- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Anti-Hero #2013 üzenetére
PS5re is? Mert a sony nem támogat semmilyen külső programot.
FreaK
Köszi.
Gránátos Mercenary vagyok, lvl79en. T10en jó vagyok a jelenlegi cucaimmal, (azért itt már figyelni kell, sokat dodgeolok) amire kb 10 exet költöttem. A bowomat bemákoltam 1 exért, mikor lvl59 lettem. Azóta OP.Sajnos nem esett div, jelenleg csak a dropból élek, van ~120 exalted orbom, ami lókaki, de ez van, várom a csodát.
-
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #2013 üzenetére
igen, az is, kifelejtettem, mert engem nem érintett.
A másik fontos: a mostani patch a "gyorsan javítható" dolgokat tartalmazza, amiket (Jonathan szerint) új liga vagy economy reset nélkül meg tudtak csinálni. A többin is dolgoznak, de az nagyobb átdolgozást igényel - gondolom ezért maradt ki a videóból teljesen a kraftolás témája, ahhoz a komplett loot táblát át kellene variálni.
Apropó loot: egy csomó unique cuccot is buffolnak, azt nem tudom, hogy csak az új dropokat, vagy a ládában lévőkre is vonatkozik majd.
-
Lmh
őstag
válasz
Anti-Hero #1576 üzenetére
Megnézem, mert nem emlekszem kardra, annyira az arcában vagyok. Ilyen kerek platformon vagyok, a colossus meg ilyen kessel csapdos meg a karjával seper, meg néha ilyen piros szarokat kopkod, meg lézer szerű vmit. De szinte semmi nem érint ha kozel maradok hozzá. Warriorként kell is a kozelség...Mondjuk a nagy halálos csapás előjelét nem véltem felfedezni még.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Anti-Hero #1559 üzenetére
Jaja el is engedtem a játékot, ha már a simán nem tudok végig menni
Be kell ismerni, hogy nem megy minden, legalábbis nem teszek bele annyit amennyit kellene. azért lekötött majdnem 50 órára ennyit simán megért, mert szuper a játék, csak már nem szórakoztat ez a része.
boogie84: Jah hát köszi, szerencsére van még pár játék amivel el vagyok maradva, talán majd később.
Druid majd csak a free to plybe jön?
Még annyit leÍrok, hogy a legjobban az veszi a kedvem, hogy mások által kreállt buildek alapján kell haladnom, és nem úgy ahogy én szeretnék.
-
Edge
veterán
válasz
Anti-Hero #1471 üzenetére
Pontosan, grenadiernek nem kell a +proj mert akkora mana költséggel jár hogy broken lesz a build tőle.
Remiel, engedelmeddel kicsit korrigálnám amit írsz, én xbowos gasgrenade witchunterrel t15öt farmolom jelenleg, szóval a tapasztalás itt megvan, tehát:
zsirfecske, ha xbow-ot keresel grenadier witchunternek akkor, bombard crossbow legyen, lehetőleg mana per killes, vagy kesztyűn legyen mana per kill és phys. dps szerint rendezd traden(add meg mennyi a max költség amit rászánsz és abból vadássz a legnagyobb sebzésűre), csak ez számít semmi más, nem kell + proj sk.
Ja és a physdam leech nem hatékony, mert sok phys convertet használ a build(as fire).
Brutál xbowok vannak trade-en.. de nem kell ilyen drága cucc, én t15-öt farmolom(boss atlas pontokkal nehezítve) a kb. egy hete vett 2 dives xbowal aminek a phys dpse 509. Bőven elég mindenre, de tényleg. -
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1444 üzenetére
köszi, igen evasion kéne, de végülis van még két esélyem rá később. amúgy mivel érdemes upolni? nem csak ex, esetleg valami spéci material? ugye jeweleknél is 6 stat lehet a rare? bocs de nem találtam infót ezekről.
pahyjozsef:
köszi, tényleg ennyire értékes?
akkor tényleg óvatosan kell hozzányúlnom, főleg hogy nem vágom a mechanikákat még. -
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1405 üzenetére
hopp, craft-oltam egy ilyet:
1 ex-ért vettem a kék base jewelt (max +xbow dmg és közepes 5% blind on hit chance), aztán úgy döntöttem tököt növesztek: regal-oztam, jött rá egy useless stat, ezért chaos orb-oztam, bejött az 1/3-ad és beadta a mana recovery-t (majdnem useless), végül ex-eztem és beadta a majdnem max-os projectile dmg-tez így konkrétan +20% effektív dps most nekem, egyelőre hagyom így, de ez szerintem már most jóval többet ér mint a 2 ex + 1 chaos amit rá költöttem .
-
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1405 üzenetére
oh, van xbow dmg affix is? és ez is scale-el grenade skillekre? ja és ezeket a rare jewel-eket is lehet orb-ozni, sőt a kékeket is. imádom ezt amúgy a játékban, hogy minden craftolható tovább, lehet akkor nekem is érdemes lesz ex-elni a fenti jewelt.
na de milyen rúnát tennél bele evasion-höz? trade-en nem tudok vmiért keresni erre, néha béna a site, ki kell tapasztalni.
-
Edge
veterán
válasz
Anti-Hero #1365 üzenetére
Én 4 divet már ráköltöttem a karira, és ez még kevés, mert olyan durva xbowok vannak iszonyú összegekért szóval van hova skálázni. Most egy 5xx average dps xbowom van, ezzel is mindent 1 hitelek, van hogy rareket is t10en, najó bossokat nyilván nem, de azok is hama megdeglenek. Ha meg majd ha később elfogy a dps, akkor csak jobb xbow kell, ilyen "egyszerű" a fejlesztése.
-
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1316 üzenetére
Szerintem úgy, hogy bár SSF módban is játszható a játék, távolról sem egyformán minden builddel és főleg elég sok grindelést igényel már a kampány során is, mert jelenleg nagyon korlátozottak a craftolási opciók. Ezt casualként nagyon macerás végigvinni, nyilván aki alkalmilag, napi max 1-2 órát játszik, az is haladni szeretne, nem pedig base itemet farmolni.
-
Sunrider987
tag
válasz
Anti-Hero #1245 üzenetére
Az alap elgondolas: mesz es egy toronyhoz, aktivalod es raksz bele prekurzor tabletet amit kicsit megtolsz hogy legyen rajta 2 affix, remelhetoleg monster density/+monster level/waystone quantity porogjon ra berakod a towerbe es megnezed melyik mapokra teszi ki az influencet, ha ez mar alapbol irradiated akkor nyertel igy lesz +2 monster level es ha t1 mapot tolsz rajta az t3nak szamit valamint a waystone drop is ugyanigy, eshet rajta t3. En annyit hibaztam hogy megfeledkeztem arrol hogy maradjak az influence zonaban es nekiindultam a szukos mapkeszletbol felfedezni az atlast...
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Anti-Hero #1102 üzenetére
Amúgy nagyobb pénzben mernék fogadni, hogy ez jövőre nem fog kijönni. Annyi apró szart kell javítgatni, mielőtt ráöntenének 20 új ascendancyt amiből kettőször kettő van kész. Aztán persze jöhet a 3 új act, ami talán a legkevesebb dolgot borítja fel, de valószínűleg a legkomolyabb munka azzal van, akkor is ha 80%-a már kész van. Ráadásul így, hogy megy az EA illik beleépíteni az új tapasztalatokat, visszavenni kicsit a mapméretekből, stb. Ezen a ponton is csak addig jutottunk, hogy van egy csonka éppen csak megálló endgame, ahol még alapvető design döntéseket kell hozni, ami aztán meg mindenre kihathat. Az én tippem 2026 március, de a két évvel későbbi karácsony se lepne meg. Mondjuk én elvagyok az EA státusszal, jó lesz látni ahogy épülget, de ezzel még őrült mennyiségű meló van.
-
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1073 üzenetére
- köszi, a pause-t már megtaláltam (ezen valamiért a View nevű kis gombon van, de legalább tudtam, merre keressem.)
- nem a skill váltásra gondoltam, hanem az Option ablakban a különböző fülek közti váltásra (Input, Game, Video, stb.)
- a célzás kicsit fura, viszont az ebben a buildben használt skillek sokkal jobban működnek, mint az egérrel. Most tényleg odapattan a kijelölt célponthoz a monk, elég messziről is, az egérrel ez nem igazán működött.
Egyelőre visszamentem A1 elejére egy kicsit edzeni és szoktatni magam az újhoz. -
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1028 üzenetére
Egyelőre nincs túl sok endgame tartalom a játékban, csak a pár pinnacle boss. De alapból a PoE1 is arról szólt az alapjáték után (meg a Grim Dawn is arról szól az alapjáték után), hogy végeérhetetlen grindben próbálsz jobb cuccot vagy a jobb cucc megvásárlásához szükséges currencyt szerezni.
-
Sunrider987
tag
válasz
Anti-Hero #1026 üzenetére
Mondok cifrat, jobb a loot is, csak kar hogy kozbe vegig amig ott vagy ugy erzed magad mint a fogorvosnal.
Amikor a 3ik ascendancy trialt nyomtam Sanctumba, mire befejeztem megtoltottem egy quad tabot aminek a fele rare drop volt. En most a T4es map questet tolom de annyira nem ad szinte semmit hogy hihetetlen, hiaba nyomom legalab magicre a quality-t, tolnam en feljebb is csak nincs cumo hozza, poe-ba nem tunt ez olyan neheznek itt sajnos ugyanazt hasznalod a geargamblingcraftinghoz es hat ize, egyelore nem vagyok elarasztva.Latam hogy t15on azert esik szepen de az most egyelore nagyon tavolinak tunik meg ugy is hogy a tornyokba nyomom az irradiated(+1 monster lvl) precursor tableteket...
Szerintem az atlas epites a cel es hogy eljuss a pinnacle bossokig, egyelore aztan az elso liga majd megmutatja hogyan tovabb... -
-
Win-T
őstag
válasz
Anti-Hero #815 üzenetére
Ez csak egy durva leírás, vannak még ott finomságok azért. És ugye a rendszeres liga contentek nagyon meg tudják az egészet fűszerezni (ne a Diablo 4 latymatag szezon tartalmait képzeld ide), csak ugye az még itt nem nagyon van, de ha beindulnak majd...
Az első részben fun a mapozás nyugodtan hidd el, itt meg egyelőre olyan, amilyen, de azért nem hiszem, hogy annyira rossz a helyzet és úgyis alakul majd még. -
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Anti-Hero #727 üzenetére
Az teljes RNG. Ha jó gyengítéseket mákolsz akkor baromi könnyű, de ha becsúszik valami fos kombó, akkor a legtöbb classal nagyon nagy szenvedés. 3ból könnyebb összehozni a sima runt a 7/10-re rá se mertem még nézni. Mikor elsőre odamentem esélyem se volt, később túlszintezve asszem 3ból lett meg, de amikor meglett, akkor nagyon sima volt.
-
Win-T
őstag
válasz
Anti-Hero #706 üzenetére
Csak egy régi postot találtam, azt is az első részhez, de hasonlóan működhet itt is.
R3 brings up the context menu, affinities can be set, but that is all. No renaming, recoloring or setting to public.
Ha X-Boxról van szó nem tudom melyik lehet a PS-es R3 ottani megfelelője.
-
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #474 üzenetére
A D4-et nem ismerem, tehát lehet, hogy annak mechanikájára vonatkozóan ez jó fordítás, de elég kavarodás lehet belőle, mert pl. a Dodge és a Poison a PoE2-ben is szerepel, csak egészen mást jelent.
Ez főleg a poison-nál fontos, mert a dodge-ra magától is rájön mindenki, látva az interakciót, a Chaos és a Poison dmg viszont két különböző dolog. Kb. a nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar esete. A Poison chaos dmg-et sebez, de phys dmg-ből is származhat. Mindig Damage over time, míg a Chaos dmg lehet azonnali is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest