Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az csodálatos. Most azt miért kellett kiszedni, hogy mutassa a rare-eket? Értem, hogy a boss kell a map complete-hez, de a loot a rare-ből fog jönni nagyrészt.
-
-FreaK-
veterán
Amulett anoint-ot meg lehet változtatni másikra? Felraktam egyet, de közben a elmentem arra a passive tree-n is
-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ráadásul ez hamarosan jön, nem S4-ben, 0.3,1.-ben lesz jövő héten.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
How to Fix Stutters & FPS Drops in Path of Exile 2
Nekem egyelőre jónak tűnt ez után.
-
-FreaK-
veterán
Indítottam inkább egy rangert. Halál nélkül jutottam el act1 felég, szerintem kevesebb mint fele annyi idő alatt, mint a monkkal. Elképesztő a különbség.
Köszi pomk, de így már nem kell a staff
-
-FreaK-
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
Bár nem sokat, de játszottam poe1-et is, az közel se ilyen szivatós. A többi játékról nem is beszélve.
Az a baj, hogy ez kínszenvedés, nem fun, én meg inkább az utóbbit keresem egy játékban.
Milyen skilleket használtál korábban?
Én most ice strike, frost bomb meg egy ranged aminek nem jut eszembe a neve. Próbálgatnék még mást is, de most uncut skill gemből is csak egy van. -
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
De S1-S2-ben is volt ilyen korlátozás? Már nem emlékszem
-
-FreaK-
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Hasonló tapasztalatom volt. Monkként már vagy 5-6 sárga crossbow esett, meg egy rakat egyéb sárga fegyver. Quarterstaff tudod mennyi? 0.
Mondom akkor trade, úgyis esett már 2 ex. Rakeresek, dps szerint sorba rakom (szint req. Beállítva) próbálom a gombot ami oda teleportal az eladó HO-jába: hibaüzenet: nem vagyok ugyan azon a quest szinten (vagy valami ilyesmi)
Végig próbáltam sokat, semmit nem tudok megvenni.
Egyébként nem volt olyan nagyon rossz a meglévő (persze messze elmarad attól ami trade-en van), mondom akkor megyek tovább act1-ben még. Nem kiemelkedő a sebzés, de azért tudtam haladni. Egészen act1 end bossig, ott egyszerűen édes kevés volt a dps, háromszor ment át a "ködös" fázisba, a végére elfogyott a poti charge.
Hozzátenném, hogy tudom hogy kell növelni sebzést, a két ringen és kesztyűn ott a flat dmg.Néztem a streamereket, úgy néz ki hogy elég jó lett a hollow palm, csak el kéne jutnom addig.
YT-n írták, hogy nem is érdemes a staffal szenvedni, bow-val kell menni az elején.Most két lehetőség van, vagy váltok deadeye-ra és kezdem elölről, vagy megpróbálom bow-al, de ahhoz kéne megint skill gem, stb.
Mellesleg ennyi idő alatt Last Epoch-ban túl vagy a kampány felén, skippek nélkül..
-
-FreaK-
veterán
válasz
wiggen123
üzenetére
Semmi user error nincs benne. Leirtam vagy 10 problémát amúgy.
Első boss lement elsőre. Nincs gondom a játék stílussal, dodge rollt meg a skilleket használom (nem mintha túl sok minden lenne az elején).
Nincs még egy ilyen arpg ami így tud szivatni az elején. LE- ben is tudnak lenni húzós részek, de közel sem ennyire kiakasztó a dolog.
Azon a részen túl jutva már javult a dolog, de ez csak egy probléma volt a sok közül..
-
-FreaK-
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tényleg? Fejtsd már ki részletesen kérlek, ideböfögés helyett.
Wiggen123: köszi, ezt megpróbálom! Nekem is lefagyott a végén az egész gép, mikor ki akartam lépni.
Boogie84:
Köszi, megnézem ezt is, bár két hete frissítettem, BF6 beta miatt. -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nézem, hogy nem fut túl jól a játék, meg nem is túl éles a kép, átnézem a beállításokat.
30-40 fps-el fut (5800X3D, 6800XT, 3440x1440), ez elég kaka. Mindezt úgy, hogy be volt kapcsolva felskálázás, amit tuti nem én állítottam be. Na mindegy, játszok a beállításokkal, hát több fps-t nem tudok kicsikarni, csak kevesebbet, natívon 24-25fps

Dynamic downscaling-el 40fps, de nagyon szarul néz ki hogy nem natív felbontás.
Mondom kipróbálom ha dx12 helyett vulcan-ra állítom, kérdés nélkül újra tölti a játékot, de úgy hogy elsőre kidobott a login screenre, majd több percig töltött és visszaállt dx12-re.
Következő próba: már nem login screen, de újra sokat töltött, majd a játékban 24fps..Egy rakás szar ez, nem játék.
Karakter stash miért ilyen kicsi? két lépés után tele van.. és ugye az elején mindent el akarsz rakni, mert kell a gold.. quest item miért 4x4?? miért nincs külön tab nekik?
Megölöm a rust kinget, esik egy uq belt ez jó, mellette három rare, ami teljesen használhatatlan számomra. Miért nem lehet, hogy legalább egy class specific dropp legyen??
na jó, nem folytatom, asszem elég volt mára ebből a trágyahalomból.
-
-FreaK-
veterán
Nekem elég rosszul indult a dolog, idegrohamot kaptam közben...
Monkot indítottam, egy gyenge szar az elején. Kijövök a townból, első farkas kupac megöl. Nincs sebzés, a mobok meg túl erősek. Egyszeuen nem értem, hogy hogy a jó életbe nem tudják ezt rendesen balanszolni.
Tovább mentem, az első boszit leöltem, igen találtam egy staffot és az azon lévő skillel nem sajátokkal.
Megyek tovább, következő zóna, frost boszorkány, vagy 5x haltam meg, itt már majdnem beleküldtem a billentyuzetet a monitorba.
Kicsit fejlődtem, meg kitisztítottam a mapot, utána már lement.Esett már minden fegyver, de quarterstaff addig se eddig... miért???
scroll of wisdom meg identify 2025-ben bazdmeg?! mi értelme van??
gold alig jön, hogy tudjál venni cuccokat
healing poti nem nagyon akar töltődni a mobok ölésétől, egy kalap szar ez a mechanika is
a mobokat alig látod, mert sötét minden, nem rakja föléjük a healt bart csak egész közelről.
A célzás sokszor félre megy, hiába van a kurzor a mobon, másmerre lő
portal a townba, aztán mennék vissza és resetelte a mapot, miért kell??
Komolyan, hogy büdös faszba gondolja ezt így a GGG? így akarják megfogni az új játékosokat? (nem új vagyok, csak ez volt a tervük, emlékszem rá)
Egy Last Epoch-ban tudsz haladni, folyamatos a progress, érzed hogy erősödik a karaktered, a skillek erősek, nem öl meg minden kibaszott béka.Itt meg? küzdesz a túlélésért minden egyes sarkon..
Tudom, később már jobb lett, meg jobb is lesz még, de itt az eleje nagyon el tudja venni a kedvem az egész játéktól. S1-ben is ez volt, akkor sorcal kezdtem, egy gyenge szar volt az is, váltottam is deadeye-ra, az már haladósabb volt, de az egész játék egy szenvedés az elején..
sorry rant-ért, de ennek most ki kellett jönnie..
-
-FreaK-
veterán
Én az unarmed-et akarom kipróbálni monkkal, de előbb végig nézem ezt a videót

[PoE 2] BEST Ascendancy for UNARMED Build? - Hollow Palm League Starter in Path of Exile 2 -
-FreaK-
veterán
Ezt azért még ajánlom megnézni:
POE2 0.3.0 - Trade Scams Aren't Going Away. How To Avoid The New Ones. Third Edict Path of Exile 2 -
-
-FreaK-
veterán
Volt valami hotfix ma a fagyások miatt?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nekem megvolt a második, hagyom is a francba amíg nem javítják.
-
-FreaK-
veterán
Kezdtem egy monkot, beértem először clearfell-be, jött egy hibaüzenet, majd úgy lefagyott az egész, hogy hard reset kellett a gépnek. A következőnél hagyom a picsába az egészet egy pár napra. Ja és nincs semmi mtx-em.
-
-FreaK-
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Raxx streamjébe néztem bele kicsit, hunterrel kalapálta a crowbell bosst vagy 5 percig. Gondolkodtam, hogy vajon az új kaszt ilyen gyenge, vagy az összes? Az a baj, hogy nincs meg az az érzésed (legalábbis itt az elején) , hogy hű, most milyen erős a karakterem, hanem csak szenvedés van sokáig.
-
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a nagy nerf hegyek mellett nem látunk még 3 dolgot:
1: 100 új support gem
2: 100 új unique
3: sok skill változtatás, amit direkt nem írtak beleSzóval nehéz így látni, hogy mi lesz a vége, talán nem lesz annyira rossz mint elsőre látszik.
-
-FreaK-
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Teljesen megértelek, nagyon hasonlóan vagyok vele én is. Szintén abba hagytam már pár hete.
LE-be most beraknak egy új funkciót: halál esetén megkapod a körülötted lévő lootot. Ezt átvehetnék onnan..
-
-FreaK-
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nekem mákom van, mert a deadeye nem sok nerfet kap (leszámítva a grim feast, de arra még nem álltam át), viszont a crossbow alap sebzések növekednek. Most már csak azt kéne kitaláljam, hogy új karakter, vagy vigyem tovább a meglévőt.
De lehet kezdek egy ice monkot inkább. -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Path of Exile 2 0.2 Patch Notes Summary (Raxx)
tl;dr annak aki nem akarja átolvasni az egészet,de mégis kíváncsi a lényeges dolgokra (like me)
mármint tl;dr, de így is 52 perc
-
-FreaK-
veterán
Igen. Nem.
Kb. fele volt a peak player count (578,569 vs. 264,708) tavaly februárban mint a poe2-nél, de szerintem ez most bőven meg fog dőlni, eléggé várják az emberek és van hype.
Folyamatos player count most kevés, de már rég volt tartalom és ugye jön hamarosan az új cycle, így érthető.Elég sokan írják (pl. Raxx videója alatt, vagy a linkelt Ziz videó alatt), hogy LE-vel fognak inkább játszani, nyilván ez kis minta, de megértem, én is jobban várom.
Viszont tényleg a Poe2 a "nagyobb hal" azért.
-
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én nem annyira igazság szerint. Az az érzésem, hogy sok core dolgot nem fognak helyre rakni benne, pl. Itemizacio és crafting.
Az LE item/craft sokkal sokkal élvezetesebb már most, és még jönnek nagy újdonságok hozzá.
PPo2E-el Én most inkább kivárok.Ez most a nagy "dráma" egyébként, hogy hogy lehetett a GGG ilyen gyökér.. vagy a Tencent, akinek mindkettőben részesedése van.
-
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen. 04.04 a kezdés, ami elég szerencsétlenül jött ki, mert az LE két nappal előtte kezd. Én azzal fogok játszani szerintem, PoE2-t most meguntam.
03.27. Lesz stream, ahol bemutatják a részleteket. Volt olyan pletyka is, hogy a másik 3 act is benne lesz.
-
-FreaK-
veterán
Még gyúrni kell az időzítésre srácok

-
-FreaK-
veterán
Mennyiért lehet most eladni a stellar amulettet?
-
-FreaK-
veterán
Most hogy így tegnap megcsináltam skill gemeket a vaal orbbal, kiesett egy perfect jewelers orb.. nem baj, legalább lett egy plusz divem meg némi apró.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Upgrade az megy vaal után is, nekem is pont kiesett egy 19es utána, amúgy meg 17es gemeket craftoltam, mert abból volt sok.
-
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
bakker, köszi.. eszembe se jutott, hogy ott is van
perfect mennyi?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Múltkor beszéltünk erről, kolléga írta, hogy elég sokat. Ez lenne nekem is a következő upgrade, mert még a 4. sincs meg..
Meg lehet úszni olcsóbban is, veszel uncut gemeket, és vaal-ozod őket, de ehhez ugye meg kell venni (vagy ha már esett greater jewellers orb, akkor mákod van) +4es gemeket, és próbálkozni a vaal orbbal amíg beadja a +1 socketet. Ez is lehet azért drága..
szerk.: most nézem, hogy a greater jewellers orb 10ex-től indul, az elég jó, csak nem tudom, hogy kamu ár-e
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Én azt javaslom, hogy a maxroll guide-ot kövesd a témában inkább.
Your crossbow is the heart of the build. You are looking for a high physical DPS crossbow with decent reload time. Most important stats in this order:
- % physical damage (100%+)
- Added physical damage
- Reloads an additional Bolt (only matters on Explosive Shot)
- Attack SpeedFire/Cold/Lightning Damage
- Weapon-Swapping is extremely strong but requires 2 good crossbows (see section above)If you are using an off-hand weapon swap for your boss damage, you can exclude the additional bolt and go for pure damage!
-
-FreaK-
veterán
Érdemes néha figyelni a chat-et: tegnap éjjel valaki írta, hogy felvásárolná a ritual-os precursor tableteket, 100ex/db áron, gyorsan megnéztem, volt nálam három, ráírtam, meg is vette 300ex-ért.
Nagyon örültem, ezért csináltam egy 13as mapot (itt tartok csak a questekkel), fullra feltoltam ex-el, meg eszembe jutott, hogy még nem próbáltam ki a deliriumozást a mapra, így rányomtam 3 distilled ire-t. Hamar véget ért az örömöm, a második sarkon leütött egy kék mob..
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Belefutottam én is az elején, reload-olni kell az adott skillt.
Mouse1-re az egyik crossbow shot, 2-re a másik.
Alul a gombokra rakd ki az explosive shotot, mellé a shockburst-öt.
Skilleknél állítsd be, hogy az egyik csak a weapon slot 1-et használja, a másik meg 2-t.
Klikk bal gombbal hogy lőjön egy simát, majd nyomd meg az alulra kirakott explosive shot gombot, az betölti a lövedéket a mouse1-re.
Utána katt a jobb egér gombal, majd alul a shockburst-öt töltöd be, innentől menni fog.Ez így marad addig míg nem variálsz a skill gem-eken, vagy a gearen valamit, amitől mondjuk inaktív lesz, pl. kiveszel egy geart amin van dex stat, és nem lesz meg a skillhez a dex requirement.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Discord-on 40-50ex csak a 7-8. pont. Ha van ennyid érdemes megcsináltatni, és nem szenvedni az 5-6. ponttal sem, bár az viszonylag könnyű még, csak 1 óra feleslegesen
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Megtaláltam, csinált külön egy videót a Weapon Swap-ról, itt 6:45 körül meg is mutatja működés közben, hogy miért fontos.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Nem kell külön betöltened a shockburst-ot, ami egy csomó idő, hanem szinte azonnal el tudod kezdeni lőni, hozza kell rendelni a két egér gombhoz a két külön crossbow shot-ot.
Palsteron videóit amúgy is érdemes megnézni, erről konkrétan itt beszél: [link] de valamelyik videóban úgy emlékszem meg is mutatja hogy mi a különbség.Lvl70-en a fegyóm most max. 130 körül dmg, ez ha jól láttam jónak mondható.
Ez elég gyengének tűnik sajnos, de ez milyen dmg pontosan? Én phys.dps-ről beszéltem, amit a trade oldalon is látsz, ezt a saját crossbown egy külsős trade helper progival tudod csak megnézni, mint pl. a sidekick. Ha a 130 a max dmg amit tud, akkor az főleg nagyon gyenge.
Itt egy jelenleg 5ex-ért, de már 1ért is sokkal sokkal jobbakat lehet venni:
szerk: este ha lesz időm játszani, megnézem, hogy van-e valami korábbi cuccom, szerintem van crossbow-m is, amit még nem adtam el, de nem akarom elkiabálni. Ha találok valamit oda adom.
Amúgy a passzívoknál is igen, így tudsz majd skilleket külön kirakni, ezt még én sem csináltam meg, de sokat tud jelenteni.
"Most 99 spiritem van, ebből a két kék Herald + a Wind Dancer van bekapcsolva, de akkor utóbbit átrakom az Ash-re."
Itt is azt tudom mondani, hogy nézd meg Palsteron videóit, elmondja, hogy mi kell hozzá, ez igen sokat jelent. Aztán ott van még az Overwhelming Presence is ami kellene a három herald, +a wind dancer mellett. -
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Később sokkal jobb lesz.
Pár dolog amire érdemes ráfeküdni:
- két crossbow, minél magasabb phys. dps.-el, lehetőleg "loads an additional bolt" affix-el, amit meg tudsz venni trade-en
- jobbik a weapon slot 1-be, hozzárendelve az explosive shot-hoz, másik a slot 2-be, hozzárendelve a shockburst round, ez jelentősen megkönnyíti a boss killeket
- ha meg tudod venni a carry-t (tft discord, 35-50ex), sokat jelentenek az ascendancy pontok, az 5-6. legyen a wind ward, ez sokat dob a védelmen, a 7-8. meg az endless munition, ez meg a dps-en.
- resek maxra
- sokad növel még a sebzésen ha aktív a 3 herald, ehhez kell amun vagy body armoron extra spirit, de megéri
- érdemes venni sárga jewelt, amin van increased crossbow reload speedszerk: nekem sincs meg még az 5-6. support skill, nem találtam még csak greater jewelers orbot sem, nem hogy perfectet, a vaal lottót fogom én is kipróbálni.
Igazából egyelőre még nem hiányolom, mert csak sebzést növelne, az meg perpillanat bőven sok, még csak lvl87 körül vagyok és T11 sárga mapig jutottam.szerk.: voltaic mark-ot használd durvább sárga mobokon és bossokon, ne úgy mint én, hogy egyszer sem jutott még eszembe használni..
-
-FreaK-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Annyi, hogy ha nem ssf vagy, akkor erős szivat a játék (piac) a kihagyás vagy a kevés játék miatt, mert ami bow korábban 1div volt, azt most 5ért kapod meg. Most csak mondtam két számot, nem biztos, hogy ennyit drágult, de igen erős az infláció.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Lightning és frost arrow, illetve explosive shot is nagyon erős, van bőven választék
-
-FreaK-
veterán
Áruljatok már el valami trükköt amivel gyorsan tudok pár ex-et szerezni, mert nekem nem akar menni. Néztem videókat, a kereső meg a weighted sum haszálatáról, de amikor végre feldobott valami jót az active search, akkor 3mp nem volt elég, hogy én vegyem meg..
Hirdetek vagy 200 cuccot, de csak nagy néha megy el 1-1.Túl sok idot mondjuk nem fektettem bele eddig, a kevés időt inkább játékra fordítom.
-
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Csak az a gond ezzel, hogy a herald of ash-hoz (ha jól emlékszem) 6os szintű gem kell legalább, és az nem tudom, hogy hol esik. Farmolás, meg próbálkozás helyett esetleg vedd meg trade-en, 1-2ex-től indul az unctut spirit gem lvl6, valszeg pont azért ilyen drága mert sokan keresik.
-
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, ahhoz viszont érdemes, eléggé megdobja a sebzést.
Arra figyelj, hogy ezeket a buff skilleket az elérhető legkisebb szinten csináld meg először, mert a szinttel nő a stat követelmény is. Szenvedtem vele én is sokat, elég későn kezdtem csak el használni, mert nem volt alacsonyabb szintű gem-em. -
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezzel mentem én is, és sose használtam a shield charge-ot
De ha mégis szeretnéd, akkor tudsz venni geart amin van str, illetve a passzív fán a stat node-okat bármikor tudod változtatni. -
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Én tegnap megcsináltam az 5-6. Pontot trial of suckmyass-ben, elég simán ment, a skorpió a végén leszedett némi honort, de amúgy nagyon könnyen megöltem (ebben igen jó a buildem).
Viszont most ahogy írtál, félek nekifutni az utolsó szintnek és elcseszni egy órát a semmiért.Freddirty: mikor tervezed lefutni kb? Ha épp ráérek, jönnék én is
-
-FreaK-
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
Épp most néztem, kapcsolódik a témához:
I Got Addicted to Trial of Chaos, So I Ran It 144 times – Path of Exile 213-15 perc egy run (10-es kulcsok), viszont csak a kulcsokat megvenni hozzá 2 nap volt.
Elég szép mennyiségű cuccot szedett össze vele, nyilván ez tényleg ilyen Orb Farmer build/gear. -
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
A srác a dream fragmentet mondta a videóban ha jól emlékszem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mondjuk ezt most nem teljesen értem. Sapphire ring ugyan ez kéne legyen. Ránézek Trade-en és 101 találat van 1ex-ért. Pedig a videóban is azt mondja, hogy 20-25 kéne legyen, és nem számit még az ilvl se.
Ebből pont találtam egyet a stash-ban, stellar amulettből meg sajna csak kéket.
-
-FreaK-
veterán
Elkezdtem én is használni most már 1-2 napja, tényleg jobb így. Bár azért az alap, kis szintű sárgákat nem mutatja a strickt mód (változtatható kevésbé strict-re amúgy), amiket szorgosan el szoktam hordani betörni, regal shard-ért.
Viszont, tegnap esett egy-két fehér item (gyűrű/amulett), amiket erősen kiemelt és nem értettem, hogy miért. Elkezdtem rá craftolni, hátha kijön valami értékes, de nem.
Rossz lépés volt, mert most láttam meg EODGamerz videóját pont erről a témáról, fehéren lehet eladni őket szép összegekért..
PICK THESE COMMONS : 20 White Items Worth More Than You Think in Path of Exile 2 (POE2 Trading)Érdemes amúgy követni őket, elég jó market tippeket szokott adni, pl. a fenti armour scrap-est is nála láttam.
-
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen ezt már én is láttam és csináltam. +20quality rare cuccot lehet venni, két sockettel, 1ex-ért (vagy valami egyéb, olcsóbb currency-ért) és akkor kapsz 4 scrap-et, azt meg el lehet adni currency exchange-en.
A gond, hogy más is felvásárolja (valszeg tényleg botok is), alig van, vagy elkapják előled.Ott kéne ülni előtte órákat, hogy valami profitot össze tudj kalapálni belőle (amit lehet valóban), de én inkább játszok helyette.
-
-FreaK-
veterán
Hamarosan jön, dolgoznak rajta. Q&A-ben volt. Itt van Raxx összefoglalója, ebből az infó.
-
-FreaK-
veterán
Ilyet láttatok már? Map befejezve, 0 monsters remaining, nincs boss, de mégsem completed a map, nem tudok tovább menni sem..
-
-FreaK-
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Erre is gondoltam, de akkor nem tudok venni erősebb fegyvert, mert az inkább 1div-től indul (pdps 440 körül)
Szerintem az lesz hogy gyűjtöm még az ex-et inkább egy carry-re. Megcsinalhatnám kozben a 3. Asc.-ot, van 4 trial kulcsom, de ha úgyis inkább ki akarom fizetni a 4.-et, akkor felesleges szenvedni vele. -
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi, valóban, az ascendacy többet jelent szerintem is, de tényleg nem kéne rá elkölteni a div-et.
Kipróbáltam, játszottam vele utána. Nem jelentett túl sokat, ezt a loads an additional ammo-t se érzem nagyon, az e nélküli cbow is sokszor tudott kettőt lőni egymás után, van a passiv tree-n pont erre, valamennyi eséllyel csinálja. Dps-ben csak kicsit lett nagyobb.Az ok amiért vettem, hogy nem volt 2. cbow-m. Ez azért fontos, mert az explosive shot-ot hozzá lehet rendelni az egyikhez, a shockburst round-ot meg a másikhoz, és igy felváltva tudom használni a két skillt, reload nélkül, ez bosson nagyon sokat jelent, mert pont ott számit minden tized mp.
Köszi, még igy is megpróbálnám amúgy, ha benne lennél, odaadnám érte az összes ex--em.

A gond, hogy én leginkább éjjel tudok csak játszani, jobb esetben 11 után.Köszi! az a baj, hogy nincs 40exem, csak ~12 jelenleg, meg az az egy div ami esett. De szerintem azt csinálom, hogy gyujtök még.
-
-FreaK-
veterán
Tegnap este vettem egy új crossbowt az explosive shot Deadeye-hoz, már vagy egy hete nem láttam 330 phys dps-nél jobbat 10ex-ért, felmentek az árak. Éjjel végre találtam egyet (390 pdps körül), megvettem. Az első gondolatom utána az volt, hogy most majd tuti kiesik az első divine orbom, amiből sokkal jobbat vehettem volna.
Szerintek mi történt fél óramúlva?
Segítsetek, mi lenne most a jobb lépés?
1: vegyek az 1div-ből egy még jobb crossbow-t
2: vegyem meg belole a 3.+4. Ascendancy-t?
Ezzel lenne damred és dps boost is, viszont kicsit sokkallom érte az 1div-et (ennyiért láttam hirdetni chat-en), mert írtátok a napokban, hogy 35-40ex-ért is megvehető. Ex-ből nincs sajna csak 12-m ha jól emlékszem. -
-FreaK-
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem érdemes itt már (de eddig se igazából) az orbokkal geart fejleszteni, traden sokkal jobbat kapsz 1db exalted orb-ért mondjuk. Míg az exalted-el csak reméled, hogy olyan statot ad be, ami kell, addig azért cserébe traden meg tudod venni azt itemet, csak sokkal jobb statokkal.
Innentől azt érdemes csinálni, hogy olyan geart szedsz össze amin van rarity, és gyűjtöd a currency-t, abból veszel jobb geart.
-
-FreaK-
veterán
Igazán remek ez a poe overlay II.
Map boss fight közben valami körkörös menüt hoz fel (még nem tudom pontosan milyen mozdulatra), abból feljött az overlay menüje, a háttérben meg megölt a boss.
Egyelőre nem találom az opciót se, hogy ki lehessen kapcsolni, de hulla fáradtan ez most az idegösszeomlás széle.
Ja és elég jó sárga map volt, ami eddig dobott 2ex.et. -
-FreaK-
veterán
Tegnap néztem ezt a videót ds lily-től, ami lehet hogy segít:
How To SUSTAIN and PROGRESS Maps / End Game in PoE 2- Path of Exile 2 Beginner Guide
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Last Epoch pontosan 3.87x jobb nála

)