Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #3395 üzenetére
bakker ezek is mennyit változtak, support-okat is nerfeltek erősen, de a legdurvább ez:
Cannibalism now provides 2% of Life recovered on Kill while a Supported Skill is active (previously 4%).
simán lefelezték
Inspiration now causes Supported Skills to have 30% less Cost (previously 40%).
ez meg gondolom szinkronban van a mana változtatásokkal
-
Sunrider987
tag
válasz
Szeszkazán #2126 üzenetére
Project Sunder Totem Titan(Palsteron buildjet kovettem)
Lehetne jobb is de nekem megfelel, ha meg sokaig huzzak az idot akkor el kell dontsem hogy megyek tovabb totemekkel vagy atallok a "standard" Stampede+Hammer of the Gods buildre amivel cArn eppen lvl 100at keszul meglepni.
Vagy eppenseggel nekialhatok minden classbol a masik ascendancy-nak is... -
_drk
addikt
válasz
Szeszkazán #1853 üzenetére
Jelenleg a PoE2 is szar. Egy fokkal jobb mint a D4.
Én tökre megértem, hogy PoE veteránoknak ez jó, de én nem az vagyok és nekem annyira nem jó.
Zeró drop van a játékban! Esik pár sárga ami hulladék. Craft rendszerrel ki lehet törölni.
Én már biztos nem a Casual réteg vagyok és ProevoFan se és tényleg utána nézünk a dolgoknak.Kb 30-40 órám van a Rangerben, nyilván lassan haladok, mert lassú a játék és tanulom is. Most act4ben elkezdett már gyengülni, 80% evasion tök jó, de mihelyt jön egy nagyobb ütés majdnem meghalok. Kéne +HP meg resistant is meg minden is és azt látom hogy nincs tovább. El is megy a kedvem. Most még hova trade-eljek, ami PS5ön amúgy is szar.
Tegnap már kínomban el gambléztam 30 ezret kesztyűre, mer az még tényleg valami játék eleji volt. Egy fokkal lett jobb, nagyon messze volt a jótól. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szeszkazán #1853 üzenetére
....amit dropolhatna a játék.
A D4 nem szarkupac, hanem könnyebben emészthető arpg, ahol a kockák minden szezont letudnak 3-4 hét alatt, a casual réteg meg nem.
POE2, D4; mind a két játék kurvajó a maga nevében. -
savior
őstag
válasz
Szeszkazán #267 üzenetére
Fordítva tették be a ramot.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #267 üzenetére
szórakoznak, bár kétlem, hogy jól szórakoznak
-
savior
őstag
válasz
Szeszkazán #252 üzenetére
És az mit jelent, hogy relativitás immunitás?
-
malacka87
őstag
válasz
Szeszkazán #239 üzenetére
Sajnos várható volt! Kicsit több az érdeklődő!
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #162 üzenetére
bocsi, ez standalone, nem steam. én poe oldalon vettem, volt steam key pár napig claim-elhető, de nem akarok ott játszani, így nem kértem le. mostanra meg eltűnt a CLAIM KEY gomb, de felteszem visszajön majd idővel. a poe1 fórumban pont erről megy a duma.
Szeszkazán:
és aki pl. Amsterdamon játszik, az csak ott ér el másokat, vagy van átjárás mint mondjuk diabloban?Reinhardt:
ha a pathofexile2.com/early-access oldalon vetted, akkor az csak PC, de lehet saját standalone vagy Steam/Epic kliensekkel is játszani. Xbox/PS5 meg nyilván a saját megfelelő store-ban vehető, ahogy ők is azokat linkelik a gombokon. -
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #145 üzenetére
hát lehet, de ennek a 6834 embernek nem szólt senki
amúgy nekünk milyen szerveren kell játszani? 3 gépen is telepítettem most és mindenhol az EU (Amsterdam) volt a legalacsonyabb ping. -
boeing
őstag
válasz
Szeszkazán #145 üzenetére
Ez a biztos.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #95 üzenetére
hozzátenném, hogy ha akarjuk jobban támogatni a fejlesztőket, inkább a hivatalos weboldalon vegyük, ne a steam-en, mert ott 30% jutalék van feléjük, azaz annyival tutira kevesebbet kapnak meg belőle a fejlesztők. a steam kliensen belüli játékhoz ugyanúgy jár a pathofexile.com-on is kód, szóval semmi értelme a steam-etés vásárlást választani (kivéve persze ha van balance vagy gift card).
boogie84:
magamnak 30$ supporter pack-ot vettem, de csak kipróbálni abszolút valid 2/3-ad vagy féláron supporterből származó kulcsot venni valakitől, pláne ha játékokban összekuporgatott fg-ből teszi az ember. kivéve ha átb*sszák, de így legalább én örökre végeztem a jps-vel, gáz egy oldal, poe2 játékélményt már biztos nem rontok majd vele. -
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #79 üzenetére
egyetértek, az mindent megöl a játék részéből
viszont endgame után, nagyban ladder/nl között stb kereskedni csak úgy lehet. ugye diabloban nem volt endgame, illetve hát a perfekt itemizáció maga volt az, azért szálltam be végül én is kb 20 év után.
igazából a legszebb átvezető az fg-ből vett poe2 ea kulcs lenne, de még 3-4k-ért mérik., ami rengeteg. persze lesz ez harmada is a jövő héten, már most is meredeken esik. kicsit olyan lenne ez mint lejönni a dohányzásról nikotintapasszal (igazából csak egy újabb függőségre cserélve azt), de úgy hogy eladod az évek alatt felgyűlt cigis cuccokat
-
Patrick
addikt
válasz
Szeszkazán #67 üzenetére
Régi szép idők...
Én február 8, 2013-ban kezdtem. Azelőtt soha nem játszottam ilyen stílusú játékkal, de ez a 2. rész mindennél jobban várós. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Szeszkazán #62 üzenetére
Emlékszem még az első Exileconon annyira felhypeolódtam POE 2-re, hogy abba is hagytam a pakkok vásárlását, gyűjtöttem új gépre. POE 1 is szép lassan megmaradt ligánként két-három hetes mókának mert a teljes újrakezdést vártam. Közben volt BG 3, Elden Ring, stb. POE 2 annyira már nem is volt fókuszban. Aztán múlt csütörtökön ledobták az atomot, és azóta nem is tudok másra fókuszálni. Egyből visszatért az a feeling mint a POE 1 elkezdésekor. Végtelen új lehetőség, tanulás, felfedezésre váró content, csak most végre ott leszek a kezdeteknél(3.0 Harbinger volt az első ligám). Baromi jó élmény lesz közösséggel együtt felfedezni az op cuccokat, új bossokoat, stratégiákat, aztán sírni a nerfcunamin, a reseteken, stb. Kár hogy nincs már annyi szabadságom, az első hetet tuti kivenném, de szerencsére nincs messze a karácsonyi szünet.
-
nightwolf37
junior tag
válasz
Szeszkazán #29 üzenetére
Igen, sajnos.
https://www.youtube.com/watch?v=V2zus8ux73s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest