- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3616 üzenetére
Most így csinálom, de úgy tudom h ezen változtattak h ne kelljen új gemek készíteni.
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3578 üzenetére
Köszi, sikerült befogni. Nem úgy volt h a patch után új állatot lehet a gembe zárni még ha volt is használva már?
Vagy hogy tudom használni ugyan azt a gemet befogásra?
-
fgo
tag
válasz
Sunrider987 #3604 üzenetére
Kösz a tippet
fut rendesen.
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3519 üzenetére
Mukodhet pontosan ugyan ugy, meg talan jobban is. Csak gear kerdese. (Nem akarom megint elohozni h ez a jatek csak a traderol szol, akinek van matija tud venni cuccot es haladhat...)
Elso ket Acton vagyok tul, eddig mukodik a fejlodes. Tudtam craftolni fegyvert. Vettem vendortol cuccokat. Megprobalom kihozni a jatekbol a maximumot a legkevesebb trade hasznalataval. Valszeg nehez lesz, de nekem addig fog tartani a jatek, ahogy elozoleg is.
Amikor a trade oldalt hosszabb ideig nezi az ember mint hogy jatszon, na az nekem nem elmeny. Streamertol is hallottam ugyan ezt. O SSF-ben inditotta emiatt a karaktert. -
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3517 üzenetére
Nem csak levelingre lesz az jo. Tegnap neztem egy streamer csajt. Vaj sima volt nala a gameplay.
[link] -
pomk
őstag
válasz
Sunrider987 #3481 üzenetére
Bleed skilleket használok. A bleed is ailments-be tartozik, így én úgy értelmeztem első körben, hogy ha az első ütéssel rá kerül a bleed, onnantól az összes többi armour break-et ad. De utána jutott eszembe, hogy lehet hogy kéne alapból armour break a skillre, és azt növelné 50%-al?
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3487 üzenetére
De nem hallgattam, mivel már tegnapelőtt megmondtam:
"Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)"
De én ezt most lezárom, mert láthatóan két malomban őrölünk. Te a GGG-t okolod a saját rossz döntésedért és hahaha, jól megszívták, most bezzeg változtatnak. Én meg ha idegesít a játék, akkor nem játszom vele, viszont örülök, ha a készítők meghallgatják a kritikát és reagálnak rá. A kritika és a fikázás közti különbség, hogy az első nem merül ki abban, hogy fújmocsokjajdeszar, hanem próbál valamilyen megoldást is javasolni. ld.: ne csak a Parry legyen a charge forrás alacsony szinten.
Még egyszer: az EA indulásakor ugyanez a panaszáradat ment minden classnál, az A1-A2 szinte játszhatatlanul nehéz volt. Részben mert ismeretlenek voltak a mechanikák, részben mert mindenki kezdő volt vele, a streamerek is, ki kellett tapasztalni, mi működik, mi nem. Régen volt, úgy látszik mindenki megfeledkezett róla. Szerintem a játék eleje most is nagyon nehéz nulláról, bármit indít valaki.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3485 üzenetére
Nem osztom az észt, csak unalmas három-négy havonta ugyanazokat a sirámokat hallgatni. Pont ugyanez a nyavalygás ment a megjelenéskor. Aztán kiderült, hogy mivel a stremereknek is csak 24 órából áll egy nap, meg ők sem MI-vel működnek, hogy játék közben még fejből tudják az összes új és régi skill-cucc leghatékonyabb kombóját, az első pár nap nyögvenyelős. Az a ritkaság, ha nem. Ezek szerint most 48 óra sem kellett hozzá.
Nem érdekel sem a netes siratófal, sem a játékosszám. Azzal játszom és azért, ami és ahogy szórakoztat. Igen, eszem ágában sem volt egy új buildért pluszban szenvedni - de senkinek sem volt kötelező. Neked sem. Igen, EA fázis, ráadásul a GGG nem a kifinomult balanszairól híres, tehát sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz.
Direkt megnéztem még egyszer, amit utoljára írtam - egyetlen szóval sem említettem, hogy NEKEM mi megy könnyen vagy nehezen, a generál reakciókról beszéltem, ebből a szempontból teljesen indifferens, hogy én nem nulláról kezdtem. Ha neked az a szórakozás, hogy sajtreszelővel recskázol, amikor saját magad szerint is lenne más kipróbálható lehetőség (azon kívül is, hogy NEM játszik az ember valamivel, ami nem szórakoztatja) - well, mindenki a saját idegösszeroppanásának a kovácsa. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3479 üzenetére
+1: azért is mindenki a LS-t tolja, mert ez egy ligakezdő buildhez való skill. Nem kell hozzá szinte semmi, jól skálázódik, jó az összhang a clear és a bosskiller skillek között. Az electrocute védelmet is jelent, könnyebb vele a haladás.
Ahogy beindul majd a "liga", elő fognak kerülni a nagyobb befektetést igénylő buildek is, és szerintem a bleed is nagyon jól fog muzsikálni, csak ahhoz nem elég a random drop. Azok a buildek meg már nem fognak a deadeye-ra hasonlítani. -
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3477 üzenetére
Egyelőre tetszik, hogy castolom a whirling slasht és a twistereket.. Szűk helyeken gyorsan hal minden is. Nagyon téren többet kell táncolni, de kb AOE sebzése van... meglátjuk.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3479 üzenetére
amennyire én látom, megint tavaly december elején vagyunk, amikor bele lehetett fulladni a zokogásba, hogy a PoE2 játszhatatlanul nehéz, egyik class sem működik, csend van, hó és halál, kész, minekcsinálták, broáf.
Ez ment egy hétig. Aztán jééé, valahogy mégis lettek olyan buildek, amelyek miatt most már le kellett tiltani, hogy a fázisos bossokat leverjék az első fázis első három másodpercében.
Miért nem próbálsz ki mást? Azért mert pár streamer körbezokogja a netet, hogy jajajajaj, az első próbálkozása nem sikerült, szar az egész? Engem mondjuk egyedül a Huntress érdekelt, de azt mondani, hogy egy meglévő classhoz egy új acendancy semmi újdonság, az azért elég merész kijelentés, még a PoE2-ben is.
Privát tippem, hogy egy héten belül ki fognak jönni az Amazon alt buildek, amelyek nem a lándzsa-pajzs kombót fogják használni. A fegyveren lévő accuracy phys dmg skálázása gyakorlatilag bármilyen attack buildhez működik. Most nyilván mindenki kötelességszerűen az új cuccokat használja, teszteli, de 48 órája van kint a játék. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3477 üzenetére
a lightning spear-rel erőlködsz, vagy a twisterrel? Nekem a LS elég sima, igaz még nem fejeztem be A2-t, csak pont megcsináltam az első trialt.
-
Sunrider987
tag
válasz
Sunrider987 #3462 üzenetére
Akarmit csinalok akarhova megyek amikor kidob a szerver mindig ugyanoda rollbackel vissza a jatek, amig ezt nem javitjak addig ertelmetlen belogolni...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3459 üzenetére
Én is sokszor szenvedek még, de én act2-őn vagyok és a cuccaim is elég rosszak, szóval még nem érzek veszve mindent, de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3456 üzenetére
BEST HUNTRESS BUILD!? (NUKE BOSSES) // Path of Exile 2 Huntress Crit Twister Leveling Guide
Ezzel próbálkozok most, messze nincs meg hozzá minden, de lehet haladni így is, 24-es vagyok. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3456 üzenetére
én játszottam LA deadeye-t, de nekem sokkal kevésbé tűnt simának a játékmenet, mint eddig a huntress-szel. Lehet, hogy én rotáltam rosszul a kombókat. Könnyen lehet, mert az Univerzális Leveling Builddel mentem végig a kampányon, tehát nem igazán szereztem rutint benne, de elég tisztes gearrel is esetlegesnek éreztem lvl76-on sima t4-t5 magic mapokat. Messze nem volt az a clearspeed, amit vártam volna.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987 #3454 üzenetére
Klasszul hangzik.
Nem baj, ha nincs sikerélmény akkor úgyis kijött a lasztofasz 2, arra már régóta fenem a fogam. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3450 üzenetére
Tippre (ahogy mondtam, nem néztem reakciókat) a bleedes buildek szívnak keményebben. A bleednek (és mindeiygik DoT sebzésnek) megvan az a nagy hibája, hogy nulla plusz defenzív layert ad. Nagy pdmg => stun. Nagy cold dmg => freeze. Nagy Lightning dmg => electrocute vagy shock. Mindegyik meggátolja az ellenfelet az akcióban, ezáltal nő a túlélési esély. Ráadásul mivel a "nagy" mindig az adott szinthez igazodik, egy folyamatosan elérhető, nem csak egy adott szinttől. A DoT-nál igazodik a sebzésem a fejlődésemmel a monsztákhoz, 100% és 0% HP között egy rare ugyanúgy agyoncsap, nincs biztonsági szakasz, amikor csak én sebezhetem, ő meg nem.
Én mai zárásként letoltam az A2 első pályáját, Rathbreaker mindig mumus volt. Most csont nélkül megfeküdt, pedig még mindig nincs Combat Frenzy skillem, ami nagyon kellene a többi attack skillhez. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3450 üzenetére
akarja a rosseb
Van egy Kitoko kesztyűm, lvl 26-tól használható, minden lighting sebzés beszámít az electrocute-ba. Mire a trialt megcsinálnám addigra szerintem vagy megpusztul a lightning sebzéstől, akit meglövök, vagy mozgásképtelen lesz. (standardben megyek, tehát relicekkel is fel vagyok töltve.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3447 üzenetére
ott még nem tartok, majd meglátom, de nekem Pohx elég megbízható etalon, ő meg ma délre letudta vele SSF-ben a kampányt. Direkt nem néztem reakciókat, meg jajgatásokat.
Amennyire én látom, alacsony szinten (úgy lvl30-ig) a legnagyobb szopás az, hogy szinte minden skillhez frenzy charge kellene, azt meg addig leginkább a parry tudná generálni. Ami egy f*ság, hogy kvázi kötelező úgy játszanod, ahogy ők akarják, másrészt a parry nem véd a slam ellen (ami alacsony szinten még extra szopás), meg pár egyéb spec körülmény ellen sem, szóval nulláról kezdeni a huntress-szel szopás, se sebzés, se védelem. (Jééé, nem ez volt az EA indíításakor is?)
Mivel én hagytam a pi-ba az önérzetes, "induljunk nulláról" hozzáállást, leveling cuccokkal, jeweler orbbal, végtelen mennyiségű pénzzel a kezdeti gamble-höz simán hozható brute force-szal az a sebzés, amihez egyébként a frenzy charge kellene. Így is volt, amikor behaltam, de összességében egy kellemes kezdő karakter eddig. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #3444 üzenetére
LOL, a Tempest Bellt visszavették az eredeti 4 kombóra. Kíváncsi lennék, ki volt az a zseni, aki szerint a class egyetlen boss skilljét ugy kell nerfelni, hogy bossok ellen szinte használhatatlan legyen?
Na mindegy, én közben átlábaltam A1-en, ez a lightningos huntress (még nem amazon) így nem nulláról indítva egészen kellemes. -
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987 #3444 üzenetére
ez vicces, explosive és voltaic grenade is 3 sec cooldown volt eredetileg, amit felemeltek 7-re illetve 6-ra, most meg visszahúzták mindkettőt 5-re. akkor 4-nél majd kövi körben meg is állhatnak
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987 #3431 üzenetére
Nekem megvolt a második, hagyom is a francba amíg nem javítják.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987 #3262 üzenetére
Szerintem jön Einhar vagy valami leszármazottja, kollégája. Perszre biztosan lesz valami csavar a dologban.
De csak tipp. -
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3262 üzenetére
Jön új class is?
-
_drk
addikt
válasz
Sunrider987 #3225 üzenetére
A tűz fagyaszt?! Kemény!
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #2801 üzenetére
Na, ez gyors volt, mindjárt aktiválják is a patchet, nem kell a hétvégéig várni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #2801 üzenetére
Hála az égnek, rohadtul utáltam keresgélni, hogy merre voltak a biztonsági okból későbbre hagyott ritualok, breachek.
Engem egyelőre ez érint, de majd ha eljutok a bossokig, akkor biztosan örülni fogok azoknak is. -
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987 #2775 üzenetére
Az a fura, hogy egy csomó van fent 1-2-ért, én meg ahogy felraktam, azonnal kaptam vagy 20 whispert.. (2ex ért tettem fel)
#2786Csokishurka: asc4 -et meg tudod csinálni?
Egyik haverommal akivel játszom megpróbáltunk egy Djinn Barya 75-öt, honor resist és max honoros reliccel, utolsó bossnál ő elhalt a honor loss miatt, én meg 80%-ról levittem 25%-ra és ott fogytam el, viszont volt vagy 10 perc a fight. Gondolom DPS hiány.
-
Dictator^
veterán
válasz
Sunrider987 #1701 üzenetére
Mennyit ér a Pillar Staff?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sunrider987 #2704 üzenetére
Teljesen jó analógia!
-
tomazin
veterán
válasz
Sunrider987 #2669 üzenetére
Szamomra szimpi, h nem a sunyizas megy.
-
Seprioth
csendes tag
válasz
Sunrider987 #2384 üzenetére
Figyelj én tégyleg türelmes vagyok meg minden de te orvosi esett vagy utoljára leìrom sehol nem írtam hogy én exploital élnèk.
3map 1div-et nem azèrt ìrtam hogy menőzek csak adat miatt meg ez egy szóló játèk itt nincs èrtelme meg egyèpkèntse.
GGG nem akartam szidni èrdekes mindenki ezzel jön redditen is nem is èrtem, ezt a trendet mondjuk én d4 jövök nekem fura ez Poe közöség kicsit ilyen márka hűek vagy nem is tudom rá a megfelelő szót talán fanboy
-
Seprioth
csendes tag
válasz
Sunrider987 #2381 üzenetére
Okoska ki írta hogy duplikálom látom rossz indulat megvan.
Az hogy leírtam hogy most mièrt van felborul a piac nem hiszem hogy olyan nagy bűn.
Különben szóló játèk neked nem lesz drágább a kenyèr.
Akkor a különbözö piac figyelő össze hasonlító progik is csalás most akkor èn mint konzolos sîrjak?
-
freddirty
senior tag
válasz
Sunrider987 #2259 üzenetére
szerintem nem véletlen, hogy folyton csúszott a megjelenés. Lehúztam, rájöttem hogy nincs még build letöltés accountból, ctrl-c+v minden itememre including jewels, aztán összeklikkeltem a fát, majd a skilleket elkezdtem. Skilleknél elkezdett crashelni, ahogy raktam be az első gemet. Na mindegy akkor save és újraindít. aha ja, de már nem tudja visszatölteni mert folyamatosan crash.
Szerintem kell még ebbe jó sok fejlesztői meló... -
Edge
veterán
válasz
Sunrider987 #2240 üzenetére
thx, megjelent 2x narancs és 1x piros fénycsóva
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #2236 üzenetére
"A boss eddig mindig dobott legalabb egy waystonet"
Ez alacsonyabb szinten sajnos nem igaz, a boss sokszor egyáltalán nem dobott mapot, nem hogy magasabb szintűt. Tudom, direkt próbáltam őket farmolni, mert T5 és T10 között én is kínlódtam a map hiánnyal. (itt már mindig rare mapokat futottam.)Ami sokkal fixebben működik (persze ha a build bírja), az a corrupted-irradiated mapok, azokon valóban legalább fenntartható volt a map.
-
pomk
őstag
válasz
Sunrider987 #2230 üzenetére
Igen, de ez már tegnap este is megvolt. Az ottani portál aktiválás után szerettem volna teleportálni Trial of Chaoshoz, és akkor láttam hogy nem tudok.
-
pomk
őstag
válasz
Sunrider987 #2225 üzenetére
Ma reggelre megjavult minden magától... Act3ban is aktív a portál a városban és a térképen ott van az összes waypoint is.
Köszi a tippeket! -
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987 #2212 üzenetére
Való életben értem, de a játékban is?
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #2184 üzenetére
Hát ha neked ezen múlik a stílus, akkor régen rossz. Attól, ha valaki nem csak csillámpónis szép szavakat ír le, még nem lesz bunkó és fordítva is igaz lehet valaki végtelenül sötét paraszt úgy, hogy nem mond ki ilyesmit.
Ja 1992-ben lehet ezt jelentette a vérpistike, de ha jól emlékszem most 2025 van. És nálam nem ezt jelenti... természetesen én kérek elnézést
De bocs én befejeztem az offot, mert ahogy látom nincs értelme bármit is mondani mantrákkal szemben.
#2185gyugyo79 írtam volna olyat, hogy nem lehet leírni a hibákat? Ha jól rémlik ezt írtam:
Nem azzal van a baj, hogy kifogásolják ha valami hibás, a baj a stílussal van, meg a látásmóddal.
Valamint hálás vagyok, hogy beosztod az időmet és aggódsz, hogy nem marad idöm játszani, igazán kedves tőled -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #2171 üzenetére
Mondok egy példát aztán vagy megérted vagy nem. Diablo 4 -> Lilith ha megölöd kapsz egy lovat jutalmul meg egy achievement. Így indult. Van jelentősége a lónak a játékban úgy, hogy 10+ másik elérhető ? Nincs. Van jelentősége a achievementnek úgy hogy valójában nem te csináltad meg ? Nincs. Mégis felérték ésszel, miután beindult a carry, hogy ez így nem jó, mert valamiért csak beindult (lehet, hogy vagy az achi vagy a ló mégis sokaknak annyit számít, hogy akár fizettek is érte). Ezért bevezették, hogy csak akkor kapod meg a lovat és az achievementet ezek után, ha egyedül csinálod. Ha téged nem érdekel a ló meg az achievement akkor vagy nem is mész rá vagy választod a carry-t. Ha viszont igen akkor gyakorolsz, rászánod az időt és megoldod egyedül és örülsz ha sikerült. Nincs itt semmi trade ellenesség meg ssf meg semmi. Csak ha 2 oldalra vesszük azt akit ez érdekel meg azt akit nem akkor mind a 2 oldalnak meg van adva amit akar.
Most itt neked az fáj, hogy amúgy szerinted többet veszítenél mint egy "achi" vagy egy "ló" mert kevesebb lenne XY Ascendancy ponttal. Megértem, hogy ez fájna és nem is akarom elvenni ezt senkitől. De erre azt mondom, hogy miért nem rakják egy NPC-hez megvehetően. Akitől meg lehet kapni ha teljesítetted a kihívást vagy meg lehet venni goldért ha nem akarod teljesíteni. Így nem lenne egy olyan tartalom a játékba amire egyesek határeset "üzletet" építenek ki. Persze mindent meg lehet mindig magyarázni, hogy nekik a carry a játék meg stb és miért akarom én ezt elvenni azoktól akik ezt csinálják de ezt vállalom ...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #2167 üzenetére
Az, hogy ha egy "kihívás" -ra a carry is megoldás az vicc szerintem. Aki nem tudja megcsinálni annak nem lesz meg na bumm. Vagy vissza megy később vagy nem stb. Ha nem "kihívás" hanem "GGG vicc" stb néven futna akkor másképpen látnám
Igen mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik, viszont az aki nem teljesíti a "kihívást" is ugyan azt érdemli mint az aki igen (csak az nem érti, hogy miért kihívás aki nem akarja) ?
Azt, hogy ehhez amúgy a ki hogy játszik meg SSF meg stb miért van belekeverve pláne nem értem ...
Azt sem írtam, hogy a carry ne mehetne ha Gipsz Jakab is látni szeretné a tartalmat és csak úgy tudja hát lássa, csak a jutalma legyen azért a hozzáadott értékkel egyenlő -
Edge
veterán
válasz
Sunrider987 #2153 üzenetére
köszi
pomk: nyugodtan spoilerezz sose fogom elolvasni azokat, mit is csinál a boss?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987 #2120 üzenetére
nemrossz, ha rápörgetsz egy jó stat-ot még abszolút használható is
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987 #2115 üzenetére
A srác a dream fragmentet mondta a videóban ha jól emlékszem.
-
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987 #2100 üzenetére
Semmi nem lesz az tuti, trade marad ott ahol van (ott leszek en is
).mivel ez nem kompetitiv jatek, illetve van olyan resze de most nem azt jatszuk ezert a kutyat nem erdekli ki mit csinal benne.lehet barmit farmolni amugy a jatekban de semmi nem lesz annyira jövedelmezö mint tradelni.ha az embernek van egy kis penze akkor traden snipeolni itemeket a legjövedelmezöbb.mindig figyelem, hogy vannak-e olcsobban felrakott cuccok.multkor vettem egy kalandra ringet 200 div-ert, egy nap mulva elment 220-ert.Astramentist is szoktam nezni, hatha vannak olcsobbak.Elöbb emlitettetek sapphire ringeket, ott is a dream fragment 60 div körül megy,azert olyan dragak azok a base-ek.es ezt ugy csinalom ,hogy 0 idöt forditok ra mert fut az active search igy nem is kell figyelnem folyamat a weboldalt.emellett nyomhatom a mapokat,kvazi passziv bevetelem van, nem is keves az ilyen tradekkel.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987 #2098 üzenetére
Mondjuk ezt most nem teljesen értem. Sapphire ring ugyan ez kéne legyen. Ránézek Trade-en és 101 találat van 1ex-ért. Pedig a videóban is azt mondja, hogy 20-25 kéne legyen, és nem számit még az ilvl se.
Ebből pont találtam egyet a stash-ban, stellar amulettből meg sajna csak kéket.
-
Har_melin
addikt
válasz
A streamerek azért IS(!) csinálnak rendszeresen SSF buildeket, mert az is egy speciális kihívás. Nem most kezdték, szinte minden ligában csináltak az 1-ben is.
Ráadásul most van 12 class és attól, hogy streamer, még nem biztos, hogy mindegyikkel akar játszani. Eltelt több, mint egy hónap, a neki tetszőket már kipróbálta, feladta vagy kimaxolta, valami tartalmat viszont mégis posztolni kellene, ha már ebből él. Akkor legyen SSF.
Meg a GGG is talán támogatja valamennyire, hiszen az endgame-ben is kényelmesen grasszáló SSF karakterek a legjobb cáfolatai annak, hogy "nem lehet haladni, mert szar a drop". -
crazygamer75
tag
válasz
Soha ne mondja az ember hogy soha, de a Poe-ban soha nem fogják eltörölni a trade-t. Ok van x streamer aki ssf-re ránt rá, viszont van cc 200 000 játékos aki nélküle elhúz a rákba. Amúgy mi a próblémája bárkinek azzal ha én és még x 1000 játékos megvásárolja a buildjéhez a dolgokat játékcurrencyből? Erősebb lesz nálad és előled levadássza a bossokat? Nem, semmi ilyesmi nem történik. Egy gear currency-jét kifarmolni, kb ugyanakkora kihívás, mint leverni xy boss-t. Pont megvan a lehetősége mindenkinek arra amit szeretne, aki akar trade ligát nyom, aki nem az meg ssf-et. Miért kellene már betíltani az egyiket, ha semmi közük egymáshoz? Csak mert valakinek szúrja a szemét, miközben simán ssf-ezhet?
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #2098 üzenetére
Igen, az item swapolás egy saját játék, de kit érdekel? Nem kell részt venned benne. Ha valakinek az a szórakozás, hogy időnként fut pár mapot, de egyébként ül a HO-ban és csencsel, az mennyivel rontja a te mapozási élményedet? Attól, hogy valaki megpróbálja szakmányban gyártani az Astramentist, neked még pont ugyanannyi esélyed van arra, hogy kiessen egy monsztából, mint ha nem csinálná.
-
tomazin
veterán
válasz
Sunrider987 #2093 üzenetére
Ezt tudom, de a bearazasnal mit rontottam el?
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #2047 üzenetére
Az SSF mindig is (az egyben is) baromi sok grindelést jelentett, pedig ott volt lehetőség célzottan farmolni div cardot és sokkal több determinált craft opció volt. (Mondjuk a mostani nullánál nem kunszt a több)
Most is lehet SSF buildet csinálni, csak kell hozzá egy jól beállított item filter (hogy az összes jó base cuccot kiemelten mutassa) és nagyon sok türelem. -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #2047 üzenetére
Ha magadnak csinálsz mindent / azt használod ami esik az ingyen van. Annál nincs olcsóbb mintha valami kiesik és használod ahogy van, max a fejedben lesz egy elméleti értéke ha weboldalakat nézegetsz játék helyett
...
-
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987 #2043 üzenetére
"Azt gondolom tudod hogy a rare droppokat betorod akkor kapsz regal shardot amibol 10x adja a regal orb-ot ami kivalloan alkalmas a magic itembol rare itemet csinalni, legyen az fegyver, pancel vagy map" => ezt nem tudtam, hogy map-okra is jó.
Van egy rakat olyan orb-om, mert szedem szét a sárga cuccokat, ha meg nagyon kevés a goldom, akkor eladom.
szerk: azért akartam azt a mapot letudni, mert 340%-os volt és hátha esett volna másik, akár magasabb szintű kulcs + jobb itemek. De már tudom mizu, köszi szépen. -
Reinhardt
őstag
válasz
Sunrider987 #2032 üzenetére
Az egyik legfelkapottabb tema mostanaban, nagyot megy Quin69/Kripp/Asmongold csatornain. Es mint az interjuban elmondtak a kozosseg kuldte be a kerdeseket, nehezemre esik elhinni, hogy meg a rapid-fire reszbe se fert be mar csak a poen kedveert, ha csak nem cenzura aldozata lett.
-
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987 #1943 üzenetére
Jaja, most pont a játék a lényeg, szóval emiatt megvolt ez a trial 2 perc alatt, kaptam 4 pontot és 34 ex-embe került, de legalább már fejlődtem picit.
Kicsit ez szégyen, de bevállaltam, viszont még gyúrom a karit és addig nem nyugszom amíg meg nem lesz, csak majd talán mikor szabin leszek, vagy több lesz az időm játszani.
Igen, van vagy 8 ilyen érmém, ami ad pontot, szóval tudok majd próbálkozni.Edge: kösz a tippet, nálam a Monk még csak 22k DPS-eses, de alakul. Van még mit tekerni rajta, de mivel első Poe játékom, eléggé szokszor még csak lesek mik vannak így sok-sok év ősdiablózás után.
-
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987 #1925 üzenetére
Raxx féle Invoker ice strike monkkal vagyok. Eddig 1x sem raktam be relic-eket, tegnap 3-at, ennyim volt. Nekem a lentiből a 2. vagy 3. szobánál adta be az action speed bone-t, a többiben vmi haszontalant adott. /pl. 20% hp alatt feltölt mindent/.
Sebzéssel nincs probléma, de olyan lehetőségek voltak, hogy vagy minden mapon bukok 40 vizet vagy kuka az összes, meg 40% resist a szörnyeknek, stb. Sebzés növelés 1x sem volt. Biztosan én bénázok vagy nemtom, de nekem ez nehéz. Tegnap találtam egy guide-ot, hogy melyik szoba micsoda, mert eddig kb vakon mentem.
Sokszor a problémám, hogy mit válasszak, mert kb minden rossz.
Első 2 szoba nagyon sima, a 2. boss /asszem ott vannak 2-en/, szívás, mert ütöm az egyiket és a másik leviszi a Honorom. Egyszerre a 2 nem nagyon fagy meg és bazi nagy area sebzésük van. Ez lazán elvitt tegnap nekem 2000+ honort. Utána meg má' mind1. A Cunning-on 1x volt Honor visszatöltés, az elején, utána semmi a bossig.Szóval nemtom, eléggé szívás ez nekem. Ha lehet ezt partyban tolni, akkor lehet kérek segítséget hozzá, nem akarom az idegeim erre fecsérelni.
Vicces, de Párom éjjel felébresztett, hogy miért veszem olyan gyorsan a levegőt, hát azt álmondtam, hogy trial-oztam és ment a bossfight. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1934 üzenetére
Ha külön videót is csinálnak a patchhez, akkor elég nagy esélye van, hogy valami új dolgot is bejelentenek.
A dumálás utána nyilván azért lesz, mert a különböző nerfeknek - buffoknak akarnak egy kicsit bővebb magyarázatot adni. (Buffok is mindig vannak, csak mivel olyan classokat érintenek, amelyek nem népszerűek, mindenki lerázza őket azzal, hogy ez meg kit érdekel. Aztán két hét múlva a buffnak köszönhetően már mindenki az új metával rohangál.) -
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987 #1922 üzenetére
Nem figyeltem a nevét... valami sas vagy griffmadár szerűség volt.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Sunrider987 #1896 üzenetére
Tegnap este tobbszor kidobott menube, meg ujra lattam (igaz rovid ideig) a queue ablakot.
Remelem ez megoldja. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1835 üzenetére
szerintem a játék egyáltalán nem "fossa a játék" az exaltot. Itt az exalt tölti be azt a szerepet, amit az egyben a chaos orb és bizton állíthatom, hogy lvl84-en, ennyi trade-del, currency swappal ott már ennek minimum a duplája összejött, mire a piros mapokra értem. Divine esett eddig 2 db, az is bőven az egy szintje alatt van.
Aki meg egy hónap alatt összeszedett több száz divet (normál játékkal, nem valamilyen bug exploittal), az a következő hónapban is össze tudja majd szedni. Mert bármit nerfelnek, mindig lesz OP build és ezek a játékosok nem valamilyen kedvenc classhoz vagy skillhez ragaszkodnak, hanem azt játsszák, amivel a legnagyobb az eredmény. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sunrider987 #1835 üzenetére
Azt ígérték, hogy felhasználóbarát lesz a jatek.
Még nem jelent meg a teljes verzió, van idő elérni ezt a célkitűzést. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1821 üzenetére
Nem értem egyébként ezt a folyamatos "jaj, mit fognak nerfelni" találgatási kényszert a neten. (Már persze azon kívül, hogy clickbait címekkel lehet kirakni videókat.)
Olyannak érzem a hozzáállást, mint ha a meteorológia nyáron jelezné, hogy hogy még két-három napig gyönyörű strandidő lesz, aztán viharok és lehűlés jön. Akkor most addig, amíg szép az idő ne menjek a strandra, mert később majd úgy is szar lesz?
Ha van egy buildem, amit szeretek, élvezem ÉS nem hiszek benne, hogy lesz hasonló a nerf után, akkor miért ne verjem el rá az összes pénzem, amíg élvezetes?
Ha meg úgy gondolom, hogy majd úgy is lesz másik, akkor meg pláne, hiszen azzal jó eséllyel ugyanígy elő tudom rá teremteni a fedezetet. (Az exploitra épülő buildeket most hagyjuk.) Egy csomó ember előre elrontja a saját szórakozását, arra várva, hogy majd úgy is el fogják neki rontani. -
boeing
őstag
válasz
Sunrider987 #1824 üzenetére
Az odáig rendben van,de olyan mapokat már nem lehet akkarmilyen buildel meg csinálni.Oda jó itemek kellenek,és az sok Dvibe kerülnek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sunrider987 #1821 üzenetére
GGGnél mit jelent az, hogy restart patch?
Oké, a második linkedben benne van. Azt hittem hogy kari törlés lesz, de nem. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1819 üzenetére
Köszi, akkor jó megérzés volt, hogy nem vállaltam fel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sunrider987 #1771 üzenetére
Ok, most már látom.
Olvasom a nerfet. Buffról sohasem szólnak a hírek? -
BoneDragon
veterán
válasz
Sunrider987 #1774 üzenetére
Valószínűleg jövőhéten jön egy 20k soros patch, amiből 19k nerf lesz.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1738 üzenetére
Én már bőven a mapozás alatt álltam át. Van a buildnek egy időszaka, amikor nehéz vele haladni, mert mindenből hiányzik egy kicsi. Olyan 3000 mana és 4k es környékén érzi először igazán erősnek az ember, bár alacsonyabb mapokat ennél jóval kevesebbel is szépen viszi. A proj speed amúgy nagyon sokat javít az élményen. Nekem a 6 link és az inspiration után indult be úgy, hogy már nem nagyon kell néznem mit indítok el a mapon, mert úgy is meghal minden. Én amúgy crit és cast on shock nélkül csináltam, ezért kb 2-3 divineból kijött minden, kivéve a perfect jewellert. Érdemes keresni olcsó magas manás gyűrűket(Breach ringek vannak olcsón 200 mana felett), minden másból is gyorsan lehet találni magas manás valamennyi resistes cuccokat. Felét találtam/craftoltam, egy 600 es-es 47 spirites Bodyt vettem. Azt talán a legnehezebb összehozni saját erőből.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1705 üzenetére
Ja annyi, hogy most kis alvás után visszaolvastam. Még nagyon másnapos voltam és a base es-t hozzá kellett volna adni az increased 308 lépésben(Mert 1+1*inc%). Gondolom azzal is kijönnek a számok a tényleges treevel.
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1700 üzenetére
ezt az amut kicsenszeltem, nem is tudtam, hogy ér valamit
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1702 üzenetére
Raw mana és a mana blessing nincs kirakva? 670-re jön 5% a Mana blessingről és 12% a Raw mana-áról. Azzal kb ki is jön.
-
Sunrider987
tag
válasz
Sunrider987 #1700 üzenetére
Mia phasz van ma, kicsivel kesobb kiadta a Pillar of caged God-ot is
...jovan, akkor ide nekem a tobbi build enabling junikot is
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1690 üzenetére
Igen, de szerencsére egyre ritkábban jön rám, hogy beszállnék az aktuális Standardba. Erre már tényleg nincs időm, ahogy Dotaban is csak botmeccseket játszok, hogy kipróbáljam a meta herokat egy nagyobb verseny megnézése előtt.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1687 üzenetére
Amúgy ez rám is igaz. Lenne elég currency elkezdeni jobb itemeket vásárolni, de megvárom a következő patchet, hogy az új metaba kényelmesen tudjam próbálgatni a buffolt dolgokat. A playerbase hisztériája meg nem hiszem, hogy váratlanul érné GGG-t. Ha komplex játékot készítesz, az vonzani fogja azt a közönséget, akik együtt lélegeznek a játékkal, és olyan szélsőségesen tölti ki az életüket, hogy minden azt érintő változást az életük részének tekintenek. Igazából az összes közösség amit követek ilyen(Dota 2, POE, néha MTG), szóval engem se sokkol ez a dolog, igaz nem is vagyok igazán része egyiknek se. Ha valami épp nagyon szar, akkor örülök, mert bőven van mit csinálnom amúgy a játékon kívül is. Minden POE liga jelentős pénzembe kerül, akkor is ha nem veszek épp supporter packot.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1685 üzenetére
Ezekre gondoltam, amikor azt írtam, hogy tesztelés nélkül nem szabad nekiállni. Pár számot át lehet írni gyorsan és kockázatmentesen, hogy a legtúlzóbb dolgokat kinyírják, de nem fognak teljes classokat átalakítani pár nap alatt, vagy teljes mechanikákhoz hozzányúlni.
Amiket írtál természetesen mind rendbe kell tenniük mielőtt elkezdenek új classokat meg skilleket implementálni. Ez sok idő lesz. Ezért is írtam a megjelenés után, hogy borzalmasan optimista tőlük a 6 hónap, de még az 1 év is. Amúgy a rengeteg bug abuse és exploit várható volt EA-ban. Fölösleges elkapkodni. Gyűjteni az adatokat banoláshoz, aztán egy szép nagy patchben mindent kijavítani, és wipeolni mindent egy kvázi void standard EA létrehozásával. Aki egy early accessben RMT-zik annál hülyébbet nehezen tudok elképzelni(arab sejkeknek nyilván belefér). A crashek, kompatibilitás problémák és egyebek javítása meg gondolom folyamatos feladata egy csoportnak. Ez a játék designtől függetlenül folyamatosan történik (remélhetőleg). -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1629 üzenetére
Igen, ez gyakorlatilag Beyond. Breaches mapokon külön poén, bár szerencsére a monknál a Polcirkeln gyűrűvel minél sűrűbben vannak, annál jobb.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1621 üzenetére
Amikor a D2: Resurrected felújított megjelent már tudtam, hogy venni fogok egy Steam Decket és kitaláltam, hogy milyen jó lesz majd azon játszani.
A SteamDeck-et ugyan előrendeltem első nap de durván később kaptam meg mint mindenki más. Viszont a D2 -vel megvártam. (Nem tudom miért). Utána az első volt amit telepítettem rá és imádtam. Felhúztam egy karit 100 -ra online de csapatos XP farmolás nélkül! (Ezért viselem jobban a PoE2 apróbb hülyeségeit).
De annyira megszoktam és megszerettem a kontrolleres irányítást, hogy D4-be is csak azzal játszottam.
Azt is lássuk be, hogy a WASD -nál természetesen nem de az egér kattingatásnál milliószor jobb is ha jól megvan csinálva. -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1619 üzenetére
Azt is megmutattam a videóban, hogy nem az a charm van berakva (a golden van az övben)
A táskában van a poison-os amit majd egy bug bemutatóhoz raktam be csak azt nehezebb összehozni
Kontrollerrel a debuffokat, buffokat sem kell nézegetni (vagyis nekem biztos mert nem tudom, hogy lehetne)
De én a poison iconjának gondolom azt a zöldet az emberkével és piros kerettel jobb legszélen -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1614 üzenetére
Én úgy gondolom ez az irány és mennyiség amerre mindenki szívesen tévedne a játékiparban, mint induló játékos szám, ráadásul egy "félkész" játéknál
Aztán okosan még mindig lehet egyensúlyozni úgy, hogy kb a legtöbbeknek jó legyen. Úgy, hogy mindenkinek meg amúgy sem ...
A sok sok $$$ meg az amiért sokan felejtik el azt amit ígértek. -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1608 üzenetére
Ezt értem, ezért írtam, hogy kb ellenőrizhetetlen még saját magamon is csak kb el kell hinnem de az hogy ez a minion kill-nél aktiválódik e az nem ellenőrizhető.
Csak halkan jegyzem meg szerintem az egész charm rész elég bugos még szerintem. Vagy nagyvonalúan van figyelmen kívül hagyva 1-2 helyen
Az off részre -> szerintem már nem akarják elengedni a sok behúzott játékost ezért iszonyat sok mindent fognak újragondolni az eredeti terveikhez képest ...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1605 üzenetére
Ah ez az advanced info kontrolleres UI-on.
Ok, tehát abban a pillanatban amikor meghal egy rare / unique procol a charm ekkor itt felvillanna annál a minion típusnál amelyik ölt, hogy 20% esély megvolt (mert ez az ami ellenőrizhetetlen) ?
Vagy ha itt megkapja a többi felszerelésről akkor a charmról is ? -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1602 üzenetére
Köszönöm meg Har_melin -nek is az előzőt.
Azt gondolod ez most segített. De nem. Gondold végig.
"Ha bejelölte a minion statisztika ablakát" -> már nem tudom mire gondol a költő. Ne hidd, hogy nem kerestem rá a google -ban ....
No de amikor ott ilyen válaszra ez a válasz "Unfortunately that doesn't actually give you any useful stats on minions (just like PoE1)" már elbizonytalanodom pedig azt, hogy hol és mit kéne néznem még mindig nincs meg ...Amúgy ami még nehezítés, hogy kontrollerrel játszom és tök más az UI de valami nagyon ... Amikor látok videón egy beállítást azt is iszonyat mire megtalálom sokszor
Ja és ki kell lépni a karakterválasztóra ha váltanék ... Ez a része iszonyat fapad még a játéknak.A lényeg a lényeg, hogyha valaki leírja, hogy mire gondoltak az idézet részben és hol található ...
Ha arra gondolnak, hogy 1-1 minion típusnak megnézhetőek a statjai az advanced infó alatt és ott erre vonatkozó infó is lehetne akkor arra megvan a válasz = nincs.
Ha viszont van egy olyan felület ahol általános infó van a minionok-ról (egyben mindről) és annak elérését valaki leírja lépésről lépésre én megköszönöm és kilépek és átváltok bill + egérre, hogy megnézzem.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1594 üzenetére
+ te amúgy is sokat olvasol ilyenekről (én nem) így ha van infód az alábbiról akkor is jöhet
Szóval abban sem vagyok biztos, hogy a golden charm ér e valamit amikor a minionok ölik meg a a mobot -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1594 üzenetére
Nagyon sajnálom de a EDS után amikor a VPK -hoz értem elvesztettem, hogy a FDH rövidítése mit jelent
Ha leírod, hogy mik a rövidítések rákeresek a passzívon de így komolyan semmit sem mondanak nekem. Lehet azért mert más kaszttal játszok
Kicsit komolyabban. Ez nem valami mage opció?
Nekem Witch -> Infernalist karim van csak. (Tényleg nem tudom mit jelentenek a rövidítések így nem tudom a helyes választ). De érdekel így ha leírod megköszönöm. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Sunrider987 #1580 üzenetére
Az miaz?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #1543 üzenetére
Én úgy tippelem lesz pár gyors numerikus nerf, ami elsősorban az energy shieldet, attribute stackelést és a freeze treasholdot fogja érinteni. Meglepne, ha nem lett volna pár designer brainstorm a szünet során, de nyilván át kell beszélni meg konkrétan meg kell valósítani egy csomó mindent és ez jó sok idő lesz. A felmerült biztonsági gondoknak is utána kell járni. Februárra teszek egy nagyobb patchet, ami megpróbálja orvosolni a nagyobb gondokat. Komoly content patchre nem is számítok március előtt. Amúgy én a helyükben ott nyomnék egy wipeot is, de jó eséllyel nem fognak. Egy kis habi liga nem lenne hülyeség. El lehetne adni egy kvázi wipeot komolyabb népharag nélkül. EA standard úgy is elveszett kb, de valójában nem is nagyon számít. Én pl beraknám Harbingert. Nem olyan nehéz poe 2-re variálni, a shardoknak most még sokan örülnek, és legalább lenne valami random is a mapokon. Nekem pl utóbbi kicsit hiányzik. Jó volt találni egy wild zanát, vagy természetes legiont néha-néha.
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1355 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom azzal, ha valakinek megvan, vagy más a véleménye.
A gond az, hogy mindig az elégedetlenkedők és a negatív emberek hangját hallani a legjobban. Hiába kisebbség (lásd woke szarság, ami miatt az egész világ lassan a nonszensz kategória lesz), akkor is ők a leghangosabbak, mert aki elégedett valamivel mi a francnak írogasson bárhová?
És ebből mi jön le a sok agyhalottnak? Mondjuk 10.000 ember megvesz egy játékot... 6-7000 elvan, játszik és nem foglalkozik szarságokkal... 2-3000 abbahagyja, nem jött be neki ésatöbbi... 400 nagyon csalódott 100 meg ugat mindenféle baromságot netszerte és egymást hozzák példának, hogy ugye hogy szerintük is szar... és ez a 100 aztán azt hiszi, hogy a világon mindenki egyetért velülk, akik meg nem azok majd a pokolra kerülnek... kb
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1352 üzenetére
"Pont emiatt van most bajban a GGG" - nem én írtam.
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1348 üzenetére
Még mindig, ez nem egy teljes játék, hanem a teszt fázis, a Diablo meg úgy fos, hogy nem béta és 100 euro.
Akinek nem tetszik, hogy hú 30 dolcsit ki kellett fizetni, annak a lehetőség adott, vár pár hónapot és játszik ingyen.
Én nagyon remélem, hogy nem fogják agyonkönnyíteni, mert redditen vagy máshol a sok idióta folyamatosan csak sír. Én, ha nekem nem teszik egy játék hát nem játszom vele, de attól, hogy teleszemetelnek mindent, mert szerintük szar, még senkinek sem lesz jobb -
Har_melin
addikt
válasz
hagyjuk már ezt a "bajban van a GGG" szöveget. Három héttel a játék indulása után, három heti folyamatos netes rinyálás után még mindig napi 180k+-os MINIMUM játékosszámok vannak a steamchartson és 350-400k körüli napi maximumok. Emlékeztetőül még egyszer: a PoE1-nél valaha volt egyszeri max. steames játékosszám (egyetlen napon, ligakezdéskor) 284k volt. Persze, lekopott 200k rinyagép, ezért most "kénytelenek" beérni az előző verzió nonpluszultrájának a másfélszeresével.
Hááát, ennél nagyobb bajban soha ne legyen játék. Három hét alatt a PoE1 törzsközönsége is a felére szokott zuhanni, mert a power playerek már kimaxolják ennyi idő alatt a buildjüket. Itt kilépett egy csomó egyszeri próbálkozó, de azóta is folyamatosan jönnek ki az immár nem teljesen kezdő build ötletek és akik nem adták fel az első héten, azoknak kiderült, hogy vígan játszható ez is, egyszerűen alkalmazkodni kell hozzá. Láthatóan sokkal többen vannak, mint a PoE valaha volt játékosszáma, szó sincs itt valami mazochista kemény magról.
-
boeing
őstag
válasz
Igen nem a Diablo rossz hanem a Blizzard,ilyen csapatnak adta a fejlesztést.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sunrider987 #1305 üzenetére
Elég nagy fail, hogy ez külön mod. Erre is ráfér egy rework.
-
Edge
veterán
válasz
Sunrider987 #1222 üzenetére
Nem az volt hogy ki volt neki rakva az acrobatics node?
"Can evade all hits 70% less evasion rating" -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1218 üzenetére
Nézem, mit kellene? Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy
a) a trial alatt nem lesz defense-ed, semelyik az armor/eva/es trióból és
b) a trial végével (vagy ha elbukod) a relic megsemmisül. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1213 üzenetére
A relic leírása alapján elvileg a 14k Eva is kuka kellett volna legyen, mert az Eva is a Defenses kategóriába tartozik. Valami más is kellett még ott legyen, amivel meg tudta csinálni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1213 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az ES átláthatóan és (mint Pohx példája bizonyítja) még SSF módban is fejleszthető, megszerezhető. Az Evasion (ha csak nem változtattak rajta az egyhez képest), mindig véletlenszerű, igazából pont az a biztos, hogy be fogsz kapni egy ütést. A passzív fa bal oldalát nem néztem eddig, nem tudom, az armor mennyire könnyen skálázható, az ES, főleg az Eva+ES a monk szekcióban egyértelműen jól. (Sorcinál meg a mana+ES).
És az sem mindegy, hogy ebben a resist-ínségben a CI buildnál elfelejtheted a chaos resistet, a poison sem fog hatni rád. Egy stattal kevesebb, könnyebb a többi resistet kimaxolni. -
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987 #1162 üzenetére
Igen, közben en is vegigneztem es lattam, hogy azt ajanlja.Egy ideig ugy csinaltam de aztan atalltam arra, hogy kisebb mapokat hasznaljak a towerekbe, mert ott mindig gagyi a loot, szar a layout, igy nem akartam magas mapokat elpazarolni oda, mivel unlockolni lehetett kisebb watchstone-okkal is.De akkor ezek utan pakolom oda is a t15öt.
Ja amugy a Seer nevü csoka mar haromszor megjelent az atlaszon, annyit koboroltam ide-oda.Szoval tenyleg csak a rohadt citadel-ek hianyoznak. -
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987 #1160 üzenetére
tudom sokadrendű dolog, de érdekelne, hogy a fickó mapján szerinted a tornyokban mitől látszik a láng vajon? nálam csak olyan mintrha izzana kicsit, más lesz a színe de annyi ha fel van derítve
sőt jobboldalt ha rámegy a waypointra a hideout és a temple of chaos között van egy ikonja ami nekem nincs, az pl mi a fene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest