, hogy bőven elég mapozáshoz, csak nekem arra már van egy jó buildem. Amivel lvl 41-ig eljutottam, az gyakorlatilag csak drop volt, és nagyon könnyű vele haladni. Ha a tartalmakat (breach, ritual) lehet vele megbízhatóan farmolni, akkor az Astramentis amu kivételével a többi kifarmolható azokból, nem kell vásárolni. A Three Dragon sisak random drop, de nem ritka, lehet, hogy neked is már ott van a ládában.
De a PoE-ban olyan eleve soha nem volt, hogy minden class minden buildje SSF-ben is kényelmesen működjön. Akkor a cserebere teljesen fölösleges lenne, mint ahogy pl. a Grim Dawn vagy a Last Epoch koncepcionálisan így is csinálja. Ennek a játéknak ez a velejárója. Ráadásul az SSF semmivel nem jelent kevesebb farmolást, mint ha venni akarsz cuccokat, főleg a mostani kezdetleges craftolás mellett.
-
freddirty
senior tag
válasz
El lehet jutni, csak az ugye kevés kezdőnek világos (sok száz más dologgal együtt), hogy mivel is jár ez. Ha zéró interakciót akarsz más játékosokkal akkor solo self found a te játékod. De ez komoly döntés, akár több tízezer órát is bele kell tolni ha nagyon maxoilni akarsz és ez már autisztikus irány.
Ha ez mégsem ok, akkor a trade-en a játékosok tulajdonképpen egy pici társadalmat alkotnak mindenféle magukra vállalt szerepekkel. Az egész mozgatórugója pedig a játékbeli pénz.
Mivel ez free to play játék, ezért minél több időt kell a játékosra kényszeríteni a fejlesztőknek (hisz több idő játékban=nagyobb esély mtx-et/stash eladásra). Az SSF és a trade nincs megkülönböztetve a játékban és igazából ez az ok amiért az SSF nagyon húzós és nem való minmaxolós játékosnak. Hisz egy broken buildbe az adott itemek akár a sok milló dropból trade-en válogatva, és azt továbbcraftolva sokezer crafter által jutnak el a végső buildbe. Ezzel ssf-ben nem lehet és nem is szabad versenyezni. Ott megelégszik a játékos, hogy ok le tudtam nyomni a végső boss-t és ok itt a vége. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2562 üzenetére
Köszönöm, nagyon rendes tőled, örülök, hogy jól sikerült az átállás.
Mozgás gomb: akkor nem tudom, hogy működik, pc-n a bal egérgomb vagy csak mozgás vagy olyan skill van rajta, amivel ha nincs célpont, akkor gyalogolsz, ha van, akkor meg támad. Pl. monknál a Hand of Chayula, Killing Palm, ezek. Gondolom funkcionálisan ez valahogy konzolon is meg kellene legyen, különben elég macerás némelyik skill használata. Na ahhoz a skillhez kellene a rage.
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2524 üzenetére
na akkor még egy tipp, mert az eredeti builded készítője még ehhez is hülye volt.
Gondolom neked is ki van rakva a Waking Dream, ami az Into the Breach skillt adja. Na most ez az idióta egyáltalán nem csinált vele semmit, azon kívül, hogy ez adta a flameket, amiket fel tudtál szedni.
Az általam linkelt stat stackelő buildnél ehhez a következő supportok vannak berakva:
- Vitality (1% life regen)
- Clarity (30% incr mana regen)
- Precision (30% accuracy)
- Cannibalism (4% life regen on kill)
- Herbalism (30% incr life recovery from flasks)
Mivel ez alap skill, nem gemből, nincs spirit vonzata és helyből 5 supportos.mozgáshoz meg próbáld ki a Tempest Flurry-hez berakni a Rage-et negyediknek (ha tudod upgradelni) és azt tenni a mozgás gombra. Arra kell figyelni (a tipp szerint), hogy nem szabad lvl5 fölé fejleszteni a Tempest Flurryt, mert különben mana gondjaid lehetnek. A Tempest bellhez a Close Combat - Concentrated Effect - Primal Armament
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2519 üzenetére
Valószínűleg jobb lesz. A staff a ládában volt? Kér, hogy corrupt, így nem tudsz rá socketet tenni, de az eddiginél jobb.
A két gyűrűt szerintem nézd majd meg és keress a ládában olyant, ami összességében kevesebb chaos rest ad (azzal most overcapped vagy, viszont több ele res van rajta, mert most azok nagyon alacsonyak lettek, főleg a cold. Nem tenne jót, ha állandóan lefagyasztanának. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2517 üzenetére
Nincs mit, remélem így könnyebb és élvezetesebb lesz a játék.
Én azt csinálnám, hogy alvánál elkezdenék staffot vásárolni (gondolom eddig nem gyűjtötted őket). Ha esik egy olyan expert, aminek a phys sebzése valahol 100-120 körülről indul, arra dobj rá 20% qualityt, tegyél bele két phys rúnát és azzal játssz tovább addig, amíg már célirányosan nem tudsz farmolni.
Spirites amulet van (solar amulet), de ha felveszel friendnek (BiggerStafficus), akkor látom mikor vagy fent - most alvánál egyből egynek dobott egy 60 spiritet adó solart, még valami resist is van rajta, odaadom, nekem nem használható.Keresztkérdés: biztos, hogy be van kapcsolva az összes, spiritet igénylő skilled? a videóban, amit magadról felraktál egy csomó lekötetlen spirited van, a karakterlapod szerint pedig összesen van 150. Akkor mire kell neked a bodyn a spirit?
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2507 üzenetére
(mindig eszembe jut valami, mint columbonak): egy sima fehér expert slicing staffnak nagyobb sebzése van két phys rúnával, mint amit most használsz. Még egyszer: fehér, minden mod nélkül.
az accuracy rúnát hagyd a fenébe, a mobokat a herald robbantása kell megölje, a bosst meg csak eltalálja az ember, ha már elé kell álljon.
-
Dictator^
veterán
válasz
N.YCityBoy #2497 üzenetére
Melyik buildet csinálod? Igazából anno én is elkezdtem saját elképzelés szerint, és amíg nem jött össze, addig a Maxrollos Falling Thunderre váltottam. Hellyel-közzel hasonló volt amit csináltam.
Viszont nem tudom milyen Body Armourod van, de az biztos, hogy ez az Evasion es Armor elég pics@füst most.
Ascendency-nél ha felfelé mész balra, ahol bukod az összes spiritet a geareden, de cserébe a Body Armournak az össz Evasion Raiting és Energy Shield ratingéből kapsz egy tonna spiritet (amennyiben jó nagy a két stat a body armouron), illetve a felette lévő két passive meg egy rakás armourt fog adni neked.
Igaz ehhez kell egy rohadt jó body armour.
Ezután mint a vaj, úgy mentem át T3-ről T11-ig.Igaz nem SSF, de a Body armourt végül vettem, az nagyon dobott ezen a builden.
-
Har_melin
addikt
válasz
gear craftoláshoz, ha elkezded:
- Staff: expert gothic, sliced, crescent főleg.
- Páncél: lehetőleg expert pathfinder, hogy a lassító debuffok kevésbé hassanak rád.
sorrend:
1. Fehér, kék mindegy. a fehérből, szimpla kékből csinálsz két modos kéket.
2. Ha legalább az egyik mod VALÓBAN jó (T5 fölötti dmg, eva vagy resist), akkor rádobsz egy regalt. Ha két jó mod lett, akkor félreteszed, ha nem, akkor két másik brickkel (vagy talált vacak sárgával) bedobod a reforge-ba, hátha.
rinse, dry, repeat.
3. Ha bővében vagy az exának, akkor a két jó modos cuccokat megpróbálhatod javítani velük. általában nem azt a típust adja be, amit szeretnél, de időnként bejön.A reforgeból mindig a berakott legalacsonyabb szintűnek megfelelő új darab jön ki, érdemes a magasabb item lvl-ű cuccokat nem keverni az alacsonyakkal.
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2503 üzenetére
csigavér, csak viccelődtem
-
Har_melin
addikt
válasz
kiegészítettem a tippeket, nézd meg őket!
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2503 üzenetére
Nekem nem sokat mond sajnos, ahhoz játszanom kellene a builddel, már azon kívül, hogy kicsit kevésnek érződik a sebzés és nagyon érzékeny a dot-ra.
Amit én javasolnék, hogy egyrészt tényleg tegyél át két pontot valahonnan a Life on Death-re még a passzív fa elején, ott a sok kunkornál.
Másrészt ha tele vagy currencyvel és esetleg piros (ruby) jewelekkel, akkor próbáld meg vaalozni őket, hátha beadja valamelyiken a "Corrupted blood can not be inflicted on you" corruptot. Itt láthatóan nagyon sokszor az vitte le a hp-dat és arra charm sincs.Bocs, kiegészítés: megnéztem a képeket.
- a passzív fa látom, hogy azonos a követett buildben lévővel, arról írtam
- a fegyvered borzasztóan gyenge!!!! szedjél fel MINDEN expert staffot, és kezdj el craftolni. SSF-ben nem lehet anélkül játszani, minden tiszteletem, hogy ezzel így idáig eljutottál. Vagy költsd el a szekérderéknyi aranyad alvánál.
- ugyanez igaz a body armorra is, legalább is a karakterlap EVA értéke alapján. Az is valami őskövület lehet. Ennyi eva passzívval már egy viszonylag elfogadható armorral (olyannal, amit mondjuk traden egy exa alatt dobnak utánad) is legalább 60% kellene legyen.
- a sebességedből ítélve a cipődön sem lehet 15-20%-nál több movement speed. Kevés. A cipőn a movement speed az egyetlen fontos affix, az összes többi utána jön, mert azokat össze tudod szedni máshonnan is. Megint csak alva gamble. ki tudod választani a tiszta eva cipőt és alva kínálata a te szintedhez igazodik. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2500 üzenetére
Sajnos ascendancyt nem tudsz váltani, a chayula monknál meg amiket találtam, azok mint attribute stacker buildek. Baromi erősek, de egy vagyonba kerülnek.
Bár ha a Pillar of the Caged God staff és a Hand of Wisdom and Action kesztyű megvan, akkor lehet, hogy érdemes megnézni, mit lehet kihozni belőle ennek alapján. Az Astramentist felejtsd el, meg az Ingenuity övet is egyelőre, de hátha lehet így is egy élvezhető buildet csinálni belőle.
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2497 üzenetére
az, hogy kvázi nincs fegyver a kezedben, és, hogy fontos az id scroll az életedben
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2494 üzenetére
Több sebből is vérzik az a videó. Nincs power charge generálás, nem használja a charged staffot sem, miközben a szöveg szerint az 7/24-ben aktív kellene legyen.
Egy tök sima fehér T11-es mapon menőzik az elvileg 5 millió dps builddel (a jobb felső sarokban látszik, hogy lvl75-ös pálya, az alatta lévő két sor a szerver meg a liga.) Semmi komolyabb kihívás, még egy vacak map boss sem. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2487 üzenetére
Közben ránéztem a monk ascendancy-re. Egyrészt itt a túlélés kulcse, hogy folyamatosan és k*va alaposan szedegesd fel a flame-eket. Viszont ha jól látom, akkor a main skill egy channelling skill, amivel pont nem tudsz folyamatosan mozogni. Nulla crowd controllod van, amíg töltöd a gathering stromot, addig bárki tud támadni. Eva buildként pedig az armorod gondolom értékelhetetlen.
A másik, hogy az egész build fullra dmg centrikus, ami egy baromság. A PoE-ban glasscannont az csináljon, aki tudja, hogy mit csinál. Mint a példa mutatja, ki vagy segítve azzal, hogy nagy a sebzésed, ha szar a védelmed. Minimum a passzív fa elején a Life from Death-et ki kellene rakni két pontért, hogy automatikusan visszatöltsön a flame-ek keresgélése nélkül.
Végül nem tudom, mi a nyavalyát csinál a srác a videóban, de egy full eva buildnél, (feltételezem) evára húzott páncéllal, hogy a tökömben van a videóban 19 ES-e, miközben a passzív fán ki van rakva Spectral Ward, ami eleve kellene adjon 1 ES-t minden 12 eva a után a páncélról? -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2483 üzenetére
- "Nincs meg a 8 ascendancy-m" - mennyi van meg és melyikre raktál pontot?
- nem ismerem a chayula monkot, tehát lehet, hogy van itt valami rejtett szinergia, de ez a build a videó alapján egy rakás szar, ha valaki kezdő.
Kevesebb, mint 2000 teljes effektív life poolja van, teljesen az eva-ra hagyatkozik. Persze, hogy meghalsz.
Ugyanaz áll itt is, amit ProEvoFan-nak írtam: eva buildet az csináljon, aki pontosan tudja, hogyan kell játszani, "látja" az ellenfeleket és a veszélyeiket. Különben hullani fog, mint az őszi légy, mert az evához nagyon aktív védekező játék kell, nem elég bízni abban, hogy jók a statjaim.A mobalyticset meg felejtsd el, ha info kell, mert semmi érdemi nem derül ki a karakteredről. Én még a PoE2 Plannert is felejteném, ha komolyan érdekel, hogy mi a gond. Szedd le és telepítsd a Path of Building 2-t. Abba szépen lépésről lépésre importáld be az összes cuccod (ctrl+c a játékban a cuccon, items gomb a builderben, ctrl+v "shared item" ablakba kattintva és add to build). Állítsd be, hogy hányas szinten vagy, rakd ki a passzív fát, a skills gomb alatt add hozzá az összes gemet és supportot. Ha készen vagy, akkor az import/export gomb alatt kiválasztva a maxroll opciót és a share-t lesz egy olyan build kép, amit ki lehet vesézni.
-
pomk
őstag
válasz
N.YCityBoy #2487 üzenetére
Dobj egy képet a karakter lapról, onnan sok minden kiderül
-
pomk
őstag
válasz
N.YCityBoy #2485 üzenetére
Rakd össze itt a buildedet, vagy dobj róla pár képet és a szakik megnézik neked.
-
tomazin
veterán
válasz
N.YCityBoy #2481 üzenetére
Koszonom, de nem fogadom el, megvarom, h dobjon vegre egyet.
Annyit csinal a div, h amik vannak statok a cuccon (pl lightning res 10-20 es ebbol a 13 ertek van rajta) abbol maxot csinal (tehat itt 20at). A stat tierjehez nem nyul, csak a tieren beluli erteket tolja a maxra. -
tomazin
veterán
válasz
N.YCityBoy #2479 üzenetére
7db.... Nekem eddig nulla esett (lvl92 vagyok)
-
Dictator^
veterán
válasz
N.YCityBoy #2463 üzenetére
király!
most visszanegedett..
pár napja volt üzenet, hogy leáll a szerver, de most abszolút nem láttam.
map bukta, xp bukta. -
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2450 üzenetére
most már én se látom, eladtam 3 div-ért
de pont a legjobbkor, mert épp kukáztam az endgame-re bekészített cuccaim nagy részét vaal-ozással
így legalább lesz miből pótolni...
prokxy:
nekem elég volt a tökösködésből, inkább hagyom div-ben, az a tuti.. -
Dictator^
veterán
válasz
N.YCityBoy #2322 üzenetére
Meglett a 3 trialos. Vettünk Honour resist, meg max honoros reliceket és elsőre lement.
Köszi a tippeket -
Dictator^
veterán
válasz
N.YCityBoy #2322 üzenetére
Hát mi azért alattad voltunk 7 szinttel, de amit írsz igaz, hogy együtt jóval több "dmg" jön be, és ezáltal a honorból több veszett el.
Nála megvan a resist cap, nálam mondjuk nem volt meg.
Grat azért
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2311 üzenetére
én vagyok aki az elején írtam, hogy de jó, hogy level 25-ig nem lehet trade-elni, mert megöli a játékot. aztán most ez van
hogy hogyan? mint mindig, olcsón kell venni és drágán adni
ProEvoFan:
kösz a tippet, ha lesz még ilyen, megfogadombár én úgy láttam konstans felfelé megy az ex/div árfolyam mostanában.
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2309 üzenetére
lassan haladok
előre cuccolok mindig, az hajt hogy játsszak. most van miért tolnom level 79-ig (level 61 vagyok épp).
bár nagyon elkapott a trade, meglett az első div-em, 129 ex-ért Alvától
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #2279 üzenetére
T12 már szóló lvl84-en sem szabadna akkora truváj legyen, 90+on meg végképp nem. Lehetnek egy-egy buildnek nagyon rip módosítók, amiket az ember akkor inkább kihagy, de egyébként ezt a szintet már érdemes egyedül is bepróbálni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
N.YCityBoy #2277 üzenetére
pedig a fegyver a legfontosabb szerintem minden buildben. amúgy nem kell 50 ex rá, most vettem 3 exért egy hasonlót mint amit magamnak félretettem (nyersen 100-300+ phys dmg), de brickeltem egy chaos orb-bal szóval kuka lett. de a lényeg, hogy simán van trade-en egy csomó.
próbálkoztam amúgy normal base-eket upolni, alchemy-vel semmi jó nem jött. essence of torment meg szintén nagyon kis eséllyel ad jót, nem éri meg. sőt vettem kék base-t nagyon magas T9 flat phys dmg-el 2 ex-ért és azt craftoltam tovább, de nem adott semmit regalig, ezért chaos-oltam, ami 1/3 eséllyel brickelte is ahogy kell
-
boeing
őstag
válasz
N.YCityBoy #1976 üzenetére
Most még igen.
-
-FreaK-
veterán
válasz
N.YCityBoy #1972 üzenetére
Nem érdemes itt már (de eddig se igazából) az orbokkal geart fejleszteni, traden sokkal jobbat kapsz 1db exalted orb-ért mondjuk. Míg az exalted-el csak reméled, hogy olyan statot ad be, ami kell, addig azért cserébe traden meg tudod venni azt itemet, csak sokkal jobb statokkal.
Innentől azt érdemes csinálni, hogy olyan geart szedsz össze amin van rarity, és gyűjtöd a currency-t, abból veszel jobb geart.
-
Remiel
őstag
válasz
N.YCityBoy #1969 üzenetére
hát azt tudnod kell hogy a unique cuccok 98%-a szart se ér trade szempontból
két kezemen meg tudom számolni mi az ami eladható drágán, de annak a droprate-je olyan alacsony, hogy ha csak nem vagy extra mákos, akkor nincs nálad
-
boogie84
veterán
válasz
N.YCityBoy #1969 üzenetére
Sidekick nevu program segit a tradeen levo itemekkel osszehasonlitani a sajarjaidat. Toltsd le es a jatekkal parhuzamosan futtasd. Nem akarlak elkeseriteni, sztem a 90%-a semmit sem fog erni, vagy 1 exalted orbert sokkal jobbat kapsz majd.
-
boogie84
veterán
válasz
N.YCityBoy #1967 üzenetére
1es vagy magasabb szintut. Ha meg van a 10db 1-es akk jonnek a 2+ mapok. 15-bol csak 6 kell.
Igazabol most leptel be a vegtelen farmolas kapujan. Trade nelkul sztem sokaig nem jut az ember.
Tipp a mapokhoz es a gearhez. Gearen legyen mininum 80% rarity, mapokon is rarity es quantity. Igy lehet gyujteni orbokat amibol tudsz vasarolni jobb geart.
Az atlas mapok elvileg vegtelenek. Barmerre elindulhatsz.
Sok kitartast! -
válasz
N.YCityBoy #1960 üzenetére
Már semmi, megnyílt a lehetőség...
-
gyugyo79
addikt
válasz
N.YCityBoy #1630 üzenetére
Vicc != gúny.
Vicc = "rendszerint ismeretlen szerzőtől származó, csattanóval végződő, rövid, nevettető, kitalált történet, gyakran párbeszédes alakban"
Gúny : "Olyan humoros vagy ironikus megnyilvánulás, amely másokat kritizál, csúfol vagy kinevet."
"viccnek szántam" Lehet azért nem sikerült mert nem érted a különbséget.
"nos ez a te szegénységi bizonyítványod" ... -
gyugyo79
addikt
válasz
N.YCityBoy #1625 üzenetére
"támadni egyszerűbb,de nem is baj már megszoktam az ilyen embereket"
-
Bencus88
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1409 üzenetére
Ha nem lélek nyugtatás lenne akkor csöndben maradnál és élveznéd a játékot ha pcd van ha ps5 prod ha sima ps5, és nem ilyen gyerekes hozzászólásokat Írnál. Le lehet Írni, hogy jobban fut a játék, én el is hiszem, mert erősebb a gép, de ezek a pcs dolgok senkit nem érdekelnek. Ott is jobban fut a játék.
de pénz kidobás, inkább PC upgrade 5-600K-ért😂😂😂
Annyi jó van ebben, hogy a végén legalább ki is neveted magad.
Részemről lezárva -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1395 üzenetére
PS5el játszok.Ronda?
Kibaszott szép a játék. Néha akad,, laggol, de inkabb csak a nagyobb városokban vannak problémák.
-
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1395 üzenetére
Azért annyira nem vészes! Direkt azért van benne annyi beállítás, hogy dönsd el, mi a megfelelő neked.
Act1ben egyébként semmi probléma nem volt még.
PS5 Pro helyett meg ezerszer veszek inkább vagy upgadel-elek PC-t. Pénz kidobas.. -
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1341 üzenetére
De mindegyik multi ilyen. Még a Fortnite és Fifába is több 100 órát kell beletenni, hogy jó legyen. Bonyolultabb rendszernél meg magával értetődő, hogy itt kelleni fog guide.
Most aki úgy vette meg a játékot, hogy fogalma nincs és még tájékozódni se tud, hát nem is tudom mit mondjak..
Persze vannak Casual barát játékok, de POE2 biztos nem az.
Ugyebár annyi mondtak a fejlesztők, hogy kezdő barátabb lesz. Én egyelőre azt látom hogy a POE1-hez képest tényleg az. -
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #1341 üzenetére
Az játszik a játékkal, aki az erre fordított időt jobb kikapcsolódásnak tartja mint bármi mást, amit hasonló ráfordítással meg tudna csinálni. Azoknak meg nem elpazarolt idő, hanem szórakozás. (Természetesen minden csak a kikapcsolódást szolgáló szórakozást tekinthetünk akár időpocsékolásnak is, csak éppen akkor minek élünk?)
A játékhoz meg pont annyi idő kell, amennyit rászán valaki. Nem versenyszám, ha valaki két hét alatt jut át a normál kampányon, mert neki így van ideje, az pont ugyanazokat a bónuszokat fogja megkapni a játéktól, mint aki 24 óra alatt.
Trade-ben hátrányba kerülhet, mert az idővel, meg az éppen felkapott meta muildekkel nagyon elszállhatnak egyes cuccok árai, de ez megint csak az a kategória, hogy le kell sz*ni, hogy másnak már mennyije van. Ráadásul az rng istenek időnként vicces kedvükben vannak, nem azt nézik, ki hány órát ölt már bele. -
_drk
addikt
válasz
N.YCityBoy #1338 üzenetére
Több különböző dologról beszélsz...
Magyarításról annyit, hogy meg kell tanulni angolul. Aki ilyesmivel játszik annak ez alap, hogy legalább a játék angolját megtanulja.
A másik, hogy még a külföldi tartalom gyártóknak is rengeteg munka ez! Kéne vagy 10 hazai streamer aki ebből él és hát ilyen nem lesz!
Egyébként vannak hazai tartalom gyártók is többen. Ott a youtube, nekem dobált már fel párat. Pár tippet biztos tudnak adni.Az idő meg megint olyan kérdés, hogy ki mire szánja. Valaki fifaba is többet tesz! D4-be is több 100 órát beletettel a Casual-ok. Ez most mivel másabb?
-
Har_melin
addikt
válasz
N.YCityBoy #1327 üzenetére
- Tudtommal magyarítás PC-re sincs, legfeljebb valami offline - azzal meg nem sokra megy játék közben.
- A PoE2db mindenki legjobb barátja, aki szeretné jobban megérteni a játékot. Igen, ez is angol, de itt ki lehet copyzni a szöveget és egy gugli fordítóval átrakni magyarra.
- A PoE1-nél mindig azt tanácsoltuk minden újoncnak, hogy csakis meglévő buildet kövessen. Akkor látja, hogy ha kirakja ezt a passzívot, akkor mi változik a statjaiban, el tudja olvasni a leírását a passzívnak. Félreértés ne essék, amiket leírtam azokat sem a mérhetetlen zsenialitásomból szedtem, hanem elolvasom a passzívok, meg a skillek leírását. De ezzel együtt is én sem a saját fejem után megyek, hanem követek egy buildet, mert inkább haladni szeretnék, nem felfedezni. Azt meghagyom azoknak, akik napi 8-10 órában tolják.
- milliószor leírták, elmondták mindenhol, hogy a PoE (se az 1, se a 2) nem egy könnyen kitanulható játék. Senki sincs tisztában egy játékkal, ha most kezdni. Én 11 éve játszom az 1-gyel és még idén is belefutottam téves értelmezésbe, amitől nem működött úgy valami, ahogy elképzeltem. A PoE2-ben meg még a rutin is hiányzik, az új skill rendszerrel nem triviális, hogy melyik support kombináció hozza a legjobb eredményt. De erre jó a fórum, hogy lehet kérdezni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1293 üzenetére
Azt hittem közben.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #1151 üzenetére
De, ha nem jó a felszerelése pl akkor ilyen falakba fog ütközni.
Én is ütköztem..2 napig szoptam anno act 2be..aztán láss csodát egy új fegyó meg pár passzív állítás után röhögve végig mentem rajta.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1116 üzenetére
Jah, cruelben vagyok.
-
Sunrider987
tag
válasz
N.YCityBoy #1116 üzenetére
Te normalba vagy o meg cruelbe, szerintem, ennyi a rejtely.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1006 üzenetére
Sorcival megpróbálok eljutni mapozásig. Megnézem mi ott a helyzet, max ezután indítok új karit.
Cruel act1 közepes gearrel eddig nem para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest