Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Soha semmi játékkal nem volt ilyen gondom.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
El is engedtem, mert nem hiányzik az idegeskedés. Inkább nekiugrottam a Wukongnak.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az volt az első, hogy vulcan-ra raktam, mert már a legelején írták, hogy anélkül folyamat fagy. Akkor ezzel nem tudok semmit kezdeni?
-
Peace
nagyúr
Elmegy a ge*ibe már.....4 nap után végre leülök játszani, erre 5 perc után kifagy megint pálya betöltésnél.
Elképesztő, hogy ezt nem tudták orvosolni azóta sem.
-
Peace
nagyúr
Warrior-al szeretnék felemelkedni. Eddig kétszer mentem neki és mindkétszer körülbelül a harmadik szobában összeesek full HP-n és onnantól semmi. Se vissza checkpointhoz, se semmi. Csak ctrl+alt+del-el tudok kilépni. Mit rontok el? Mi a bránert kéne csinálni itt?
-
Peace
nagyúr
Én max olvasni tudom itt a hsz-eket, 16:30-ig az irodában nyelem a brokit....
De stream-et sem akarok nézni, nem akartam semmi spoilert. Viszont este gondolom megint semmi esélyem nem lesz elindítani. -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Csókos.
Na jó8! -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jaja, csak server error. Se várakozási sor, se semmi. Ami felbasz, hogy nem ismeri fel a PS4 controllert, pedig menü szerint támogatja. Csak és kizárólag akkor ismeri fel, ha elindítom az Xbox emuláló DS4Windows appot....
-
Peace
nagyúr
[link] Aggódnak a Path of Exile 2 fejlesztői a játékosok száma miatt
Aggódhatnak is!
-
Peace
nagyúr
Valahova letöltöttem a 84 Gigát.
Hulladék mobilos Steam alkalmazásban nem találtam telepítési hely kiválasztási lehetőséget, így csak elindítani tudtam a telepítést távolról. Bárhova is ment, volt elég hely.
-
Peace
nagyúr
Végig tudtam nyomni a kanapéról mindenféle fennakadás vagy idegeskedés nélkül. Nálam ennyit. Ellentétben a fostenger Lost Ark-al, amire beharangozták a kontroller támogatást, majd a fele parancs csak billentyűzettel volt kivitelezhető. Ment is az uninstall egyből. 25 évig csak bill+egér, köpködtem a konzolokra is. De az utóbbi 6 évben csak és kizárólag kontrollerrel mindent PC-n is. Nagyon élem!
-
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Titan, Blood Mage és Witchhunter! Elsőre ezek jöttek be a múltkori hosszú videóból. Nagyon várom a holnapot!!! Lesz előtöltés Steam-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó8!