- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Pedig ott vannak, de szerintem csak a fog of war szélétől kb. fél képernyővel kezdenek látszani, nem végtelenül. Nekem legalább 6-7 jelent meg az atlaszon. Ráadásul mintha színkódolva is lennének.
Ennek megfelelően a fragmentek ára be is esett szépen. (szerencse hogy tegnap patch előtt mindenen túladtam számítva erre)
-
Har_melin
addikt
van valami, de én nem foglalkoztam eddig vele. A Grim Feast akkor is tölt, ha közben ütnek, a Ghost Shroud dettó. Ha látom, hogy elkezd ürülni a HP gömb (vagyis lementem a normál ES szint alá), akkor uccu, irány valami biztonságos szeglet és a Meditation-nel visszatöltöm megint 200%-ra.
Ha a Meditation-t majd rá lehet linkelni Weapon Slotra (hogy ne kelljen manuálisan váltogatni a fegyvert), akkor annak ki fogom rakni a gyorsabb recharge-ot adó passzívokat. Egyelőre félek, hogy ha beraknék egy másik fegyvert ezért, akkor elfelejtenék visszaváltani. Egyszerűbb egy kicsit messzebb futni. -
Lokids
addikt
Már nem aktuális. De ez egy bugos fos.
Rajtam volt a boon, hogy nem sérülhetek. Nos a honor nem is...
Megöltem a bosst, és benne ragadt a castolásban. Konkrétan én 1 helyben álltam és meghaltam miután a boss halott volt, droppolt. De castolta tovább azt a szart.
De mivel boss meghalt levett rólam minden buffot. A sérthetetlenséget is. -
-FreaK-
veterán
Tegnap néztem ezt a videót ds lily-től, ami lehet hogy segít:
How To SUSTAIN and PROGRESS Maps / End Game in PoE 2- Path of Exile 2 Beginner Guide -
Har_melin
addikt
Kár, lehetne máshogy csinálni, de ez már annyiszor lerágott csont, hogy a GGG nem akarja, hogy nem vagyok hajlandó vele foglalkozni.
Néha eldurran az agyam a sokadik nem válaszoló seggfejtől, de egyébként tudomásul vettem, hogy ez a játék ilyen. Különben folyamatosan mérgezném a saját szórakozásomat. -
Har_melin
addikt
Volt valami magyarázat az indulásnál, hogy a különböző, fáról származó increased ES értékek (a jewelt ezek szerint annak számítja) nem számítanak bele az EB konverziójába, csak a ténylegesen a cuccokon lévők. Ha a focuson van incr. ES, ami a focus ES értékét növeli, az igen, de a generál ES boost nem.
-
gyugyo79
addikt
Fixen meg lehet venni a movement speed +40% -ot vendortól (vagyis nekem az a tapasztalatom 10+ alkalom után). Az önmagában elég ha van egy 10%+ még a cipődön, hogy akármilyen leosztást össze tudj szedni kényelmesen (igen vannak könnyebb leosztások meg nehezebbek) . Ha mégis benéznéd az útvonalat és el kell 1-ért kanyarodni azt meg lehet korrigálni, menteni shield charge -al. Blink -el is de az a harc közben sokkal kevésbé jó mint a dodge roll amit lecserél + sprit költsége is fájóbb. A movement speed csökkentő büntetést meg fixen el kell kerülni.
A shield charge -ot előtte próbálgassátok, mert ha elfuttok az utolsó bogyó mellet és ezért bukjátok a harcot biztos nem lesztek boldogok.
Másoknak akik csinálnák még tipp:
Ha nem állsz középen amikor eljön a fázis váltás akkor a Boss eltűnik és van idő kényelmesen a neked legkényelmesebb oldalról, felkészülve odamenni középre és aktiválni, a következő fázist. Így amikor megjelennek már rögtön koncentráltan lehet nekivágni.
A Honour Res. "simán" kirakhatón 75% -ra Relic-ből ami a max (jó tudom, hogy növelhető a max is..). Nagyon kényelmesé tudja tenni az eljutást a Boss -ig. -
Remiel
őstag
2 megoldás is van, illetve 3 (+1 bónusz)
A cipődön legyen minél nagyobb movement speed (vegyél egy szart 35% al és cseréld le a bossfight előtt)
Ha van 40% movement speed a dealer ajánlatai között vedd ki
Használj movent skillt... pl blink, de az 60 spirit+1 vedd meg 40 exért a kill TFT-n
a +1 ben az a vicces, hogy ha bármilyen karival felveszed a shekemas questet act 2-ben és befizeted a 40 ex (lehetőleg olyannál aki nem kér 1-2k HP) akkor kis karival (30-40 körülivel is) megkapod mind a 4 ascendancy-t. ha nincs meg a quest nem enged oda, mert nem is látod a waypoint
-
-
Sunrider987
tag
Cruel act3 Ziggurat refugee past WP-n Alvanal mar lehet gamblingezni. Hideoutban jelenleg nem lehet es a tobbi vendor kinalata sem passzol azzal amit refugee beli megfelelojuknel fogsz latni. Par nap mulva(sokan januar 6-ra varjak) jonni fog patch es hatha ezzel is foglalkoznak majd.
-
Edge
veterán
Majd atlason lesz hideout map vhol, ikon jelzi, kipucolod a mapot, azzal unlockolod és Alvahoz kell menni elsőnek nála lesz egy travel to hideout opció, utána jelenik meg world mapon a hideout travel ikon. Nekem Limehouse ho-t adta be eddig, ami ilyen barlang cucc, teljesen jó, bejön.
-
0karmacoma0
senior tag
Az egyhez képest megváltozott a konverzió. Csak a végcélhez kapcsolódó increased statok számítanak. Szóval ha manává alakítod az es-t, nem fognak számítani az increased es számok, csak annyit kapsz amit össze tudsz adni flat es-t valamint az increased mana érvényes erre is. Ugyan így sebzésnél is ha cold-á alakítom a fizikális sebzésem csa ka cold %-ok fognak számítani a fizikai módosítókból nem profitál. Szerintem ez egy utálatos változtatás, ami a túlegyszerűsítés jegyében lett nehezebben értelmezhető, és összességében könnyebben benézhető rendszer.
-
Har_melin
addikt
Ott már lehet, hogy jobb az Arc, de amikor felveheted, normál A3-ban, ott nulla, teljesen felejtős. Az LC meg cast on freeze vagy shock automata. A Ball Lightningra rácastolod a Lightning Warpot, az mindent sokkol (vagy fagyaszt, ha a Three Dragont használod) és arra automatikusan leesik egy rakás LC, ami a shock effectivenessel skálázódik.
-
Anti-Hero
aktív tag
Biztos rossz "negatívokat" választottál. Bár nekem se elsőre ment le..3.-ra sikerült.
Azóta cruel 1 act vége felé tartok. Mercenaryval gyakorlatilag 1 skillt használok mobokra. Bossokat meg 2db skillt.
Sokat számít a felszerelés is. Pl csak egy új crossbow-al dupláztam a sebzésemet act3-ba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest