- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
neked azért egyszerűbb, mert te egy buildhez keresel leírást.
De egy tartalomgyártó, akinek mondjuk van harminc, negyven buildje, most gondold el a mostani patch után mennyi meló lenne azokat mind frissíteni, átnézni, hogy melyik supportot kell inkább másra cserélni, stb. Plusz a követelőző közönség, amelyik elküldi a halálba a livestream alatt, mert nem frissítette azt a buildet, amivel ő éppen játszani akar. (Konkrét eset, nem kitalált.)
A videót a stream közben felveszi, aktiválja és kész, ott a frissített változat.
Én sem követek sokat, rendszeresen egyedül Pohx-ot és néha belenézek egy-két másik, nekem már bevált buildet készítő videóiba, ha érdekesnek tűnnek. A mai struktúra adottságának tekintem, hogy ha friss információkat akarok kapni, akkor annak most ez a módja. Ráadásul ellentétben a szöveges anyagokkal, a videóban konkrétan látom, hogy mi történik. Hányszor lesz majdnem RIP, mennyire fluid a játékmenet, mennyire kell kiteolni, stb. Én már egy csomó, istenített buildbe belefutottam, amelyek valószínűleg tényleg baromi jók voltak, csak éppen az én játékstílusomnak nem feküdtek. -
Har_melin
addikt
Tegnap Pohx beszélt erről:
- egy rendes szöveges leírás összerakása idő. Az alatt akár játszhat is.
- a játék balansz változásai miatt statikus - ld. a lejjebb belinkelt überbosskiller buildet, amiről ha lenne leírás, akkor már nem lenne érvényes pont a lényegi részére. Vagy állandóan frissíteni kell(ene), arra meg ld. az előző pontot.
- twitch chatből, yt videóból bevétele van a streamernek, a maxroll szövegesből nincs, márpedig ők ebből élnek.
- pontosan ahogy írod, az emberek nem szeretnek olvasni, ezért akkor is elkezdik kérdezgetni a live streamekben, ha feketén-fehéren ott van a leírásban. Akkor meg minek pocsékolja rá az idejét?Biztosan minden streamernél más és más ezeknek a súlya, meg másoknál biztosan vannak egyéb dolgok is, de ez a lényeg. Mondjuk én csak olyan stremereket követek (nincsenek sokan), akik képesek egy kb. 15 perces videóban összefoglalni egy build adott állapotát: milyen skilleket használ milyen supportokkal (kiegészítésként, hogy miért azokkal), milyen statokra kell rámenni a cuccoknál, hogy néz ki a fa, plusz aktuális gameplay, lehetőleg bossal. Ha valami lényegeset változtat rajta, akkor felrak egy újat, hogy az előzőhöz képest mi változott. Ez egy egy ninja linkkel már elég ahhoz, hogy követni lehessen egy buildet.
-
Sunrider987
tag
Jelenleg a tornados verzio a kinlodos, a lightning spear-es az mukodik, csak ha mar jatszottal lightning arrow deadeye-t az elozo ligaban akkor nincs benne semmi uj, nekem legalabbis. Szoval lehet sikerelmeny is bar a jatek attol meg eleg nehez az endgame elejen mindenhogy.
-
zsirfecske
addikt
illetve semmi crafting funkció nincs benne? mindig vegyük ki inventory-ba, és vigyük el reforge-olni ha ilyet akarunk? kényelmes
szerk.:
de amúgy rálestem, tetszik, pl én kizárólag XV/XVI waystone-okat használok, így a többi fül csak helyspórolás miatt is szupi. de a tier-en belüli jelölhető fülek nagyon jó rendszerezhetőséget tesznek lehetővé, lásd pl itt: -
Har_melin
addikt
-
-
pomk
őstag
Milyen sorc builded van? Én is azzal haladok most, Act2 vége felé járok lvl. 26 ha jól emlékszem, Frost vonalon megyek. A többi karakterhez képest valahogy azt érzem, hogy sokkal lassabban tudok haladni vele, sokkal több ideig tart egy csoportot lenyomni mint korábban. Pedig folyamat freezelek, Frost Bomb, Cold Snap, de ezek inkább single targetre adnak magas damaget, a csoportok ellen elég macerás...
-
gyugyo79
addikt
Ha kizárod a carry, kulcsvásárlás stb. mert úgy hasonlítgatni, hogy melyik gyorsabb elég fura csak szerencsével lesz szerintem gyorsabb a Chaos már akkor is ha farmolod. Mert ha már 4 kört kell menni mert nincs meg 3 ból a 3 kulcs darab nem lesz gyorsabb.
Fél óra meg kevesebb majd akkor lesz ha farmolod meg olyan karakter/ build van használva ami nem nehezített pálya erre.
Infernalist -al ahol a minionok a mob és közted vannak és a DPS is jó én tuti 30 perc alatt voltam a végére. DE nem akkor mikor még a szobákat sem ismertem / volt új Gauntlet szoba addig persze, hogy nem annyi. De nincs ám olyan nagy variácó a szobákból és a mobok is kb ugyan ott vannak max mások a tulajdonságok, tehát ha már fejből megy akkor kb végig lehet szaladni. De ez igaz a másikra.Ez már nem neked. Csak úgy bele a semmibe
Ezt vegyünk ruhát, vegyünk carry-t vegyünk ... Komolyan a nagy agyondicsőített PoE -ba ez a megoldás mindenre sokaknál ??? Szóval a játék neve lehetne "Orb Farm X" és a célja a játéknak egy minél tökéletesebb Orb Farmer felszerelés össze állítása.. Az, hogy a játékba rakott kihívások, meglegyenek nem lényegesek azok csak azért vannak, hogy XY orobot legyen hol elégetni egyeseknek míg szerezni másoknak. Azt nem értem, hogy a GGG miért nem árazta már be rögtön és lenne választható opció, hogy náluk megvegye ezt aki akarja ...
Halkan jegyzem meg volt szerencsém olyan játékhoz, ahol pld a játékba rakott nagyobb Bossokért / kihívásokért járó jutalom egy része nem járt ha nem egyedül oldottad meg míg a lootért stb lehetett csapatban farmolni nyugodtan. Szóval ez is csak akarat kérdése. -
Remiel
őstag
hát sok lehetőség van... olyan relic ami növeli a dodge távolságot, blink, shield charge... szóval moving skill boostok... nézz meg egy sanctum runnert 15-20 perc alatt végigfut, nekem 30-40 perc max, mert figyelni kell, de egy óránál tovább sosem tartott az elején max... nekik egy csapdás szoba 30-40 másodperc például és ilyen apróságok... de mondom ha nem akarsz szenvedni mint én az első karimmal, akkor egyszerűen várd ki míg valaki felteszi 35 exért és az max egy perc
-
Jazz^
tag
0.1.1 patch note
Tomorrow we’re planning to release patch 0.1.1 for Path of Exile 2holnap jön, ha minden igaz.
szerk: nem válasz akart lenni -
freddirty
senior tag
miért nem ultimatumot futsz? Szerintem ha már pár sec alatt lemegy egy boss akkor játszva letolod negyed óra alatt a 10 kört és ha megvetted a három fragmentet (nem drága olyan 50 exa a három, de egy esni fog mindenképpen a 10 kör végén). A trialmaster boss elég egyszerű pár másodperc alatt az is fekszik, tehát igazából nagyjából mindegy is milyen módosítókat szedtél össze a 10 trial alatt.
-
-FreaK-
veterán
Hamarosan jön, dolgoznak rajta. Q&A-ben volt. Itt van Raxx összefoglalója, ebből az infó.
-
Remiel
őstag
Pedig a Sanctummal könnyebb a 4. Igaza van az előttem szólónak, minimum 3x le kell futnod az Ultimatumot, de lehet az 4 vagy 5 vagy 6 is ha nem dob csak egyforma darabokat amik az ajtót nyitják. Mindjárt barátságosabb a Sanctum ugye?
Igazából a Sanctum nagyon könnyű ha van reliced, egyedül az utolsó boss homokórája szivatós.
Arra is van megoldás, pl a blink, vagy az útközben megkapható 40% movement speed (ha beadja) és egy 35%-os cipő, vagy a kurva nagy dps és el sem jut addig a fázisig. A többi szoba és boss kb semmi, max taktika kérdése. Legalábbis az én buildemmel. -
gyugyo79
addikt
Ha ott meghalsz persze, hogy bukod a berakott kulcsokat mint mindenhol ebben a játékban amikor nem Q-t ...
De az a Boss amikor még én mentem rá elég sima volt elsőre is.
Pedig elsőre vakon mentem mindre videó nélkül és elsőre csak a Sekhemas 4-es meg a Burning Monolitba szívtam be nagyon pedig ez utóbbihoz azért elsőre nehezebb össze szedni a kulcsokat egy kicsit (szerencse, hogy 2 esik / citadel ha nem vagyunk nagyon szerencsétlenek).
Ja és a , citadelekben is bukó a Boss és így a kulcs sem kiszedhető 2. próbára ha meghalunk sőtt minden ami amit nem csináltunk meg a halál előtt is bukó nem lehet visza menni, ezt is saját példán tanultam meg mert elkönnyelműsködtem az egyik iront amikor 6+ kulcsom volt már ...Ultimatum utolsó boss Trial Master -hez:
Mivel nem volt egyszer sem gond itt a Bossal nem olvastam utána később sem de szerintem chaos dam -ot toll elsősorban (színéből tippelve). Ennek nézz utána ha gondolod. Nekem 75% megvolt minden resist a chaos is így amit tolt volt, hogy bekaptam de nem ölt meg soha, simán kifutottam belőle úgy hogy volt amikor min. 2mp -t benne voltam mire kiértem. Ezzel azt sem állítom, hogy minden túlélhető! Csak azt, hogy nekem olyanhoz nem volt szerencsém pedig 10 -nél többször ezt is megöltem.Ez csak így a végére, hogy ez nyilván szerencse kérdése + a mappokon én a citadel keresés miatt elégé végig rohatam és kevés területet pakoltam be tutira tabletekkel de ezek az utolsó Bossok dobták a legtöbb hasznos dolgot és meglepően gyorsan pörgethetőek ha már belejöttünk .
-
gyugyo79
addikt
Az tudd, hogy és itt ne olvass tovább ha nem akarsz spoilert
a 3. Boss az csak egy "kulcs" darabot fog majd dobni amiből 3 kell és iszonyat mák kell, hogy 3 próbából a 3 jó darab essen ki mert random (nekem az első 4-ből lett meg). Igazából a 3 Boss sorrendje is random és ahogy néztem az határozza meg a végső kulcsot, hogy melyiket adja utolsónak. Az egészbe amúgy csak Sky Seer tesz random faktort amíg bele nem jössz. Nálam amíg nem halt a felszállás előtt a Blink volt amivel 100% hoztam a forgószelet. Ha belejön az ember gyorsan farmolható és gyűjthetők a kulcsdarabok amivel nyitható az utolsó ajtó ami mögött még van 1 boss . De ha ez gyorsan megy akkor a 4-es Sekhemas is gyors lesz és megkockáztatom, hogy az a gyorsabb mint itt a 3 kulcs darabot össze szedni. (az utolsó 2 db pontot "negyedik ascendancy " -t vagy egyik vagy másik teljesítése adja meg, szóval mindegy melyik lesz kész lesőbb az indító kulcsokon átíródik, hogy mi a jutalom ...)A Sekhemas ha már 1x megvan és ki van oldva az összes relic slot akkor már nekem legalábbis simán megvolt a 75% + honor res +10% speed + rengeted honour % meg + boss dam. Ebből a legfontosabb 75% honour resist. Ha ez megvan alig fogy a honour így kb végig lehet szaladni az egészen ez még az első teljesítés előtt is simán összehozható és úgy azért nem olyan vészes a próba...
-
prokxy
veterán
Monkkal vagyok, de a 3. Trial of The Sekhemas Cunning részén a 4800 Honorból 1200 lett megint. Addig szinte fullon voltam...lehet ezeket nem este, meló, Család, stb után kéne tolni, hanem friss fejjel. Most rendesen felbaszta az agyam...nem akar összejönni, pedig lvl80 vagyok, a szint 65-ös volt, és lazán viszem a 12-13-as Tier mapokat. De a bossok rendesen leviszik a Honor-om, hihetetlen.
-
crazygamer75
tag
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi. Szerintem csak nagyobb res kellene, es mehetne...de ha elköltöm a maradék exa-mat, akkor mire összejön megint a 10+ darabb, az nem kis idő, a drop meg hulladék.... Ezért vágnék bele egyből endgame buildbe, mert arra nem menne el feleslegesen a lóvé. Legalább az exa eshetne jobban, ha már item drop nincs.
Néztem másik karit, a witch minyonos tényleg jó és kezdő mapozáshoz olcsó a gear neki. Aszem boogie84. is ezzel megy. -
Har_melin
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Sőt. Delirált mapon még az sincs.
Mondjuk ad jó rare monster százalékot, de akkor is. Amúgy én elég sok deliriumot futottam, de egyik párlatból van 100 a másikból 60 a harmadikból 40, ezek mellett van egy amiből esett 4, más meg nem jött(Most olvastam, hogy elvileg lehet a bencen összerakosgatni nagyobb tierré). Splinter nekem elég lassan jön, T15-ön is max 4 esett eddig egy mapon. Ez mondjuk meglepett mert 300-ig stackelődik, szóval baromi sok lesz mire eljutok addig, hogy tudjak pontot rárakni. Ezt a grindet tényleg túlzónak érzem.
-
Miért? Mindenkinek más játék stílus ami kézre esik vagy jobban benne van a témában, ezért talán 🤔 Én is például elég Pro játékos vagyok a Souls játékokban, ami létezik mindet maxoltam illetve platináztam Ps-en, de ebben a játékban esek kelek, lehet nem az én világom, vagy csak egyszerűen nem értem a mechanikai részét a játéknak, vagy egész egyszerűen béna vagyok ehhez (habár a Diablo szeriánál ilyen gondom sosem volt,igaz nem ugyan az a két játék) 😳 Nagy nehezen sikerült 2 karival a 3.act-on átjutni, de itt cruel-ben már nagyon szenvedek én is, el is engedtem egyelőre a játékot mert ez így számomra nem élvezetes, és ha már nem okoz örömet a játék csak bosszúságot ,nos az régen rossz
Egyelőre úgy érzem nekem ez ennyi volt...pedig sokáig élveztem,de így 100+ óra után kiégtem+azért van életem is, ez pedig nagyon elveszi és nem jó irányba
-
tibee77
őstag
A karim most per pill tutira belekerülne vagy 15 divbe ha ugyanolyan cuccokat akarnal venni.volt amit vettem, volt amit en csinaltam.sokat kell tolni magas tier-en, alacsonyon nagyon elenyeszö a loot.bossokhoz lenne mar jo eljutni de nincs szerencsem, ott eshetnek giva aru itemek.
Remiel: life azert fontos nekem mert az ascendancy adja hogy a life utan kapom a spiritet is, ES-t is. -
0karmacoma0
senior tag
Tier 10 alatt nem nagyon esik semmi. Ott nagyjából elkezd hullani a cucc, majd T 14+on már nagyon szépen esik. Főleg ha próbálod a tornyokat minél gyorsabban ráduplázni-triplázni 1-1 mapre. Szerintem item rarity se árt. Mióta 70 körül vagyok sokkal több exalted esik. Raw div nekem csak 1 esett, de folyamatosan ok cuccok esnek. Esett pl olyan gyűrű ami trade alapján 30+ divet ér(sőt) csak nem bírom lerakni.
-
0karmacoma0
senior tag
Én se találtam, ráadásul bugos, mert ha nincs nálad minden cuccuk, nem mutatja a vendoroknál miből mennyi van. Breach majd ok lesz ha lesznek jó védelmeid, de Ritual nem javul meg soha. Fele szinte mindig benne van valami átjárhatatlan objektumban, a maradék helyen meg egy abszurd sebzéssel rendelkező rohadt nagy tornádó lesz. Ja meg te és 100 ellenfél. Általában sikerül, de kb szem becsuk és ima, hogy ne lila szarokat köpködő rare legyen benne.
-
Sunrider987
tag
Annyit tudok mondani ha mar nagyon idegallapotba vagy mint en voltam ugyanebben a szituban inkabb nezd meg elore mi var rad a 3ik bossnal es ha azt akarod hogy elmenjen a kedved a melee-tol teljesen akkor nezd meg a negyedik bosst is. Nekem ugy tunt hogy a Sanctum 4ik boss helyett legtobben inkabb Ultimatumot probaljak mert az talan megis konyebb( haha, Trialmaster pinnacle boss, konyebb, haha), a Sanctum bossnal van egy kulcsfontossagu mozzanat es ha azt nem jol csinalod akkor game over. Ja igen a 4ik Snactum boss Zarokh is pinnacle boss.
-
0karmacoma0
senior tag
Ja. Ugyan ez. Ami honor resistem van mind fent van, merchant meg is duplázza. Nem lehet baj, erre nem sokkal a vége előtt kaptok egy trap szobát, ahol valami levette 500-ra 2500ról. Fura mert addig meg se éreztem a csapdákat. Következő random nehezítés: can't get honor until killing the next boss. Újabb 40 perc kuka. Nagyon utálom a trialokat. Nem csak a nehézség miatt, hanem hogy hosszúak és rossz rng vagy totál szétcseszi őket vagy nagyon megkönnyíti. 3 óra az életemből. Volt már GGG-nek pár fura húzása, de ez a Trial páros talán a legalja mióta játszom. El nem tudom képzelni egy Titannak ez mi szenvedés lehet. Bár lehet ő jobban bírja az ultimatum fostengerét.
-
-
Anti-Hero
aktív tag
Hát nem tudom..nekem ez a mapozás annyira jó endgamenek nem tünik.
Oké megcsináltam az első körös t1 X10 küldit..fain fejlődgettem..de igazábol ugyan azt csinálom mindig.
Leölöm a sárga mobokat aztán ezt csináljam meg 10x..néha egy boss, néha egy ritual. Hát nem tudom..ezt t15ig kellene csinálnom? Meg, ha meghalok..bukom az adott mappot..ez miért jó?Eskü ettől még a trials is szórakoztatóbb nekem. Ott legalább nagyobb a változatosság.
Szerk.: a kérdések nem neked szólnak, hanem kb mindenkinek a topikban. Vagyis olyanoknak akik jobban benne vannak az endgame-ben.
-
Sunrider987
tag
Nekem ugy volt 76 ora az elso vegijatszas hogy minden ko ala beneztem minden actbol minden koponyat amit jelolt a terkep kikerestem, azota tudom hogy csak a plusszos koponya szamit igazan, igy akkor jelentosen felgyorsul a haladas ha megsporolod a felesleges kiteroket.
Neztem tegnap egy faszit nullarol 1 ora alatt futotta act1-et, utana 2 ora 20 percnel mar az elso ascendancy is megvolt, ha majd elkokerul megnezem hol jar idoben es progressben de meglepne ha nem jutott volna el a story vegeig a fennmarado 4 oraban. Szoval szerintem egy optimizalt speedrun most olyan 6 ora +( lehet hulyezni hogy mi a faszt kepzelek) a legtobb boss elso alkalommal nehez utana mar tudod mire figyelj es ha szorit a cipo akkor mit cserelj be az adott bossfigtra tobb resiert vagy dps-ert.
Ha majd berakjak a kovetkezo 3 act-ot az akkor megint erdekes lesz elsore.
Ja igen akire hivatkozok deadeye-t valasztott(micsoda meglepetes) es amikor leesett neki hogy milyen gyorsan mozog(plusz az atack speed stackeles) akkor onkentelenul is kitort belole hogy mi a fasz ez egy masik jatek...
-
Har_melin
addikt
-
Remiel
őstag
Arra figyelj, hogy ha veszel belépőt (ha nem esik) a minimum lvl követelményest használd, keresd, mondjuk ezek néha drágábbak kicsit mint a nagyok... minden belépő legyen az 1-4 ig Shekemas vagy 4-10-ig Chaos rendelkezik egy tól ig szinttel, most fejből meg nem mondom a hármasnak mi a lekisebb szintje (talán az egyiknél 60 a másiknál 70). de a négyes pl 75-80 között van úgy rémlik, logikus módon minél kisebb a szint annál "könnyebb". Ez mondjuk a csapdákon nem segít, de a moboknál, bossoknál számít. Én a hármasnál és négyesnél is 5760 honorral indultam, mert előtte a sok próba alatt jó relic-ek estek és fel tudtam húzni a pontokat is és a resistet is.
A négyes nem sikerült még lvl 82-n egyiknél sem, de talán az ultimátumnál jutottam legközelebb... mondjuk az melee karival nem lehet egyszerű.
Én a hármast Shekemasban csináltam meg lvl 70 környékén a kulcs ha jól emlékszem lvl 62 volt. Minionos buildel nem volt nehéz.
-
Sunrider987
tag
Ha van akkor hasznalj honor resist relicet, eleg sokat segit. Vigasztaljon a tudat hogy a 4ik boss az meg viccnek is rosz raadasul a kisebbik rosz, az ultimatum az valami hihetetlen agyfasz...
Illetve a lenyeg, ne szegje kedvedet a kudarc remelhetoleg kozbe ami relic esik azt felkapkodtad es siman szemezgetsz koztuk, nezed hogy neked szemely szerint honor restore, honor resist vagy max honor kell vagy ha vagod a sacred water-es kufarkodast akkor azokat, szoval hajra hajra jo farmolast. -
Har_melin
addikt
Az a kérdés, mit értünk "extra" alatt. A poE1-ben is volt egy csomó questből megszerezhető pont, ilyen értelemben azok is extrák voltak, pont mint itt a WS pontok.
Az biztos, hogy a WS pontként szerzett pontokat simán kirakhatod bárhol a fán, megkötés nélkül. A2-ben ugye kaptam négyet, mentek a fára, mint a szintlépésből kapottak. Ha összesen, WS pontokkal együtt lehet szerezni X passzív pontot, akkor ha elkülöníted mind a 18-18 pontot a két ágra, akkor mindegyiken X-18 lesz csak. -
Har_melin
addikt
Persze, én még csak A2 végén járok, no lvl9 skillel. A Vanguard bossa öldököl szépen, eddig egyszer jutottam el odáig, hogy lekapcsolta a "meghajtást" és ott maradtunk édes kettesben a pusztában, de ott aztán el is fogytam. Nagyon várom a ball lightning - lightning warp - lithning conduit triót, mert ezzel, hogy minden lightning sebzés beszámít az Electrocutedba szerintem elég "rázós" lesz a bossoknak is. Most a boss előtt a rare monsztákat is szépen gatyába rázta a spark, de főbosshoz még Conductivityvel együtt is lassan épül fel
-
Sunrider987
tag
Lattam multkor pedzedgetted a weapon swap dolgot ehez tennem hozza amit ma tanultam egy muksotol: az illeto arra jott ra hogy a passziv fan a 2 weapon set az 2 drb fegyvert jelent nem is kell kulonbozo legyen de lehet. Kirakja az 1es meg a 2es sethez a passiv fat( ami lehet teljesen eltero) es az autoatack gombal instantba valtogat( a ket fegyver miatt lesz neki ketto es tudja oket assignolni a [pipaval] ).
Az illeto deadeye-t tol crossbow-al es az explosive shot main fegyo es a shock buildupos secondary fegyok kozott valtogat igy. Errol az jutott eszembe mi van ha ezek a nagyfejuek ugy kepzeltek el az alap jatekmenetet hogy jatszod a main fegyo buildet es emelle kiraksz egy pajzsos full defense buildet(mar amennyire a passiv tree engedi) es ha szorul a kapca csak nyomod a raise shieldet erro a karid azonnal betolja a secondary tree buildet ami a defenziv aztan meg mesz tovabb a main builden amira a tobbi joreszt offenziv skilled van. A kulonbseg az plusz egy gomb kirakva a raise shield ahoz kepest amivel egyebkent tolod.
Lehet nyers az elkepzeles( vagy szimplan rosszul vezettem le amit az illeto csinalt) de ha igen akkor nem banom ha megpiszkalgatod az elkepzelest, nekem inkabb otleteim szoktak lenni a kivitelezest masok jobban csinaljak.
Jah elfelejtettem hogy az a lenyeg hogy nem kell semmi weapon swap gomb csak nyomod a ket eltero skillt es azonnal valt kozottuk -
Har_melin
addikt
Megvettem végül a Kitoko's Current kesztyűt - eddig szép és jó. Igaz, még csak most megyek a Dreadnaught-ra, de a nagy csontvázat a Spire-on halál nélkül levitte.
A cold buildhez képest jelentős könnyítés, hogy ellentétben a Frostbolt-Cold Snap kombóval, ami egyrészt lassan mozgott, másrészt jól kellett időzíteni, hogy jókor robbanjon, itt lerakok egy Orb of Storms-ot, aztán csak nyomom a Sparkot, mint süket a csengőt. Ha nagyon kemény a boss, akkor ráteszek egy Conductivity-t. A Spark ráadásul a menet közben megidézett kisebb accokról is gondoskodik, ellentétben a Frostbolttal.
Elvileg a range monsztáknak több esélye van ellenem, mert a spark lassabban éri el az Electrocute szintet, mint ahogy a Frostbolt fagyasztott. A gyakorlatban viszont a frostbolt repülési sebessége sokkal lassabb volt, az első lövésük azzal is eltalált, itt meg másodikra már nem nagyon van esélyük. -
Sunrider987
tag
Az egyeletes mappozas tokeletesen illeszkedik az eredeti koncepciojukba, ezt a jatekot a rutless game mode szabalyrendszere mukodteti es abba ez siman belefer. Szeretnem azt hinni hogy ezen valtoztanak mert nekem ez tul nagy falat igy, story utan megszunik az xp protection es a mappozas se fog menni ilyen szigoru buntetesekkel szoval egy hozzam hasonlo atlagjoskanak ebben a rendszerben nem fog sok baber teremni. A problema viszont az hogy az allitolagos elgondolas a poe2 mogott az volt hogy a ruthless miatt ki tudnak probalni uj rendszereket amire a poe mar nem alkalmas es ha ez igy van akkor belathatod hogy nem fog valtozni semmi ezen a szigoritott jatekomodon.
-
Har_melin
addikt
Próbáld meg a Kitoko's Current kesztyűvel. Lvl26-tól felvehető és akár a sparkból, akár ball lightningból a hit hozzájárul a "villamosszékhez" (electrocute), ami 5 másodpercre minden akcióra képtelenné teszi a delikvenst. A lightning rod-os deadeye build is ezzel az ailmenntel operál bossok ellen, csak abban külön skill kellett hozzá.
[link] -
Win-T
őstag
Na kipróbáltam ezt a lightningos megoldást, most két óra szenvedés után ott tartok, hogy vissza kellene állni a jegesre, csak az megint 130k gold lesz. Védelme semmi, sebzés csak akkor van ha a firewall/orb of storms/mana tempest trióban állok, de ez meg nem az a játék ahol egy helyben áll az ember és lövöldöz. Meg mire ezt a három cuccot lepakolom a földre már rég agyonvertek.
-
gulupeti
senior tag
Ismételten köszi a segítséget!
#708Djuree
Kinek mi jön be, úgyis mindig lesz valaki aki a másik irányítási módszerre esküszik. Egyébként én úgy látom, hogy egyre többen tolják kontrollerrel az ilyen jellegű játékokat is. Kipróbáltam ezt a játékot mindkét irányítással, lehet az inventory nyűgösebb kicsit, de nekem a harc meg messze jobb volt kontrollerrel, így maradtam annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest