- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
nemtom min múlik, tök keveset játszom, t15 exaltolt/vaal-ozott mapok, három esett pack-ból és egy boss-ból. amúgy durva de a 4 divine és 500 ex amim jelenleg van szabadon nem elég egy xbow upgrade-re se. el kell kezdenem komolyan craft-olni, de ebben a léptékben csak hatalmas mákkal lehet több száz ex befektetéssel trade-elt base-ekből elérni valamit.
-
freddirty
senior tag
szerintem nincs olyan CPU és GPU páros amit ne fektetne meg egy szuper kis breach
. Az egyetlen jó megoldás ha beállítod a minimum fps-t. Úgy megvan mindig a minimum amit szeretnél, de gyakorlatilag elmossa a zsúfoltabb részeket pl egy breach esetén amikor minden is van egyszerre a képernyőn. Amolyan targeted dlss by GGG
Nekem ez az egy ami bevált, nincs fps drop és tényleg csak a mozgalmasabb részeken a képernyőn veszi vissza a felbontást. Azokat meg úgyis gyakorlatilag játékos legyen a talpán aki átlátja vagy át akarja látni (mondjuk hc-ben lehet izzadnék :)
A dlss-t utálom nagyjából minden játékban mert a képernyő nagy részét elmossa és egy hányadék lesz az eredmény. -
Csokishurka
őstag
-
pomk
őstag
Van egy, amit én hoztam létre, de kevesen is vagyunk és nagyon eltérő szinten. De ha valakinek van kedve összefogni az itteni közösséget én is szívesen csatlakoznék. Sajnos nekem nem sok időm van játszani, esténként 1-2 óra csak...
Azt gondolom ez kevés ahhoz, hogy egy aktív guildet hozzak létre. Bár ez talán a jobban múlik a tagokon, mint a guild létrehozóján.
-
Csokishurka
őstag
Ha gondolod, csinálhatok egy videót pár nap runról, meg t4 bossokrol. Most pont van azt hiszem a gy breachem meg simulacrum belépőm. Még hogy milyen cuccokat használok, nagyon sok guiedot néztem azokból ollloztam össze ami nekem bejön.
Még a közeljövőben egy dolgot akarom betesztelni a flame wall+raging spirites frost mageket. -
Csokishurka
őstag
Kb minden kombót végigpróbáltam:
Arsonist + Ragning spirits (leveling meg early mapping lehet a jelenlegi gearemmel már jobbat menne)
Reaverek
Reaver+Sniper
Sniper
Reaver+Brutes (ezt inkább simulacrum-ra)
Meg végül a Frost és azóta is ezen vagyok.
Storm mageket nem teszteltem (ehhez elevileg van egy ilyen negatív ligthning resis build de nem akartam vele szarakodni)Konklúzióm:
Bossra a frost minden visz, ha már van geared (spirit ► 15-20 db mage) meg Frost mage skill leveled (30-35) akkor kb egy fagyasztás alatt bedarálod a bosst. Őszintén csak a Simulacrum (+4) miatt kezdtem el a Frost magekkel mert nagyon sokszor haltam és felbaszott. Ezzel is halok néha. Az a baj ha berak egy atom szar kombót akkor cseszheted.Mappra is jó frost mage de úgy találtam, hogy talán egy fokkal jobb (gyorsabb) a reaver + sniper kombó vagy csak reaver vagy csak sniper. Reaverek iszonyat módon tudnak darálni. Csak ugye bossokat kicsit nehezen állják körbe.
-
Csokishurka
őstag
Hát kb minden cuccom 75lvl +os. Egy fasza sceptrem van, de az vagy 30-40 div ha nem haragszol azt nem adom freebe de van sok cuccom amik ilyen 20-50 ex körül mennek azokat szivessen odaadom majd ha meglesz a szinted hozzá.
Most én is elkezdtem warrit húzni, tetszik ez a Stampede build, de ezzel a perfect strikkal meggyűlik a bajom, sosem találom el vele bosst...meg úgy semmit sem...meg ha netalántán eltalálom akkor sem rakja fel az ingniteot. Valakinek van valami frankó stampede buildje end-game-re?
-
_ocsisajt
őstag
Már 20.34-kor írtam egy levelet a supportnak amúgy. Azóta sem válaszoltak. Hivatalos fórumon is rákérdeztem, de ott is egy egyenválaszt kaptam, hogy sok a dolguk, de utánanéznek blabla... Hát azóta sem törpént semmi.
Amúgy már rájöttem hogy történt. Amikor kiléptem a menübe, a szokásosnál zaklatottabb állapotban voltam (nem nagyon szoktam felhúzni magamat rip miatt, de most ez történt) és valszin átklikkeltem véletlen másik karira (arra amit töröltem) és automatice töröl, ok...
#2703: Diablóbol jövök és ott ugye permahalál van, itt nekem még mindég furcsa, hogy átmegy a kari standardba és mivel nszámomra teljesen érdektelen, ezért inkább törlöm. Én meg a standardot szüntetném meg, mert szerintem értelmetlen a végtelen élet dolog (szerintem sokkal jobb lenne economy és gameplay/balansz szempontjából is), de látod ezért jó, hogy különbözünk és nem én döntöm el, hogy milyen mód legyen.
Písz
-
Remiel
őstag
Sceptre nem Spectre (csak ha keresel rá így helyes)
Az Omen ad Critical weakness a minionoknak (mármint az ő criticaljukra ad + az enemy-n) a Discipline energy shieldet. Ne zavarjon meg, hogy alattad is ott van a kör, mert rád nem hat.
Ne nyomozz tovább, ez ennyi és nem több
-
Har_melin
addikt
A cuccokon lévő implicit skillek (jellemzően a különböző caster fegyvereken van ilyen), vagy a passzív fáról, ascendancyből kapott skillek ugyanúgy support gemezhetők, mint a normál gem slotba rakottak, csak itt a cucc szintje határozza meg, hogy hány support slotot kapsz hozzá. Előnyük, hogy nem fogyasztanak manát. Az Ascendancyból kapott skill (pl. chayula monknál az Into the Breach) úgy tudom, automatikusan megkapja azonnal az öt support slotot, ha felveszed.
-
prokxy
veterán
Magamnak válaszolok, mert hátha másnak is új dolog.
Witch esetén sokszor van egy kör (mint kiderült aura) a karakter körül a földön. Tegnap este rájöttem, hogy ezt maga a Spectre "okozza", azon van pl.Skeleton warrior, de ez nem csinálja, viszont a Discipline és van még 1 piros, az igen. De hogy ezt lehet-e vagy később kell-e skillként használni, még nyomozom -
pomk
őstag
Kettőt linkeltél.
De nevéből kiindulva gondolom a Bombarding. -
Har_melin
addikt
az xp vesztés számomra leg demoralizálóbb része az endgame-nek. Még úgy is, hogy tudom magamról és a buildről, hogy csak eseti.
Sokan szidták a kettőben, hogy ha meghalsz, akkor buktad a mapot is. Azt kell mondjam, jobb ez így, főleg bossok esetében. Az egyben volt olyan, hogy "nem igaz, hogy nem tudom leverni" hangulatban 60%-ot buktam egyetlen mapon... Az aki hülye, haljon meg igazság gyakorlatba átültetése. -
Har_melin
addikt
Én tegnap haltam be egy nem is olyan vészesen nehéz t15+2 Mire mapon, elbizakodottsából kifolyólag. Minden pusztult szépen, aztán jött egy olyan rare monszta, mint A3 ban a nekropolisz részben, a lassító-debuffoló zöld felhővel és kakukk. Pedig szintén tankos, időnként egy csapásra eltűnik a teljes képernyőnyi mob, de így is benne van a pakliban, ha nem képes az ember agya időben váltani a félig AFK módról menekülésre.
-
Har_melin
addikt
Én 90-ről 91-re viszonylag gyorsan eljutottam, de általában t15+1 de inkább +2 mapokkal és sok breach-csel. Úgy tippelek, hogy olyan lvl93-ig még viszonylag elviselhető lesz a tempó, mert a nagyobb/több breach több xp-t is jelent, meg most már az összes boss mapom alapból irradiated. Utána már nagyon kellene pinnacle bossokat hajkurászni ahhoz, hogy tovább nőjön a sűrűség, ahhoz meg annyira nincs kedvem.
-
Har_melin
addikt
Ugyanez a boss volt nálam is, gyakorlatilag a Vanguard boss az A5 végéről, csak persze erősebb.
Mind a három citadel kelleni fog, szóval a másikra is szükséged lesz. Az erős kizoomolás nekem sem működik, itt szerencsém volt, hogy az első citadel felé haladva megjelent két másik is a ködben. -
Remiel
őstag
-
Har_melin
addikt
- igen, használom a meditate-et, és az Eternal Youth-tal valóban nem használható. A Grim Feast mellett viszont igen, az az esetek 99%-ában bőven elég a mapokon a menet közbeni visszatöltésre, nem kell flaska. (a maradék 1%-ban meg meghalok, de hát ez van)
- Amuletre én a Subterfuge Maskot szeretném, de lehet, hogy a High Alert is jó (a CI 1HP-ja full lifenak számít). Én a magam részéről biztonságosabbnak érzem a folyamatosan visszatölthető, megújuló minél nagyobb ES-t, mint a nagyobb evasion értéket - persze úgy, hogy azért az eva-m már most is 71%.
PS: rátettem a High Alertet az amuletemre. 71%-ról 73%-ra nőtt az evasion, szóvel ez így lófütty, nem éri meg.
- Ha futottál Expeditiont, akkor eshetett ún. Logbook. Azt tudod Danningnál megnyitni. Ez egy spéci map, amin csak expedition ládák vannak és az azokból kiszabaduló monszták. -
prokxy
veterán
Közben nagyjából rájöttem az amulet dologra is, Anoint-elni kell, ollé.
De ugye én sosem vagyok full HP-n, mert 1 a max, de akkor most mégis maxon vagyok? Nem vágom.szerk1: hol kell ezt az amulettet fejleszteni?
szerk2: a Danning emberkénél van ilyen, hogy Expedition: ez mit csinál? Mit kell ide betenni? -
Argh!
aktív tag
Sehol.
A legnagyobb mana flask:Ultimate Mana Flask
Recovers 310 Mana over 3.00 SecondsMivel a #% of Recovery applied Instantly prefix rajta és akkor már nem lehet rajta a #% increased Amount Recovered.
-
-FreaK-
veterán
Elkezdtem én is használni most már 1-2 napja, tényleg jobb így. Bár azért az alap, kis szintű sárgákat nem mutatja a strickt mód (változtatható kevésbé strict-re amúgy), amiket szorgosan el szoktam hordani betörni, regal shard-ért.
Viszont, tegnap esett egy-két fehér item (gyűrű/amulett), amiket erősen kiemelt és nem értettem, hogy miért. Elkezdtem rá craftolni, hátha kijön valami értékes, de nem.
Rossz lépés volt, mert most láttam meg EODGamerz videóját pont erről a témáról, fehéren lehet eladni őket szép összegekért..
PICK THESE COMMONS : 20 White Items Worth More Than You Think in Path of Exile 2 (POE2 Trading)Érdemes amúgy követni őket, elég jó market tippeket szokott adni, pl. a fenti armour scrap-est is nála láttam.
-
Har_melin
addikt
mivel nekem kiesett egy Polcirkeln még a mapozás elején, én maradok annál. Csak Herald of Ice-t használok (nincs Herald of Thunder), és Cast on Shock-ot Eye of Winter - Chain - Fork trióval, bár ez főleg a harangról aktiválódik, szóval inkább csak bossok ellen jön elő. De a Polcirkeln így is elég clearspeedet biztosít.
-
Har_melin
addikt
Én meg az Unbound Avatar-t nem értem, nem világos nekem, hogy mit csinál (azon kívül, hogy növeli a sebzést, de nem tudom, mennyivel, milyen időközönként, stb.)
Az én PoE elvem az 1-ben és itt is az, hogy tök mindegy, mekkora a sebzésed, ha állandóan esel-kelsz. Nekem még hiányzik egy csomó crit passzívom, nincs meg a 7-8 ascendancy (az majd a resistet negligáló crites két pont lesz) és fegyverből is bőven lehet jobb, ha lesz rá pénz. A sebzéssel viszont még így sincs problémám a mapokon, bossok ellen sem. Tehát inkább a védelemre gyúrok, hogy haladjak.
A meditation egy channelling skill, amíg lenyomva tartod a gombot, addig növeli az ES-t, maximum az alap (mármint a gömb körül látható érték) duplájáig. Ez elég hosszú idő (olyan 5-8 másodperc lehet) ha már 4k fölött van az induló ES, de nem is kell állandóan csinálni. Elég hosszú a cooldownja is, de van mellette egy support, ami két használatot engedélyez és csak utána kell cooldownra várni. Arra figyelni kell, hogy ha közben ütnek, akkor megszakad a töltés, ezért kell elvonulni valami biztonságos helyre hozzá. De őszintén szólva eddig összesen talán két-három alkalommal volt olyan (mind T14 vagy plusszos mapon), amikor harcból kellett kiszállnom, hogy tölthessem. Általában ha már közelíti az ES a 100%-ot, akkor feltöltöm 200-ra az aktuális csetepaté után, aztán mire újra lemegy, addigra már régen lejárt a cooldown.
Igazából egyetlen szívatós sebzés van, a burning ground és az ignite. Charmot ugyan be lehet rakni ellenük, de én inkább a stun és freeze védelmet használom. Ha nem figyel az ember és mondjuk bent ragad egy harcban, miközben alá pakolják a burning groundot, az nagyon gyorsan le tudja vinni az ES-t, sokkal gyorsabban, mint ahogy a vészpótlások működnek. -
Har_melin
addikt
A storm weave szerintem nem lesz annyival erősebb, mint az Ice Strike, ha túlélési gondjaid vannak. Annál jobb védelem nincs, mint ha másodpercekig jégbefagyva áll az ellenfél, féleg ha ezt fenn tudod tartani.
Tanulság: nem futunk dupla extra ele dmg mapot, amin mínusz allres is van, főleg nem 3,7k life poollal. Ha alapból volt mondjuk 10k ele sebzése, abból kaptál 2500-at (25%), és hepi voltál. Ezen lett 18k sebzése, amiből bekaptad a 38%-át, 6,8k-t, persze, hogy megpusztulsz azonnal. -
Har_melin
addikt
A monknál önsorsrontás nem CI-t csinálni akkor, amikor tele van a játék chaos meg poison sebzéssel. A legtöbb halál ezekből van, amikor öt-hat chaos bloomot vagy olyan kis nyomkövetős chaos orbot szórnak rád, mert ezek ellen az ES nem véd CSAK a CI.
Olyan 3000-3500 ES környékén már nyugodtan át lehet térni a CI-ra. Megcsinálod az 5-6. ascendancyt, felveszed a Meditation-t plusz beraksz egy Grim Feastet és végigszambázol a mapok 95%-án a folyamatosan újratöltődő 6-7k effektív life poolal. A passzív fáról könnyedén (extra kitérők nélkül) felszedhető ES pontokkal nekem most majdnem ötszörös a flat ES szorzóm, vagyis minden gearen lévő ES majdnem ötöt ér a végsőelszámolásnál, tehát egy 600 körüli összesített ES a cuccokon már elég az átálláshoz.
Nekem most T14-es mapokon kezd először néha cinkes lenni a játék, 9,1k ES-sel (meditation után). Most fordult elő először, hogy egy nagyobb csetepatéből el kellett futnom és feltöltekezni a meditation-nal. Az azért nagyon nem mindegy, hogy 4-5k vagy 9k effektív poolból kell túlélni, miközben a sebzések egy jelentős része eleve nem is hat rád.
-
Sunrider987
tag
Azt gondolom tudod hogy a rare droppokat betorod akkor kapsz regal shardot amibol 10x adja a regal orb-ot ami kivalloan alkalmas a magic itembol rare itemet csinalni, legyen az fegyver, pancel vagy map. Nem a szinteddel volt a baj hanem egyszeruen peched volt, eleve szar modositokkal inditottad a mapot erre az elit meg sokkolt is ami extra 20% dmg az osszes tobbi nyalanksag melle amit felsoroltal. A poe-ban mindig benne van hogy tulvallalhatod magad ha nem figyelsz a map modositokra, tudnod kell mit bir a karid es mit nem, amikor a resit lerontjak es melle jo sok extra elemi sebzest adsz a moboknak az mar alapbol is kicsit sok. Gyakorlassal menni fog, es ha egy mapon rosszak a modositok akkor felreteszed mert 3:1be bevalthatod szoval nem teljesen bukta.
-
_drk
addikt
GGG szerint több időt kéne töltened az előző mapokon.
Amúgy ez érdekes meglátás volt hogy túl gyorsan lépkednek fel a játékosok és ezért érzik unbalancednek. Holott csak az előző mapokon kéne felfejlődni annyira hogy aztán könnyebben megcsináld.Úgy hogy egyébként mindenki trade-el.
-
prokxy
veterán
Nem várok én semeddig a Storm wave-re áttéréssel szerintem: T13 sárga map, 40% extra cold és fire dam a szörnyeknek, nekem -13% allres és 1 hit az első elit. Szó szerint 1 hit. Ránéztem, 1-et ütöttem bele és perec:
Hogy a picsába van ez így balanszolva? Én azt értem, hogy béna vagyok, de ennyire??? -
_drk
addikt
Én próbálgatom a karaktereket. Igazából a Rangert meguntam cruel act2-nél. Kb 30 órája csak nyomom a füstöt és rá a tűzfalat. A baj, hogy kontrollerrel nem tudod rendesen irányítani hova lőjjön, enemy nélkül maga elé lő csak. Meg amúgy se valami izgi, biztos a lightningos sokkal jobb lesz majd de az meg levelingben gyenge.
Warriort sokkal jobban élveztem, viszont azt a GGG is elismerte, hogy messze a leggyengébb jelenleg.
Most a Monk érdekel nagyon! Ahogy nézem a gamepalyen, nagyon szórakoztató és az ES sokkal jobb védelemre mint az evasion.
Meg persze ott van még a minion build, de attól félek, hogy kicsit uncsi. D4-ben nagyon az volt hogy csak állok ott nagyjából és amúgy én is akartam zúzni az ellent csak semmi értelme nem volt.
Egyedül a Mercanary nem érdekel. Meg ugyan azt a fustos buildje van mint a Rangernek...Nekem egyelőre az endgame nem tetszik, amit most mutattak már pár dolgot az jobb lesz és még sok mindent akarnak, mivel a kampány után nincsen semmi hirtelen.
Én megvárom míg azt nagyjából megcsinálják. -
Har_melin
addikt
Én még minimum két hetet tippelek a "liga" váltásig és a nagy balansz patch-ig, de lehet, hogy lesz az négy is.
Teljesen új economyval járó patch-et akkor érdemes csinálni, ha valami új tartalmat is behoznak. Ha ez már tervezhető, határidős állapotban lenne, akkor szerintem(!) most meg is mondták volna, hogy ekkorra tervezik.
Én maradok a monknál, szeretnék vele legalább lvl90+-ig eljutni, megcsinálni legalább két szintet a breach fából. Aztán attól függően, hogy közben mi alakul, lehet, hogy kezdek a lightning rangert, vagy megpróbálok túljutni a ball lighning - lightning conduit level szinten a sorcival. -
Har_melin
addikt
Az exiled exchange 2 elvileg mutatja a nálad lévő, kiválasztott cucc dps értékeit.
melyik stat fontosabb: amelyiktől nagyobb lesz a végső sebzés. Nincs generál szabály, egy T8-es flat phys dmg jobb, mint egy T2-es increased és fordítva.
Az Expert barrier egy 24 szinttel magasabb igényű staff, már eleve 40%-kal nagyobb minimum sebzés értékkel, persze, hogy egy gyengébb roll is nagyobb sebzést generál.
Az egyszerűsített számolást magad is meg tudod csinálni: max érték mínusz minimum érték osztva kettővel, hozzáadod a minimum értékhez és megszorzod az attack speeddel. Az eddigi staffnál [(309-155)/2 + 155] * 1,5 = 348 pdps -
Remiel
őstag
Jó pár napja írtam már, hogy TFT-n meg lehet venni a 4. ascendancy 35-40 ex között. Én az első karimmal megcsináltam csakazértis alapon, de az alt karival lvl 40 körül kifizettem a 35 ex és egy húzással megvolt mind a 4 ascendancy, mert visszamenőleg is megadja ha a legnagyobbat "csinálod meg"
-
Har_melin
addikt
Én már régóta ajánlgatom mindenkinek Pohx invokerjét, egyrészt mert tényleg nagyon jó, másrészt több lépcsőben, gyakorlatilag az első ascendancytól kezdve követhető endgame-ig. És nem csak játszik, hanem folyamatosan el is magyarázza, mit miért rak be vagy miért cserél másra. A legutolsó felállásban már a HoWA kesztyűt használja, de én anélkül is el vagyok, bár persze szeretnék venni majd.
Most járok vele lvl83 vége felé, egyelőre a T11 mapokat akarom befejezni az atlasz pontokért, de +2 szintes (irradiated+corrupt) rare mapokat minden további nélkül megcsinál, breach-csel együtt., Ja, és nincs még meg a 7-8 ascendancy pontom, egyelőre nem hiányzik.
Invokernél egyébként szerintem olyan 3000 ES fölött a CI szinte kötelező. Eleve a spirit generálás miatt a minél nagyobb ES+EVA alap a body armoron. A fáról összeszedhető módosítókkal nekem kb. ötszörös szorzóval számít be minden egyes flat ES értéket. A Meditate már önmagában lehetővé teszi ennek a duplázását, csak időnként meg kell állni a harcok szünetében, hogy visszatöltsd, de nekem még a Grim Feast is befért, azzal meg állandóan megy a visszatöltés. És a CI-vel nem kell aggódnod se a direkt chaos sebzések, se a poison miatt, sőt, mivel 1HP-d van, a sima bleed sem hat rád.
-
winfos
tag
Ha picit érdekel a kereskedés akkor egyébként elég jól meg lehet szedni magad játék mellett.
Én pl kineztem 3-4 cuccot és azokat veszegetem fejlesztem és adom tovább.
1 hét alatt 3divine és 300ex jött össze esti pár óra játékkal, hétvégén picit több.
Kb 30 exem volt amikor belekezdtem.
-
Sunrider987
tag
Nem tartozol semmifele magyarazattal, ugy jatszol ahogy neked tetszik hagyd ezt a "szegyen" dolgot. Ha a jatek keszitoi engedik hogy partyba menjel neki akarmilyen kihivasnak akkor ez a jatek resze es kesz. Az hogy masok maguknak mifele megkoteseket allitanak az teged semmire se kotelez. Jo jatekot es ne stresszelj, szerintem.
-
Har_melin
addikt
Ha csak három használható reliced volt a 3. trial előtt, akkor ott valamit benéztél korábban és ott hagytad őket. De a dolog végtelenül egyszerűen orvosolható: vegyél a trade-en, olcsóbb, mint a carry.
Egy 40% resistet adó amphora relic 13-15 exa és azon már valami más használható mod is van.
Én szintén ice strike invokerrel röhögve megcsináltam az 5-6-ot, pedig az utolsó szint közepe táján még egy láthatatlan minimap modot is be kellett vállaljak, mert a többi rosszabb volt. (És én NAGYON rosszul kezelem az ugribugris, kiteoló harcokat, nulla ritmusérzékem van.)
Az is megoldás, hogy futsz pár kettes szintű, pontot nem adó trialt, relicekért, de ez valószínűleg több idő, mint megvenni, a trade-en. -
Sunrider987
tag
Azert nem kell annyira a szivedre vegyed ez megiscsak egy jatek ahol elsodleges cel a szorakozas. Ha nem akarsz vakon/menet kozben beletanulni megnezhetsz akarmilyen bossfightot elore, tuti van a youtubeon mindenrol mar "guide". Ha meg annyira vacak a leosztas akkor kiteleportalsz es masik coin-al kezded elolrol, ha sima neked a t12 akkor coinnak sem lehetsz szukeben eleg surun dobjak az elitek. Ha megis akarod a partyt segitseget ingame J+public parties es ott szemezgethetsz.
-
Edge
veterán
Jajj ember
discord-on vedd fel TFT(the forbidden throve) csatit, ez a Poe csati, itt menj a poe2 trial/ascendancy carry wts(vagy vmi ilyesmi de megtalálod sztem) chatre és ott komolyan ilyen 10ex alatti összegért lehozták a 3. Ascendancy-t. Ez ilyenkor ennyi: bemész partiba a leader mondja mikor menj be a szobába és utána kész is kb 2 perc sincs, mert a boss room előtt fog állni a carryztető lenyomja bosst bementek a szobába klikk az ascendancy szoborra és kész. Aztán adod azt a pár exet neki.
Nem kell ezzel feltétlen szenvedni
Én is így csináltam, öreg vagyok én már az ilyen fasságokhoz amit ggg kitalál
A 4. ascendancy az drágább az olyan 30-40ex, de az se egy vészes összeg. Sőt ha eleve erre mész egyből akkor megkapod mind a 4 hiányzó pontot azt hiszem. -
Sunrider987
tag
Nehez igy tanacsot adni mert nem tudom melyik monk buildet hasznalod es milyen boonokat/afflictionoket vettel fel. Sanctumba a kulcs a sacred water gyujtogetes es a merchantnal a megfelelo boonok vasarlasa, amikor olyanokat veszel hogy a monsztak action speedjet lassitod tizen szazalekban vagy a sebzesuket csokkented 20%al, noveled hogy te mekkorat sebzel rajuk pluszban( 40%) vagy behuzod hogy a kovetkezo szoba/encounterbe szo szerint sebezhetetlen vagy akkor erthetoen trivialissa valik az egesz. Nekem 2300 honorral gyakorlatilag no hit runt csinalt az ice strike monk, ennyire nem volt konnyu egyetlen masik karival sem. EGy ket utesbol befagyott minden johetett a harang aztan joccakat.
Eleinte bosszankodtam en is ha nem sikerult a bossrun aztan megneztem mi mindent szedtem fel kozben es elkonyveltem hogy eleg jo xp farm es a currency-t is adja szepen, van aki csak emiatt farmol ott.
Better luck next timeKifelejtettem hogy Sanctumba a monster modositok a bossokra is ervenyesek.
-
Win-T
őstag
Node direkt van ilyen opció a game menüben, hogy level downscaling.
"If you playing with low-level party members, level downscaling will be applied to your character. Party members will have no experience penalty."Sose partyztam még, lehet félreértem vagy nem működik, de ez pont erre lenne jó nem?
-
Har_melin
addikt
megnyitod egy notepadban a .filter fájlt, megkeresed azt, a blokkot, ami az adott effekttel jelölt dropra vonatkozik és voilá, már meg is van, hogy mit kell beírni, ha máshol is akarsz ilyet látni. A színeket sima rgb értékben adják meg, a neten a keresőbe beírod, hogy online rgb color picker és kiválasztod azt a színt, amit akarsz.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
én valahol 3200 körüli honorral futottam neki, plusz előtte csináltam egy pontot nem adó második lépcsős kört is, kifejezetten a honor resistet és max honort adó relicekért.
A másik, hogy nagyon nem mindegy, milyen karakterrel próbálkozol és milyen módosítókat vállalsz be. Sebesség csökkentőt, honor regenerálást tiltót, a szobák módosítóit elrejtőt nem szabad. Van az a szoba típus, ahol választhatsz, hogy három bonus-malus páros közül melyiket akarod - ott pl. nem kötelező választani egyiket sem, ha a negatív módosítók túl cinkesnek tűnnek. A Sacred water kevésbé fontos, ha csak a pontokért mégy, mert azért vásárolni lehet, de ha pont nem ad be vendort, akkor legfeljebb kulcsra cserélheted a végén. -
-
Har_melin
addikt
Az első trialnál ezek szerint kiválasztottad a végén az Invokert és megkaptad a két pontot.
A Sekhma trialnál (gondolom azt futottad) a bariya érméken, amik esnek sárgával egyértelműen jelzik, hogy azzal kaphatsz-e plusz 2 pontot, vagy nem. Ugyanígy az Ultimatum orboknál is. -
Har_melin
addikt
A monknál ha ascendancyban ki van rakva a Lead Me Through Grace felül, akkor a cuccokról semmilyen spiritet nem számít be, csak amit az Eva+ES-ből generál. Egyértelműen le is van írva a pont szövegében.
Az új páncélodon valószínűleg kevesebb az Eva és az ES, mint a régin volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest