Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Már nézek

Pont ezért tenném fel itt a kérdést, hogy az új karimmal megszereztem a 3 fragmentet, hogy lemenjek a Pinnacle of Flame bosshoz. De nézem a guide videót... https://www.youtube.com/watch?v=hMRzhQckPRQ
Ami a videóban van 8.30-nál lévő mechanikán tuti elhasalnék (addig elég managelhető)... Most ott milyen karival érdemes bemenni? Mondja is, hogy nem baj, ha ki van tényleg maxolva a fire res. Túróba, most nevelhetek fel másik karit aki erre van rágyúrva.

Most már van egy 88-as gemling minionosom, de vele nem merek oda lemenni, főleg, hogy most várok lootra/tradere... Mert a 15-ös mapok már jól mennek, de a fire resem nagyon gagyi...
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
najó én letojom ezeket a trialokat, nincs idegrendszerem ehhez a tököléshez. 7-8. pontok kellenének, de trialmaster kinyírt a piros fizikál támadásával (újra én ezt nem fogom grindolni), a shekamas meg egy gyenyó szemétség.
ha valaki esetleg megszán és segítene, szóljon

-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
idegből vaal-ozok, és épp ezért mindig kell a currency

tegnap pl számomra majdnem tökéletes 1 div-es amu ment a kukába meg az omen ára
ja, és az op fegyverem sem maradt szűzen, de legalább nem brick-elt:
not great not terrible, socket vagy fire dmg lett volna a perfekt
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
tomazin, hadd köszönjem meg mindenki előtt a stellar giveaway-t! nem chance-oltam hanem eladtam, és az exekből jewel-eztem kicsit.
muszáj volt, mert épp teljesen lenulláztam magam korábban (konkrétan 0 ex-em volt mikor kiírtad). legalább 2 div-nyi cuccot égettem el mostanában, hogy meglegyen a számomra perfekt 5 emerald-os jewel szettem, de az uccsót valahogy nem adta be sosem a vaal-ozás.
de meghoztad nekem a mák-ot: az alábbi, 45 ex-ért vett 3 stat-os FULGENT PAUSE emerald-ra először exalt-oztam +2% attack speed-et, aztán vaal-oztam rá +6% fire res-t. tökéletes fit, épp a fire res kellett a szépen overcap-elt reseimhez, ahogy a képen látszik:

aki csinált már ilyesmit, tudja mennyire zéró az esélye, a stash-emben lévő vaal-ozott emeraldok a bizonyíték rá
(ja és még beadott egy ilyet is, 20 ex-ért vett alapra:
feltettem trade-re 1 div-ért, ha már ez a két vaal-ozás most szerencsésebb volt mint az előtte lévő tucat összesen)szóval így fullos a cuccom, megnyugodhatok, kipörgettem az ea trade-elést az én szintemen. így végre egyszerre van meg a 31k gas grenade explosion dps, a 75% evasion, a 46% fire res penetration, a 30% blind on hit és a mozgástér res-ekben a max resistance tápoláshoz. még kell egy fél szint és elérem a level 90-et, utána jöhet az összes trial az ascendancy-khoz (még csak 4 pontom van), plusz a map-ozások (megtaláltam az első 3 citadelt is épp). tehát már csak játszanom kell kicsit és kész vagyok
-
prokxy
veterán
válasz
tomazin
üzenetére
Nem tudom, mert nem aktív a Microsoft részen SEM a Connect.
Jogos, ezt megnézhettem volna, csak nem találtam.szerk: ha pedig a mail-t akarom felvenni, akkor:
The Email account associated with this request is already linked to another Path of Exile account.
Current Account: Pr0kxY#91xx
Existing Account: Pr0kxY#38xxNem lehet az a gond, hogy POE2 accom nincs, hanem a Steam-essel vagyok bejelentkezve?
-
Har_melin
addikt
-
Remiel
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Nem költöttem el hülyeségekre... 1590 pontom volt és az első lapon 0 értelmes kivehető dolog volt, így rolloltam 1000 pontért és tadaaa... másodszor játsza ezt el egyébként, ráadásul a mapok nagy részén alig van mob a ritualban, mert szűk szarok a helyek ahová leteszi
Gondolod ha az első lapra teszi mást veszek ki?
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
eddig teljesen indokolatlan volt a lootfilter, max majd nagyobb mapokon. ennyit még simán áttekintek, általában nem rohanok annyira.
pl. a harmadik fehér stellar amuletem is ma esett, simán megláttam azt is. 111 ex-ért ment el azonnal. nagyon durva ez az infláció, semmit nem ér az ex, csak az amit helyette gyorsan vesz az ember. fyi a perfect jeweler's orb árfolyama ma 550 ex volt

-
_ocsisajt
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Keresgetek traden... Van 5 divért olyan mi négyes, de elmarad a lényegi bónuszaitól (Spell damage, light dam, critical spellre nincs)...
Lövésem sincs

Amúgy közel 19 ezer arany volt, act2-be (cruel) amikor átértem a csajnál megnéztem egyből, hátha van valami jó.

Közben VÉGRE elértem én is a kampány végére! Nagyon sok kari kellett hozzá!!!
Egy Gemling merc totemes variációval csináltam meg, 64-es lettem. Most pihentetem.
A vicc, hogy valamikor negyven elején még esett is egy Divine Orb, amit eladtam jó olcsón sajna, de mindegy... (83 ex)
-
válasz
tomazin
üzenetére
Azért ezt pontosítanám

A divine Orb a meglevő statokat random megvaltoztatja szóval ez mehet lefelé és fölfelé is.
N.YCityBoy: Alva NPCnel van egy currency Exchange opció amivel a divine orbot tudod átváltani minden más currencryre amire epp szükséged van. Vagy ezt sem akarod? Pl divine - ex mondjuk 1/180 aranyba ha épp arra van szükséged. És akkor az exbol minden más ami épp kell.
-
válasz
tomazin
üzenetére
Köszönöm végre valaki erről is felvilágosított, hát oké de én érdemi változást nem tapasztalok, mert ugyan olyan fos a karakter, de 100% én vagyok a béna pedig úgy raktam össze ahogy azt YouTube [link] láttam egy elektromos monkot! Minden ugyan úgy van mint ott kivéve nekem még nincs meg a 8 ascendancy, és az a videón csak szalad végig a térképen és mindenki hullik, nos én is szaladok de én hullok 😂 Ja és nem ilyen T10-es térképen, hanem 5-6-on... egyszóval nem vágom mit rontok el, de eleve nekem nem is szórja így a villámokat mint neki és sokkal gyorsabb, pedig ugyan az minden!
-
-
Remiel
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
semmit
amik írnak rád azok botok... be van nekik állítva egy ár amin már azonnal küldenek üzenetet, majd szépen le is tradelik veled
Mivel sokan kérdeztpétek mi az a tft ami emlegetek leírom ide is:
Discordon van egy szerver oda kell csatlakozni, szinte mindent árulnak... ascendancy, boss carry, itemek, mindent
the forbidden trove
Nem magyar és elég szigorú szabályai vannak, ott nemigen találkoztam csalóval, mert a POE acc alapján tiltják ki aki szabályt szeg
-
boogie84
veterán
válasz
tomazin
üzenetére
minimum ára 135 divine!!! El ne add bagóért!Ha sima amuletted van akkor azért drága,mert rányomják a chance orbot és kiadhatja nekik ezt az amut. Okosan árazd be.
Letöltés: Sidekick POE2
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Semmit, ala licitaltal a 20 ex-es stabil arfolyamnak es paran kapva kaptak(volna) az alkalmon. Mivel a chance-eles ritkan mukodik, sok amu kell a sikerhez ha osszekaparnak 20 hozzad hasonlo ajanlatot akor megsporolnak 20ex-et. Nekem amugy pont ez nem tetszik az egesz trade ligaban, ez sajat "jatek", egyfajta tozsde es szerintem kar volt beengedni az arpg-be, sokan foleg ezert jatszanak szo sincs item huntrol vagy klassz boss fightokrol, adok-veszek orrverzesig es minnel jobban kijonni az uzletbol, lassan at lehetne keresztelni currency tycoon-ra..
-
Sunrider987
aktív tag
-
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
A pillanatok alatt elmenő cuccoknál ez előfordul, mert a trade oldal adatbázisa azt hiszem 15 másodpercenként frissül. (vagyis te már elfogadtad a jelentkezést, meghívtad, kivetted a ládából, ha ez több, mint 15sec, akkor a cucc még "aktív", pedig te már a vevővel bizniszelsz.)
De ez nem magyarázat az órák/napok óta fent lévő ajánlatokra nem reagáló eladókra.
Az egyben volt egy külsős modul, amiben egy kattintással meg tudtad köszönni a dealt, vagy vissza tudtál jelezni az eladott cucc iránt érdeklődőknek, hogy bocs, már elkelt. -
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
a második opciót javasolnám, persze attól függ, mennyi exád van. Meg főleg, hogy a buildnek mire van szüksége? Lehet egy cuccon nagyon jó affix, ha a te buildedhez pont nem kell, akkor nem nagy segítség.
Én azt javasolnám, hogy nézd meg, milyen affixek kellenek a buildedhez, aztán menj fel a trade oldalra és nézd meg, hogy a te szintedhez (Requirements/level max) 2 exáért (Trade filters/Buyout price/exalted max 2) mit kínálnak. Ezen a szinten esélyes, hogy jobbat találsz, kockázat nélkül. (Az más kérdés, hogy a pocsék netikett miatt egy csomó eladó b*ik válaszolni
) -
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Miért akarod ezt vaalozni (gondolom a sceptre-t szeretnéd)? A 2 helyett 3 minion skill level kivételével ez szerintem a szintkötöttségehez képest (lvl36 vs lvl58) rosszabb, mint a corrupted sceptre, mert semmilyen dmg vagy defense bónuszt nem ad a minionjaidnak.
Az Alt-tal meg tudod nézni, hogy van-e rajta szabad prefix? Ha nincs, akkor ez szerintem legfeljebb bezúzni jó, vagy rádobni előbb két exát, hátha bead valami jó suffixet? -
freddirty
senior tag
válasz
tomazin
üzenetére
SRS a leveling skill mindenképp, ne habozz, másrészt minionoknál a level of all minion skills suffix a sceptre-en kötelező. Az 1 exalt a piacon a +3-as. De ha kell még én is szívesen hozzádvágok egyet ingyen, most kezdtem újra itt a kariszünetben a POE2-őt. Ha nagyon könnyű leveling kell, akkor offhandbe plusz még egy trenchtimbre club az még +1 minion skill és lvl16-től használható (legalábbis ami olcsó).
kell még egy 10-es szintű raging spirit gem ami lvl 36-től használható, +1-es sapi és +1-es amulet, kb. 1-1 ex. Ez így 10 szint a gemből és +5 global modifier.
További 2-3 exért meg lehet próbálni vaalozni négy socketesre 6-10 uncut spirit gem-et, de nagyon nagy damage-ot ad és gyakorlatilag endgame végéig amíg át nem speccelsz SRS-ről másra jól használható. De tény, hogy az plusz 10-15 ex ha nincs meg alapanyagod és meg kell venned hozzá. (segítek szívesen ha kell) -
Har_melin
addikt
valószínűleg azért, azért az exa a legkeresettebb, mert ezt lehet a leginkább felhasználni a felszerelés javításához. A trade oldalon a bulk trade-nél megnézheted, hogy mondjuk egy exát 9-10 regalért vehetsz, tehát megpróbálhatsz 1 regalt ajánlani a cuccért. vagy 10 transmute-ot.
-
LÁZ
addikt
1000+ órám van ps5ön a d4ben, gyanús, hogy nem akkora tragédia, illetve kb 1 óra után már fel se tűnik, igaz az 55" vs 27" is a ps5 felé billenti a mérleg nyelvét
DE a POE 1 ingyenes, le tudod tölteni konzolra, és ha tetszik tetszik, ha nem nem, gyanitom úgy is többet fogsz beletolni a játékba, mint az az 1 óra konzolpróba
-
zsirfecske
addikt
epic nél 12% a fee, steam-nél meg 30%...
aki a ggg-t akarja támogatni, náluk veszi, aki spórolna de a ggg-t is supportolná, az epicen.
fentiek miatt nem akarok már többé steam libary-t bővíteni.
szerk.:
szerintem mindegy a sorrend, gondolj az új poe játékosokra, az egység sugarú user látja a hype-ot, megveszi epicen és utána kezdi el csak nézni mit kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ja, és az op fegyverem sem maradt szűzen, de legalább nem brick-elt:

feltettem trade-re 1 div-ért, ha már ez a két vaal-ozás most szerencsésebb volt mint az előtte lévő tucat összesen)

minimum ára 135 divine!!! El ne add bagóért!
)