- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
érdekesség a quality materialokkal kapcsolatban számomra, hogy ugye a három féléből (arcanist's etcher / armourer's scrap / blacksmith's whetstone) messze az első a legritkább, ami csak wand/staff/sceptre cuccokon van. mindig nézegettem eddig is a vendorokat (szintlépéskor a quality szűréssel kezdem és gold-ért megveszek mindent amin van, ugyanígy az olcsóbb socketes itemeket), de wand/scepter/staff cuccokon rohadt rikán van quality a boltban.
aztán rájöttem, hogy ott van a trade is erre: egy kis szűrés után belistázod a 2 socketes 10+ quality itemeket, amik jellemzően 1 regal orb-ért vehetők. ugye ha pl +20 quality 2 socketes wand-ot lő az ember így, azon van 4 arcanist's etcher és 2 artificier's shard, csak salvage-olni kell. sőt, +19 quality is 4-et ad, ahogy tapasztaltam.
gondolom vannak erre botok is, én pl most elnyomtam 15 regalt így egymás után. lehet hogy már én is botnak számítok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest