Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Indul a buli
-
rumkola
nagyúr
Queue 9160. Csak a szokásos.

Mondjuk az felháborító, hogy háttérbe téve, sima login screenen is 100%-on pörgeti a 7800X3D-t és az 5070 TI-t is, a gép mindjárt felszáll.
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Az első megjelenés pillanatától változott annyit, hogy érdemes legyen új karakterrel elkezdeni? Több ACT, újabb mechanikák, cuccok, stb? -
rumkola
nagyúr
Kinek mennyi rage quit /ALT+F4/ volt eddig? Nekem 4-5 biztosan. Elgurult a gyógyszerük... A POE1 is durva volt, de ott már simán vigigszaladtam az end game-ig. Itt ACT 3-ba nem tudok átmenni a csíter bosson 2 napja. Lehet törik a TV hamarosan, de utána még fel is gyújtok valamit.

-
rumkola
nagyúr
ACT 3-ba eljutott már valaki?
-
rumkola
nagyúr
ACT2 Dreadnought vanguardon nem tudom átverekedni magam, már vagy 20 halál volt.

Dühítő, mert eddig 1 gombos haladás volt, itt meg mintha valami valami fal lenne. 32-es a pálya, én meg 34 vagyok.
szerk: Ráadásul ha meghalsz, minden enemy újratermelődik és a kisérőd is elveszted. Csak waypoint teleporttal kerül megint melléd, így a checkpointot is bukod.
-
rumkola
nagyúr
Hogy rohadna meg aki kitalálta, hogy ez a Shekemas trial milyen jó és szórakoztató móka lesz a rohadvány mocsok LAB-ok helyett! Elképesztő.

-
rumkola
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Engem már csak ezzel ill. a poison/fire földre pakolásával tud megölni. Ugyanez volt az elsőben is az elején.... Felháborít picit, mert amúgy egygombos facetank lett a monk. LVL22 ACT 2. BOSS-oknál kell ugye mozgolódni, és a többi skillt használni. Mondjuk amíg nem volt meg a herald of thunder gem és az árusnál vett +2 melee skills staff, addig érzésre harmad/negyed ennyit sebeztem.
Hol vannak az attack statjai? Hol vannak a skillek statjai? Ne kelljen má benézegetni a skillek közé! Az első részben ha a skillbar-on ráhúztam az egeret egy skillre, akkor murtatott róla mindent és a sebzését is (pl. megnéztem egyik fegycerrel, aztán másik fegyverrel és az alapján válaszottam melyikkel megyek). Ez most hová lett dugva?zerk: megvan, kilkkelgetős

-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
rumkola
nagyúr
Legótok van már? Cserélgetés mehetne...:

-
rumkola
nagyúr
Nincs ilyen, kitartás és a kisebb bossok/pályák farmolása!
Lightning arrow + lightning rod elég jó. Amúgy meg rá kell jönnötök, hogy itt minden class tud mindent ha megcsinálod neki a skillt! Lehetsz sorci is az íjásszal, sőt, az endgameban tuti hogy csak az ilyen hibridek maradnak meg.
Az orbokat meg használni kell néha. -
rumkola
nagyúr
ARPG-k Dark Soulsa 2.

-
rumkola
nagyúr
Bent vagyok, játszom.

szerk: 2 percig, ugyanis server down
Monk lett, a grafika brutál.
-
rumkola
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
kidobott, ahogy szokta. Újra login kéne ha menne a server.

Hiányzott már az érzés, kb. 5 éve nem indítottam POE-t.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bencus88
üzenetére
Mindenki tudja aki valaha POE-zott, hogy liga startkor a 20 és 40 ezredik közötti valamelyik sorbanálló lesz, és csak a szerencséjén műlik, hogy tud-e ma játszani.
Aki sosem POE-zott, annak keserves csalódás lesz az indulás, ugyanúgy mint az endgame amikor rájön, hogy a 3 hétig szintezett LVL 80-as karija nem marad életben egyik buss-nál sem, az újra gearelés és skillezés pedig nem 1-2 gombnyomás, hanem újabb 2 hét nonstop game és farm.
-
rumkola
nagyúr
Beleolvasgattam a topikba. Hát aki soha nem játszott POE-vel, annak tuti érdekes
lesz a játék.
Szerintem a játékosok fele leolvad az első héten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest