- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #3742 üzenetére
Ez már tegnap élesedett szerintem.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
Amikor olvastam amit írtál odamentem alvához és 2 div volt.
Most is. Na most akkor mi van? Nálam másképp váltja?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
bocsánat, venni tudsz ennyiért, azt néztem, nyilván eladni akkor kevesebbért lehet, de nem hiszem hogy akkora lenne az olló, hogy tizedéért megy csak a vételi árnak.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3701 üzenetére
2 div maximum a perfect jeweler's orb. Trade oldalon is max 40-42 chaos.
-
malacka87
őstag
válasz
zsirfecske #3684 üzenetére
Igen csak bosszantó és még csak nem is írja, hogy mibe haltam meg... Legközelebb figyel az ember vagy valami de ez...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
zsirfecske #3669 üzenetére
Amennyiben megfexik ez a kari is, akkor megyek vissza totemhez xD
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3666 üzenetére
secret
-
Hangfalképű
tag
válasz
zsirfecske #3659 üzenetére
Mindenki másnak is useless volt az, nem csak nektek.
-
fgo
tag
válasz
zsirfecske #3648 üzenetére
Szia,melyik buildet követed ? Én is elindítottam egy mercenary .Még csak act2 22szinten vagyok de még tétovázok melyik irányba induljak
-
Hangfalképű
tag
válasz
zsirfecske #3657 üzenetére
Gránátosoknak? Az előző szezonban is játszott egygombos sorozatlövő shotgun buildem még jobb lesz
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3656 üzenetére
Shard Scavenger, in addition to its current effects, now also restores one cooldown use for all your Grenades and grants a buff for 2 seconds that prevents your Crossbow Attacks consuming bolts.
gránátosoknak info, 30 spirit-es buff skill. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3648 üzenetére
Ok és arbiter megvolt már?
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3573 üzenetére
valószínűleg az újakon.
Más: másnak is játszhatatlanul beszaggat a játék ma? vagy én szedtem be valami grafikai bugot, ami miatt sohanapján képes összrakni, hogy mit kellene mutatnia? A ládában jó fél percig nem látszik semmi (se ami benne van, se a grid), a pálya tök üresnek néz ki, aztán látom, hogy valami láthatatlan püföl, de ha megpróbálom megütni, akkor állókép lesz másodpercekig.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3562 üzenetére
Most is lehet. Egy normális itemfilter eleve nem fog mutatni low level base cuccot, kivéve, ha te direkt beállítod, vagy ha valami chase unique kraftolható belőle.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3440 üzenetére
ja hogy az iron rune-ból is van greater mostantól? reforge-oltam párat, akkor így még jobb az xbow dmg:
(patch után az avg phys dmg 381 -> 447,5-re emelkedett a fegyveremen, ami 17,5% damage boost eredőben) -
Hokunda
senior tag
válasz
zsirfecske #3445 üzenetére
Gondolom az, hogy steaen recentben visszaesett mixedre a játék értékelése, megtette hatását! Sehol nem tartok még - szóval lehet én is nyígok majd - de nemcsak az átlagjózsi, de még hivatalos streamerek is szóltak, hogy nincs dmg, nagyjából a sima mob ellen se. GGG-nél lehet nem kéne ekkora léptékekeben haladniuk, mert biza a balance az vagy eszméletlenül op vagy átesnek a ló túlsó felére!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3435 üzenetére
bakker, ott volt a reset all gomb a passzív fán csak kitakarta az item req felirat, ami a megszűnt node-ok miatt lett. egyszerűen balf*sz ui tervezés, én meg nem értettem miről van szó
szóval külön kell resetelni ezt meg az atlast, külön gombbal (már ha látszik).
-
Argh!
aktív tag
válasz
zsirfecske #3423 üzenetére
Ligák kezdésénél szokott igy lenni hogy a regi karakterek kapnap 1 ingyenes full passiv resetet.
Ha elveszel vagy raksz egyetlen pontot is passivon, tehát változtatsz akár 1 pontot is elveszik ez a lehetöség.
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske #3414 üzenetére
Ugyan ez volt induláskor is…
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3391 üzenetére
ja, visszavonom a nagy dps-t, még egy alap support-ot heréltek ki:
Scattershot Support now has Supported Skills deal 35% less Damage (previously 20%).több mint harmadával csökkentett skill dmg?! és tényleg mindezt azért, mert a deadeye túl op volt? a kis gránátos fickók meg járulékos veszteség?
illetve ha ez akkor a meglévő itemekre is értendő, mégis lesz dps növekmény:
The base Damage of all Crossbows has been increased. Crossbows also now have two-handed versions of added Damage modifiers, instead of the one-handed versions they were using.Szeszkazán:
nincs valahol egy lista csak az újakról? itt szűrni nem lehet, de tök érdekelne pl. hogy hány új spirit support van. -
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske #3391 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a nagy nerf hegyek mellett nem látunk még 3 dolgot:
1: 100 új support gem
2: 100 új unique
3: sok skill változtatás, amit direkt nem írtak beleSzóval nehéz így látni, hogy mi lesz a vége, talán nem lesz annyira rossz mint elsőre látszik.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3353 üzenetére
Jó, én mondjuk úgy, hogy mázlista voltam, mindkét build, amivel eljutottam a 7-8-ig, képes volt a trialmastert nagyjából stressz nélkül lecsapni. A sekhma trialokat elviheti az ördög, ezzel ezer százalékig egyetértek.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3350 üzenetére
Na ez meg olyasmi, amit én nem csinálok soha. Lehet, hogy ötször, tízszer elbukom, lehet, hogy emiatt elmegy a kedvem az egésztől és jegelem hónapokra, de még soha nem carryztem. Nem valami "morális" okból, ha a carry legit és nem számít cheatnek, akkor semmi közöm hozzá, másnak mitől szórakoztató a játék, nekem pont ez a rész nem vonzó. Valahol ez egyébként összefügg azzal, amiért nem akarok extra tartalom nélkül új ligát kezdeni. A kampányban már pontosan tudom, melyik boss mit csinál, mire kell(ene) figyelni és azt is tudom, hogy csak gear kérdése, hogy mindegyik pikk-pakk leverhető legyen.
Egyértelműen kihívás vacak gearrel szembeszállni velük (a PoE1-ben volt egy srác, aki valamelyik ligát full fehér cuccban tolta), de ez engem ugyanúgy nem vonz, mint a HC vagy az SSF. Inkább megpróbálom azokat a bossokat, amelyekhez még nem jutottam el, de akkor meg nem érdemes az időmet kötelező kűrökre elpocsékolni. Szerencsére senki sincs rákényszerítve, hogy valaki más dilijei szerint játsszon, mindenki a saját kedve szerint tudja élvezni (vagy unni) a játékot. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3350 üzenetére
na felgyúrtam a max reseket elég szépre:
egyrészt itemek-ből (+1 max all body armor és +2 max light/fire res jewel), másrészt a gemling thaumaturgical infusion-ből (14 skill slot amiből 4 db 5 support gem-es, a többi csak 4, de mivel 2 spirit gem is bent van, oda nem tudok elég supportot rakni, mert egyszerűen nincs még elég a játékban). ezen felül reálisan +1 max rest tudnék kirakni, és a patch után +1 még jöhetne spirit supportból, ha beraknak legalább 4 újat.
kíváncsi leszek 85% fire res mit ér majd pl. arbiter ellen (semmit, legalábbis a 1 hit tűzmechanikák ellen).
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3325 üzenetére
Ja bocs, én a Shekemash trialokról beszéltem, Te meg a Chaos-ról. Chaos-ban az első 10 körös cucc adja meg a 5-6. asc-et, a Trialmaster legyakása pedig a 7-8-at. Utóbbi (is) elég szar, mivel előbb a 10-es chaos próbákkal ki kell farmolni a három különböző belépőt hozzá, hogy aztán lehet hogy 1hiteljen mint engem 2x is
To Unlock Ascendancy and gain Passive Points 1 and 2 complete:
- The Trial of the Sekhemas via the quest with Balbala's Barya in Act 2.
For Passive Points 3 and 4 complete:
- The Trial of Chaos via the quest with the Chimeral Inscribed Ultimatum in Act 3.
For Passive Points 5 and 6 complete either:
- The Trial of the Sekhemas via a Level 60+ Djinn Barya with "Number of Trials: 3" (3 floors), OR,
- The Trial of Chaos via a Level 75+ Inscribed Ultimatum with "Number of Trials: 10" (10 Rounds).
Passive Points 7 and 8: Complete either:
- The Trial of the Sekhemas via a Level 75+ Djinn Barya with "Number of Trials: 4" (4 floors) AND its Pinnacle Boss Fight, OR,
- Defeat the Pinnacle Boss Fight behind the locked doors in the Trial of Chaos via a Level 75+ Inscribed Ultimatum with "Number of Trials: 10" (10 Rounds) AND all three fragments; Cowardly Fate, Deadly Fate, and Victorious Fate. -
pomk
őstag
válasz
zsirfecske #3321 üzenetére
1-2 és 3-4 pontoknál emlékszem, hogy ugyan azzal a coinnal / amulettel tudtam többször is megpróbálni ha meghaltam a trial közben. Az 5-6 esetén viszont meghaltam, vissza tett az elejére ahol a dzsinn van, viszont eltűnt a coin az inventoryból és onnan is ahova be kell tenni. Így akkor gondolom új coin kell hogy újra próbáljam?
-
pomk
őstag
válasz
zsirfecske #3319 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az első kettőt sekhemas volt, a 3-4 chaos.
De nem sokkal azután hogy írtam, esett egy Djinn Barya, aminél már a commentben ott volt hogy ad ascendancy pontot. Viszont itt is volt egy számomra meglepő dolog: szintén ott volt hogy Number of trials: X (nem emlékszem a számra), viszont meghaltam a trial közben és nem is tudtam újra indítani a trialt úgy mint az 1-2 pont esetén. Én bénázok, vagy innentől ez ilyen lesz, hogy 1 coin - 1 lehetőség?
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #3301 üzenetére
Én a trial bossnál hagytam ott a játékot. Baromi idegesítő volt végigmenni rajta, hogy aztán a boss egyhiteljen - sőt igazából fogalmam sincs, hogy mije ölt meg. Ez volt január 8-án, azóta be se léptem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3305 üzenetére
közben rájöttem, hogy én vagyok sügér, 17% armor-ral próbáltam a trialmastert (full evasion build), úgy nem csoda hogy megöl a fizikál lecsója, hiába overcapped minden res-em. átpakoltam a mellvértet és a kezest, rögtön 44%-ra ugrott a damage red míg az evasion maradt nem vészes 66%, lehet így kéne próbálnom...
amúgy a 10 chaos trialt 79-80-as inscribed ultimatumokkal nagyon simán csinálom, ebből tök jól lehetne keresni is, mert harmad div körül van egy fragment. nem is kellett volna az átok honorszopattyú felé néznem se, már rég meglennék
ez a két cucc volt stash-ben csak úgy, mondjuk vsz javítana az insta fizikál halálon:
-
Pocok256
veterán
válasz
zsirfecske #3303 üzenetére
Chaosnál én tudok segíteni engem meg sem sebzett anno. Monk kissé otvar imbára siekrült.
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #3301 üzenetére
Nem veletlen hivjak trial of suckmyass-nek... Es raadasul kell hozza movement speed, mert anelkul nem ersz korbe.
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #3242 üzenetére
Te elgambilngezned a vilag penzet is
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #3238 üzenetére
Akkor nezzuk meg jatszik-e meg valaki
Holnap 11:11:11 kor az elso valasz 5divet er.
Holnap 22:22:22 kor az elso valasz megint 5div.
Ugyanaz nem viheti a kettot.
(Tevedes jogat fenntartom, emlekeim szerint meg van 10divem, de ha mar csak 8 van, akkor fele-fele) -
_drk
addikt
válasz
Én várok a 2.0 -ra.
Nem félkész állapotban akarom kiégetni magam. PS5-ön azért van még gond bőven. Pl act3 borzalmas performance terén, mikor át mentem act4-be meg teljesen jó volt megint.
Meg tegyenek be szépen lassan minél több quality of life dolgot.
Tehát a kezdeti kóstolás után várom hogy rendesen főzzék meg a dolgot. -
Argh!
aktív tag
válasz
Poe 1-be event van. Nyilván azért csappant itt meg a mozgás.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3235 üzenetére
bocs a spam-ért, de corruption omen-nel beadta:
így már merem majd a másikat is vaal-ozni, van backup -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3231 üzenetére
lehet, hogy mégis vaal-ozok egy OP xbow-t:
100 ex-ért vettem -
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #3203 üzenetére
Van olyan, hogy lvl20-as uncut skill gem? Én már ezt nem tudom elhinni... megjelenés óta tolom, de még nem találkoztam vele, pedig esett már minden is.
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3192 üzenetére
Csak az a 18-a szint 5 slottal nem olyan OP, 2 szint nagyon sokat számít.. Sztem olcsóbban tudtad volna megvenni az 5 socketes 18as gemet mint a perfect jeweller orbot.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3195 üzenetére
Igazából mindkettőt le tudtam cserélni, ár/érték arányban így is kiváló lett. Ezeket:
ezekre:
5 divből kijött így. Utána vissza is jött egy az első futamból, egy nagyon szűk folyosós pályán, manaszopkodó elit ellen egy expedíció közben, esett egy div, mondjuk meg is érdemeltem -
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske #3190 üzenetére
bakker, köszi.. eszembe se jutott, hogy ott is van
perfect mennyi?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3179 üzenetére
Most lvl18-as az ExplosiveShot-om, ami Attack Damage: 396% of base. Ha ez lvl21-re ugrik (+3-nál), akkor 458% lesz, azaz 15%-kal (458/396) nő a mostanihoz képest.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #3179 üzenetére
Azt nem értem,hogy nekem miért csak kis sebzésű physical dam-os crossbow-k esnek?
Nemhogy 400+os, de 200+ost is alig látok. Ez fel van már pimpelve vagy így potyog? De így van a Monk botokkal is. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3177 üzenetére
Int a legkisebb most (120), a kövi az str (131), ez minimum kell a jelenlegi Herald of Ash-hez. Tehát igen, int-re fog menni minden, már ha lépek végre szintet
A +3 lvl +15% dmg lenne, de 1,5x annyi mana, cuki. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3175 üzenetére
Ha fegyóval növelem egy skill szintjét, akkor a hozzá szükséges dex/str nem nő? Nagyon határon mozgok + a Jack of All Trades passzívra is figyelni kell hogy max dmg-t facsarjam ki belőle
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3155 üzenetére
Jaja omen+vaal orb, én is így nyomtam.
Ugye a ritual map miatt toltam le a 4 audiance with the kinget.
Az a baj, hogy ha nem esik az öv akkor masszívan minuszos, mert nagyon drága a belépő.
Simulacrum ilyen szempontból sokkal olcsóbb és kb mindig plusszos, de hát igen nehezebb is jóval, meg időigényesebb. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3159 üzenetére
tárgytalan, el is tűnt a csákó, ázsiai, holnapra mire felébred talán meg is lesz az 5
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3151 üzenetére
Jahhh nem ez már a corrupted. A droppolt verzió 43% volt.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3145 üzenetére
Jól értem hogy erről van szó? Mert ebből van 2 is ami nélkül tudok élni
De pár exáért látok belőle sokat. Mi kell még rá hogy milliárdos legyek?
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3138 üzenetére
hát sokat nem érek vele ha nem veszik meg
meg óvatosan a rarityvel lehet sok értékes statot buksz rajta. -
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3136 üzenetére
Jaja nekem egy ilyet sikerült csinálni.
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3121 üzenetére
Nem olyan rossz az, pl nekem hogy most altozom a warrit így nem baj, hogy volt pár low tier waystoneom.
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #3119 üzenetére
Erre elég nagy eséyt látok, igen.
És úgyis megvesszük. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3096 üzenetére
Mér nem a life on hit-re mész rá? az bossoknál is hatna.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3085 üzenetére
persze nem jött be, pénzem épp nem volt omen of corruption-re, így vaal után maradt olyan amilyen. de ez még a jobbik eset, nagyon jó cucc, csak ugye lehetett volna jobb
amúgy az rng nekem most komikus. néztem egy másik xbow-t trade-en 1 div-ért, ugye 0 pénzzel. mondom megyek egy kört, hátha esik div. ööö, 5 percen belül pottyant. megvettem a fegyvert, kipróbáltam, bakker kiderült, hogy nem jobb mint a jelenlegi sem. feltettem 2 div-ért, 10 percen belül eladtam, és a komédia, egyből utána esett még 1 div. ezen tényleg már csak nevetni tudtam
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #3081 üzenetére
Ugyanez, még megfejeltem nemtom mennyi Ratity növeléssel is, de azért nem potyog így a div.
btw. Trial of Chaos: Area lvl80, de nekem itt alig esik vmi, nemhogy div. 4 körből a legkomolyabb orb a Regal volt, ill. mindig a jobb oldali töredéket adja. Ez utóbbi most ennyire random és kifogtam vagy vmit rosszul csinálok?
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #3076 üzenetére
Szólj, ha ez így meg tovább, mert akkor kérek tanácsot mit rontok el.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3075 üzenetére
azt hiszem most jön is a drop sound-ok változtatása, megőrült a játék, 15 percen belül a második div, és ennek ugye ugyanaz a hangja mint a többi currency-nek:
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3072 üzenetére
márhogy milyen "default filter"? A poE2 sajátja? Az egy nulla.
A Neversink féle, konfigurálható filtert használd. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3072 üzenetére
Ha már itt vagy, a Unity és Heavy Belt miért kiemelt? Azokból is lehet orb of chance-szel valami értékeset forgatni?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3070 üzenetére
Közben felraktam az item filtert. Egyszerű, csak csináld amit az oldalon írnak (a választósnál én a játékba integrálást választottam, így egyből látszik az Options/Game filter legördülőben a mentett cuccod).
Amúgy van egy plusz feelingje, a színeken túl az extra hangeffekteknek is mikor finomság esik, hajrá -
freddirty
senior tag
válasz
zsirfecske #3066 üzenetére
a 610-es waystone kiemelkedően jó, azzal ha átspecceled a skillfát akkor kijön akár 1200 is simán. (csak meg kéne nézni az aktuális map modifiereket hogy mennyi lett, a screenshoton ez nem látszik)
-
freddirty
senior tag
válasz
zsirfecske #3062 üzenetére
Vissza kell venni a boss nehézségét az atlas skillfán a waystone-ig. A boss így megvan pár sec alatt és teljesen biztonságos leverni. Amíg eljutsz oda, az már kérdésesebb
, de célirányosan kell menni, mert itt a minél több fragment a cél, minden más érdektelen (lehet simán failed is a map maga nem kell az összes rare-t leverni). Az atlas waystone-ra átrendezésével és a magas waystone értékkel simán lehet 1000-1200-as mapokat futni hogy pottyanjon az a 4-5 fragment.
-
prokxy
veterán
válasz
420-assal vágtam neki minap és sima volt.
1x élünk!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Hát figy nem tudom milyen geared van. Ha a T15 map trash meg a boss simán megy akkor ennek is le kell mennie.
ha nem ölöd meg a bossokat 5 mp belül akkor nem árt hozzájuk vágni az Actok end bossok taktikáit. -
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3058 üzenetére
Amúgy citadel nem sokkal parább mint bármelyik map, a boss talán egy kicsit combosabb. Csak oda azért jó magas waystone drop chancel menni mert több fragmentet dob azok meg egész szép áron mennek. Nekem ilyen 500-600% körül dobott 2-3 darabot.
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3055 üzenetére
hát jah semmi értelmes nincs benne
De a 610% waystone drop chance nem olyan rossz citadelbe... -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3037 üzenetére
Még nem raktam fel. Igazából nálam is az a gond, hogy nem tudom mi az ami értékes, mármint jó fixek vannak rajta (csak a saját buildem ismerem), illetve mi az ami értékes lehet (pl. heavy belt, stellar és hogy ezeket érdemes-e upolni vagy szűzen is sokat érnek).
De a mod elvileg küön színnel jelöli az utóbbiakat is, lehet rá kéne sáznni az időt és memorizálni a színeket.És igen, Elon simán ott hagyott egy Divine Orb-ot a földön, de nem csak ez utalt arra hogy kam az egész.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3024 üzenetére
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #3030 üzenetére
Orulok, h tamogathattam a gambling addictionodet
Holnap a reggeli mokusoknak lesz div, mondjuk 8:00kor
-
Remiel
őstag
válasz
zsirfecske #2943 üzenetére
ja nem is néztem, hogy csak +2-es, mondjuk arra nem is éri meg
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2924 üzenetére
A support gemek rendszerén kívül mi az, ami kevésbé bonyolult és összetett a 2-ben, mint az egyben? Már persze ha elfelejtjük, hogy az egyben nyugodtan használhattál többet is ugyanabból a supportból, a kettőben meg a színekre ugyan nem kell figyelned, de sakkoznod kell, hogy melyiket mihez rakd be. 5 supportot pedig a 2-ben sem egyszerűbb csinálni, mint az 1-ben, sőt. (ott volt rá fix craft, több opció is.)
Egyetlen érdemi egyszerűsítést látok, a skillhez rendelhető automatikus weapon swapot. Ez olyan változás, ami a másodlagos fegyver slotot ténylegesen használhatóvá tette, nem csak gem szintezésre.
Az összes többi rendszer semmivel nem egyszerűbb, a passzív fa legalább olyan bonyolult. Az ascendancyk megszerzése nagyságrenddel nagyobb szívás, mint az egyben. A kvázi ruthless mód, hogy ha meghalsz visszatöltődnek a szörnyek, az hogy a mapot fullban bukod halál esetén (az egyéb büntiken felül) mégis mitől számít "populárisabbnak"? A craftolás, és ennek folyományaként a haladáshoz szükséges cuccok megszerzése fényévekkel egyszerűbb az 1-ben, itt gyakorlatilag semmi más opciód nincs, csak hogy imádkozol az exa és div dropért, meg azért, hogy mire elég összejön, még mindig annyiba kerüljön a kinézett cucc, mint amikor elkezdtél gyűjtögetni.Az, hogy a 2 "populárisabb" vagy "nyitna" az 1-hez képest, egy marha jó PR szöveg a GGG részéről, de csak azt mutatja, hogy az emberek bármilyen kamu hülyeséget hajlandók beszopni anélkül, hogy megnéznék, legalább nyomokban igaz-e?
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #2924 üzenetére
Waystone tabhoz jó lenne ha csinálnának egy upgrade gombot mint ahogy az Essence-eknél volt az első részben. Remélem kiadja az eszük.
-
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske #2823 üzenetére
Mindent próbáltam már igen. Aspect ratio beállítás az a baj nincs. Így elég gáz.... Vagy nem is tudom mi kellene. Esetleg nem járt még így valaki?
-
Remiel
őstag
válasz
zsirfecske #2798 üzenetére
Poe 1 ben nagyon megy a corrupted blood immunitás, itt kb 0 értelme van, ultimatumban van 1 db ilyen debuff, de ezen kívül én még nem találkoztam vele
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2800 üzenetére
Es karikon hatalmasat segit, engem kb 3sec alatt osszecsuk ha bennemaradok egy ilyen tocsaban.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2798 üzenetére
Ultimatum trialoknál, mert ott az egyik debuff, amit elég sokszor rád tenne, az a corrupted blood. Ha immunis vagy rá, akkor nyugodtan beválaszthatod.
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #2787 üzenetére
Rendben, csak nyugodtan
Dictator: Soloba simán lenyomom, de sztem két fővel sem lesz gond. Az a legjobb ha odáig el tudsz jutni akkor csak rádtpzek és leütöm, ha meg nekem kell végig vinni az is okés csak akkor enyém a loot
Hát ha egy boss tovább tart mint fél perc akkor az dps hiányIngame nevem: Csokibacsika
Mostanában a juicy mapokat tesztelgetek mennyire dobják a divinet. De vegyetek fel friendbe aztán leccgo ha úgy van.pomk: fehér cuccokra inkább javaslom a trade chatet, nonstop jönnek fel hogy sapphire ring 20-30 ex, stellar amulett 120-150 ex.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #2782 üzenetére
Hát akkor rakd ki
Minden build leírást csak útmutatónak tekints szabad máshova is pontokat tenni ám
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #2780 üzenetére
Pont az általad említett oil grenade miatt nem rakják ki a passzív fán ezt, inkább másra teszik és van mire.
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2770 üzenetére
Engem is meglepett a játék.
-
válasz
zsirfecske #2772 üzenetére
Én amit lehetett eddig, azt már megcsináltam ebben a játékban (ami engem érdekelt), és őszintén szólva meg is untam nem kicsit, nagyon...várom a teljes játék megjelenését, én addig elengedtem, de neked sok sikert meg aki még játszik vele👍 1 év múlva újra itt😅
-
válasz
zsirfecske #2770 üzenetére
Nem, csak szerencsésnek
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2768 üzenetére
Annyi baj legyen, már ebből is tudok valami szépet venni magamnak.
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2765 üzenetére
Köszi.
-
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske #2754 üzenetére
az nice.
amennyi szerencsém van a t15 mapokat corruptálni, úgy ennyi szerencsém lenne ezt felhúzni. ráadásul ha jól tudom sapphire ringből 3 fajta unique is van. -
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske #2745 üzenetére
Mi ér ennyit ebbe a Dream Fragments gyűrűbe?
-
Andor22
aktív tag
válasz
zsirfecske #2665 üzenetére
de nem lehetett az elején kiválasztani vagy azt hol kell ?
mert csak blood mage meg infernalist volt -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2647 üzenetére
118k exaltedből. 115k volt az 576 amu és másik 3k+ az 576 chance (bár azt alkalmasint kifarmolták maguk, nem kellett venni.) Ebből lett egy darab Astramentis.
A div most 285-300 között mozog traden, 272 volt Alvánál ma reggel. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2642 üzenetére
Gondolom még tartott az idióták bevásárló körútja, hogy megmutassák, el lehet b*ni 147 divine-t a semmire. (576 stellarból lett 1 db Astramentis)
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2641 üzenetére
negyedik fehér stellar amu esett, immár 133 ex-ért viszik el az ilyet 2 percen belül.
meg esett egy ventor ring, jajj, azzal mit kell tenni ha pozitív a res de csak 3 a spirit. quality és vaal?
-
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #2610 üzenetére
Es csoda, h eszrevetted. Egy lootfiltert rakj fel.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #2592 üzenetére
Én 198-ért adtam el a hétvégén, szóval RIP, de hát ez van.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2592 üzenetére
itt valamit a GGG akkor nagyon benézett, valószínűleg a craftolási lehetőségek szűkösségét.
Az 1-ben is előfordult néha, hogy megugrott az elsődleges és másodlagos trade currency árfolyama, de ilyen folymatosan, hetek óta napi 5-6%-kal növekvő árfolyamra nem emlékszem. (Ott egy ideig az exalt volt az elsődleges, aztán pár ligával ezelőtt cseréltek és a divine lett az, a chaos volt mindig a másodlagos.) Maximum két hét után jellemzően beállt az új érték. -
Dictator^
veterán
válasz
zsirfecske #2535 üzenetére
Mennyire garantált, hogy az is átjön ide (map stash tab poe2-be)?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
zsirfecske #2538 üzenetére
Azért köszi!
Szerintem előny, mert aki hc-ban (újra) sorcit húz, annak ez 46-on csúnyán megdobja a dps-ét
, egész sokáig lehet vele haladni szvsz.
-
Har_melin
addikt
válasz
Delíriumot szerintem vagy elhaználja vagy eladja az ember és amúgy is kevesebb esik belőle (hacsak nem kifejezetten azt futod). Essence elég sok jön szembe - igaz a legtöbbje szemét.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
'vettem egy map stash tab-et'
Az meg mi? Nem találom. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #2515 üzenetére
igen, automatikusan konvertálódik majd. Én most vettem delíriumot (az egyben nem futottam, nem szerettem) és az is azonnal megjelent a 2-ben is.
-
válasz
zsirfecske #2502 üzenetére
Aha köszi ez is egy vélemény, de mondja ezt egy olyan aki még a kampányt sem fejezte be egy karakterrel sem csak tradel😂 Mindenki másképp játszik, én teljesen kezdő vagyok, ahhoz képest azért 4 karaktert átvittem end gamebe trade nélkül és Tier 13+ban vagyok a térképen csak nem ezzel a karakterrel jutottam el odáig, van aki a Cruel pályákon feladta a játékot...
Har_melin-csináltam videót [link] sima Tier3 nekem így megy, bocsánat tudom béna vagyok ez van, itt is látszik, hogy még itt is nem 1x majdnem meghaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged