- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
válasz
Reinhardt #2031 üzenetére
Marmint milyen kerdes? Az account sharing vagy a feltetelezett de nem bizonyithato RMT? mindkettore vannak vonatkozo iranyelvek, szoval nincs igazabol mirol beszelni. Most forrassal nem tudok szolgalni de ugy tudom a faszi(ELon) amugy nem veti meg az alkoholt szoval meg a vegen az is kiderulhet hogy enyhen(?) be volt baxva es azert produkalta ugy magat, igy se ugy se er annyit az egesz hogy kulon nyilvanossagot kapjon.
-
tibee77
őstag
válasz
Reinhardt #1783 üzenetére
Azert sok baj nincs az economy-vel, max akkor ha az ember mar bikabb geart akar venni maganak.Azok akik eppenhogy csak mapoznak, vagy netan be se fejeztek a kampanyt azok semmit nem erzekelnek ebböl a dologbol.Szerintem egyelöre nincs semmi gond, en csak olyan dolgokat nem tudtam megvenni a karimhoz amik tenyleg ilyen min-max endgame-hez kellenek.Hiaba volt 100 div-em, az endgame amu ugye 140töl indul, egy chest kb 80-tol es akkor meg nem beszeltem a sok attributes-os ringekröl.Nem veszes ez szerintem ami most van.Ugyis jönnek a nerfek, igy most mindenemet bevaltottam amit csak tudtam (meg van par eladni valo dolgom) es felkeszülök, hogy barmit tönkrevaghat ggg.Meg szepen "el is rejtettem" a piiizt a hackerek elöl egy masik tabra es üzentem is nekik.
Amugy van elönye is ennek a dupeolasnak , barki kiprobalhatja mar a temporalis chestet akinek van 10-20 div-je, azelött 150-be ment a chest, söt meg dragabb is volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Reinhardt #805 üzenetére
sekhma trialnál eshet olyan bónuszt adó relic, ami utána a következő éles trialnál már segíthet túljutni rajta. Pl. amelyiken honor resist van, vagy amelyik növeli a honort.
Ja igen, tipp: érdemes az éles trialok előtt megnézni, nem lehet-e pár skillpontot átcsoportosítani life és ES bónuszra a passzív fán. A honor nagysága ettől a kettőtől függ, tehát ha úgy egyébként a sebzése a buildnek rendben van, akkor segíthet egy átmeneti buff. (Ez persze pénz, ezt is mérlegelni kell.)
-
gyugyo79
addikt
válasz
Reinhardt #764 üzenetére
1-2 (2 pont) asc : Barya 1 szint - Ultimatum 3 szint -> végtelenbe próbálható a Quest bogyóval. Fontos, hogy amíg nem csinálod meg addig eshet nem Quest-es is amivel miután megvagy a Questel még tudod farmolni.
Innentől 1 sikertelen próba 1 Barya / Ultimatum bogyó.
3 asc: Barya 3 szint -> csináljátok meg a 2 szintet is mert több hely lesz Relic nek. Meg addig nem esik 3-as szerintem
4 asc: Ultimatum 10 szint és itt is van közben egy 7 -es próba.A bogyóra amúgy írja is, hogy ad vagy nem ad Ascendancy skill pontot a sikeres teljesítés után. Nekem az a tapasztalatom, hogy sikeres teljesítés után a kövi szinthez esik már a bogyó.
-
-
Win-T
őstag
válasz
Reinhardt #692 üzenetére
Nem nyomsz ilyenkor véletlen valami gombot a kontrolleren mikor a kijáratra mész? Ugye egérrel CTRL+bal klikkel lehet kényszeríteni az új instance generálást, feltételezem a kontin is van valami kombináció.
De ilyen bosszantó apróságokat biztosan javítanak előbb-utóbb, csak jelezni kell nekik, hogy tudjanak róla. -
gulupeti
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
Reinhardt #530 üzenetére
Ez egy tök jó leveling fegyver karakter indításhoz. Az, hogy neked pont későn jött az pech, de ettől még a nulláról kezdéshez ideális. Fagyaszt, manát generál és a chain miatt van egy tisztes AoE-ja is.
De ahogy #Edge írta, a PoE unique cuccai kis részben jó starter leveling darabok, kis részben build enabler kulcs darabok, de már inkább endgame szinten (a base alacsony statjai miatt korán felvehető cuccok közül kevésnek a bónusza éri meg lvl70-80 fölött), a többi meg meh. Ezért van a craft, általában lehet jobbat csinálni. -
Edge
veterán
válasz
Reinhardt #530 üzenetére
Én meg tradeltem inkább egy normális lvlinges xbow-t mert szaradrop
POE-ban amúgy nagyon ritka a jó és használható unique, a legtöbb szemét.
Azt hittem ezen majd a POE2 javít de nem, hallod nekem is esett már 3 unique de ugyanazok a vackok mint POE1-ben szoktak(hirtelen meg is néztem jó gamét indítottam-e el...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gmail
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest